icon

Ďakujem Vám...😊

marton_popradske
Moderátor
21. okt 2018

Milé dievčatá, ďakujem Vám za príjemne strávený týždeň s Vami i čajíkmi Mistral. Ďakujem našej spoločnosti: Baliarne obchodu Poprad a.s., a portálu Modrý Koník. Verím, že ešte niekedy dostanem šancu moderovať takúto veľmi príjemnú a milú komunikáciu, aká bola na Modrom Koníkovi. Naše novinky a zaujímavosti nájdete na sociálnych sieťach: Facebook: (Popradský čaj, Popradská káva, Mistral) a Instagram: (Popradské). A samozrejme náš kompletný sortiment nájdete v našom eshope: www.popradske.sk
Prajem Vám všetko dobré, veľa lásky, pokoja, splnených snov a radosti. Opatrujte sa, ahojte – Jano Marton😊

Ďakujem Vám...😊
Strana
z2
babybazar1
21. okt 2018

@marton_popradske super aj na buducr

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@babybazar1 budem sa tešiť 🙂

ellaafi
21. okt 2018

@marton_popradske aj ja sa chcem poďakovať za skvelé odprezentovanú ponuku produktov. Ja som síce skôr "kávičková" ako "čajová" 😉. Ale popradská káva patrí k tým ktoré majú chuť, vôňu (a pre mňa dôležitú súčasť) aj penu. Popradsku kávu evidujem v pamäti ešte z čias detstva keď sa v menších potravinách zrnková káva mlela na takých "verejných" mlynčekoch 😉😏, ktoré boli v takýchto prevádzkach k dispozícií. Doteraz si pamätám tú vôňu čerstvo zomletej kávy......
No a do budúcna zaželať len to najlepšie, nech sa dobre predáva 😏🤭 a ak by sme sa "nevideli" tak pekné sviatky 😄😀

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@ellaafi ĎAKUJEME veľmi pekne. Budeme sa tešiť na ďalšie stretnutia. A nech Vám naše výrobky na stole spríjemňujú každodenné chvíle pohody. Krásny deň.

zuzanatl
21. okt 2018

Aj ja sa chcem podakovat za skvely tyzden. Zelam vsetko dobre, vela lasky radosti a len a len to najlepsie a najkrajsie. 😊

zuzana814
21. okt 2018

👍🌞

anka2103
21. okt 2018

Každý takýto sympatický muž musí byť pre firmu len prínosom 😉. Veľa šťastia ✋

foolie
21. okt 2018

👍💣🍵☕

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@anka2103 ďakujem Vám veľmi pekne 🙂

mircalla
21. okt 2018

Aky fesi🙂 Ups, nedalo mi.

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@zuzanatl ĎAKUJEM 🙂

erikaemkina
21. okt 2018
sticker
poleva
21. okt 2018

Aj ja dakuujem...veľa úspechov s najlepšou značkou cajov Mistral .🙂

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@poleva ĎAKUJEME veľmi pekne. Krásny večer.

livizi
21. okt 2018

Škoda ☹ Bol to fantastický týždeň, my ďakujeme Vám za originálne predstavenie chutných a voňavých noviniek spoločnosti Baliarne obchodu Poprad a.s.! Ste skvelí, budeme Vás aj naďalej podporovať kúpou Vašich vynikajúcich produktov 😉

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@livizi ĎAKUJEME veľmi pekne. Krásny večer ešte.

nelly761
21. okt 2018

@marton_popradske aj my ti dakujeme za super tyzden, hlavne ze si nam predstavil super novinky ❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀 prajeme vsetko dobre

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@nelly761 ďakujem, aj my prajeme všetko dobré 🙂

kristina2708
21. okt 2018

Taktiež ďakujem za príjemný týždeň aj za inšpiráciu vyskúšať niečo nové 😊😍

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@kristina2708 aj ja podobne ďakujem.

atiatko
21. okt 2018

@marton_popradske ĎAKUJEM za príjemný týždeň s mnou najobľúbenejšou značkou kávy a čajov Popradské

sticker
cadulka2908
21. okt 2018

Veru zas rychlo tyzden ubehol...dakujem krasne za zaujimave info o cajoch a urcite pribudnu do mojej cajozbierky. Vsetko dobré prajem.

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@cadulka2908 aj vám všetko dobré

marton_popradske
autorModerátor
21. okt 2018

@atiatko ĎAKUJEME aj my veľmi pekne.

irenaliza
21. okt 2018

Ďakujem za super týždeň a inak musím pochváliť Vaše super fotky čajíkov ale aj vás, super vždy ma dobre naladili, teším sana stretnutie opäť a dovtedy určite budeme s rodinkou vychunávať vaše super čajíky aj kávičky,

evamajercak
21. okt 2018

@marton_popradske pridávam sa aj ja a ĎAKUJEM za veľmi príjemný a osviežujúci týždeň.. Mali ste super témy, veľa súťaží, dozvedeli sme sa o novinkách... A boli ste skvelým moderátorom.. Nech sa Vám darí v osobnom aj pracovnom živote a teším sa opäť na dni s čajíkmi Mistral alebo Popradskou kávou. 😊

marton_popradske
autorModerátor
22. okt 2018

@evamajercak ďakujem veľmi pekne za Vaše slová😊

marton_popradske
autorModerátor
22. okt 2018

@irenaliza ďakujeme😊

landsmanka
22. okt 2018
sticker
poleva