Chcete sa stať °COOLTEA ochutnávačkou?
Milé ochutnávačky, ďakujem za obrovský záujem!
Pre veľký úspech sme ocenili nie 10, ale prvých 20 z vás!
Tie, ktoré to nestihli ale nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 🙂
Ďakujem vám!
Ďakujeme! 🙂 Prvých 20 ochutnávačiek už poznáme:
@moncicip @sutiakova @tinka266 @irenaliza @natasin @bebe87 @dasiacik @katarina247 @marisa90 @misha10 @martina0511 @zuzik307 @erika630 @xlolax80 @ekinka82 @kareta21 @zuzanabrnova @mauzi @lilly0812 @katulik123
Váš obrovský záujem nás teší!
A ako bonusovú ochutnávačku vyberáme @katkuz za to, že objavila matematickú chybičku. 😉 Prosím, pošlite mi do IP vaše meno a adresu.
Čajíky k všetkým ochutnávačom dorazia ešte tento týždeň, budeme veľmi radi, keď sa potom podelíte o výsledky testovania. 🙂
Ostatní nezúfajte, čakajú vás ďalšie zaujímavé súťaže a aktivity.
Ďakujeme!
aj ja by som chcela... 🙂 🙂 u nás má kto ochutnávať 🙂 ... či teple či studené .. u nás idú čajíky na dračku
Ja ich strasne zboznujem aj s detmi su uzasne ,chutia skvelo osviezia v lete a je to skvele ze niekto to vymyslel.
my už máme niektoré vyskúšané, sú mňam-mňam 😉 Ale rady (s dcérkou) sa pridáme a ochutnáme aj dalšie varianty
Prosím dá sa ešte zapojiť? Tiež nás zaujímajú tieto novinky, a potešila by nás ,,studená" verzia čajíkov, možno by som nalákala aj staršieho syna 🙂
Ahoj, aj ja.by som.sa rada stala.ochutnavackou cajikov, nakolko nepijem.kávu, tak čaj je.môj relax, moja.chvíľka oddychu a tieto ľadové musia byť úžasné, možno sa na mňa usmeje.šťastie, ďakujem, adresa ip
Aj ja by som velmi rada bola vasou ochutnavackou ...... cajiky milujeme dokonca si nejake robievame aj samy 🙂
Nezúfajte! °COOLTEA ochutnávačky síce poznáme, ale ďalšie súťaže o °COOL ceny sú už pripravené 😉

aj ja by som chcela tiež