Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tatianasevcikova
    16. máj 2021    Čítané 81x

    Svieža pleť s Yves Rocher

    Dnes Vám prinášam v recenzii nový rad výrobkov na čistenie pleti od francúzskej značky Yves Rocher. 

    Celý rad PURE ALGUE má antioxidačné a okysličujúce účinky, ktoré sú vhodné najmä na hydratáciu pleti. 

    Hlavnou účinnou zložkou je mikroriasa Tetraselmis, ktorá žije na povrchu oceánov. Sú to neobyčajné rastlinky, ktoré majú schopnosť bojovať proti negatívnym vplyvom a starnutiu pokožky. Výsledkom stresu, mestského znečistenia a únavy je väčšinou dehydratácia pokožky. 

    Mikroriasa Tetraselmis podporuje angiogenézu. Proces, vďaka ktorému dochádza k rastu nových krvných ciev a tým sa zlepšuje okysličenie buniek a predchádza sa ich starnutiu. 

    Celý rad obsahuje 7 produktov na čistenie pleti, ktoré sú v rôznych konzistenciách. Každá žena si nájde niečo, čo jej vyhovuje a má rada. Ja produkty používam pri double cleansingu, ale už teraz môžem prezradiť, že penu používam len ráno. 

    Môžete sa tešiť na želé, gél, jemný scrub, úžasnú penu, micelárnu vodu, obrúsky (tie som netestovala) a hydratačnú masku. Každý jeden produkt má čo do seba a stojí za vyskúšanie. Tak si ich poďme predstaviť.

    ODLIČOVACIE ŽELÉ 3 v 1

    Musím sa priznať, že produkt takejto konzistencie mám po prvýkrát. Má ultra ľahkú textúru, je hustý naozaj ako želé a kombinuje účinnosť čistiaceho oleja v kombinácii s gélom. Obsahuje kvapky vody, ktoré sa počas čistenia na pleti zmenia na jemnú penu.

    Veľmi jemne a šetrne odstraňuje make-up aj z oblasti očného okolia, ale nie je to 100 %, a tak treba pleť ešte dočistiť. Nemusíte pleť príliš dráždiť trením, na dočistenie môžete použiť penu alebo micelárnu vodu. Je vhodný pre všetky typy pleti, absolútne nedráždi očné okolie, neštípe ani na pleti, ani v očiach. 

    Pleť po umytí vodou nepne, nie je vysušená a má nádhernú jemnú vôňu. 

    SVIEŽI ČISTIACI GÉL

    Gél som používala najviac. Veľmi jemne a šetrne pleť zbaví make-upu, ľahký denný make-up zvládne precízne a poradí si aj s vodeodolnými produktmi. Zanecháva pleť sviežu, hydratovanú, bez nepríjemného vysušeného pocitu. Opäť s krásnou sviežou vôňou. 

    ROZJASŇUJÚCI PEELING PRE SVIEŽU PLEŤ

    Pri exfoliácii pleti je veľmi dôležité vybrať si ten správny peeling. Citlivej pleti nevyhovujú tie so zrniečkami, ale, samozrejme, nemusia ani ostatným typom. Množstvo žien používa už chemické peelingy, ale treba ich šetrne vyberať. Nezabúdajte, že exfoliácia je dôležitá, ALE netreba to preháňať, pretože sa vám môže zbytočne príliš pleť mastiť alebo môže byť vysušená.

    Rozjasňújuci peeling má opäť veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá vás sprevádza celým čistením. Má ľahkú gélovú konzistenciu a obsahuje bambusový prášok. Je to veľmi príjemný scrub. Zrniečka nie sú absolútne hrubé ani nepríjemné a pleť nepodráždi ani neúmerne nevyšúcha. 

    Môžem povedať, že pre normálnu, zmiešanú pleť je ako stvorený. Pleť je po exfoliácii jemná, nesťahuje, póry sú stiahnuté a krásne vyčistené. 

    OKYSLIČUJÚCA ČISTIACA PENA

    JEDEN ÚŽASNÝ PRODUKT.

    Čistiacu penu musíte jednoducho vyskúšať. Ten jemný obláčik, ktorý vám vytvorí na pleti a s jemnosťou pleť vyčistí, je úžasné. Dávkujete si ho priamo pumpičkou, pričom produkt je tekutý, ale priamo cez pumpičku si nadávkujete penu. Úžasný produkt.

    Ľahká penová konzistencia je vhodná na dočistenie pleti po make-upe alebo na ranné čistenie. Ja ju používam najmä tak. Pleť krásne osvieži, hydratuje a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Veľmi príjemný produkt nielen pre normálnu pleť. Absolútne pleť nevysušuje a krásne ju prečistí a prevonia. 

    ODLIČOVACIA MICELÁRNA VODA 2 v 1

    Nie som veľkým zástancom micelárnych vôd ale túto som vyskúšala, kvôli tomu, že mi produkty z radu Pure Algue sadli a nedráždili moju pleť. 

    Používam ju skôr v druhom kroku double cleansingu, kedy už len pleť dočistí. Na to je naozaj skvelá a poradí si so zvyškom make-upu. Pleť je po nej svieža, nepne a ani nedráždi očné okolie. Nie je však natoľko silná, aby si poradila s make-upom bez toho, aby som mechanicky pleť trela. Skôr ju môžem odporúčať na dočistenie alebo prvé ranajšie čistenie. 

    OKYSLIČUJÚCA HYDRATAČNÁ MASKA 

    Mojou veľkou slabosťou sú masky a rúže. Naozaj veľmi rada skúšam a testujem práve tieto produkty. 

    Hydratačná maska má ľahunkú krémovitú gélovitú konzistenciu, ktorá sa úžasne nanáša na pleť a skutočne pleť aj hydratuje a vyživuje. Veľké množstvo z nej sa dokonale vpije do pokožky, pleť je jemná, vláčna a krásne prejasnená. Dodáva jej krásny prirodzený glow, ktorý teraz vyhľadáva veľké množstvo žien.

    Do hĺbky pleť revitalizuje a to už za 5 minút pôsobenia. Krásne vonia ako celá rada PURE Algue. Na pleti nezaschne a tak pri jej odstránení pleť netriete. Navyše ju tak mechanicky nedráždite. Úžasná maska na hĺbkovú hydratáciu a rozjasnenie. 

    Produkty od YVES ROCHER z radu Pure Algue vám môžem len odporúčať a to nielen ženám s normálnou a zmiešanou pleťou. Pokožku absolútne nedráždia, sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré rešpektujú požiadavky našej pleti aj naše prostredie. 

    Pleť je po používaní hĺbkovo hydratovaná, svieža, príjemne prevoňaná s prirodzeným rozžiarujúcim efektom. 

    Ďakujem za možnosť testovať produkty. 

    #recenzia #test_yvesrocher8 #skusenosti_purealgue27

    YVES ROCHER
    Veľmi milo ma prekvapila táto nová okysličujúca a hydratačná maska Pure Algue.
    Má veľmi príjemnú vôňu a jemnú krémovitú textúru. Pleť je po nej krásne hydratovaná, s nádherným rozžiareným efektom.
    Ja proste masky zbožňujem a je jedno aká je. Doprajete si aj vy a vaša pleť?
    ..
    ..
    #test_yvesrocher8

    tatianasevcikova
    20. sep 2020    Čítané 227x

    Zdravé a krásne vlasy s Klorane

    Vitajte, krásnu nedeľu, 

    dnes by som s Vami chcela rozobrať tému vlasov.

    Príčin vypadávania vlasov je niekoľko, avšak každá žena pozná seba, svoje telo a problémy, ktoré ju trápia.

    Vypadávanie vlasov je často spôsobené popôrodným obdobím a hormonálnymi zmenami v tele ženy. Toto obdobie nastáva väčšinou nejaké 3 az 4 mesiace po pôrode. Avšak vypadávanie vlasov môže byť spôsobené aj výkyvom počasia, striedaním ročných období, stresom a nesprávnym stravovaním.

    Ja som túto tému chcela rozobrať pretože opäť po pôrode sa u mňa vyskytol problém nadmerného vypadávania vlasov - reakčné vypadávanie vlasov.

    Vlasy začali byť po 3 mesiacoch slabé, mdlé, nezdravo vyzerajúce, spľasnuté bez objemu s nadmerným vypadávaním. Avšak naskytlo sa mi testovanie chynínovej rady od Klorane a tak som sa do toho pustila. Povedala som si, že nič nestratí. Všetky produkty nájdete na ich stránke www.klorane.com

    V prvnom rade si treba povedať, že na zlepšenie vypadávania vlasov treba používať niekoľko produktov od kvalitného šampónu až po séra. Samozrejme nezabúdajte ani na stravu či vitamíny. A poďme ku produktom.

    ŠAMPÓN S CHINÍNOM A VITAMÍNMI B

    Tento šampón je vhodný pre unavené vlasy alebo ako doplnok pri kúre proti vypadávaniu vlasov.

    Je to posilňujúci a stimulujúci šampón proti vypadávaniu, ktorý stimuluje rast vlasov vďaka kombinácii chinínu a vitamínov B.

    Chinínovník je ker, ktorý pochádza z Južnej Ameriky a je tradične využívaný pre jeho posilňujúce a tonizujúce schopnosti. Využíva sa najmä kôra stromu, ktorá je bohatá na chinín a molekuly so silnými stimulačnými vlastnosťami. Z kôry sa koncentruje aktívna látka do výťažku, ktorý stimuluje vlasovú cibuľku.

    Šampón má redšiu konzistenciu, výraznú burgundy farbu a zaujímavú vôňu, ktorá pripomína mužskú vôňu. 

    Treba si na to zvyknúť, poviem Vám mňa to dosť prekvapilo. Šampón pení oveľa menej ako komerčné šampóny z drogérie. Vlasy sú po umytí suchšie a hrubšie na dotyk, to však ale nie je problém keď pokračujete pri starostlivosti balzamom. Sú však dostatočne umyté, nezatažené a pokožka hlavy nie je vysušená. 

    Cena šampónu je 9,30€ ale nájdete ho v rôznych veľkostiach.

    BALZAM NA VLASY S CHINÍNOM

    Dôležitým krokom v starostlivosti je balzam na vlasy. Balzam je spojením výťažku chinínovníka a komplexu vitamínov B (B5, B6, B8). Balzam posilňuje štruktúru vlasov a navracia im silu a odolnosť.

    Vďaka balzamu sa vlasy ľahšie a jednochšie rozčesávajú. Má krásnu baby pink farbu a opäť špecifickú vôňu ako šampón. Je hutný ale nemastný, po chvíli ako účinkuje sú vlasy príjemné a jemné na dotyk aj keď sú mokré. Jednoducho sa po ňom rozčesávajú a samozrejme sú krásne hladké, lesklé a jemné na dotyk. Nie sú absolútne zaťažené ani mastné.

    Cena balzamu je 11,40€

    Posledným krokom v trojzložkovom programe pre zdravé, krásne a silné vlasy je sérum.

    FORCÉ KERATINE

    Je to kompletná rekondičná kúra, ktorá vďaka zloženiu chinín-kofeín v kombinácii s vitamínmi B a keratínu zmierňuje vypadávanie vlasov a stimuluje rast tých silnejších a zdravších.

    Force keratin si aplikujete na vlasovú pokožku vďaka rozprašovaču, s ktorým sa pracuje skvelo. Sérum sa dá aplikovať precízne kde potrebujete.

    Force keratin je bezoplachová starostlivosť, ktorá vlasy nezaťažuje, posilňuje, stimuluje rast a dodáva im všetky potrebné živiny. Má taktiež špecifickú vôňu, ale pri používaní si na to po čase zvyknete.

    Sérum nie je nijak lepkavé, na pokožke hlavy neštípe, v podstate je to priehľadná vodička.

    Force keratin ma 125ml a táto kúra by vám mala pri pravidelnom používaní každé 3 až 4 dni vydržať 3 mesiace. Môžem potvrdiť že to tak aj je a myslím, že mne vydrží ešte dlhšie.

    Cena séra je necelých 30€ ale stojí za všetky centy. Toto sérum nájdete aj vo verzii pre chronické vypadávanie vlasov. 

    Tak a teraz ešte moje hodnotenie a dojmy. Prešlo skoro 7 týždňov takže na testovaní  som si dala záležať.

    Musím povedať, že vlasy sú nie len na pohľad, ale aj dotyk iné. Pevné, silné, absolútne nie sú vysušené ani hrubé. Pôsobia (ale aj sú) zdravo, pevne s krásnou farbou a leskom.

    Bez rozštiepených koncov, scelené a vôbec nie sú spľasnuté. Podrástli o niekoľko centimetrov, pri prechode vlasovej a tvárovej časti mám mnoho baby vláskov, ktoré sú aj pomedzi vlasy a tak vlasy zhustli, nabrali na objeme a narástli mi aj vlasy popri ušiach kde mi vytvárajú akoby bokom brady, alebo ako to správne vysvetliť.

    (prvá fotka na ľavo robená 6.júna a druhá fotka na začiatku kúry 30. apríla)

    Vypadávanie vlasov bol u mňa asi najväčší problém. Na fotkách sú vlasy pozbierané z výlevky po umytí. Zmeny som začala pozorovať už po 2 týždňoch, ale teraz je to stále lepšie a lepšie. 

    Chcela by som napísať ešte, že vypadávanie vlasov je prirodzené, ale musí to byť v norme. Bežne vypadne za deň okolo 100-150 vlasov no u mňa to už bolo hraničné (vlasy som nerátala haha ale vidíte to na tej guči). Ja som ešte na začiatku kúry vlasy podstrihla aby sa teda lepšie zregenorevali. 

    (prvá fotka na ľavo robená 30 apríla druhá fotka robená 6.júna)

    Myslím, že zmenu je skutočne vidieť a ja som nesmierne spokojná a pokračujem ešte v kúre. Konečne sa vraciam k mojej dokonalej hrive, na ktorú som bola zvyknutá.

    Ak vás niečo zaujalo som tu pre vás a rada odpoviem.

    Prajem krásny deň

    Tatiana

    tatianasevcikova
    1. sep 2020    Čítané 94x

    M A N U F A K T Ú R A Sedmokráska

    Celá sedmokrásková rada sa na začiatku júna rozrástla o

    dva nové produkty 

    Denný ochranný krém a nočnú anti aging starostlivosť. Obaly a dizajn produktov je nádherný, jemný, romantický, oku lahodiaci. Oba krémy majú krásnu jemnulinkú nevtieravú vôňu, ktorá po vstrebaní ani nie je veľmi cítiť a pokožku nedráždi.

    🌼ĽAHKÝ DENNÝ HYDRATAČNÝ ANTI POLLUTION KRÉM 🌼

    Krém sa pýši titulom anti pollution, ktorý by teda mal chrániť pleť a udržiavať ju krásnu počas života v meste. Krém má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Pleť dôkladne pripraví na make-up pod ktorým sa nežmolkuje ani nedrolí.

    Denný krém je v ružovom obale, zabezpečuje celodennú ochranu pred znečisteným ovzduší v meste, ktoré má za následok starnutie pleti a vrásky. Pleť hydratuje a zabezpečuje dokonalú výživu vďaka blahodarný zložkám.

    Kombinuje unikátne účinky ovseného, mandľového a jojobového oleja, výťažkov zo sedmokrásky, kyseliny hyalurónovej a vitamínu E, bambuckého masla a rastlinného anti-pollution komplexu zo ženšenu, jablka, broskyne, pšenice a jačmeňa. 

    Posilňuje obranyschopnosť pleti, predchádza výskytu vrások a strate pružnosti, napomáha redukcii tmavých škvŕn, obnovuje kožnú bariéru, zabraňuje dehydratácii, zvláčňuje, upokojuje a chráni a jemne pokožku prevonia a dodá prirodzené rozžiarenie. 

    Jedinou nevýhodou, ktorú vidím je, že neobsahuje spf. 

    🌼JEMNÝ OMLADZUJÚCI NOČNÝ PLEŤOVÝ KRÉM 🌼

    Nočný krém nájdete v šedom balení. Vďaka jeho zloženiu obohatenému o kyselinu hyalurónovú sa počas noci stará o pokožku, zabezpečí dlhodobú hydratáciu a napomôže tvorbe kolagénu a elastínu. 

    Obsahuje ovsený a mandľový olej, kyselinu hyalurónovú, bambucké maslo, panthenol a vitamínom E. 

    Krém je hutnejší ako ten denný, ale i napriek tomu veľmi ľahký, konzistencia je úžasná a rýchlo vstrebateľná do pokožky. Krém sa krásne vsiakne, nezanecháva mastný a ťažký pocit na pleti a ráno je pokožka jemná, hydratovaná, vláčna.

    Novinkou nie sú len teda samotné krémy, ale aj ich OBALY. 

    Manufaktúra predstavila originálne balenie, eco refill

    Ak miniete krém stačí si kúpiť len vymeniteľný kalíšok a vložiť do starého obalu. Šetrí to nie len miesto ďalšieho obalového materiálu, peniaze pretože eco refill je asi o približne 4€ lacnejší, ale aj prírodu. 

    Takto skvelo originálny nápad tu nebol dlho a je to podľa mňa úžasné a nápadité. Náplne majú na vrchu ochrannú fóliu a teda dajú sa pekne uzavrieť a tak si ich môžete vziať aj na cestovanie. 

    Cena krémov je do tých 15€. 

    Skúšali ste už tieto krémy? Budem rada ak mi napíšete či vás oslovili. 

    Tatiana 

    tatianasevcikova
    16. aug 2020    Čítané 146x

    🤍 Babylove 🤍 hebká pleť a spokojné bruško

    Pekný večer, 

    dva týždne ubehli ako voda a prišiel čas predstaviť Vám produkty, ktoré sme dostali vďaka @konik_testuje a dm drogérii. Balíček bol obrovský a celé dva týždne sme sa nenudili. Vyskúšali sme množstvo produktov na pokožku a starostlivosť o telo. Našla som medzi nimi niekoľko nových favoritov, ktorých som nepoužívala. Prázdne neostali ani brušká našich ratolestí, čomu sa teda potešili najmä oni 🙂

    Ako prvé by som Vám predstavila niekoľko produktov starostlivosti o pokožku a telo bábätká. Ako prvé napíšem, že kvitujem a dávam veľký palec hore za neparfumované a zbytočne prevoňané detské produkty, ktoré urobia viac škody ako úžitku. 

    Je toho naozaj veľa, tak poďme na to! 

    🤍 babylove dezinfekčné vlhčené utierky 

    Príjemne jemné, dosť veľké a dostatočne mokré utierky, ktoré zbavia detské hračky, predmety a zdravotné pomôcky baktérií. Na môj vkus dosť penia, takže zanechávajú povrchy utehlené, ale pracuje sa s nimi dobre, pričom nijak nevoňajú a nedráždia pokožku rúk. 

    🤍 babylove detské kozmetické utierky

    V krásnom, veselom detskom boxe sú skvelé. Jemné, prekvapivo veľké, so skvelou sacou schopnosťou. Pokožku absolútne neškriabu a nedráždia a pri dvoch deťoch sa zídu ako soľ, keďže majú stále od niečo špinavé ruky. Na utierky som si veľmi zvykla a moc sa mi páči ich dizajn. 

    🤍 babylove vlhčené utierky Sensitive v boxe

    Vlhčené utierky používam zriedka, snažím sa skôr detskú riťku, najmä Matejkovi, poumývať čistou vodou. Ale s deťmi to občas inak nejde, a tak sme ich, samozrejme, vyskúšali. Ale však ako sa hovorí? Špinavé dieťa, šťastné dieťa? Utierky sú primerane mokré, veľmi jemné, tenšie, absolútne pokožku nedráždia a neškriabu. Vďaka neparfumovanej verzii budú vhodné aj pre dieťatko s citlivou pokožkou. Obsahujú mandľový olej, ktorý sa postará o pokojnú a zdravú pokožku. 

    🤍 babylove čistiace vatové tampóny 

    Registrovala som, že existujú takéto tampóny a som šťastná, že sme ich dostali na vyskúšanie. Na umývanie tváričky alebo riťuľky už nepoužívam nič iné. Jemné, dostatočne veľké, skvelo sajú. Sú vyrobené zo 100 % bavlny, vďaka čomu ich môžu používať aj maminky pre detičky s citlivou pokožkou. Niekoľkokrát som tampóny využila aj na odličovanie a nič lepšie som nemohla nájsť, takže ich využívam aj ja pre svoje potreby a čistenie pleti. A to, že tak príjemné a kvalitné tampóny stoja pár €, je ešte väčšie plus. 

    Produkty starostlivosti o detskú pokožku sa delia na radu SENSITIVE a ULTRA SENSITIVE. 

    Z rady Sensitive naše ratolesti Matej a Alžbetka vyskúšali 4 produkty. 

    🤍 babylove jemné detské mydlo 

    Odmalička pri deťoch nepoužívam nič iné ako tuhé mydlo. Umývanie niekoľkokrát denne s mydlom pokožku nevysušilo, dostatočne umylo a aj keď nemá vôňu, pokožka bola voňavá a príjemne jemná a vláčna na dotyk. Vďaka zloženiu obohatenému o harmanček a jojobový olej je pokožka jemná, vláčna, hydratovaná a nie je podráždená. Za mňa skvelý produkt. 

    🤍 babylove vatové tyčinky do uší 

    Tyčinky majú rozšírenú časť, aby ste nevošli do uška hlboko a dieťatku neublížili. Sú skvelé, aj keď by som asi zvolila iné uzatváranie, aby ste nemuseli stále hore-dole odliepať vrchnáčik. 

    🤍 babylove detský púder Sensitive 

    Jemnulinky púder bez vône, ktorý chráni pokožku detičiek. V týchto teplotách je v oblasti záhybov must have produktom, na ktorý nedám dopustiť. Páči sa mi vrchnáčik a aj sypanie, pričom dieťatko nevládze otáčať vrchnáčik, a tak nevysype zbytočne všetko. 

    🤍 babylove jemný šampón Sensitive 

    Príjemne jemne voňajúci šampón, ktorý šetrne umyje vlásky, nevysuší ich a dodá im lesk vďaka panthenolu a výťažku z rumančeka. Pokožku hlavy nedráždi, umyje a zanechá krásne prevoňanú a čistú. Veľkým plus je, že neobsahuje mydlo, a tak neštípe a nedráždi oči. 

    Z radu Ultra Sensitive, ktorý je vhodný pre suchú až veľmi suchú pokožku, sme mali možnosť otestovať 3 produkty. 

    🤍 Ošetrujúci a masážny olej 

    masážny olejček som si odložila, keďže naše deti nemajú žiadne problémy, ani suché miesta na pokožke. 

    🤍 babylove umývací balzam Ultra Sensitive

    Ľahký krémový balzam, ktorý pokožku dôkladne umyje, nepodráždi a vďaka zloženiu s dvomi olejmi (mandľovým a slnečnicovým) ju úžasne ochráni, zhydratuje a udrží v rovnováhe. Veľký prst dávam hore pumpičkovemu dávkovaniu. Pristála by som na jemnulinkú vôňu, ale to je len moja preferencia.

    🤍 babylove výživný krém proti zapareninám 

    Nahradil u nás doma známy produkt, pričom tento je oveľa kvalitnejší, s lepším zložením a bezkonkurenčnou cenou. Krém je hustý, hutnejší, na pokožke zanecháva ochranný film, za čo dávam veľký prst hore. Pokožku nedráždi a 100 % chráni. 

    Ak máte dieťatko s citlivou a suchou pokožkou, vrele odporúčam vyskúšať, pretože kvalita produktov je na vysokej úrovni, pričom cena je úžasná. 

    No a ešte nezabudnime na brušká. V balíku sme mali niekoľko produktov na mlsanie, ale aj zdravé papkanie a pitný režim. Je skvelé, že pod jednou strechou nájdete produkty aj na zdravé varenie, zdravé mlsanie a papkanie pre našich najmenších ❤️

    Myslím, že každá z Vás pozná dobrôtky, ktoré sa dajú pre naše ratolesti v dm drogérii kúpiť. 

    🤍 babylove Bio ovocná tyčinka jablko-arónia 

    Toto je úžasná dobrotka, ktorú som teda zbaštila ja. Zbožňujem tieto tyčinky. Vhodná na cesty, nič sa vám neroztopí a dieťatku dodá energiu a perfektne ho osvieži, keďže nie je veľmi sladká, skôr kyslá. Je vhodná pre detičky od jedného roka, nie je tvrdá, mäkkulinká, ľahko sa žuje a nie je vôbec drahá. 

    🤍 babylove Bio jahodové chipsy 

    Priznám sa, že toto naša Alžbetka ochutnala prvýkrát. Stali sa však súčasťou nášho nákupu v dm a už nesmú u nás doma chýbať. Rada ich využívam na dochutenie bieleho jogurtu či poobedné mlsanie počas prechádzky. 

    Jahôdky sú mrazom sušené, krehké a mäkké, takže sa dobre žujú, priam v ústach rozpúšťajú. Sú 100 % bez pridaného cukru, farbív a aróm.

    Stali sa neoddeliteľnou súčasťou zdravého chrumkanie u nás doma, a to vám poviem, nechrumká ich len dcérka. Ďakujeme, že sme natrafili na tak úžasný produkt. 

    🤍 babylove 100 % Bio jablková šťava 

    Keďže naša Alžbetka mávala problém s kakaním, snažila som sa jej občas do stravy popri surovom ovocí pridať aj šťavy. Tieto z dm drogérie si neviem vynachváliť. 

    Sú ÚŽASNÉ!!!!

    Táto jablková má príjemnú chuť, je mierne kyslá po jabĺčkach, no cítiť v nej aj dosť sladkého. 

    🤍 babylove ovocný čaj 

    Príjemne voňajúci, chutný čaj bez pridaného cukru, ktorý je vhodný už od 4 mesiacov, je skvelý. Náš Matej ho má moc rád a nevie sa ho dopiť. Má prírodne sladkástú chuť vďaka šípkam a čučoriedkam. Dá sa podávať aj za tepla, aj studena. 

    Aj keď je šťava trošku sladšia, Alžbetke ju dávam nariedenú. Matejko už má 8 mesiacov, jemu som šťavu dala zriedenú 1:1 a veľmi veľmi mu chytila. Pitný režim nie je u nás problémom, za čo som vďačná, a tak sme si denno-denne pripravili čajík alebo džúsik. 

    🤍 babylove obilná kaša 3 druhý zŕn 

    Matejko bol vhodný adept na vyskúšanie kaše. Aj keď už má lepok zavedený, občas sa bojím, a tak mi toto celkom padlo vhod. V kaši nájdete zmes zŕn - ovos, jačmeň a pšenica špaldy. Je skvelé, že kaša je nemliečna, a tak si ju môžete pripraviť aj vy. Ja zvyknem takúto kašu miešať s ovocím alebo výživou. 

    🤍 babylove ovocný príkrm slivka-hruška 

    Príkrm je zo 100 % ovocia a rovnako ako všetky výživy, aj táto nášmu drobcovi chutila. Dostal malé množstvo aj do kaše a nevedel sa dojesť. Príkrm mal príjemnú konzistenciu bez hrudiek so skvelou chuťou, nebol príliš sladký, ani kyslý. 

    Poviem vám, je to malý jedak, a tak si pochutil a najedol sa dosýta. 

    🤍 babylove Bio repkový olej 

    Tento olej nám nie je neznámy. Používala som ho aj pri staršej dcérke a tentokrát som mala doma olivový, a tak som sa vrátila opäť k tomuto repkovému. Niektoré druhy vitamínov sú rozpustné v tukoch, a tak po pridaní do jedla napomáhajú v črievkach lepšiemu stráveniu a vstrebaniu živín a vitamínov. 

    Olej je v Bio kvalite, obsahuje omega-3-mastné kyseliny. Je veľmi chutný a vôbec, ale teda absolútne neprevonia príkrm olejom, a tak dieťatko ani nevie, že ma niečo v príkrme pridané. 

    Cena oleja je k pomeru kvality nízka, a tak mu opäť ostávam verná a ďakujem, že som ho mohla opäť zaviesť do prikrmov. 

    Toto testovanie bolo dlhé, nenáročné, ale chutné, plné zábavy a učenia sa. Ďakujem za možnosť vyskúšať produkty z dm drogérie a ďakujeme, že sme si opäť našli niekoľko vecí, ktoré sa stali súčasťou našich životov. 

    Pekný deň 

    Tatiana & Matej & Alžbetka

    Pitný režim máme nachystaný 🍎🍏🍶majte krásny slnečný deň
    #test_dm27

    Ďakujeme za krásny balíček BABYLOVE 💙 produktov tešíme sa a púšťame sa do testovania, staršia sestrička sa teší na všetky dobrotky 🍓🍓
    #test_dm27

    tatianasevcikova
    6. máj 2020    Čítané 263x

    Manufaktura jahoda a bazový kvet

    Pekný májový deň,

    Vyskúšala som novú jarnú limitovanú edíciu značky Manufaktura jahoda a bazový kvet. Musím vám, ale niečo prezradiť. Moje čuchové bunky sa veľmi nekamarátia s produktami z jahôd ani z levandule a tak som sa dosť bála. 

    Keď som však produkty ovoňala bolo to jasné. Vôbec nevoňajú ako umelo parfumované produkty s vôňou jahody. Toto je niečo iné. Svieža, jemná, príjemná, sladkastá vôňa čerstvých lesných jahôd .
    Doslova!!!

    V kozmetike sa využívajú z jahôd najmä ich lístky, keďže majú blahodárne pôsobenie a antioxidačné a protizápalové účinky. Zabezpečia vám čistiace, regeneračné a aj hydratačné účinky. Úžasné však? 

    Celú limitku však ešte obzvláštnili výťažkami kvetov bazy čiernej. 

    Ak aspoň trošku poznáte bazu viete, že má upokojujúce a protizápalové účinky  a v kozmetike sa využíva naozaj veľmi často. 

    A tak vznikla táto sladko voňajúca jarná novinka. 

    🍓JEMNÝ HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ GÉL A ŠAMPÓN JAHODA & BAZOVÝ KVET🍓

    Sprchový gél som používala len na umývanie tela nie vlasov. Áno je to produkt 2v1 ale myslím, že na vlasy je mnoho špecifickejších produktov. A v mojom prípade by to bola aj škoda, keďže na svoje vlasy potrebujem dosť veľké množstvo. Takto si môžem aspoň sprchovanie s týmto voňavým krásavcom užívať dlhšie. Aj keď veľmi si ho obľúbila aj Alžbetka 🍓

    Sprchový gél má skvelú bohato peniacu schopnosť, k pokožke je šetrný a dokonale ju výživí, nevysuší a prevonia. A nie len pokožku, ale aj celú kúpeľňu. Krásne hustý takže ani netreba veľa. Jeho zloženie je obohatené o kokosový a olivový olej, bez silikónov takže je vhodný aj pre citlivú pokožku. Panthenol a mandľový olej pokožku upokoja a dodajú jej hebkosť. Dizajn sprchového gélu je zaujímavý a oku lahodiaci, vhodný nie len do poličky ale aj na ňu.

    🍓HYDRATAČNÝ OSVIEŽUJÚCI SORBET NA PLEŤ A DEKOLT JAHODA & BAZOVÝ KVET🍓

    Poď slovom SORBET si hneď predstavím leto, fantastickú zmrzlinu, slnko a oddych.

    Presne týmto je aj tento produkt. Na leto ako stvorený, ľahký, gélovito krémový, výživný, plne hydratačný ružový krém, ktorý sa postará o dokonale voňavý zážitok. 

    Sorbet bol a aj je pre mňa veľkým prekvapením a používam ho veľmi rada. Zahrnula som ho do rannej Skin care rutiny či už vo forme denného krému (mám zmiešaný typ pleti) alebo si ho ešte opäť reaplikujem pred nanášaním make-upu. Po vstrebaní neostáva pokožka mastná čo je veľkým plus🍓 Mne pokožku krásne zhydratuje, prevonia, upokojí. Neviem sa dočkať, keď ho budem používať v lete, po slnení bude úžasný. Zloženie je obohatené o jojobový a mandľový olej, panthenol, vitamíny A, C, E a kyselinu hyalurónovú. Dávkovanie pumpičkou je skvelé, čisté a nemôžem si ho vynachváliť. Rozhodne skvelý produkt v jarno letných novinkách, ktorý stojí za každý cent a vyskúšanie. Balenie je  veľké a 100 ml vám vydrží dlho keďže na tvár netreba veľa.

    🍓ZJEMŇUJÚCI HYDRATAČNÝ KRÉM NA RUKY JAHODA & BAZOVÝ KVET🍓

    Myslím, že keď napíšem že celá táto rada sa vydarila nebudem klamať. Každý jeden produkt je skvelý a iným nie je ani tento krém na ruky. 

    Krém má príjemnú ľahkú krémovitú konzistenciu, rýchlo sa do pokožky rúk vstrebáva a nezanecháva na nej mastný film. Bomba!!! Ruky sú úžasne prevoňané a jemné. Občas potrebujem krém vrstviť, ale to je skôr problém mojích suchých rúk a častého umývania pri dvoch deťoch. 

    Myslím, že celá táto jarná novinka sa vydarila a to nie len účinkami, zložením, vôňou ale aj dizajnom.

    Skúsili by ste nejaký z týchto lahodných produktov?

    Pekný deň Tatiana

    Náš chlapček má už 2 mesiace 💚💚

    tatianasevcikova
    17. nov 2019    Čítané 3643x

    Prírodou inšpirované, Verbenou vyrobené

    Pekný večer,

    testovanie sušienok Verbena je na konci, ale chrumkanie pokračuje ďalej. Prečo? Pretože chutili každému, kto ich skúsil - od najmladšej Alžbetky, až po deduška, ktorý nás navštívil. Testovanie sme si užili naplno a našli niečo zdravé, chutné, akurát sladké, plné vitamínov a minerálov a k zahryznutiu pri každej príležitosti.

    Verbena ma prekvapila ich novinkou a kreativitou vytvoriť drobné sušienky, ktoré budú plné prírody. Asi si všetci značku spájame s cukríkmi, ale myslím, že toto je príjemná zmena a krok vpred. 

     V prvom rade by som chcela napísať niekoľko plusov, ktoré sušienky majú:

    • Nájdete ich v troch rôznych príchutiach: rakytníkové s kúskami pomaranča, bazové s kúskami amerických brusníc a levanduľové s kúskami čučoriedok.
    • Originálna kombinácia byliniek a ovocia v malom lístku vhodná nie len športovcov, aktívnych ľudí, ale aj deti.
    • Tvarom lístka nám symbolizujú prírodu.
    • Jedinečný tvar, ktorý zaujme nejedno oko túžiace po sladkej a zdravej maškrte.
    • Dostupné sú v dvoch baleniach 40 a 90 gramov.
    • Elegantné a štýlovo zabalené, vhodné aj pre návštevu či na výlet alebo rýchle raňajky či desiatu.
    • Zloženie je obohatené o vysoký podiel vlákniny, minerálov, vitamínov a mix cereálií.
    • Sú bez palmového tuku a farbív, bez prídavného cukru a konzervantov.
    • Zloženie je doplnené o prírodné arómy.

    Negatíva som nenašla žiadne, pretože toto testovanie je o chuti .a teda každému chutí niečo iné, preto to, čo chutí mne. nemusí inej mamičke a naopak. 

    Rakytníkové s kúskami pomaranča

    Pomarančové sušienky sa u nás ohriali najkratšie, keďže nám pripomínali vianočné koláčiky, ktoré robievam a tie zbožňujeme. Chutili veľmi príjemne po pomaranči, pričom to nebolo nijak nepríjemné a výrazné.

    Sedela mi veľmi aj kombinácia rakytníka pomaranča a chia semienok. Nielenže milujem tú vôňu po pomaranči, ale aj chuť je skutočne skvelá, svieža a lahodná a dodala sušienkam šmrnc. 

    Tieto drobné lístočky sú obohatené o Omega-3 mastné kyseliny a chia semiačka. Omega-3 mastné kyseliny prispievajú k správnej funkcii mozgu a funkcii srdca, pričom sú nevyhnutné pre zdravý mentálny vývoj v detskom veku. 

    Chia semiečka sú skvelým zdrojom energie s postupným uvoľňovaním, pričom sú keksíky vhodné aj na raňajky do jogurtu či desiatu v kombinácii s ovocím.

    Nájdete v nich vysoký obsah vlákniny a mix cereálií. 

    Bazové s kúskami amerických brusníc 

    Na tieto som sa tešila veľmi, pretože ja osobne zbožňujem brusnice. Je to pre mňa niečo, čo si dokážem vychutnávať a zobkať celý deň. A tak to bolo aj s týmito sušienkami. Všetky balíčky tejto príchute ostali pre mňa (aj keď s pár lístkami som sa podelila), no každé ráno putovali do jogurtu alebo som ich vzala do poradne aj pre nášho maličkého člena v brušku. Je to skvelá kombinácia voňavej bazy a sviežich kyselkavo-trpkých brusníc. Nič prehnane sladké, svieže a vhodné počas celého dňa. 

    Bazové sušienky sú obohatené o 5 minerálov, a to vápnik, zinok, železo, mangán a horčík. 

    Baza je skvelá pri tráviacich problémoch a pôsobí protivírusovo. 

    Brusnice sú známe svojimi liečivými účinkami na močové cesty a sú vhodné aj pri detoxikácii. 

    Levanduľové s kúskami čučoriedok

    Musím povedať, že týchto lístočkov som sa obávala asi najviac. Popravde nemám rada vôňu levandule, ale v týchto sušienkach ma prekvapilo, že vôňa a chuť po levanduli nebola vtieravo prenikavá a sušienky som ochutnala. Musím povedať, že tieto jediné sú pre mňa chuťou najzaujímavejšie práve kvôli kombinácii voňavej levandule a voňavých čučoriedok. Popravde, známym a návšteve tieto chutili asi najviac, a, samozrejme, pochutnala si na nich aj naša Alžbetka, ktorej chutili všetky. 

    Musím uznať, že kombinácia s levanduľou je pre mňa niečím novým a musím dať prst hore za takúto zaujímavú kombináciu v sušienkach. 

    Píšem o nich ale ako o posledných kvôli tomu, že som si k nim nenašla cestu. Je to však o preferencii a, samozrejme, 100 ľudí, 100 chutí. Tým nechcem povedať, že sú zlé.

    Levanduľové lístočky obsahujú vitamín B3, ktorý bojuje proti stresu a únave. Napomáha k správnemu fungovaniu nervového a tráviaceho systému. 

    Naša Alžbetka do svojej slovnej zásoby doplnila nové slovíčko "sexiky", keksíky, a pochutnáva si na nich skoro každý deň. Či už doma alebo na prechádzke. Myslím, že najviac ju láka tvar a chrumkanie sušienok, ako každé dieťa. Musím však podotknúť, že keksíky nie sú prehnane tvrdé, takže vám ich dieťatko bez problémov požuje. Celá rodina sme si testovanie užili, bolo to niečo nové, iné a sme vďační, že sme mohli byť súčasťou testovania noviniek. 

    Samozrejme, ďakujeme firme Verbena aj za drobné darčeky, ktoré sme našli v balíčku. 

    Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať aj tímu Modrého koníka @konik_testuje, že sme boli vybraté a mohli si užiť tieto dva chrumkavé a zdravé týždne. 

    Ďakujeme 

    Tatiana a Alžbetka 

    tatianasevcikova
    Správa bola zmenená    12. nov 2019    

    Pomaly sa chystám na recenziu produktov verbena ❤️
    Ďakujem za možnosť testovať pochutnali sme si celá rodina ❤️
    #test_verbena
    @konik_testuje

    tatianasevcikova
    Správa bola zmenená    10. nov 2019    

    Ešte jedna jesenná fotečka 🍂🍁v tento upršaný deň..... s mojou milovanou Alžbetkou ❤️

    tatianasevcikova
    Správa bola zmenená    8. nov 2019    

    Tieto bazové s kúskami amerických brusníc sa u nás neohriali dlho, mňam😋 ak ste skúšali ktoré vám najviac chutili?
    Palec hore dávam aj ich tvaru a teda zloženiu, ktoré je obohatené o minerály a teda hlavne to, že nie sú vôbec prehnane sladké 👏
    #test_verbena

    V dnešný upršaný deň ☔☂️ si doma tvoríme krásny jesenný strom 🍂🍁🌳 to je zábava maľovať prstami 🤪

    Aj keď je zima, na prechádzke si musí zachrumkať🐻❤️ myslím, že jej chutia všetky, ale však ktorému dieťaťu nie, hlavne, že niečo žuje

    #test_verbena

    Idem si trošku aj ja zamrškrtiť keď už princezná spinká 👌👌dnes bazove s kúskami amerických brusníc
    #test_verbena

    Púšťame sa do chrumkavého testovania👌👌ďakujeme veľmi pekne za plný balíček dobrôt od Verbeny 🍁 @konik_testuje

    #test_verbena

    tatianasevcikova
    Správa bola zmenená    9. okt 2019    

    Dostala som možnosť a vyskúšala tieto tamponíky na odličovanie od @volakova
    Povedala som si, že je to veľmi zaujímavý produkt a pri tom mojom líčení a odličovaní určite nájdu uplatnenie, keďže vždy miniem veľké množstvo tampónov.
    Tamponíky sú veľmi príjemné na dotyk, páči sa mi aj ich farebný háčkovaný handmade dizajn. Sú z bio bavlny čiže sú plné kompostovatelné, keď vám doslúžia.
    Myslím, že myšlienka zerowaste produktov sa šíri veľmi rýchlo a už zastihla každú z vás. Na trhu je toho skutočne mnoho. Páči sa mi, že podporujeme minimalizáciu plastov a minimalizujeme aj používanie jednorazových produktov v kúpeľni. Tampóny pleť odličia dobre a rýchlo a ešte v jednom Vám aj urobia masáž či peeling čo sa mne osobne veľmi páči a dávam za to prst hore 👍👍 musím však napísať ze tento typ nebzde veľmi vhodný na citlivú pleť aby ste si ju veľmi nepodraždili. Pri odličovaní si ich najprv navlhčím a potom pridávam gél, micelárku, mlieko proste na čo mám v ten deň chuť. Pranie nie je nijak zložité ja si však tampón vždy preperiem tuhým mydlom (antibakteriálnym alebo žlčovým) a potom dávam prať do práčky. Do práčky ich vkladajte vždy vo vrecúšku aby sa nezapotrošili a dobre oprali.
    Aj naďalej budem podporovať túto myšlienku a verím, že už ju podporuje aj mnoho z vás.
    Ja môžem za seba tamponíky len odporučiť aj keď viem, že mnohým to pripadá dosť nehygienické.
    Tampóny mám stále pekné, nie sú zadubené, sú čisté a voňavé. Jediná nevýhoda sú dlhotrvajúce rúže či špirály, ale tým že si tampón hneď preperiem nie je to nič hrozné.
    A ešte k cene, možno ta prvotná investícia bude vyššia ale nezabúdajte, že sa vám to vráti, keďže nebudete kupovať jednorazové a tieto vydržia dlho.
    Tak čo zaujali vás alebo už také používate?

    Jeseň 🍂🍁postoj kým si krásna farebná opäť niečo z mojej tvorby 🙏

    tatianasevcikova
    26. sep 2019    Čítané 573x

    RYOR kozmetika s dotykom prírody

     Poznáte značku RYOR?

    Je to Česká kozmetika s dotykom prírody, ktorá ponúka pleťovú, telovú, vlasovú a dekoratívnu kozmetiku. 

    Je to Česká rodinná firma, ktorá má vo svojom portfóliu vyše 200 produktov. V ponuke nájdete produkty pre všetky vekové kategórie a aj typy pleti.

    Cieľom firmy bolo a aj je vyrábať kvalitné cenovo dostupné produkty. 

    Značka si však zakladá najmä na spokojnom zákazníkovi a tak robia aj kozmetické poradne či už v predajni alebo online. Myslím, že tento krok u mnohých firiem nevidíte a preto vzniká také množstvo nespokojných zákazníčiek a zákazníčiek, ktoré používajú nesprávny druh kozmetiky. 

    Všetky produkty nájdete na stránke ryor.cz/sk

    alebo priamo predajne Ryor nájdete v Prahe (Praha 1, Praha 6), v Podebradoch a v Bratislave, a tu sa určite pôjdem niekedy pozrieť pretože kozmetiku som si veľmi obľúbila. Nie len účinkami, vôňou, výberom a množstvom produktov, ale aj samotným dizajnom, veď uznajte sami.

    Ja som si mohla vybrať na testovanie 3 produkty a prinášam Vám moje postehy a dojmy.

    Jemný sprchový gél s japonskou čerešnou

    Jemný gél šetrne umyje pokožku vášho tela, príjemne ju zhydratuje a dodá príjemnú ľahkú vôňu Vašej pokožke. Obsahuje japonskú čerešnu, ktorá pokožku zvláčňuje a pôsobí proti vysychaniu.

    Balenie pôsobí elegantne a žensky. Vôňa sprchového gélu je jemná, svieža, nevtieravá, veľmi príjemná a po sprche ostáva pokožka hladká bez pocitu pnutia. Gél je priehľadný, ale má jemný nádych do žlta. Má príjemnú konzistenciu, nie je ani hustý ani riedky. Pení dostatočne a pri sprchovaní ho netreba veľa.

    Veľkosť je 200ml a nájdete ho na stránke tu za cenu 5,80€. V tejto rade s japonskou čerešňou ešte nájdete aj cukrový peeling, ktorý sa chystám určite vyskúšať.

    RYAMAR Amarantový olej 

    Celá rada RYAMAR je vhodná pre citlivú pleť pričom amarantový olej je súčasťou všetkých produktov tejto rady.

    Na testovanie som si vybrala 100% prírodný olej. Obsahuje vysoké percento amarantového oleja s účinnou látkou skvalen, ktorá má výrazne regeneračné účinky.

    Amarantový olej pre pleť a telo obsahuje ešte jojobový, olivový a klíčkový olej, bohatý na vitamín A a E. Olej môžete využívať na ošetrenie pokožky po opalení alebo rádioterapii.Ja som ho používala aj pri citlivej a suchej pokožke a samozrejme pri prevencii tvorbe strií.
    Využila som ho, keď mala dcérka suchú pokožku v oblasti prštekov na nohe, pričom stačilo miesto natierať len 4 dni a bolo zahojené. Miesto bolo červené, pokožka popukaná a veľmi citlivá a bolestivá. Ďakujem firme RYOR a ich amarantovému oleju za to, že sa miesto vyliečilo a oblasť prštekov je opäť krásna a zdravá.

    Olejček používam aj na rastúce bruško. Nakvapkám si ho ho dlane, zohrejem a premastím celú oblasť bruška. Aj keď už strie mám (z prvého tehotenstva) teraz vidím, že nie sú červené, bolestivé a nepribúdajú ďalšie. Raz týždenne olej používam aj na tvár a jej výživu.

    Olej nemá žiadnu vôňu, skôr cítiť len oleje, neobsahuje konzervanty ani minerálne oleje.

    Fľaštička má 150ml nájdete ju na stránke tu a cena je 8,90€ čo je skutočne úžasná cena za takýto zázrak.

    Odporúčam ho maminkám ale aj deťom, ktoré majú suchú , citlivú, rýchlo dráždiacu pokožku.

    Kolagénová maska s kyselinou hyalurónovou

    Každá z nás chce vyzerať dobre, mať hladkú a jemnú pokožku na tvári bez výrazných kruhov a vrások. Jemná maska s biocelulózy skvelo prilne na pokožke a dodá vašej pleti kolagén, kyselinu hyalurónovú a aloe vera. Maska sa nachádza medzi dvoma ochrannými vrstvami a pracuje sa s ňou veľmi dobre. Na pleti si ju necháte pôsobiť 20 minút. Po zložení masky je stále maska mokrá a dala by sa ešte použiť.

    Pleť 100% zhydratuje, upokojí a zároveň zjemní vrásky, zlepší pevnosť a pružnosť pleti. Po odstránení masky je pleť jemne začervenaná prekrvená, príjemná a hladká na dotyk a teda musím napísať že neskutočne "nacucaná" a zhydratovaná. Tento pocit u mňa trval až do druhého dňa.

    Maska je dosť mokrá a nasiaknuta sérom, avšak sérum nie je riedke skôr má hustejšie konzistenciu. Po vybratí masky ešte ostáva dosť séra v balení, ktoré môžete potom využiť na krk či dekolt.
    Dlho som nemala masku s tak výrazným hydratačným a vyživujúcim účinkom. S maskou som bola veľmi spokojná a určite ju odporúčam aj Vám, ktoré máte suchú, mdlú pleť.
    Mali ste už nejaký produkt od firmy RYOR ak áno dajte mi tip, čo stojí za vyskúšanie.

    Pekný večer Tatiana

    tatianasevcikova
    3. sep 2019    Čítané 335x

    Kozmetika Linea Mamma Baby

    Nejaký ten týždeň spolu s Alžbetkou testujeme Taliansku kozmetiku Linea Mamma Baby, ktorú sme dostali na vyskúšanie od majiteľky e-shopu bibis.sk
    Mne osobne bola značka neznáma, ale po prečítaní pár recenzií a hodnotení som sa rozhodla, že produkty vyskúšame. Na Slovensko priniesol značku concept store Little Hipster. 
    Všetky produkty sú navrhnuté a vyrobené v Talianskej rodinnej firme, pričom kladú dôraz na organický (bio) pestované rastlinné zložky (kardamón, olivy, nechtík, repný cukor, za studena lisované sladké mandle). 

    Linea Mamma Baby ponúka kvalitné výrobky pre detičky, bábätká a ich maminky. Produkty neobsahujú parabény, farbivá ani SLES. Sú dermatologicky testované bez pridaných nevhodných látok.

    Čo ma zaujalo asi najviac je minimalistický obal, ktorý zaujme skutočne nejedno oko dieťaťa či mamičky a priesvitnosť obalov, ktorým vytvára značka otvorený vzťah medzi kupujúcim a predávajúcim.

    Na e-shope nájdete veľké množstvo produktov od produktov na opaľovanie a ochranu pokožky, cez gély a mlieka.

    Mňa najviac zaujali tieto dva produkty a tak by som Vám ich chcela predstaviť.

    Baby šampón a sprchový gél DOCCIA SHAMPOO

    Presne takéto produkty doslova zbožňujem. Nemusíte mať v sprche niekoľko flaštičiek s produktami a efektívne a rýchlo umyjete dieťatko. Musím dať prst hore najmä dávkovacej pumpičke, ktorá je v tomto veku detí veľkým pomocníkom, keďže teraz chcú všetko robiť samé. 

    Doccia Shampoo obsahuje veľmi vzácne výťažky z olív a kardamómu, ktoré pochádzajú z organicky pestovaných plodín, a látky odvodené z kyseliny mliečnej. Olivy spevňujú vlasy a dodávajú im lesk. Zároveň hydratujú pokožku hlavy a dodávajú jej potrebné živiny. Sprchový gél a šampón je ideálny pre deti, ktoré sú alergické na laktózu a mliečne proteíny.

    Po šampóne ostávajú vlásky jemné, ľahko sa dajú rozčesať a ostávajú lesklé a na pohľad zdravé, výživené a prevoňané. Pokožka nie je vysušená, napnutá a nepotrebuje po osušení premastiť. Ďalším plusom je veľké balenie, ktoré vám vydrží skutočne dlho a je vhodný pre detičky už od narodenia. Nájdete ho na stránkach tu a cena 9€ je úžasná!! Za mňa skvelý produkt 2v1 a dávam mu 10 bodov z 10.
    Sprchový gél so šampónom má u nás čestné miesto a bude čakať aj na nášho drobčeka.
    INTIMATE detská intímna pena
    Myslím, že u väčšiny značiek nenájdete produkty na intímnu hygienu a preto som túto penu vybrala. Tak ako u dievčatiek tak aj pri chlapcoch je táto oblasť obzvlášť jemná a treba sa o ňu starať veľmi svedomito.

    Jemná čistiaca pena rešpektuje fyziologickú rovnováhu intimných partií, pomáha predchádzať podráždeniu, páleniu, štípaniu a začervenaniu.

    Má ochranný a upokojujúci účinok. Obsahuje aktívne zložky z aloe vera, kvet slamihy úzlolistej a harmanček. 

    Má veľmi príjemnú jemnú vôňu a poviem vám, nič viac to dieťa tak nezabaví ako toto. Pena sa dá prirovnať k penám na holenie je hutnejšia, ale umývanie s ňou je úžasné. Toto je za mňa objav roka a must have produkt čo sa týka intímnej hygieny pre deti. 

    Opäť ďalší produkt, bez ktorého si už neviem predstaviť kúpeľ našej Alžbetky.

    Čo mne veľmi vyhovuje je úžasná jemná vôňa oboch produktov. Je to skôr niečo neutrálne, jemné absolútne nedráždivé. Myslím, že toto bude vyhovať aj mnohým z Vás.
    Ja som si produkty veľmi obľúbila. Sú to veľmi kvalitné, cenovo prístupné produkty čo sa týka cena kvalita. Za mňa je toto jedna z najlepších značiek detskej kozmetiky akú sme vyskúšali a s čistým svedomím vám produkty odporúčam.
    Budem rada ak mi dáte vedieť či Vás produkty zaujali alebo ste ich vyskúšali.
    Pekný deň 
    Tatiana 🖤

    tatianasevcikova
    18. aug 2019    Čítané 688x

    Two cosmetics - príroda na dosah

    Ahojte 🙂

    Dnes by som vám veľmi rada predstavila ďalšie produkty od značky two cosmetics, ktoré som vďaka @konik_testuje mohla vyskúšať a otestovať. Ja som už mala príležitosť testovať niekoľko produktov tejto značky, no vtedy ich meno bolo 2SIS. Recenziu na tieto produkty nájdete u mňa na blogu. 

    Značka two cosmetics je mladá značka, ktorá vznikla v roku 2016, všetky produkty sú 100 % prírodné, vyrábané ručne, do ktorých vkladajú kus seba, lásky a oddanosti k prírode. Všetky produkty sú vegánske, bez palmového oleja a vhodné pre vegetariánov.

    Nielen produkty, ale aj obaly, sú 100 % recyklovateľné, vyrábané zo sušín orechov a obaly môžete vrátiť a budú opäť využiteľné.

    V ponuke nájdete produkty na telo, tuhé šampóny, šumivky, produkty pre deti a venujú sa aj zero waste vďaka ktorému nájdete v ponuke prateľné odličovacie tampóny. Celú ponuku nájdete na stránke www.twocosmetics.sk.

    Tak sa poďte pozrieť na môj balíček.

    Pre mňa novinkou boli tieto produkty značky MINIME.

    Dva produkty testovala naša Alžbetka a jeden som si uchmatla ja s mojím bruškom.

    MINIME KRÉM NA STRIE A BRADAVKY 

    Krém má veľmi ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebe do pokožky brucha. Obsahuje mandľový olej, bambucké maslo a vitamíny, ktoré napomáhajú pokožku hydratovať, a tak zabrániť vzniku nových strií a chrániť ju.

    Má veľmi jemnú vôňu, pokožku premastí a celkovo pokožku chráni. Dá sa použiť aj na umyté, osušené bradavky na ochranu pomedzi dojčenia. Ja som s krémom spokojná, keďže už strie na brušku mám, teraz premasťujem pokožku poctivo a zatiaľ je bez začervenaní a nových strií.

    MINIME KRÉM NA ZAPARENINY

    Krém na zapareniny obsahuje kvet nechtíka, ktorý pokožku chráni a hojí. Zároveň harmanček dezinfikuje poškodené miesta a k dokonalej hydratácii dopomôže bambucké maslo.

    Krém je hustejší, na zadočku zanecháva jemný film a vďaka oxidu zinočnatému chráni pokožku. Krém je vhodný na každodenné používanie, vonia jemne, takže bude aj pre citlivú pokožku dieťatka.

    MINIME DETSKÝ KRÉM VÝŽIVNÝ

    Detský krém je vhodný nielen pre deti, ale aj dospelých. Veľmi dobre pokožku premastí, výživí a hydratuje. Po vstrebaní ostáva pokožka jemná a príjemná na dotyk, bez matného filmu, čo ja uprednostňujem.

    Aj keď si uvedomujem, že je to prírodná kozmetika, pri tomto kréme na telo a tvár by som zmenila vôňu a pridala niečo voňavejšie, detskejšie, avšak to nie je žiadne negatívum, len moja osobná preferencia.

    (Alžbetka pri raňajšom krémovaní) 

    Ďalšie dva produkty, ktoré by som vám predstavila, som mala už možnosť vyskúšať a len som sa utvrdila v tom, že sú skvelé.

    TUHÝ ŠAMPÓN LEMONADE CITRUSY

    Myslím, že väčšina z vás sa bude pýtať, ako sa s ním vlasy umývajú a či ich vôbec šampón umyje. Môžem z vlastnej skúsenosti povedať, že je to síce trošku iné, ale zároveň úplne rovnaké ako s normálnym šampónom.

    Šampón veľmi dobre pení a vonia úžasne. Keď ho otvoríte, prevoniate celý byt.

    Obsahuje vôňu citrusov a výťažky z Moringy olejodárnej. Veľkosť je taka akurát do ruky, tak sa nemusíte obávať, že bude veľký. Vlasy veľmi dobre umyje, zanechá prevoňané a čisté, ja som ešte používala aj kondicionér, inak by som vlasy nerozčesala, ale majú na stránkach aj kondicionér takej istej vône, ktorý si ja určite dokúpim.

    Ja som so šampónom veľmi spokojná, rovnako ako aj s tým predtým. Za mňa skvelá vec aj na cesty, malý a spratný.

    PURE MYDLO NECHTÍK LEKÁRSKY

    Tuhé mydlo sme používali obe. Alžbetku som s ním občas umyla (teda umyla sa sama) a ja som ho použila pri čistení pleti, no najmä ráno, kedy som nemala pleť veľmi znečistenú. Po umytí som nemala nikdy pocit pnutia pokožky a nebola suchá. 

    Obsahuje množstvo významných olejov, ako napríklad olivový, ktorý pleť hydratuje a vyživí, kokosový, ktorý pomáha pri liečbe ekzému. Má protizápalové, zvláčňujúce a zvlhčujúce vlastnosti. Mydlo môžete použiť aj na tvár či celé telo. 

    Ďalšie produkty, ktoré by som vám rada predstavila, sú vhodné na starostlivosť o pleť

    NOČNÉ REGENERAČNÉ SÉRUM S AHA KYSELINAMI A ANTIOXIDANTAMI

    Sérum s AHA kyselinami chráni pred degradáciou kolagénu, stimuluje obnovu buniek, vyhladzuje a znižuje začervenanie kože či pigmentáciu. Je vhodným produktom na doplnenie večernej rutiny starostlivosti o pleť a zabránenie predčasného starnutia pokožky. Pôsobí najmä proti vzniku nových vrások, pleť pripravuje na použitie a vstrebanie ďalších aktívnych zložiek. 

    Veľkým plusom je kvapatkový aplikátor, príjemná, jemná vôňa a ľahká konzistencia séra. Po nanesení sa rýchlo vstrebe do pleti, zanechá ju vláčnu. Po noci je pleť po nanesení dosť mastná, a tak sérum využívam aj počas dňa pod makeup. 

    PLEŤOVÝ NEVÄDZOVÝ HYDROLÁT 

    Musím napísať, že so slovom hydrolát som sa ešte nestretla. Trošku ma to prekvapilo, ale teda pustila som sa do testovania. Môžete ho využiť pri starostlivosti o pleť a vlasy.

    Hydrolát z nevädze upokojuje unavené, podráždené oči a redukuje opuchy. Osvieži, upokojí a zregeneruje pokožku. Pôsobí veľmi príjemne na unavenú pleť a osvieži ju v horúcich dňoch.

    Môžete ho využiť pri boji proti akné a pomôže pri pigmentových škvrnách. Hydrolát je vhodný pre všetky typy pleti, aj pre citlivú. Pozitívom je, že je v sklenenej fľaštičke, aj keď na jednej strane je to fajn, no na cesty to vhodné nie je. 

    Ja som produkty na pleť využila, aj ako podklad pod makeup a vyzeral skutočne dobre, sviežo a prejasnene. Čo ma však dosť prekvapilo bola vôňa hydrolátu, ktorá teda nebola veľmi príjemná, avšak po vstrebaní a nanesení séra vôňa zmizla, vyprchala.

    Opäť som sa presvedčila, že prírodná kozmetika dokáže telu ponúknuť veľa - od úžasných vôní po zázračné účinky. Kozmetika two cosmetics je a aj bola jednou z kvalitných značiek prírodnej a hlavne našej slovenskej kozmetiky.

    Pekný večer 🖤

    Tatiana 🖤

    tatianasevcikova
    16. jún 2019    Čítané 802x

    Dm trend IT UP letné testovanie

    Letné dni utekajú ako voda a aj moje testovanie produktov trend IT UP ubehlo ani neviem, kedy a ako.

    Vitajte!!!

    V balíčku som mala niekoľko produktov dekoratívnej kozmetiky, ku ktorým som bola spočiatku skeptická, ale teda vyrazili mi dych, niektoré. Testovanie som si užila, a teda všetky produkty otestovala naplno.

    Postupne vám ich predstavím.

    trend IT UP 2v1 camou make-up 

    Make-up a korektor v jednom so stredným krytím, ktorý sa dá vrstviť, a tým dosiahnete stedne vysoké krytie. Make-up má normálnu krémovitú konzistenciu, veľmi ľahko sa rozotiera a pracuje sa s ním. Aplikácia štetcom zanechá na pleti vyššie krytie, no horšie zapracovanie. 

    Odtieň 020 je vhodnejší pre tmavší typ pleti s oranžovým podtónom. Prekryje nedokonalosti a začervenanie, avšak v popise uvádzajú, že je vhodný pre suchú pleť, čo ja neodporúčam, pretože po zaschnutí má matný finiš, ktorý pleť suší.

    Na prekrytie tváre stačí málo, je naozaj dostatočne pigmentovaný. Na pleti nevytvára dojem masky, je ľahký i napriek jeho matnosti. Páči sa mi aplikácia cez pumpičku, ktorá je čistá a hygienická. Veľkosť make-upu je štandardných 30 ml.

    Make-up je fajn pre nenáročné ženy, ktoré nepotrebujú mať celý deň dokonalú tvár. Výdrž make-upu je okolo 4-5 hodín, potom sa začne z pleti strácať. Myslím, že cena 5,99 € je optimálna.

    trend IT UP Skin supreme púder 

    Ako ďalší mám kompaktný púder. Myslím, že výber správneho púdru je veľmi dôležitý, aby vaše líčenie vydržalo dlho a nepohlo sa z miesta. Kompaktný púder má veľmi jemne namletú konzistenciu s krásnym vzorom. Mám rada takéto ryhovanie, aj keď mi je vždy potom ľúto do toho siahnuť. 

    V balení nájdete aj labutienku, ktorú som ja využila na oblasť očí, avšak púder som viac nanášala štetcom, pretože odtieň púdru je tmavší a nesedel mi farebne na celú pleť. Preto som ho využívala na kontúrovanie tváre. Myslím, že je to vhodný odtieň a aj to, že je matný, robí z neho vhodného adepta na kontúrovanie tváre.

    Veľmi pekne mi sedí a používam ho skoro denno-denne na jemné, prirodzené líčenie tváre. Má matno-saténový vzhľad a na mierne opálenej pleti sedí perfektne.

    Púder obsahuje kukuričný škrob, ktorý dodáva pleti zmatnenie. Cena púdru je 3,69 €.

    trend IT UP Two tone rúž na pery

    Každá žena by mala mať vo svojej zbierke aj niekoľko klasických rúžov, myslím, že to nie je na škodu občas zmeniť dlhotrvajúci za takýto klasický. Čo je ale dôležité, aby mal peknú farbu a dokonale vám sedel k vášmu podtónu pleti.

    Rúž trend IT UP  je dvojfázový a spája v sebe dva odtiene rúžu, ktoré by mali pery opticky zväčšiť a pery by mali pôsobiť plnšie. Pri nanášaní rúžu som však nemala pocit dvoch rôznych odtieňov. Odtieň je dosť teplý, oranžový, vhodný pre iný typ pleti.

    Má krémovitú konzisteniu, je veľmi ľahký a mastnejší, hydratačný. Žiaľ, tieto jeho vlastnosti sa aj odzrkadlia na výdrži. Nečakala som veľa a tento rúž je pre mňa obyčajným drogériovym rúžom. Cena rúžu je 3,69 €.

    trend IT UP contour&glide kontúrovacia ceruzka

    Myslím, že každá, ktorá sa líči a líči aj iné žienky, vie, že tieto kontúrovacie ceruzky na pery sú veľmi dobré, kvalitné a vysoko pigmentované. 

    Ceruzka je v odtieni 483 v krásnej, studenej, malinovej farbe. Pracuje sa s ňou skvelo, je mastnejšia, po perách kĺže a vďaka avokádovému oleju vaše pery vyživí a hydratuje.

    Oceňujem strúhatko na opačnom konci a vysúvateľnosť ceruzky. V predajni dm Slovensko ich nájdete nespočetné množstvo a cena 2,19 € je bezkonkurenčná.

    trend IT UP Fibre Brow gélová farba na obočie

    Ak ma už nejakú dobu sledujete, viete, že ja osobne s mojím slabunkým obočím využívam pomádky a nie takéto gély, ktoré nič na mojom obočí neurobia. Práve táto farba je v odtieni 020 teplejší hnedý odtieň. 

    Gél má menší štetinkový aplikátor, farba je s drobnými chĺpkami, ktoré by mali zvýrazniť prázdne miesta na obočí. Samozrejme, nie na obočí, ktoré je bledé s malým množstvom chĺpkov.

    Ja som produkt využila len na fixáciu chĺpkov, ktoré celý deň držali tak ako som ich začesala. Produkt je vhodnejší pre žienky, ktoré majú husté obočie a potrebujú si ho len upraviť, zjednotiť a zafixovať. Cena je 3,49 €.

    trend IT UP supercharged maskara 

    Maskara supercharged je vhodná pre posilnenie rias a dodanie objemu. Je vysoko pigmentovaná a veľmi pekne a precízne prečeše riasy, ktoré nadvihne od korienkov. 

    Kefka je veľká, chlpatá, na konci zúžená a naberá primerane množstvo maskary. Pracuje sa s ňou fajn, má dostatočne dlhý aplikátor.

    Ak máte rady riasenky, ktoré dodajú vašim očiam šmrnc, určite ju vyskúšajte. Ja som ju použila na fotke o kúsok nižšie a som spokojná. Na bežný deň je fajn. Negatívom však je, že nie je vodoodolná a k večeru sa už dosť mrví popod oči.

    trend IT UP daily dose of glow 

    Každá makeupová maniačka mi dá za pravdu, že rozjasnovač nesmie chýbať v žiadnom líčení, či už ide o jemné denné alebo výraznejšie farebnejšie či večerné líčenie. 

    Rozjasňujúce fluidum nájdete v menšom balení s pumpičkovým aplikátorom. Keďže ja radšej používam púdrové rozjasňovače, práca bola pre mňa zdĺhavejšia a myslím, že aj menej precízna.

    Odtieň rozjasnovača je 020, krásna zlatistá farba vhodná na leto na rozjanenie dokonale opálenej pleti. Dá sa využiť aj ako tiene pri jednoduchom líčení alebo ho využiť pod make-up či zvýraznenie kľúčných kostí a dekoltu. Nájdete ho v obchode v troch rôznych odtieňoch a cena je 3,99 €.

    trend IT UP N°1 lak na nechty 

    Neónové farby sú teraz vyhľadávané a ja som sa potešila, keď som zbadala aj tento odtieň laku. Vyzerá skvelo letne a sviežo.

    Je to taký klasický lak, má dosť krátku štetinku a teda, ak chcete dosiahnuť vyššiu kryciu schopnosť, treba aspoň 2-3 vrstvy. Je obohatený o bio extrakt z morskej riasy, a tým zaručí UV ochranu nechtov. Lak je maličký, má 6 ml a cena je 1,49 €.

    A posledný kúsok na záver.

    trend IT UP Color Cube paleta očných tieňov 

    Paletka tieňov bola pre mňa najväčším orieškom. Nevedela som, čo očakávať a aká je. Pozrela som si aj niekoľko recenzií, a teda nečakala som veľa. Paletka je vyskladána letnými farbami, je pestrá, a teda môžete sa s ňou pri líčení vyhrať. Prvý dojem je, že je to taká detská paletka, ktorá nezvládne nič. Opak je však pravdou.

    Keď som vytvárala swatche paletky, len som v nemom úžase sledovala, čo sa mi na ruke vytvára. Pri swatchovaní tiene jemne prášili, no keďže sú všetky metalické, používala som ich namokro. Ostala som v úžase, veď uznajte samy.

    Deväť tieňov, ktoré mi priam vyrazili dych... Ale bola som zvedavá, ako sa budú správať na oku... A výsledok:

    Výsledok líčenia stojí za to, a ja som z paletky neskutočne prekvapená. Na oko som tiene nanášala na podkladovú bázu od Revlon a tiene len vrstvila. Pracovalo sa mi s nimi dobre, počas líčenia som nemala tiene napadané popod oko a celý deň držali na mieste. Žiadne zlievanie, opadávanie, ani vymiznutie tieňov.

    Cena paletky je 5,99 €, čo je podľa mňa skvelá cena, ak chcete vyskúšať niečo farebné a crazy. V dm nájdete ešte jeden variant, a tým je jej nude verzia. 

    Po líčení som fotky nijak neupravovala, nepridávala sýtosť, ani farebnosť. Nepotrebujem nikoho zavádzať. Jednoznačne sa paletka stala najväčším prekvapením z celého balíka.

    A čo oslovilo či prekvapilo vás?

    Za balík ďakujem dm Slovensko a firme trend IT UP. A za možnosť testovať ďakujem celému tímu Modrého koníka.

    Pekný večer.


    Tatiana 🖤🖤

    tatianasevcikova
    24. mar 2019    Čítané 174x

    Weleda nechtíkové radosti dieťatka

    Pokožka dieťatka je veľmi citlivá a mali by sme jej venovať obzvlášť zvláštnu pozornosť. Starostlivosť musí byť zameraná na všetky partie detského telíčka a veľký pozor si treba dávať na partie, ktoré môžu byť vystavené rôznym vplyvom či už chemickým alebo mechanickým (zapareniny, plienkové dermatitídy, oter).

    Pokožka detí je veľmi citlivá a treba si uvedomiť, že už od útleho veku treba používať kvalitnú kozmetiku. Myslím, že mi dáte za pravdu že práve na tomto šetriť netreba. Pokožka detí nemá zo začiatku ochrannú funkciu a tak cez ňu  vsiaknu do obehu toxické latky, ktoré môžu spôsobiť niekoľko vážnych problémov a preto treba vyberať kozmetiku s rozvahou.    

    Avšak Weleda sa s veľkým srdcom od roku 1921 stará o naše ratolesti. Na trh priniesli niekoľko druhov prírodnej kozmetiky, ktorá je kvalitná a má vysokú účinnosť. Zahŕňa vysoko kvalitné prípravky vyrobené len z prírodných látok, navyše z najväčšej časti z ekologického poľnohospodárstva.

    Nechtíkový rad obsahuje niekoľko produktov a my sme dostali olejček na masáž bruška, nechtíkový šampon 2v1, dojčenský olej, dojčenský kúpeľ a krém proti zapareninám. Poviem Vám je to hŕba produktov, ale už dnes môžem napísať, že každý deň ich naplno využívame a som veľmi spokojná.  

    Olej na masáž bruška dojčaťa

    Na uvoľnenie napätého bruška a podporu trávenia je skvelým pomocníkom. Obsahuje prírodné éterické oleje z majoránky, harmančeka rímskeho a kardamónu, ktoré sa tradične používajú na podporu trávenia a pri nadúvaní. 

    Olej má veľmi príjemnú jemnú vôňu a masáž bruška sa s ním robí rýchlo a ľahko. Masáž začnete jednoducho a to zohriatím olejčeka v dlaniach a potom jemne krúživými pohybmi masírujte bruško v oblasti pupka v smere hodinových ručičiek. Olejček môžete vmasírovať do bruška aj v tzv. špirále a to od pupka až k stehienkám.

    Olejček môžete používať aj preventívnena uvoľnenie napätého bruška. Mandľový olej, ktorý je základom prípravku, je vhodný na citlivú detskú pokožku takže olejček môžu používať mamičky pre všetky deti a to najmä pre dojčatá. Cena olejčeka je 12 €.

    Nechtíkový dojčenský olej

    Vyživuje a chráni obzvlášť citlivú pokožku, a je neparfumovaný. Je vhodný na každodennú starostlivosť najmä po kúpeli, ale aj očistenie pokožky pod plienkou či masáž telíčka. Je vhodný pre citlivú pokožku novorodencov, ale aj deti s extrémne citlivou a atopickou pokožkou.

    Obsahuje sezamový olej, ktorý chráni pred vysúšaním a výťažok z ekologicky pestovaného nechtíka lekárskeho má upokojujúce a antibakteriálne účinky. Olejček má na vrchu membránu takže vám ho dieťatko nevyleje.

    Olejček používame každý deň a musím napísať že Alžbetke pomohol so suchými miestami na telíčku a to najmä v oblasti ramien. Pekne sa vpije do pokožky a nezanecháva mastný film. Vyhovuje mi aj to, že je neparfumovaný keďže má už telíčko prevoňané z kúpeľa.


    Cena olejčeka je necelých 12 €.

    Nechtíkový dojčenský kúpeľ

    Jemne čistí a citlivo ošetruje pokožku dieťaťa.  Sezamový olej a mandľový olej chránia pokožku pred vysúšaním a dieťatko má po kúpeli pokožku jemnú, hydratovanú a vyživenú.

    Do kúpeľa stačí pridať 2-3 stlačenia a vytvoríte nepenivý bylinkový kúpeľ pre svoje dieťatko. Ubezpečujem Vás, že vám bude nádherné voňať celá kúpeľňa a aj pokožka dieťatka.

    My sme si kúpeľ veľmi obľúbili, nepoužívame ho každý deň, ale pokožku nevysuší a hydratuje. Ja som si veľmi obľúbila vôňu a myslím že Alžbetka pocit jemnej pokožky po kúpeli.


    Cena olejčeka do kúpeľa je tiež okolo 12 €.

    Nechtíkový detský šampón 2v1

    Detské telíčko umyje od hlavy po päty. Je veľmi šetrný k pokožke ale aj očiam, nespôsobuje pálenie očí. Mandľový a sezamový olej vyživujú pokožku a dostatočne ju hydratujú.


    Vlásky nevysušuje a dodá im lesk. Pri umývaní veľmi dobre pení a naozaj ho stačí malé množstvo.


    Šampón 2v1 má dosť veľké balenie 200ml, takže si myslím, že vydrží dlhú dobu. Má bielu krémovitu konzistenciu a prekrásne sviežo vonia. Veľmi rada ho používam na telo aj ja. Je to stopercentne náš najobľúbenejší produkt.


    Cena šampónu je 9,50 €.

    Nechtíkový dojčenský krém na zapareniny

    Chráni jemnú a citlivú detskú pokožku pred vznikom zaparenín, ale aj hojí už vzniknuté zapareniny vďaka výťažkom z nechtíka lekárskeho. Lanolín a oxid zinočnatý chránia jemnú pokožku spoľahlivo pred vlhkosťou. Mandľový a sezamový olej ošetrujú a regenerujú detskú pokožku.

    Krém má primeranú hustotu, ale je oveľa redší oproti iným krémom na zadoček. Na pokožke vytvorí jemnejší film, čiže pri prebaľovaní a umývaní sa nebudete musieť toľko trápiť s jeho odstraňovaním.Má naozaj úžasné účinky a keď nám prišiel mohli sme ho vyskúšať v plnej sile, keďže sme boli na návšteve a zabudli plienky požičali nám iný druh a po príchode domov mala malá hneď zaparenú a boľavú riťku. Za dva dni si s tým krémik poradil dokonale a pokožka bola krásna a bez ťažkosti.

    Ja som s ním veľmi spokojná a vyhovuje mi či už jemnejšia konzistencia ale aj vôňa.Cena krému je 8 €.

    Na záver by som chcela poznamenať, že aj keď sú výrobky cenovo vyššie treba si uvedomiť, že Vám stačí menej ako pri bežných produktoch a dosiahnete vysokú kvalitu tým pádom je cena primeraná.


    Produkty sú naozaj na vysokej úrovni a  môžete si byť isté, že pokožke Vášho dieťatka neuškodia ba práve naopak pomôžu a to nie len im aj aj Vám.


    Týmto by som chcela poďakovať firme Weleda za poskytnutie produktov a Modrému koníku za možnosť testovať ich. 


    Verím, že ste sa dočítali až sem a prajem krásny večer.


    Tatiana a Alžbetka ❤️❤️

    tatianasevcikova
    8. okt 2018    Čítané 209x

    Essentiq 💚 magická sila prírody

    Ahojte!

    Na mojom blogu sa Vám snažím priblížiť nielen kúsky dekoratívnej kozmetiky, ale aj telovú kozmetiku pre nás či naše detičky. A presne o tom bude aj dnešný článok.

    Mala som možnosť testovať prírodné organické bio produkty ESSENTIQ, ktorých pôvod môžte hľadať v Slovinsku. Produkty obsahujú najmenej98%- 99% prírodných organických zložiek. Od produktov môžete očakávať dotyk prírody, čerstvosť, nedotknuteľnosť, jemnosť a čistotu.

    • Výrobky neobsahujú formaldehyd, parafín, propylénglykol, kremík alebo deriváty chlóru.
    •  Výrobky neobsahujú parabény, polyetylénglykol (PEG), laurylsulfát sodný (SLS / SLES), syntetických farbív, fenoxyetanol, alebo etoxylované produkty.
    •  Výrobky neobsahujú geneticky modifikované organizmy
    •   Obal je plne recyklovateľný
    •  Výrobky z línie starostlivosti o tvár neobsahujú parfumy

    Kozmetika Essentiq sa postará o Vaše telo, vlasy a pleť. Chcela by som upozorniť, že nezabudli ani na tých najmenších a myslia aj na to aby boli produkty s Vami aj na cestách. 

    Produkty môžete kúpiť aj v kamenných predajniach v Bratislave a Jakubove. Samozrejme funguje im aj krásny prepracovaný e-shop  https://www.biomagic.sk/ , na ktorom nájdete všetko o produktoch a nakúpite v pohodlí domova. 

    Sprchový gél ACEROLA & MELÓN

    Na testovanie mi prišiel tento ovocný sprchový gél s acerolou a cukrovým melónom. Sprchový gél vonia úžasne a pri umývaní rozvonia celú miestnosť. Má hustejšiu konzistenciu, je oranžovej farby a stačí naozaj máličko aby ste sa napenili.
    Sprchový gél má 250 ml no myslím si, že vám vydrží dosť dlho keďže ho naozaj stačí menej. Je vhodný pre každý typ pokožky, nie len pre dospelých. Ja som s ním bez problémov umyla aj Alžbetku a keďže je prírodný nemala som obavu. 
    Postará sa o hydratáciu, vyživí a zabezpečí pružnosť a jemnosť pokožky.

    Sprchový gél som si veľmi obľúbila splní to čo sľubuje a ešte Vás v myšlienkach prenesie aj do voňavého leta. 

    Ako ďalšie som mala v balíčku cestovné balenia rôznych produktov a nejaké vzorky. Cestovné balenia majú všetky 20 ml čo využijete zhruba dvakrát. Prišlo mi šesť takýchto produktov a ja som sa im nesmierne potešila. Veľmi ma potešil sprchový gél pre deti a tak som do testovania zapojila aj Alžbetku.

    MINI sprchový gél Aloe vera a mango

    Sprchový gél je 2v1 aj so šampónom vhodný pre deti od 1 roka. Je vhodný pre deti s normálnou ale aj citlivou pokožkou. Gél má úžasnú ovocnú vôňu manga a sú v ňom výťažky z organickéh gélu aloe vera. Pri umývaní si treba dávať pozor, pretože stačí menej gélu aby ste umyli detské telíčko. 

    Mne osobne sa tento sprchový gél veľmi páčil a som rada, že sme ho mali v balíčku. Postaral sa o zábavné kúpanie a krásny voňavý kúpeľ.

    MINI čistiaci gél a tvár

    Čistiaci gél obsahuje zelený citrón a May Chang, organický gél aloe vera, výťažky z lišajníka islandského a šalvie. Mne pleť nijak nedráždil, jemne a šetrne odstránil make-up.  Je vhodný aj na odstránenie vode odolného make-upu s tým som mala trošku problém, ale bolo ho dosť tak možno aj preto. Pri odličovaní neštípe ani v očiach čo je pre mňa veľkým plusom a má príjemnú sviežu citrusovú vôňu.

    MINI šampón aloe vera a pšeničný proteín

    Momentálne mám problém s vypadávaním vlasov a mám šampón, ktorý teraz používam takže toto som nevyužila a popravde na moje dlhé vlasy by to nestačilo.

    Tento šampón je vhodný pre normálne a farbené vlasy, dodáva lesk a vyživuje pokožku hlavy.

    MINI šampón žihľava a citrónová kôra

    Tento šampón je vhodný pre mastné vlasy. Šampón podporuje správnu funkciu mazových žliaz, čím zabraňuje pokožke hlavy nadmernej produkcii mazu. Je účinný aj proti lupinám.

    Šampón vyskúšal manžel a bol spokojný. I napriek tomu, že je šampón prírodný pení dostatočne.

    MINI sprchový gél zelený čaj a limetka

    Ďalší jeden úžasný a voňavý produkt. Obsahuje okrem iného aj vzácne výťažka z pomarančov, mäty piepornej, rebríčka, harmančeka a medovky. Tento sa mi zdal trošku redší ako s acerolou a melónom. Má opäť krásnu sviežo-bylinkovú vôňu a je vhodný na všetky typy pokožky. Zabezpečí pre Vašu pokožku hydratáciu a detox. 

    MINI intímne mydlo

    Obsahuje harmanček, nechtík lekársky a Tea Tree. Vhodné aj pre dievčatká od 3 rokov. Spočiatku som sa obávala, ale vyskúšala som a neľutujem. Takéto prípravky musím vyberať veľmi opatrne a práve s týmto od Essentiq som nesmierne spokojná. Nádherne vonia a je jemný k ženskému telu.

    Chráni intímnu oblasť pred baktériami a pôsobí protizápalovo.

    S produktami ESSENIQ som nesmierne spokojná a určite ešte niečo vyskúšam a verím, že buden tak milo prekvapená ako aj teraz. Teším sa, že sa na našom trhu objavuje čoraz viac prírodných produktov a nahrádzajú tie, plné chémie a umelých zložiek.

    Veľmi pekne by som chcela poďakovať za produkty a teším sa, že som práve ja mohla vyskúšať silu prírody od Essentiq.

    Pekný večer

    Tatiana🖤

    tatianasevcikova
    26. sep 2018    Čítané 176x

    Hydra Végétal-tyrkysové testovanie

    Ahojte!

    Každá žena by mala dbať na správnu a dostatočnú hydratáciu, čistenie a tonizáciu pokožky. Nepríjemne napnutá, suchá a šupinatá pokožka nie je dostatočne hydratovaná a výživená. Rada HYDRA VÉGÉTAL má vašu pleť hydratovať, rozžiariť a vyživiť. Je určená pre normálnu a zmiešanú pleť. Dnes by som Vám chcela niečo bližšie napísať o tejto rade, v ktorej hlavnou zložkou je sukulent....áno čítate správne.

    Nový rad Hydra Végétal obsahuje výťažok - bunkovú vodu z kosmatcovníka jedlého, ktorý aktivuje prirodzenú hydratáciu. Kosmatcovník, sukulent s trojuholníkovými listami má schopnosť zhromažďovať vodu a práve túto schopnosť využíva celá rada. Pomáha pleti zachytiť vodu vo všetkých jej vrstvách a udržať ju tam pre nepretržitú hydratáciu. Kosmatcovník je pestovaný na vlastných pozemkoch Yves Rocher v La Gacilly vo francúzskom Bretónsku.

    Celá rada Hydra Végétal čistí, tonizuje a hydratuje Vašu pleť. Rada sa postará aj o vyhladenie pleti či predčané starnutie.

    Všetky produkty sú bez farbív, minerálnych olejov, silikónov a parabénov. Obsahuje viac než 90% zložiek prírodného pôvodu. Celá rada ale aj produkty od Yves Rocher sú ohľaduplné nie len k nám, ale aj našej prírode. Všetky produkty som svedomito otestovala a teraz Vám napíšem ku každému pár riadkov💙

    ČISTIACI GÉL V TUBE

    Čistiaci gél som si veľmi obľúbila. Používam ho najradšej ráno, keď nemám pleť veľmi špinavú. Ako som sa začala viac zaujímať o kozmetiku pochopila som, že ranné čistenie je veľmi dôležité a nevyhnutné.

     Gél som vyskúšala aj keď som bola nalíčená a popravde nemal problém odstrániť ani makeup. Gél je taký stredne hustý, má 125 ml a veľmi dobre sa s ním pracuje. Má úžasnú vôňu a je priehľadný. Krúživými pohybmi bruškami prstov si ho masírujem po navlhčenej tvári. Skúsila som ho použiť aj s masážnou kefkou a poviem Vám je to jedna radosť. Pleť budete mať dokonale prevoňanú a prekrvenú. Hĺbkovo čistí a zároveň osviežuje pleť vďaka výnimočnému zloženiu.

    ODLIČOVACIE MLIEKO

    Ja osobne nepoužívam mlieko na odličovanie, ale keďže som sa dostala aj k tomuto skúsila som. Je to o trošku iné ako to načo som zvyknutá, ale mlieko je naozaj úžasné. Mlieko odlíči bez ťažkostí makeup, nie len jednoduchý denný ale aj výraznejší. Malo však problém s vodeodolnými produktami takže na tie som použila iný odličovač.

    Mliečko má opäť veľmi príjemnú vôňu, má 200 ml a teda myslím si, že Vám vydrží dlhšie, neštípe a nedráždi oči a pleť nie je po ňom mastná. Ja som mliečko používala na mokrý a vyžmýkaný vatový tampón aby sa mi lepšie pleť odlíčila. Tento super trik, som našla u jednej z blogeriek ktorú sledujem (pozdravujem ťa Lenka).

    HYDRATAČNÉ TONIKUM

    Priznám sa Vám, že som tonikum nepoužívala. Našťastie sa ku mne dostalo toto a ja si ho neviem vynachváliť.

    Ako dobre viete tonikum Vám má uzavrieť póry po čistení a toto sa nepostará len o póry ale aj užasnú hydratáciu a osvieženie. Ak si po dôkladnom čistení chcete ešte pleť dočistiť tak tonikum je správna voľba. Ja si ho dávam po peelingu alebo po čistení s gélom a potom ho len jemne natriem a vklepkám do pleti.

    Tonikum patrí do ďalšej kategórie starostlivosti o pleť a je to dôležitý krok v starostlivosti. Tonizuje a povzbudzuje pokožku, ktorá je po použití rozjasnená a príjemne jemná na dotyk.

    GÉLOVÝ PEELING

    Peelingy ako aj masky používam veľmi rada. Preto som sa veľmi potešila, že aj v tejto rade peeling je. Opäť má prekrásnu vôňu ako celá rada, je tak primerane hustý a má 75 ml. Je priehľadný a nachádzajú sa v ňom mikrogranulky z bambusu. Masírovaním odstraňuje zvyšky makeupu, odumreté zvyšky pokožky a šupinky. Takouto masážou a čistením v jednom zabezpečíte pleti prekrvenie a zbavenie sa nečistôt. Obnovuje prirodzenú bunkovú regeneráciu pleti.

    Po použití je pokožka tváre jemná, vyhladená, svieža, nemastná a zdravo vyzerajúca. Peeling je vhodný aj pre citlivú pleť, len je dôležité používať ho s rozumom. Myslím si, že dvakrát do týždňa to Vašej pleti úplne stačí. Musím Vám pripomenúť, že je dôležité vyhýbať sa okoliu očí. Avšak veľmi citlivá pleť by sa nemala veľmi peelingovať aby ste predišli podráždeniu či začervenaniu. Ja som s peelingom nesmierne spokojná a určite Vám ho odporúčam.

    HYDRATAČNÁ STAROSTLIVOSŤ NA DEŇ A NOC

    Na konci starostlivosti netreba zabúdať na hydratáciu a nie obyčajnú, ale 48 hodinovú. Posledný produkt, ktorý Vám predstavím je tento krém. Jeho príjemná, jemná, ľahká a vláčna konzistencia Vám pleť vyživí a zjemní. Účinne a trvalo hydratuje a povzbudzuje prirodzený jas pleti. Je vhodná špeciálne pre potreby normálnej a zmiešanej pleti. Textúra krému je veľmi vhodná aj pod makeup, ktorý potom vyzerá veľmi sviežo.


    Celá rada Hydra Végétal je úžasná a postará sa o kvalitnú starostlivosť Vašej pleti. Nielenže pleť očistí, ale aj vyživí a účinne aktivuje hydratačné procesy v pokožke. Zanechá pocit sviežosti a komfortu.  Ak máte normálnu až zmiešanú pleť určite radu vyskúšajte.
    Dajte mi vedieť či radu poznáte alebo používate.


    Pekný deň
    Tatiana🖤🖤

    tatianasevcikova
    15. aug 2018    Čítané 255x

    Nutrilon💙spokojnosť našej Alžbetky

    Ahote! Veľmi rada by som vám napísala pár riadkov o tom ako prebiehalo "testovanie" mliečka Nutrilon3 s novou receptúrou u nás doma. Mliečko nie je pre nás žiadna novinka, keďže Alžbetka pila Nutrilon od malička. Áno patrím k mamám, ktoré svoje dieťa nedojčili, ale nie dobrovoľne. O tom však písať nebudem, pretože je to pre mňa naozaj veľmi citlivá téma. Naša prvá voľba mliečka bola iná, ktorá malej nevyhovovala. S pitím Nutrilonu nastali u nás doma veľké zmeny. Alžbetka začala byť spokojná, menej plačlivá a aj stolica a bolesti bruška sa upravili a pekne priberala a rástla. Mliečko jej chutilo hneď od začiatku a ja som nemala tým pádom dôvod meniť a skúšať iné. Išlo mi o to, aby bola spokojná, priberala a rástla tak ako ostatné bábätká. Vždy bola po najedení kľudná, hrala sa, usmievala na všetky strany. Tak je to aj teraz keď má 18 mesiacov. Je to naše usmievavé slniečko.

    Nutrilon je už naša súčasť! 

    Do tohto testovania som sa zapojila pretože rada fotím a píšem. Mliečko Nutrilon nie je pre nás nejakou novinkou jediné čo sa zmenilo je receptúra a obal. 

    Keď bola Alžbetka menšia, pamätám si, ako si vždy spotila s akou chuťou mliečko pila. Teraz keď vidí, že idem s fľaškou uteká do izby a kričí "mňam" myslím si, že to stojí za všetky slová. 

    Obal mlieka je dosť veľký, balenia má 800g čo nám teraz vydrží okolo 2 týždňov. Keď bola menšia a pila mliečko častejšie ešte pred tým ako som zaviedla príkrmy (na prelome 4-5 mesiaca) nám vydržala krabica okolo 6 dní. Mne osobne sa s krabicou manipuluje dobre je praktická, páči sa mi, že naberačku si môžem zachyť hore na víčku a mlieko je pred otvorením chránené fóliou, ktorá sa dá veľmi ľahko odtsrániť.

    Naberanie je rýchle a jednoduché. Bok vrchnáka je prispôsobený na zarovnanie odmerky a príprava mliečka vám tak zaberie chvíľu. Na obale je veľmi stručný návod ako mlieko pripravíte. Ja mliečko pripravujem stále s prevarenou vodou nepoužívala som vôbec dojčenskú. 

    Nie je nič krajšie ako keď dietatko spí a to bolo krásne aj keď bola bábätko a aj teraz. Stále sú chvíle, keď ju len potichíčku sledujem. Fľašku si už Alžbetka drží sama je to už veľké dievčatko. Mliečko pije dvakrát denne a to pred doobedným spánkom a večer. Niekedy ani neviem a po vypití mliečka sa otočí a zaspinká. Občas vystrája, ale ktoré dieťa nie 🙂 Musím ešte napísať že Alžbetka od malička nebola ani raz chorá a to je v kontakte s deťmi, s doselými, chodíme aj do nákupných centier a na ihriská. Snažím sa aby mala vyváženú stravu so všetkými potrebnými vitamínmi a verím, že k takejto imunite jej dopomohlo aj mliečko na jednej strane a genetika na druhej strane. 

    Oceňujem, že aj Nutrilon sa snaží napredovať a inovoval receptúru mlieka tak aby boli spokojné nie len brušká našich detí, ale aj my samotné mamy. Oceňujem, že sa snažia naplno vďaka mliečku podporiť funkciu imunitného systému a tak zabezpečiť zdravý vývin dieťatka. Oceňujem, že sa zložením snažia čo najviac priblížiť k zloženiu materského mliečka (aj keď to je nenahraditeľné).

    Viem, že dojčenie je ten najprirodzenejší pud, ktorý máme, no ak nastane okamih, že mliečka nie je dosť alebo z nejakých dôvodov mamičky nemôžu dojčiť Nutrilon je tá správna voľba.

    Ďakujem koníku @konik_testuje a Nutrilonu za možnosť testovať toto mliečko, ktoré je našou súčasťou. 

    Tatiana

    tatianasevcikova
    22. máj 2018    Čítané 216x

    Alžbetka na krídlach holubice

    Ahojte mamičky. Chcela by som Vám v skratke opísať a ukázať ako sme prežili tento mesiac plný fotenia, testovania, zábavy v sprche a vône, o ktoré sa nám postaral Modrý koník a DOVE s úžasnými produktami BABY DOVE. 

    V balíčku som našla celý rad. Alžbetke celý rad BABY DOVE rich moisture sadla. Po celý čas testovania sa nevyhádzala, nemala žiadnu kožnú reakciu, ba práve naopak, suché miesta, ktoré mala na ručičkách a stehienkach sa stratili, čomu sa veľmi teším. 

    Teraz by som Vám veľmi rada predstavila produkty.

    ❤ Baby Dove vlhčené obrúsky Rich Moisture ❤

    Popravde zo začiatku som sa týmto obrúskom vyhýbala. Sú dosť voňavé a ja som sa bála, že Alžbetkina pokožka na to zareaguje zle. Mýlila som sa. Všetko bolo v poriadku vďaka jemnému zloženiu obrúsku, ktorý je navyše hypoalergénny, primerane mokrý a zanecháva pokožku jemnú, vláčnu, voňavú a hydratovanú som s obrúskami nemala žiadny problém.

    Asi len jeden, že sme ich strašne rýchlo minuli, pretože som ich naozaj veľmi často využívala. 

    Obrúsky som mala stále so sebou, nie len pri riešení veľkej potreby, ale aj pri utieraní rúk, úst alebo kočíka. Však každá mamička to pozná. Bez utierok ani na krok. V balíčku sa nachádza 50 obrúskov, ktoré zabezpečia pohodlie Vášmu dieťatku, jeho pokožke, ale aj Vám mamám keď nie je nikde po blízku tečúca voda. 

    Teraz mi neostáva nič iné ako doplniť zásoby, týchto skvelých a voňavých pomocníkov.

    ❤ Krémová tableta na umývanie Rich Moisture ❤

    Keď tabletu na umývanie tak jedine BABY DOVE ostatné som hneď vyhodila.  Využívam ju stále.....pri raňajšie hygiene, umývaní zadočku po stolici alebo večernom kúpaní či umývaní rúk po príchode domov. Toto pre mňa produkt, ktorý už nevymením. Pred tým som používala inú značku, ale teraz ako som začala využívať túto nemá konkurenciu. 

    Pokožka po umytí je nádherné voňavá, jemná, čistá a vláčna. Zabezpečí, že pokožka Vášho bábätka bude ako v zamate. 

    ❤ Krém na zapareniny ❤

    V prvom rada musím napísať, že veľmi oceňujem, že vyrobili aj krém na zapareniny. Takýchto pomocníkov vždy treba a nie je ich dosť. Tento krém má menšie balenie a je skvele prenosné, čiže ho nosím neustále v kabelke s detskými potrebami. 

    Má takú polotuhú konzistenciu, vôňa je typicky krémová so štipkou vône špecifickej pre radu rich moisture. Taká jemná, nevtieravá. Krém sa veľmi dobre rozotiera a na zadočku zanecháva jemný film, ktorý chráni túto jemnú časť tela. Krém využívam najmä ráno a po kakaní.  Tento krém je vhodný pre všetky detičky, nedráždi a má neutrálne pH čím chráni detskú pokožku. 

    Mne osobne sa veľmi páči, že krém je v tube, pretože krémik jednoducho vytlačíte zavriete a hotovo bez akýchkoľvek obáv, že sa s ním dieťa nakŕmi alebo ponatiera polovicu bytu. 

    Ďalšími spoločníkmi pri Alžbetkinom kúpaní boli umývacie gély a šampón.

    Kúpanie si Alžbetka užila a produkty sme využívali na 100%

    ❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Rich Moisture ❤

    Ak zbožňujete jemnú no nevtieravu vôňu bábätka tak presne tento gél je to, po čom musíte siahnuť. Má úžasnú krémovú konzistenciu, pení dostatočne a telíčko po umytí ostane hydratované, na dotyk akoby mastnejšie, jemné, svieže a prevoňané.

    Dokonalá kombinácia.

    Skvelé je, že gél má pumpičku takže dieťatko sa vám s ním nepooblieva a zbytočne nevyleje na seba veľké množstvo gélu. Pumpička dávkuje primerané množstvo, takže pri umývaní vám stačia 2 stlačenia a umyjete celé telo. Gél má príjemnú mliekovú konzistenciu aj farbu. 

    ❤ Šampón na vlásky Rich Moisture ❤

    Tento šampón je s neutrálnym pH, krásnou vôňou a dokonalou hydratáciou pokožky hlavy. Stačí naozaj malé množstvo a perfektne pení. Naša Alžbetka má pár vláskov takže ja som si vždy dávala na ruku šampón o veľkosti hrášku a vlásky boli dokonale napenené, umyté, voňavé a lesklé. Veľkým plus pri deťoch a umývaní vláskov je, že šampón neštípe oči. Aby som toto mohla objektívne napísať vyskúšala som šampón pri umývaní svojej tváre a môžem napísať, naozaj NEŠTÍPE. Ak chcete aby boli vlásky dokonalé vyživené,voňavé a bez plaču tak  určite vyskúšajte tento šampón. 

    ❤ Umývací gél na celé telo a vlásky Sensitive Moisture ❤

    Veľmi oceňujem, že nám poslali aj gél pre citlivú pokožku, pretože som mala zo začiatku trošku obavy aby sa Alžbetka nevyhádzala a nemala kožnú reakciu. Ale celé testovanie dopadlo nad moje očakávania, ba dokonca suché miesta na rukách a stehienkach zmizli čomu sa veľmi teším.

    Tento sprchový gél je určený pre detičky s citlivou pokožkou. No i napriek tomu, že nevonia urobí veľkú parádu. Presne tak ako je napísané na obale od hlavy až po päty. Má neutrálne pH a obsahuje živiny, ktoré zabezpečia, aby bola pokožka Vášho dieťatka dostatočne hydratovaná, vlhká a vyživená. 

    Zo začiatku som bola veľmi opatrná, aby som neurobila veľký šok Alžbetkinej pokožke a preto som začala s týmto gélikom. 

    Má rovnakú konzistenciu aj farbu ako gél rich moisture s rozdielom, že tento nevonia. Momentálne tento gél využívam najmä pri večernom umývaní zadočka. Kedže som aj ja citlivá na parfumované produkty v oblasti intímnej hygieny tak sa snažím dbať na to aj pri Alžbetke.

    ❤ Telové mlieko Rich Moisture ❤

    Telové mliečko som začala používať hneď potom ako som vedela, že pokožka nereaguje na novú kozmetiku. 

    Keďže sľubuje hydratáciu, začala som mlieko využívať najmä na suché miesta, ktoré Alžbetka mala na stehnách a ramienkach. Asi po dvoch týždňoch používania produktov Baby Dove (nie len mliečka ale aj sprchového gélu) sa suché miesta stratili, pokožka je jemná a nie sú prítomné ani malé ložiská, ktorých vtedy bolo dosť. Môžem s čistým svedomím prehlásiť, že nám produkty pomohli zbaviť sa suchej pokožky. 

    Telové mliečko má príjemnú konzistenciu a prekrásnu vôňu. Pri tuľkaní sa neviem nabažiť tejto nádhernej vône. Po natretí sa okamžite vsaje do pokožky a pokožka neostane mastná čo mne veľmi vyhovuje, pretože obliekať dieťa s mastným telom je nočná mora. 

    S mliečkom sme sa aj zabavili, keďže Alžbetka je teraz vo veku, keď chce všetko skúšať sama, rada sa s ním natiera, premýšľa ako to ma spraviť... No zlatá je a samozrejme nebolo by to ono keby ho aj neochutnala. 

    Veľmi pekne ďakujem portálu Modrý koník @konik_testuje a firme DOVE, ktorá už nebude u nás doma uznávaná len mnou ale aj Alžbetkou. Testovanie sme si naplno užili a ďakujeme, že sme mohli byť medzi mamičkami, ktoré otestovali tento voňavý zázrak. 

    Keďže sa mi tu nezmestilo viacej fotiek a tých som mala po mesiaci až-až ďalšie nájdete aj na mojom blogu.

    Spokojná mamina Tatiana a vždy usmiata a verná Alžbetka ❤

    tatianasevcikova