SÚŤAŽ: Vianočné upratovanie aj s pomocníkmi 🙂
Ako prebieha u vás Vianočné upratovanie? Zapájate do toho aj svoje deti?
Máte nejaké upratovacie tipy, triky alebo obľúbené čistiace prostriedky, ktorými vyčistíte všetko a vždy? 🙂
Podeľte sa s nami s vaším obľúbeným čistiacim prostriedkom, tipmi a radami na upratovanie alebo ukážte, ako vám pomáhajú vaši malý pomocníci a ja v sobotu na obed vyberiem 4 z vás, ktorým pošleme dm balíček!

Moje dcery velmi radi lestia zrkadla, pouzivame teraz koncentrovaný denk mit čistiaci prostriedok na sklo a zrkadla.
Tak ja mam vela a rada nakupujem prostriedky v dm. Naprijlad na pradlo pouzivam cistic od casej znacky je to praskovy aj tekutx na skvrny vycistili mi Vianocne obrusx co deti zaflakatili su dobre akovanish. Potom ako tu uz je pisane vlhcene obrusky jednoznacne vyuziju sa vsade od zadocku az po utieranie prachu. Cistidla na okna a podlahy
Ahoj. Naša rada umýva utiera a rada behá s handrou a hubkou po byte a umýva ešte aj steny 🤔🤔🤔😂😂😂 pomáha aj pri varení ;)
Teraz sme jej kúpili taký mini vysávač ručný ;) takže behá s ním dovtedy kým sa vybijú baterky a poctivo ho dá sama nabiť ;) takže už ani omrvinka na zemi 🤔🤔😂😂😂😁😁😁😂🤔🤔🤔
A máme radi tie vlhčené obrúsky a okenu na sklo ;)
No u nás sú vlhčené útierky topka 👍, s nimi leští celá rodina 🙈
Ja zbožňujem prachové utierky a vlhčené utierky Denkmit na podlahy, na ne nedám dopustiť...baby mi chcú pomáhať, vysávať, zametať aj umývať podlahy, ale je to taká detská pomoc 🙂 ale som rada, keď si upracú hračky
Ja rada používam na kupelku Denkmit na vodný kameň...a tiež prípravok Denkmit na vyčistenie práčky...deti sú ešte veľmi malé, aj keď by chceli pomáhať, ale skôr "zavádzajú"...ale časom sa to určite zlepší
Zavadzajú som myslela 🙂
My máme doma mnoho produktov z vašej drogérie, ale top sú u nás vlhčené utierky denkmit, tie využívame stále a takmer na všetko 👍👍 a tiež tablety do umývačky, kapsule na pranie, WC čistiace prostriedky. Samozrejme môj najväčší pomocník je môj ročný Šimonko 😁, s ktorým mi každá práca trvá tak 100 * dlhšie, ale nevadí, stojí to zato 😄
@sisa_dm toto je časť mojich pomocníkov pri upratovaní. A nakoľko syn má 2,5r tak jeho pomoc pri väčšom upratovaní najviac ocením keď nie je doma 🙂. Takže vždy najskôr "upracem" syna s mužom niekde mimo domu a realizujem sa. Samozrejme pri každodennom rutinom upratovaní ho mám pri sebe, a myslím že už sa naučil držať handru v ruke 😉.
A prečo používam tieto produkty? pretože sa mi jednoducho osvedčili, účel vždy splnia, pridanou hodnotou je príjemná a nevtieravá vôňa a samozrejme sú cenovo prijateľné. Niekde som videla aj taký upratovací check list, ale u mňa sa neosvedčil. Ja upratujem denne niečo a mám nejaký svoj systém
pekný deň
Moja malá pomocníčka má len dva mesiace ale miluje vysávanie :D niekedy aj o polnoci vydávame pričom ju mám na rukách len aby spinkala :D a co sa týka prostriedkov tak jednoznačne Denkmit antibakteriálne obrúsky bez ktorých sa nepohnem z domu a inak najmä kvôli malej ocot a sóda
U mna sú tiež top vlhčené obrúsky, sú velmi dobrým pomocníkom, dcérka mi tiež pomáha s upratovaním- ju velmi baví utieranie s vlhčenými obrúskami.
Prvorodený od kedy začal chodiť mi stále chcel pomáhať aj keď niekedy urobil viac škody ale i tak som bola rada. Teraz keď vidí niečo špinavé vezme jeho mokré utierky na dupu a čistí lešti rad radom a ja samozrejme za nim doleštiť. No najviac mi pomôže ked si všetky svoje hračky či autička vyleští. Až Nechápem ako má stále z toho radosť že mi môže pomocť.
U nás sa vianočné upratovanie nekoná, jednoducho upratujem priebežne. Najlepší pomocníci sú vlhčené utierky, viacúčelový sprej a niečo na podlahu. Záchod prebehnem octovou vodou. A kedže som doma, tak upratujem sama, deti robia len drobnosti ako vynášanie smetí, upratovanie topánok, polievanie kvetov..
Dcéra mi pomáha už od malička a tiež u nás "frčia" vlhčené obrúsky 😀
Tak u nass upratuje cela rodinka. Dam do klobuka papieriky na ktorom su napisane co upratovat a kde a kazdy si vytiahne a to musi spravit. 😊
Pre mna top pomocnici - denkmit dezinfekcne utierky a cistiaci prostriedok na kupelne a potom sanytol na podlahu a univerzalny cistic s rozprasovacom. S tymi 4 som nadmieru spokojna. Deti mam malicke a dcerka opakuje vsetko po mne, kazdy den drhne s utierkou vsetko naokolo, beha s mopom, bohovska je, nech jej to len vydrzi, videa jej urcite budem pustat, ked bude starsia 😃
vlhcene utierky pena na ruru .Ako som pisala pretym dm je dobra vela vyrobkov za dobru cenu. Ci ide o detsku kozmetiku vyzivovy doplnok , su kvalitne veci za dobru cenu. No u nas najviac robim ja. Su lenivy .Cize ja sa pomoci nedockam. Aj ked tak sa to urobi zle alebo este horsie. Vysavat nie kym zacali tak mi pokazili vysavac . Riady umyvat nie vsade voda potopa.
Mne pomáhal môj polročný synček tak, že ja som vonku drhla okná a manžel za oknom s malým sa na mňa usmievali a smiali pekne v teplúčku 🙂 bolo to veľmi milé, ale fakt 🙂 mňa to bavilo, pekne pustená hudba a karcher to urýchlili 🙂
@sisa_dm moja rada ohľadom vianočného upratovania? asi by znela "nič netreba preháňať". častokrát sa pred Vianocami tak naháňame, aby sme všetko stihli, aby boli vyleštené okná, vypucované koberce, gauče, nakúpené obrovské množstvo potravín, z ktorých polovica po sviatkoch skončí v koši... prípadne nakupovaním obrovského množstva darčekov, s ktorými sa deti začnú hrať asi až v lete... že na Vianoce padneme od únavy do kresla a želáme si, aby bolo po nich.
všetkého s mierou, určite každá z nás chce mať pekne čisto v dome/byte nielen na Vianoce, to aj ja, ale pokiaľ by som tie okná nestihla naleštiť, tak kvôli tomu vianočné sviatky smutnejšie nebudú. pre mňa je podstatné užiť si Vianoce s deťmi, nazdobiť spolu stromček, upiecť medovníky, nazdobiť aj tie, a spomaliť. celý rok sa naháňame s mužom, sme v jednom kole, takže ozaj ten pokoj a pohoda nech vládnu /nielen/ v našom dome.
😂 😂 😂 Hneď som si pri tejto otázke spome ula na moje vianočné pečenie 🙈keď pečiem, tak je u nás všade múka, plechy, a strašný neporiadok 😂ale strašný (ak nájdem ešte niekde foto, čo od fotil mm, tak ju tu pridám) mne sa proste nechce hneď umývať a upratovať riad, tak keď pečiem použijem asi všetko co mam v kuch. Linke a po celom tom dní keď príde mm domov, sa tak straaasne urobím vycerpana(noo aj teda som😂) že môj drahý to všetko za na poupratuje🙏😂😘🙈ináč dom už upratujem ja😏

Moja dvojročná slečna mi rada pomáha. Rada zametá vysáva i utiera prach. Najväčší pomocník sú vlhčené utierky a okena. Máme veľkú vstavanú skriňu a veľké zrkadlové dvere na nej a malá sa rada pretŕča pred nimi a hlavne rada chytá. Takže my neriešime veľké predvianočné upratovanie lebo my sa snažíme mať stále čisto