Chcete sa stať °COOLTEA ochutnávačkou?
Milé ochutnávačky, ďakujem za obrovský záujem!
Pre veľký úspech sme ocenili nie 10, ale prvých 20 z vás!
Tie, ktoré to nestihli ale nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 🙂
Ďakujem vám!
Ďakujeme! 🙂 Prvých 20 ochutnávačiek už poznáme:
@moncicip @sutiakova @tinka266 @irenaliza @natasin @bebe87 @dasiacik @katarina247 @marisa90 @misha10 @martina0511 @zuzik307 @erika630 @xlolax80 @ekinka82 @kareta21 @zuzanabrnova @mauzi @lilly0812 @katulik123
Váš obrovský záujem nás teší!
A ako bonusovú ochutnávačku vyberáme @katkuz za to, že objavila matematickú chybičku. 😉 Prosím, pošlite mi do IP vaše meno a adresu.
Čajíky k všetkým ochutnávačom dorazia ešte tento týždeň, budeme veľmi radi, keď sa potom podelíte o výsledky testovania. 🙂
Ostatní nezúfajte, čakajú vás ďalšie zaujímavé súťaže a aktivity.
Ďakujeme!
Aj.ja chcem ,cez leto mavamw ladivy caj tejto znack6
Aj ja by som mala záujem,mňam, mňam, veľmi rada by som vyskúšala niečo nové. 🙂
aj ja by som chcela... 🙂 🙂 u nás má kto ochutnávať 🙂 ... či teple či studené .. u nás idú čajíky na dračku
Ja by som sa tiez velmi rada zapojila 🙂
@lucia_borikova Ďakujem 🙂 🙂 🙂
Ešte raz ďakujem. 🙂
Poslané ip
Krásný slnecny dnik, ak sa ešte dá,rada by som sa zapojila do ochutnávky 😋
aj ja by som mala zaujem
Aj ja chcem
🙂
Dalo by sa este zapojit?rada by som vyskusala tieto cajiky.....
mozem sa este zapojit?
Ja ich strasne zboznujem aj s detmi su uzasne ,chutia skvelo osviezia v lete a je to skvele ze niekto to vymyslel.
Tiez u nas ,,frcia,, cajiky, tak by som mala aj ja zaujem 🙂
my už máme niektoré vyskúšané, sú mňam-mňam 😉 Ale rady (s dcérkou) sa pridáme a ochutnáme aj dalšie varianty
Prosím dá sa ešte zapojiť? Tiež nás zaujímajú tieto novinky, a potešila by nás ,,studená" verzia čajíkov, možno by som nalákala aj staršieho syna 🙂
Ahoj, aj ja.by som.sa rada stala.ochutnavackou cajikov, nakolko nepijem.kávu, tak čaj je.môj relax, moja.chvíľka oddychu a tieto ľadové musia byť úžasné, možno sa na mňa usmeje.šťastie, ďakujem, adresa ip
Jasne 😵 .ochutnali sme zatial bazovy a citronovy..boli chutnucke 🙂
neskoro☹
Ak nahodou nejaka ochutnavacka odpadla ochutnavanim, rada ju zaskocim🙂
Ja som uz neskoro? Hlásim sa dobrovoľne 🙂
Aj my ale uz asi neskoro 🙂
Aj ja chcem byt 🙂
hlasim sa, ak sa da este.
Aj ja by som velmi rada bola vasou ochutnavackou ...... cajiky milujeme dokonca si nejake robievame aj samy 🙂
tieto čaje sú super 🙂 škoda, že som si neskoro všimla 😒 nabudúce 😉
Nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 😉
Chcela by som tiež,milujem čajíky.

aj ja by som chcela tiež