Uhádnete novú príchuť °COOLTEA?
Hádajte, aká bude nová príchuť °COOLTEA a vyhrajte čajíky s °cool taškami! Päť šťastlivcov vyžrebujem zo správnych odpovedí už zajtra, 3. 6. o 14.00 hod. Teším sa na vaše tipy vo fóre 😎
Správnou odpoveďou na otázku, aká bude nová príchuť °COOLTEA, je baza 🙂 Ďakujem za skvelé tipy a gratulujem výhercom!
@melesmeles @lamey @janulabj @matricia @dankaa78
Súťaž je ukončená, už čoskoro očakávajte ďalšie! 🙂

Baza 🙂
Baza
baza
@lucia_borikova
Ahoj, výtvor, nie je krásny, ale snažili sme sa, tak odoka. 🙂 🙂
baza 😉
tato tema je uzasna, prinasa skvelu reklamu super napoja, hravou formou, zapojenim deti, ktore si napoj budu chciet kupit, mamicky sa usmeju a prejde im na MD cas 🙂 a radost ma iste aj Lucia, takze dole klobuk 🙂
baza 🙂 a už sa na ňu tešíme 🙂
bazaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
kedze som vcera dovarila bazovy sirup, tiez sa priklanam k BAZE 🙂
Baza 🙂
Baza 🙂 tesime sa 🙂
@irenaliza Je krásny! 🙂
...mnam 🙂! báza
S miernym oneskorením, ale predsa.
Správnou odpoveďou na otázku, aká bude nová príchuť °COOLTEA, je baza 🙂 Ďakujem za skvelé tipy a gratulujem výhercom!
@melesmeles @lamey @janulabj @matricia @dankaa78
P.S.: Víťazi, pošlite mi vaše meno s adresou do IP-čky a ja vám za odmenu pošlem výhry 🙂
zasa nic ako vzdy :(
gratulujem
@lucia_borikova Sme s dcérkami rady, že sa to páčilo, škoda, že sme nevyhrali, nevadí, tešíme sa na ďalšie súťaže, možno... Pekný deň. 🙂 🙂
Báza alebo melon 🙂
Ďakujeme, gratulujeme ostatným vyherkyniam a držíme palce babenkam v ďalších kolách🙂
@mimca77 no ja som mala na mysli nieco ine, ale nevadi 🙂 proste cooltea ma malo svizne sutaze a malo sutazi. chcela som poukazat na to, ze napriklad tesco a hipp takmer denne pridavali nejaku sutaz, bolo to zabavnejsie a tym padom vacsia sanca nieco vyhrat. cooltea sem supne dve sutaze, natiahne to na par dni, takze nic moc. malo svizne, chapes. chce to drive 😀

je to jasné že baza 🙂 🙂 🙂