Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

@heden BLAHOŽELÁME Vám 🙂 Pošlite nám do správy Vašu poštovú adresu a zoznam 10tich čajíkov z nášho eshopu: www.popradske.sk, ktoré si prajete poslať. Krásny deň 🙂 - Jano Marton
mojím "koníčkom" je návšteva hokeja a všetko čo je s tým spojené (kamaráti, atmosféra a pre mňa relax od všetkého)
Pre mňa jednoznačne pečenie tort a zákuskov, či varenie ❤️😍lebo ma to veľmi baví a teší ma, keď potom vidím aký má úspech práve to, čo som napiekla, alebo uvarila 😍robí mi to radosť a ja tiež robím radosť iným 🙂😉
Milujem čítanie kníh po večeroch, to bol môj koníček veľmi dlho, no ešte aj je 🙂❤️ale teraz ma skôr baví robenie kadejakých výrobkov doma, háčkovanie a štrikovanie 😍pri tom si veľmi dobre oddýchnem, relaxujem a načerpám novú energiu 😊🙂a potom sa ešte aj veľmi teším, keď sa mi niečo podarí a urobí to radosť zas niekomu inému 😉
@marton_popradske Vážne?🙂 ĎAKUJEM!!! Teda, moc moc, ste ma potešil. Wau, normálne sa šťastie sadlo na mňa. Veľmi pekne ďakujem. Teším sa. Napíšem. ❤😍😇🙏🙂
Moj konicek je hackovanie, vytvorim nieco pekne pre seba a pre blizkych a pefrektne si pri tom oddychnem
Mojím koníčkom je výroba dekorácií, venčekov na dvere a rôzne podobné hranie s kvetmi,stužkami a inými rôznymi dekoráciami...
Milujem sa zrelaxovať pri StepAerobic. Zabudnem pri ňom, aj čia som, na všetky problémiky a ostatné zaťaženia. Vtedy som len tam a vnímam hudbu, to je ten naj koníček ♥
Milujem sa zrelaxovať pri hre kariet 🙂 pri tom pitie čajíka, nie je lepší relax 🙂
Knihy sú môj veľký koník, rada si k nim pijem čajík.
Popradský je skvelý. Vážne.
Dám si aj 5 šálok denne.
Nohy hore vyložím si,
aspoň chvíľu oddýchnem si.
Mám netradičný koníček. Rada snívam. O všetkom možnom. O krajšom, lepšom živote napríklad. Pozerám sa von oknom a pozorujem ako prší alebo sneží. Pritom si popíjam čajík a je mi fajn. Veď mi aj mama vždy hovorí: "Ty už toľko nesnívaj!"
Rada čítam knihy, hlavne tie ktoré sú podľa skutočných udalostí a vychutnávam si pri tom šálku dobrého čaju, alebo kávy...ďalej rada cestujem a spoznávam nové miesta, teraz už aj s deťmi🙂 a taktiež s tým spojené vychádzky do prírody, a aj na bicykli....
s mojou rodinkou milujeme prírodu, prechádzky po lese, hubárčenie, turistiku. Dcérka má 6 rokov , ukazujeme jej postupne krásy slovenska, takže cestovanie je naším koníčkom. Keď som bola slobodná zbožňovala som knihy, akejkoľvek témy, čítala som všetko , po narodení mojej dcérky čítam už len knihy o výchove a výžive.😅 , a osobne mojím koníčkom je teraz varenie, pečenie- keď vám 6 r. dieťatko povie ,, Maminka, ty si najlepšia kuchárka na svete,,😎
Mojim najväčším koníčkom sú dve moje malinké havinky, ktoré vééééľmi ľúbim 😍😍
my s manželom máme tiež radi vietor vo vlasoch ale trošku na iných tátošoch...sme motorkári. Aj keď ja iba "ľadvinka" a ten pocit, keď sedím a dívam sa okolo seba, vnímam tie všetky vône keď prechádzame okolo lesa, cez dediny, keď kvitne repka, no to je super. Zmena teploty vzduchu keď prejdeme cez les...ach, milujem tento vzácny čas so svojím manželom. Vzácny preto, lebo máme 2 synov 7 a 4r. ... ale ako vraví náš starší, tak bude sa voziť s nami 🙂 keď bude veľký ako tatík 🙂
Momentálne je mojím koníčkom spracovávanie jesenných plodov, takže susím, zaváranie čo sa dá. Tento týždeň je to jablková ovocná koza, sušené jablká, sušená aj ,mokrá, vegeta a ešte sa chystám na výživu😉😎
@marton_popradske mojim konickom je pestovanie byliniek , servitkova technika
Ja sa už dlhšiu dobu venujem výrobe mydiel a tento rok som si k tomu pribrala ešte aj výrobu sviečok z medzstienok. Pri oboch koníčkoch mi samozrejme asistujú aj moje deti 😇
Mojím koníčkom sú ručné práce. Začala som sa im venovať počas prvého tehotenstva a stále si v nich nájdem relax pre dušu. Hlavne si môžem prispôsobiť napríklad čiapočky pre dcérku podľa svojich predstáv a presne si ich zladiť ku kabátikom a bundičkám 😊 a ešte milujem čítanie kníh so šálkou teplého čaju alebo kakaa. To je to pravé pohladenie pre dušu aj keď je už na takéto koníčky času pomenej.
Mojim konickom su moje deti 😍
Moj konicek je citanie knih. Pri detoch mam uz toho casu pomenej, no milujem ten klud ked sa pohltim do putaveho pribehu. A naj je to ked vonku svieti slniecko a mozem chytat bronz 😂
Milujem tanec, latinskú hudbu a keď prídu deti zo škôlky, tancujem spolu 😉
Dobet.mojim konickom aj ja praca kadernicky....cajik si urcite robim nielen sebe ale i mojim zakaznickam....momentalne som na materskej....ale k cajiku si 1 poldecak dam....ale psssst

Ja som vzdy rada nieco tvorila, kedysi to boli stromceky stastia a zvieratka z koralok, potom veci so servitkovou technikou, vianocne gule z pachworku a nejako som od toho upustila... Minule vsak mala dcerka ulohu v skolke pre rodicov vytvorit nieco z plodov jesene, tak sme spojili par uzitocnych a prijemnych chvil. Presli sme sa s detmi do prirody nazberali si prirodniny a potom sme spolu tvorili... Vznikli z toho pekne vytvory...
Inak ak mam chvilocku cas, tak citam knihu. Momentalne Chatrc.