icon

Aktivácia kupónov v kupónovom centre

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Zvykli ste si už na náš nový zákaznícky program?🙂
Aktivujete si kupóny v kupónovom centre raz mesačne a všetky naraz alebo vyberáte jednotlivé kupóny vždy pred nákupom v dmke?
Je super vidieť, ako rýchlo rastú potom body, však?🛒 Aktuálne máme všetci šancu získať aj 25-násobné body na detský sortiment, výrobky zn. L´ORÉAL PARIS alebo dámske a pánske vôňe. Ja som jeden z nich využila a hneď mám o 450 bodov viac. Čiže najbližšie sa teším na 4,50 € zľavu! 🎉

Koľko bodov sa vám už podarilo nazbierať? 😊

Aktivácia kupónov v kupónovom centre
acer11
10. dec 2018

"vylepšené" zbytočne zložité, neprehľadné, nepraktické,za mňa veľké sklamanie,prestala som tam nakupovať,pre trocha rozmýšľajúcich je to ponižujúce...

etnatn
10. dec 2018

Máme malú dcérku, čiže body sa zberajú jedna radosť...nový systém je v pohode a zrozumiteľný.

sotka
10. dec 2018

pravdupovediac prihlasenie sa je uplne naprd, raz ma prihlasi raz nie, raz pride mail ked si nie som ista heslom a 2x mi uz neprisiel ze vooobec ... tento system je uplne nevhodny a kazdeho koho poznam uz dm karticku nepouziva, okrem mna, aj ked neviem naco mi vlastne bude.... do obchodu chodim aj ked idem proste okolo a nie ze ucelovo si musim pozriet a aktivovat poukazky...za mna to uplne po.....totockovali a podla mna tym dm stratilo zakaznikov ktory tam chodili kvoli darcekom za body a akcie

katarina414
11. dec 2018

@janinka007 je mi to jasné, my teda kupujeme hlavne mrazom sušené ovocie a tie neochutené chrumky.

livizi
11. dec 2018

Nový zákaznícky program je super, zvykla som si rýchlo. Je štedrý, 25-nasobky bodov tak krásne zvysia stav bodovho konta a prinesú zlavicku ☺ Ja som nazbierala 780 bodov a zlavicka hneď nasledujúci mesiac 7€ ma veľmi potešila ☺

lusyc
11. dec 2018

@sisa_dm
@sisa_dm chodím do dmky hlavne na detské veci, prestanem. Od minuleho týždňa sa mi nedarí aktivovať kupóny, mala som zapamatane heslo, ale nefunguje to, nove mi doteraz neprislo, opakovane. V predajni su neochotni, neposkytnu internet, nechaju ma cakat s vrestajucim dietatom v kočíku. Aj tak je tam vsetko predražené a vobec sa tam neoplatí chodiť, pokial nechcem mlieko pre malú. Prechadzam na inú značku. A call centrum? Tak mi vybavilo body, co mi bolo dlžné, ze ich nemám! Nova karta mi chvilu aj nefungovala, neviem preco, nezistili. Namiesto nejakej normalnej kompenzácie mi zacal domov chodit časopis, ktory je mi nanič, nechcela som ho a je to neekologicke. Takze uz davno som nebola taka nespokojna so sluzbami zakaznikovi.

lucymaud
11. dec 2018

Najskor som sa na ten novy system dost hnevala..teraz mam kazdy mesiac zlavu 15 eur 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@helen11 k hlavnej karte si vieš aktivovať 10 doplnkových kariet, s tým, že tá jedna, ktorú si dostala k hlavnej je automaticky prepojená s tou tvojou a teda keď si ju aktivuješ na www.payback.sk, tak máš možnosť aktivovať kupóny aj na doplnkovej karte aj na hlavnej a tým pádom využiť ich dvakráťt 🙂 Bodíky z doplnkovej karty sa ti potom kumulujú na hlavnej karte a ty si vieš uplatniť zľavu len cez HLAVNÚ kartu. Zvyšné doplnkové karty ak si ich chceš aktivovať, tak si ich aktivuješ rovnako cez www.payback.sk, ale ak si ich chceš prepojiť s tvojou hlavnou kartou, tak musíš si zavolať na zákaznícky servis a stlačiť voľbu 1 (následne sa nezľakni, začne tam hovoriť automat a vyžadovať číslo karty, ty nemusíš zadávať nič, len počkaj chvíľu a budeš automaticky prepojená na operátora 🙂 ktorý ti pomôže prepojiť tvoje doplnkové karty). Čo sa týka tých bodov, ak si nazbierala bodíky po 24. dni v danom mesiaci, tak tie bodíky sa ti dajú uplatniť až ob mesiac. Vyššie som to vysvetlovala ako to je 🙂.
Čo sa týka personálu, mrzí nás, že máte takúto skúsenosť. Predavačky žiaľ nemajú prístup k vášmu kontu, pretože je to tvoj súkromný účet a preto si to vieš pozrieť len ty. Na pokladničnom bloku však následne vidíš koľko máš bodov a aké kupóny si využila. Ak si si neni istá, tak stačí zavolať na zákaznícku linku, kde ti to vedia povedať. Keby máš ešte nejaké otázky,tak sa pýtaj 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@evamajercak pravdepodobne ste sa prihlasovali do paybacku.sk, čo je vaše konto zo zákazníckeho programu a nie do e-shopu. Ak chcete nakupovať z e-shopu musíte sa prihlásiť do konta sem. (prikladám v prílohe). Informácie ohľadne zbierania bodov nájdete na tomto linku:
https://www.mojadm.sk/activebeauty/
https://www.mojadm.sk/activebeauty/novy-program...

Ak by ste mali nejaké otázky, kľudne sa opýtajte alebo zavolajte na našu zákaznícku linku 0800 / 111 881

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

Pani predavačka Vám aj preregistrovala kartu? V tomto prípade Vás poprosím zavolajte na našu zákaznícku linku 0800 / 111 881, kolegyniky Vám určite pomôžu v prípade nepreregistrovanej karty a neprenesených bodov zo starej karty. Kupóny teraz nájdete na stránke www.payback.sk, vo svojom konte, kde si ich aktivujete na základe vašej karty, ktorú musíte mať však aktivovanú. Preto Vám najviac odprúčam zavolať na info linku a určite už nebudete mať zbytočnú kartičku v peňaženke 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@bibyke 25 % zľava funguje stále 🙂 . Keď bol starý program, tak si nakúpila za 20 € a mala si 25 % zľavu, čo je 5 € zľava. TERAZ nakúpiš za 20 € detský sortiment a s aktivovaným kupónikom získaš hneď 25-násobok bodov, t.j. 20 €= 20 bodov a 25-násobok je 500 bodov a teda v ďalšom mesiaci máš hneď 5 € zľavu.

Je to úplne to isté len musíš mať aktivovaný kupón. Dokonca, ak má napr. tvoj manžel doplnkovú kartu k tvojej hlavnej a má ju aktivovanú, tak má k dispozícií tiež tieto kupóny, ktoré vie aktivovať a viete ich využiť tiež. Body sa zbierajú potom omnoho rýchlejšie. Len nezabúdajte, že ak si aktivujete kupón na hlavnej karte, tak ho viete uplatniť s predložením hlavnej karty. Ak si aktivujete kupón na 25-násobok bodov na detský sortiment na doplnkovej karte, tak si ho viete uplatniť len na základe predloženia doplnkovej karty. Zľavu si však uplatňujete len prostredníctvom hlavnej karty !

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@evamajercak zabudla som pridať prílohu 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@1ryba prosím zavolajte na našu zákaznícku linku mojim kolegyniam 0800 / 111 881, oni Vás navigujú a pomôžu celú kartu registrovať. Tak Vám vieme najrýchlejšie a najľahšie pomôcť 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@bibyke prepáč, ale ja nesúhlasím s týmto názorom. dmka sa snaží odjakživa prinášať zákazníkom veľa výhod a zliav. Mrzí nás, že to vidíte takto. Avšak ak si aktivujete kupóny na vašej karte, čo je fakt chvíľka a mobil alebo počítač používa určite každá jedna 🙂, tak vete zbierať body veľmi rýchlo, Napr. je kupón na 25-násobok na detský sortiment a ešte aj kupón na 10-násobok na celý nákup a ty si ich aktivuješ - nakúpiš za 30 € - z toho 20 € detský sortiment a zvyšok je niečo iné. Vieš koľko bodíkov získaš? 20 € = 20 bodov * 25-násobok = 500 bodov, plus ešte máš kupón 10-násobok na celý nákup, t.j. 30 € = 30 bodov * 10-násobok = 300 bodov. Keď sa body sčítajú, ty máš hneď 800 bodov, čo je 8 € zľava v ďalšom mesiaci. A teda nakúpila si za 30 € a ty máš 8 € zľavu. To sa oplatí, či? 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@radostka žiaľ na e-shope to z technických dôvodov nie je zatiaľ možné uplatniť, avšak veríme, že v budúcnosti to už pôjde. Ďakujem za pochopenie 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@adkabarnova môžem sa opýtať, prečo sa ti nepáči?

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@z3 uplatniť zľavu si vieš len cez hlavnú kartičku. Ak tam máš tie body a ak si nakúpila v predchádzajúcom mesiaci do 24. dňa, tak od 1.12 si vieš uplatniť všetky body. Čiže ak tam máš 1000 bodov, tak by ti mala ísť uplatniť zľava 10 €, len tvoj nákup musí byť vyšší ako 10 €, aby sa dala uplatniť. Ak, ti to ale aj tak nešlo, tak mi pošli číslo tvojej karty a ja na to kuknem 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@deedol registrovať kartu si vieš len raz na svoj email. Resp. každá iná karta musí byť na inú emailovú adresu 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. dec 2018

@1buldy2 teraz viete priebežne zbierať bodíky a uplatniť si o to vyššiu zľavu v ďalšom mesiaci 🙂

bibyke
11. dec 2018

@sisa_dm ja to vidim tak,ze ked bol detsky tyzden s 25% zlavou tak som tam nakupovala kazdy mesiac za 100-200€,a nemusela som nakupit za plnu sumu a len ten dalsi mesiac mat zlavu niekolko eur z plnej sumy..podla blockov aj vidim,kolko som usetrila vtedy a kolko teraz.. neoplati sa mi kupit napr hippky po 2€ led inde ich viem kupit minimalne o 50centov lacnejsie..ked bol detsky tyzden s 25% zlavou tak sa mi tam viac oplatilo nakupovat kazdy mesiac,teraz sa mi neoplati ist nakupit aj to musim sledovat kolkeho je aby sa mi este zapocitali bidy do dalsieho mesiaca a nie az do toho dalsieho a uplatnit sa aj tak da na jeden nakup len maximalne 15€,cize pre mna je to nevyhodne.. musim nakupit aby som dostala viac bodov,vtedy som radsej nakupila lacnejsie bez 25nasobku bodov..

deedol
11. dec 2018

este jedna otazka - tie body mozem potom minut hocikedy, ci je tam nejake casove obmedzenie a potom prepadnu? dakujem.

evamajercak
11. dec 2018

@sisa_dm objednanééééé... konečne 😂 Ďakujem Vám, pomohli ste mi 🙂 nejak som to včera pomrvila, nakoniec som sa až dnes zaregistrovala, včera mi vôbec neprišiel aktivačný mail, ale len, že mi príde DM karta.. to mi ale dnes neprišlo, takže dúfam, že karta mi príde 🙂

1buldy2
11. dec 2018

@sisa_dm to je možno pravda, ale podľa blokov, ktoré si mimochodom odkladám vidím koľko som ušetrila keď bol starý vernostný program a koľko teraz.....starý vychádzal lepšie, o opaku ma nepresvedčite....nový program je nevyhodnejsi.....škoda, že ste to zmenili, už kupujem u Vás len plienky, bo synovi najlepšie sedia, ostatné kupujem už inde....

petronelak
11. dec 2018

@sisa_dm ano minule mi to tak vyskocilo ze som kupovala jedno mlieko malej za 4,50€ a zapkatilasom len 1,50€ lebo mi predavacka ponukla zlavu tak som isla spokojnadomov 🤗

helen11
11. dec 2018

@sisa_dm ešte teda, chápem to správne, môžem si aktivovať trebárs detský sortiment 25% na hlavnej aj na doplnkovej karte a uplatniť ho teda vlastne za mesiac dvakrát - raz s hlavnou a raz s doplnkovou kartou? Lebo ak je to tak, tak je vlastne tento systém výhodnejší (predtým som mohla len raz za mesiac) aj keď je o dosť komplikovanejší... musím si dávať pozor, na ktorej karte čo aktivuješ... podľa mňa by bolo fajn, keby si vieš regulovať na pokladni že teraz chcem/nechcem použiť aktivovaný kupón. Keby si totiž ja hneď na začiatku neaktivujem všetky kupóny, tak v DM zistím, že by som aj chcela využiť kupón a nemôžem, lebo ho nemám aktivovaný...a keď ho zasa mám aktivovaný, musím si dávať pozor, aby som ho nepoužila na zbytočnosť (len jeden keksík pre malú) a potom keď budem mať veľký nákup už ho mať nebudem...fakt je to komplikované

lucyluv
11. dec 2018

Dlho sa mi do noveho systemu nechcelo, lebo to chcelo ozaj proaktivnu snahu, sadnut si k tomu, pochopit to, zaregistrovat novu kartu, lebo stara sa mi dokonca stratila a na pobocke s tym pomoct nemohli, ze musim sama. Tak som si nakoniec stiahla aj aplikaciu do telefonu, kde mam kupony plus inu aplikaciu, do ktorej som si nacitala DM kartu, aby som ju uz nestratila. Od tej doby mi system funguje relativne bezproblemovo, pravidelne mi daju nejaku zlavu.
Momentalne mam vyse 1000bodov a to do DM chodim max 2-3x mesacne a nerobim ani velke nakupy. Kupony si hned aktivujem, vyuzivam vacsinou len kupon na detsky sortiment, to robim jeden velky nakup naraz. Zvysne kupony ma nikdy nezaujali, kedze pouzivam iba bio/eko drogeriu a bio potraviny od Vas. Takze ocenujem, ze za bio je aspon 2-nasobny pocet bodov, takze aj to je sposob ako nazbierat body

helen11
11. dec 2018

@sisa_dm
Ja som totiž dala doplnkovú kartu mame, tá rada nakupuje v DM, ale kupóny si aktivovať nevie, nemá ani net v mobile...musela by som jej ich aktivovať ja na začiatku mesiaca...ja si aktivujem kupóny cez aplikáciu na mobile, dajú sa aj inak?