Ku ktorému kvetu máte najbližšie?
Tak čo milé mamičky. Ku ktorému kvetu má najbližšie charakteristika Vašej osoby? Ruža, jazmín, alebo levanduľa? My sme tieto kvety zamiešali do ovocia a už zajtra ráno predstavím prvý. Budem sa tešiť na Vaše dotazy, otázky, alebo prípadné tipy. Teším sa 🙂 Pekný večer ešte.

mne sa dlhsiu dobu zacala pacit levandula 🙂 aj som nedavno dostala salku s levandulou 🙂
@marton_popradske ruza nie, jazmin a levandula podla nalady 🙂
@marton_popradske jednoznacne levandula 😍
levandula
Levanduľa
Fialky konvalinky orgovan . Inak nic v kvetinaci . Segra ma doma zapratane kazde okno aj skrinky a mna na kvety roky nahovara . Dala mi raz na skusku jeden kaktus ale aj ten mi chudak doma neviem ako uhynul ...
Levandula.... v kuchyni mam obrus s levandulami, vo vaze susene levandule a levandulovu sviecku... este k tomu ak si uvarim levandulovy cajik.... tak budem 'levandulová' 🙂
Jasmin nadherne vonia pripomina dovolenku pri mori 😊
Orchidea
Z tychto troch je to levandula, ktora mi robi spolocnost aj pri ranajkach spolu s vonavymi marhulami
@marton_popradske jednoznacne jazmin 😉
Lalia
@marton_popradske z tychto troch
je moju srdcu najblizsia ruza, mam ich rada, ich vonu, farby....pestujem ich vo viacerych farbach, biele,zlte,cervene,ruzove,oranzove...clovek sa az nevie rozhodnut, ktora je ta uplne najkrajsia.
Dobrý deň. Ja mám veľmi rada ruže ale páčia sa mi všetky kvietky ;)
Tulipaaan 🙂
Levandula caj si robievam z nej ked nemozem spat je výborný do 10 minut spim😍 a celkovo moja oblubena je fialová farba tak asi aj to ma okrem vone pritahuje ...
Ruža
za mňa levandula
ruza
Za mňa levanduľa - čítate mi myšlienky, lebo vo vašej výzve na návrhy konbinácii som práve levanduľu uviedla ako jednu z možností. Teším sa ;)
Levanduľa 🙂
milujem pivonie,tulipány a slnečnice
anturia, gerbera
ruza ,levandula
Tulipany, Ruze,Slnecnice,Orchidea,Lalia,Fialky,Margaretka,Sedmokraska, Nevädza, Lan,Nezabudka
Lalia,orgovan
Levanduľa už asi 10 rokov
ja to mam rozne... v roznych obdobiach mesiaca, ci roka sa citim rôzne a tak to je aj s kvetmi.... ked potrebujem nacerpat trochu energie a vypnut, obklopujem sa levandulou....ked mam chut behat, tesit sa zo zivota, tak vyhladavam farebne a vonave kvietky.... ked sa citim plna energie,zivota, zdrava , tak sa mi paci oleander, ruza, lalia..... a v chvilach, ked sa potrebujem zahlbit do seba, milujem vonu jazminu

🌹❤Ruža ❤🌹