icon

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Strana
z10
l.enk.a
25. nov 2019

Mojim koníčkom je cvičenie.Cvičím rada rôzne videá z internetu,buď kardio,hiit,tabatu alebo posilňovanie.Je to pre mňa forma relaxu,odreagovania od detí a tiež aj zdravý spôsob života.

prihlassa
25. nov 2019

@marton_popradske môj koníček sú moje deti a môj manžel tráviť s nimi čas hrať sa prechádzať sa byť s nimi pre nich

motylik77
25. nov 2019

Mojim koníčkom je majstrovanie. Keď sa mi podarí nájsť si trosku času, rada niečo vytvorím. A potom výsledkom rada urobím radosť známym

macik45
26. nov 2019

Mojím koníčkom je hra na gitare, rada sa zavriem do izby , hlavne ked nikto nie je doma😀 a hrám si moje oblúbené piesne, je to pre mna relax a odreagovanie sa od bežných povinností.

catherine_and_pete
26. nov 2019

@marton_popradske momentalne su mojim konickom deti lebo su este malicke, starsia dcerka ma 2 roky a mladsia len 3 mesiace 🙂
Inak je mojim konickom sport a staranie o zvieratka, vypomahanie v utulku, vencenie psikov. a z tvorivej stranky rada pletiem z papiera venceky na dvere 🙂

shilou
26. nov 2019
macik45
26. nov 2019

@shilou 🤣🤣

dopolbokaodrata
26. nov 2019

@shilou veru nevšimla 😁

livinka1111
26. nov 2019

@shilou joj, nevšimla, vďaka za upozornenie 🙂

xjakubikovak
26. nov 2019

aj ja som knihomoľ😁 samozrejme romantika musí byť ale severské krimnalky sú pre mňa tiež top, tiež knihy z mafiánskeho prostredia atď. Preco? 🤨 pretože pri knihách moja fantázia pracuje naplno, vživam sa do príbehu a prezivam všetky emocie omnoho viac ako pri filne, pri knihach niekedy zabudam na okolitý svet a žijem ten ktorý aktuálne citam 🤗 čajik samozrejme nesmie chybat🤗

pohodacka03
26. nov 2019

U mna vyhrava citanie knih kde sa uplne "zazeriem" do deja- detektivky su top 👌😊 a takisto milujem bicyklovanie a plavanie- to vzdy pomoze vycistit si hlavu 🙃

motylik77
26. nov 2019

@shilou ved to sa mi zdalo, že už podobná súťaž bola 😂😂😂 a veru nevšimla, to ta neskorá nočná hodina spôsobila 😂 diky za upozornenie, nabudúce dám pozor 😂

moni07
29. nov 2019

@marton_popradske knihy, vylety, bicykel, plavanie 😉

Strana
z10