icon

Uhádnete novú príchuť °COOLTEA?

lucia_borikova
2. jún 2015

Hádajte, aká bude nová príchuť °COOLTEA a vyhrajte čajíky s °cool taškami! Päť šťastlivcov vyžrebujem zo správnych odpovedí už zajtra, 3. 6. o 14.00 hod. Teším sa na vaše tipy vo fóre 😎

Správnou odpoveďou na otázku, aká bude nová príchuť °COOLTEA, je baza 🙂 Ďakujem za skvelé tipy a gratulujem výhercom!
@melesmeles @lamey @janulabj @matricia @dankaa78

Súťaž je ukončená, už čoskoro očakávajte ďalšie! 🙂

Uhádnete novú príchuť °COOLTEA?
Strana
z5
mirellka
3. jún 2015

je to jasné že baza 🙂 🙂 🙂

muffinka8
3. jún 2015

Baza 🙂

martinkaha
3. jún 2015

Baza

ynda
3. jún 2015

baza

irenaliza
3. jún 2015

@lucia_borikova
Ahoj, výtvor, nie je krásny, ale snažili sme sa, tak odoka. 🙂 🙂

isabella22
3. jún 2015

baza 😉

lucik194
3. jún 2015

definitivne baza

tomaas
3. jún 2015

tato tema je uzasna, prinasa skvelu reklamu super napoja, hravou formou, zapojenim deti, ktore si napoj budu chciet kupit, mamicky sa usmeju a prejde im na MD cas 🙂 a radost ma iste aj Lucia, takze dole klobuk 🙂

gabikas82
3. jún 2015

baza 🙂 a už sa na ňu tešíme 🙂

roni1704
3. jún 2015

bazaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

matta308
3. jún 2015

kedze som vcera dovarila bazovy sirup, tiez sa priklanam k BAZE 🙂

orlicatkooo
3. jún 2015

Baza 🙂

majik66
3. jún 2015

Baza 🙂 tesime sa 🙂

lucia_borikova
autor
3. jún 2015

@irenaliza Je krásny! 🙂

reni1512
3. jún 2015

...mnam 🙂! báza

lucia_borikova
autor
3. jún 2015

S miernym oneskorením, ale predsa.
Správnou odpoveďou na otázku, aká bude nová príchuť °COOLTEA, je baza 🙂 Ďakujem za skvelé tipy a gratulujem výhercom!
@melesmeles @lamey @janulabj @matricia @dankaa78

P.S.: Víťazi, pošlite mi vaše meno s adresou do IP-čky a ja vám za odmenu pošlem výhry 🙂

mimca77
3. jún 2015

zasa nic ako vzdy :(

erika630
3. jún 2015

gratulujem

mawka
3. jún 2015

@mimca77 no to su take sutaze, zapoji sa kvantum ludi a vyhra len 5 ludi, co uz... napriklad tesco alebo hipp mali lepsie vymyslene sutaze. denno denne pomaly nejaka sutaz, vela vyhier, stale sa nieco dialo.

irenaliza
3. jún 2015

@lucia_borikova Sme s dcérkami rady, že sa to páčilo, škoda, že sme nevyhrali, nevadí, tešíme sa na ďalšie súťaže, možno... Pekný deň. 🙂 🙂

stanko15
3. jún 2015

Báza alebo melon 🙂

matricia
3. jún 2015

Ďakujeme, gratulujeme ostatným vyherkyniam a držíme palce babenkam v ďalších kolách🙂

mimca77
4. jún 2015

@mawka ale to ja nemyslim len tu, ale kdekolvek, mozem mat na please 1000 tombolovych listkov a nic, keby sa nas zapojilo 6 a ma vyhrat 5, tak ja som bez pochyb ta siesta...este ze mam stastie v laske 😀

mawka
4. jún 2015

@mimca77 no ja som mala na mysli nieco ine, ale nevadi 🙂 proste cooltea ma malo svizne sutaze a malo sutazi. chcela som poukazat na to, ze napriklad tesco a hipp takmer denne pridavali nejaku sutaz, bolo to zabavnejsie a tym padom vacsia sanca nieco vyhrat. cooltea sem supne dve sutaze, natiahne to na par dni, takze nic moc. malo svizne, chapes. chce to drive 😀

Strana
z5