Aktivácia kupónov v kupónovom centre
Zvykli ste si už na náš nový zákaznícky program?🙂
Aktivujete si kupóny v kupónovom centre raz mesačne a všetky naraz alebo vyberáte jednotlivé kupóny vždy pred nákupom v dmke?
Je super vidieť, ako rýchlo rastú potom body, však?🛒 Aktuálne máme všetci šancu získať aj 25-násobné body na detský sortiment, výrobky zn. L´ORÉAL PARIS alebo dámske a pánske vôňe. Ja som jeden z nich využila a hneď mám o 450 bodov viac. Čiže najbližšie sa teším na 4,50 € zľavu! 🎉
Koľko bodov sa vám už podarilo nazbierať? 😊

@lusyc to nás mrzí, že máte takéto skúsenosti s naším programom. My stále na ňom pracujeme a snažíme sa vychytávať všetky chybičky. V prípade zlého narátania bodov neváhajte kontaktovať našu zákaznícku linku. Kolegyne na zákazníckej linke sa snažia vybaviť všetky telefonáty hneď v momente a na emaily odpovedajú maximálne v priebehu troch dní.
Ja uz nakupujem v dm minimalne,odkedy nie je detsky tyzden v podobe 25%nej zlavy uz sa mi tam neoplati nakupovat,vsetko je tam takto predrazene. Jedine co tam kupujem je wc papier,lebo sa mi paci,ze je farebny a vzdy iny vzor na nom aj kuch.utierky😁 inak nic
Veľmi som nespokojná s novým systémom. Neskutočne veľa bodov človek musí nazbierať aby konečne dostal žobrácku zľavu. Lepšie by bolo nemať tú vernostnú kartu lebo to je ponižujúce. Veľmi ma to hnevá. Neviem čo si myslia, že sme tu všetci žobráci ??? Veľmi ma sklamal nový systém a veru aj veľa žien sa sťažuje. Radšej by mali zrušiť tie hlúpe karty, lebo sú neskutočne ponižujúce. Musíme nazbierať tisíce bodov, aby sme mali eurové zľavy. No comment !
@henamichal ja mám za pol roka 214 bodov a to mi 103 preniesli zo starej karty 😀
nezvykla som si... pride mi nezmyselne online aktivovat kupon, ktory mozem vyuzit len v predajni a nie aj pri online nakupe...a tiez sa mi nepaci, ze karticku nemozem pouzit pri online nakupe..
Popravde som si na to este nezvykla. Ale vsetko chce len svoj cas 😉
Je to blbosť. Vôbec sa mi tento nový systém nepáci.
Ja som 13.11 nakupila a 14.11 mi pripocitali 750 bodov. Kedze som mala uz cez 1000 chcela som pouzit, no vraj sa dalo az od 1.12. Dnes je 10.12, mam tam uz 1500 bodov, tak som si dnes urobila nakup, ze využijem tych 10 eur a ani dnes sa mi nedali pouzit. Takze ja len nakupujem aj kedmi nic netreba ze vyuzijem body a nic z toho. Kedy tam tych 10 eur budem mat?
Zákaznícky program by bol fajn, keby bolo možné využívať získané body pri každom nákupe, nie len raz za mesiac a len za 15€. Pretože body sa len hromadia a nikdy ich týmto spôsobom nevyužijem všetky .Už teraz mám 7000 bodov.
Mne sa nový systém nepáči, predtým som si priebežne uplatňovala zľavy na plienky, detskú kozmetiku a UM ešte pri staršom synovi, keby nemám mladšieho syna, tak k Vám už vôbec nechodím....aj UM máte o cca 3€ drahšie ako konkurencia, takže to už tiež kupujem inde....
Podľa mňa je to super tiež to využívam a je to aj veľmi rýchle 👍
podla mna hrozna blbost. zbytocne prilis komplikovane a nevyhodnejsie pre zakaznika ako predtym. tiez nemam chut furt riesit, ci som si aktivovala kupony, ked idem nahodou okolo dmky a chcem nieco kupit... alebo aky je datum a na co mam prave narok... v dm som kupovala hlavne (bio) potraviny a po tejto zmene som vela veci zacala nakupovat inde. skoda, ze naspat sa to uz nevrati, kedze aj dm v rakusku presla tou istou zmenou (co pre mna znamena aktivaciu dalsich kuponov na rakuskej mutacii stranky. a do rakuska naozaj nechodim tak casto, aby som tam bola vzdy v spravnom case...)
inak mozno by bolo fajn nejako po lopate to vysvetlit, ze co treba kazdy mesiac urobit.
@deedol staci si to precitat na nete, je to tam dost dobre popisane co a ako. Len treba citat s porozumenim.
@janinka007 necitala som nic zatial, mam male babo, takze malo casu.
@janinka007 ale dakujem za link, idem na to teraz pozriet.
pozeram na tu stranku a o tych kuponoch a datumoch tam zas nic nevidim...
cize nakupim, dostanem body, ak si PREDTYM aktivujem nejaky kupon, tak dostanem bodov viac, a ked ich budem mat XY, tak PRI DALSOM nakupe mam zlavu, ale musim to stihnut do nejakeho datumu?
Mne sa nový systém páči. Keďže máme malého synčeka, investujeme peniaze do detského sortimentu, obzvlášť rada kupujem zdravé sladkosti, minulý mesiac sme využili aj desaťnásobok bodov. Vždy si aktivujem všetky body naraz. Väčšinou chodíme na jeden nákup v mesiaci. Len neviem, či sa po minúti dajú ešte raz aktivovať n doplnkovej karte.
Ale super by bolo, keby sa dali aktivovať kupóny aj v predajni priamo pri pokladni. Staršiu generáciu by to isto potešilo ;)
@katarina414 a už si sa pozrela na zloženie tých "zdravých" sladkostí? lebo niektoré sú horšie ako horalka.
@sisa_dm Viacnásobné prideľovanie bodov je ok. Vadí mi len to,že som zo začiatku musela doslova maturovať než som si inštalovala nový program a preniesla body zo starej kartičky atď. Trošku jednoduchší prístup by to chcelo,nie každý má k dispo.internet, alebo tomu nemusí každý rozumieť. Možno stačilo, aby sme si to ako predtým aktivovali priamo v predajni. Ale už sa mi podarilo cez nový program uplatniť asi 9 eur čo je super.
@z3 asi tych žobrackych 10 eur v živote neuvidis. Je to cele ponizujuce a frustrujuce. Oni si myslia ze sme tu vsetci obycajní žobraci!
@henamichal oni ťažia z ??? doplnte si sami (blbosti) zákazníčok, ktoré pri honbe za bodmi sú schopné nakúpiť tie blbosti, na ktoré im dm dá velkodušne nejaké body naviac. No môžem sa im na ne zvysoka. Ja nie som správna cielová skupina veru a zvlášť, ked nemám malé deti. Všetko čo potrebujem, kúpim inde oveľa lacnejšie úplne bežne, takže nepotrebujem ich 15€ zlavu, ktorú jaaj tak nedosiahnem 😝

Práve som si našla v schránke zásielku od DM a v nej drevená snehová vločka ako darček...ďakujem, potešilo veľmi... už s ňou malá behá po byte, že kam ju zavesí...