icon

Pôvod mlieka v Danonino

meluela
24. feb 2014

Dobrý deň danonino_lucia. Mala by som štyri otázky:

1. Na stránke danone sa píše, že spolupracujete s českými farmármi. Je mlieko použité na výrobu danonino výlučne z českých fariem, alebo časť pochádza aj z iných zdrojov?
2. Akým krmivom sú kŕmené kravy, z ktorých pochádza mlieko z ktorého sa vyrába danonino? Môžete na 100% zaručiť, že sa nejedná o GMO krmivo (ktoré je bežne a vo veľkom rozsahu používané aj v čr a sr)?
3. Aký pôvod majú ostatné suroviny - napr. jahodová zložka? Nejedná sa o koncentráty z číny?
4. Akú výhodu má podávanie danonina ročnému dieťaťu ktoré ešte nepreferuje sladké a zafarbené veci oproti tomu, keď si ho od začiatku naučím na domáce jogurtovo-tvarohové dezerty?

Ďakujem vopred za odpoveď.

Strana
z6
lubikan
3. mar 2014

tento mesiac s danone akosi rychlo ubehol......odkedy ma mesiac tyzden ?? 😅 😅 😅

siska53
3. mar 2014

@lubikan a neboli to len,dni s danonino? To by vysvetlilo,preco je koniec.okrem,ineho.

danone_lenka
5. mar 2014

Milé dámy, so záujmom som si prečítala Vaše príspevky. Informáciu, či kravy v Poľsku jedia alebo nejedia GMO kukuricu sme si museli vyžiadať, pretože výrobca dostáva iba informáciu o tom, či surovina, ktorú spracováva (tj. mlieko) je GMO free alebo nie je. Preto Vám slečna Lucia odpovedala, že používame GMO free suroviny a odkázala Vás na mňa. Možem Vám potvrdiť, že kravy v Poľsku, ktorých mlieko používame na výrobku Danonina žerú kukuricu GMO free. Prajem Vám všetkým veľa šťastia a ďakujem menom spoločnosti za Váš aktívny prístup v rámci tejto diskusie.

Strana
z6