icon

SÚŤAŽ: Vianočný balíček

sisa_dm
Moderátor
14. dec 2018

Viete, že u nás v dmke si môžete naskladať vlastnú vianočnú taštičku? Stačí si vybrať výrobky a pri pokladni vám ich pani predavačka zabalí do našej krásnej vianočnej taštičky. 🙂

Čo ak by ste si mohli naskladať váš vianočný balíček a mali by ste neobmedzené množstvo peňazí? Čo by obsahoval tento balíček? :P Pustite svoju fantáziu a napíšte nám, čo by ste si vybrali do vášho balíčka. Bola by to zlatá tehlička? :D Dovolenka? Plná vaňa čokolády? Fantázii sa medze nekladú🙂
V nedeľu večer vyberiem 4 z vašich odpovedí a odmením dm balíčkom!

SÚŤAŽ: Vianočný balíček
selest
15. dec 2018

Bolo by tam zdravie, leto a kedže žijeme v zahraničí tak aj cela rodina a priatelia 😊

lea2017
15. dec 2018

Ja by som si priala, nech už konečne bývame zdraví v novom bytíku, už sa to naťahuje, mali sme tam bývať už pred rokom...

laduson
15. dec 2018

Sebecky by som zmizla má týždeň a vrátila sa ako vymenená.... vyspatá, vykŕmená, s novými vlasmi a krajšou pleťou. Zobrala by som aj svoju naj kamošku, aby sme sa zabavili. Lebo to obe potrebujeme pri dvoch malých deťoch 😀. Ach krásny sen.

zuzika2255
15. dec 2018

Ked som bola mala,chcela som LEN kona a klavir,teraz pridavam jedno dospelacke zelanie,aby nasa mala konecne prespala celu noc 😂

siska20
15. dec 2018

Pre chudobné rodiny štedru večeru

sticker
kikusik88
15. dec 2018

Zdravie a vsetko dobre pre nas vsetkych,toto sa ale bohuzial zabalit neda....ani ten cisty vzduch,voda a lesy nie 😔
Ak budem trosicku sebecka tak welnesik pre nas 4. Nikdy sme este neboli,iba jediny raz pri mori...pred rokom a pol 😉

katushkas
15. dec 2018

bol by to kufrik plny penazi, zelame si s manzelom totiz vlastny domcek 🙂

bobovalenka
15. dec 2018

Ak by som si mala vyslovene želať niečo, čo sa dá zabaliť do papiera, bolo by to čokoľvek, na čom by bolo vidno úsilie a láska, ktorú do toho darca vložil ♥ či už vymyslená básnička, alebo namaľovaný obrázok... čokoľvek od srdca a z lásky darované 🙂

petrakl
15. dec 2018

Priala by som si hlavne zdravie pre všetkých, môžme mať čokoľvek, ale bez zdravia to je zbytočné.
A prajem si , aby boli všetky priania splnené ...aj tie krásne ktoré tu všetci vložili ;)

niobe7
15. dec 2018

@sisa_dm Z nehmotných darov by som chcela hlavne zdravie pre seba a svoju rodinku. ❤❤ A z hmotných darov by som chcela tie Vaše krásne adventné kalendáre. 🍀

sisi208
15. dec 2018

ZDRAVIE a chcela by som tráviť Vianoce so sestoru a mojimi synovcami, ktorý sú od nás vzdialený tisícky kilometrov ☹ 🍀 ale ĎAKUJEM tomu, kto vymyslel skype 🙂 aspoň takto spolu vieme komunikovať a vidieť sa

miriskaz
15. dec 2018

Samozrejme zdravie pre celu rodinku,od toho zavisi aj spokojnost,radost..
Uprimny usmev na nasich tvarach,trosku viac porozumenia medzi ludmi...
A nejaku super dovolenku najlepsie pri mori.
A nech si kazdy najde aspom jeden darcek pod stromcekom po ktorom tuzil😊

zuzinapipina
15. dec 2018

@sisa_dm vaňa plná 🍫 a ja v nej 🧖‍♀️ to by bolo super, ale oveľa oveľa krajšie by bolo keby nám na štedrý deň zaklopal na dvere nejaký štramák a predstavil sa nám ako nový ocinko💜 To by potešilo mňa aj môjho 👶 asi najviac zo všetkého. Len sa zdá, že to je ešte v nedohľade, tak postačí aj tá čoko čoko čoko 🍫🧘‍♀️😎

haili
15. dec 2018

Zaplatila by som priatelovi priepustku z prááce aby bol dlllhšie domaaa :D byť slamennou vdovou nieje moc velká zábava :D

babybazar1
15. dec 2018

@sisa_dm určite parfém pre seba sestru a švagrinu aj manžel si zaslúži, detičky by dostali šampóny peny do kúpeľa čajíky hračky kefky a pasty ešte ja by som chcela farbu na vlasy a šampóny laky a dekoračné kozmetiku komplet tvar plus aj pre neter no a taky vianočný darček by sa mi ozaj veľmi pacil

sticker
petronelak
15. dec 2018

@sisa_dm 🏠 pre moju 👨‍👩‍👧‍👧🎁🎄

mondzus
15. dec 2018

Ja by som si priala v balíčku plienky aj detskú kozmetiku pre moje dve dievčatká a k tomu hračky, ktoré by len chceli😁 dovolenku, zdravie pre rodinu a potešila by aj nejaká kozmetika pre mňa 😁

adka90
15. dec 2018

Okrem zdravia, šťastia a lásky by som si určite priala rodinnú dovolenku. S manželom sme už 5 rokov svoji, mame 2 drobcov a na dovolenke sme ešte neboli, určite by sme si ju užili, vzali by sme aj moju mamu (aby nám trosku pomohla s drobcami ) a ešte by som si priala aby sa podarilo mojej polovičke schudnúť, keďže už 4. mesiac trénuje s trénerom a zdravšie papa, no nejde to podľa jeho predstáv. Všetko prispôsobujeme cvičeniu a keďže dochádza 3 krát do týždňa skoro 60 km nemáme na seba toľko času. A aj sebe by som priala schudnúť keďže v tehotenstve som nabrala 26 kíl a 16 sa na mne ešte stále drží :( mame 8 týždňového Mateja. Ja viem kila nie sú podstatne ale človek sa lepšie cíti keď ma o nejaké to kilečko menej. A všetkým želám svetový mier 🙂

marsmykkok
15. dec 2018

Mam rada teplo takze skromnejsie nejake veci do kupela aby som si uzila relaz vo vani a menej skromne nejaka dovolenka v teple pri mori

arwent
15. dec 2018

@sisa_dm ano tu taštičku už aj doma mám 🙂 a čo by som dopriala nooo asi by tam bola zlata karta s dobre nabitou hotovostou na naše výletíky pretože najlepší darček sú zážitky a uplne že najviac s rodinou 🙂

ninka1609
15. dec 2018

Zdravie,šťastie,lásku a peňazí plnú tašku

evulienkaslx
15. dec 2018

Z nehmotnych darov zdravie, stastie, lasku, moju mamu, ktora uz nie je medzi nami...

A z tych realnejsich - nejaky dobry parfum, kvalitne sampanske, pralinky a dovolenku na Maldivach 🙂

andreakukelova
15. dec 2018

Samozrejme, že človek si najviac zo všetkého praje zdravie pre seba a svojich blízkych, rodinnú pohodu, veľa šťastných spoločných chvíľ s najbližšími...ak by som mohla byť kúsok sebecká a mohla by som si priať čokoľvek "hmotné", priala by som si predĺžený víkend vo dvojici s mojím manželom, na ktorý sa chystáme už dlho (dokonca to mal byť darček pre neho k tohoročnej 40-tke), ale stále to odkladáme. Aj kvôli naším dvojičkám, ktoré tento rok začali chodiť do školy a treba sa im teraz viac venovať. Rada by som ho strávila v Prahe ( môj veľký sen) alebo v nejakých kúpeľoch s wellness, večerou pri sviečkach...a všetkým čo k tomu patrí 😉.....ďakujem, že som mohla na chvíľu snívať ....prajem krásne sviatky

veroxy
15. dec 2018

Ja by som si priala v balicku kedze ideme na Vianoce na par dni k nadim tak aby boli kludni a nikde sa neponahlali,co sa tyka priprav a podobne, oni to uz maju tak ze rychlo si odbuchat co treba a mame pokoj ale kedze uz mame skoro 3 rocnu dcerku aby sme si Vianoce uzili a aby na nich pamatala ze su pokojne a krasne. No a este pre seba by som chcela aspon 3 dnovy wellness pobyt pre mna a manzela 🥰

lu17
15. dec 2018

Co by som si priala? Zdravie vsetkym nielen pre moju rodinu, stastie, lasku a spokojnost 🙂 Dobre by sa nam vsetkym zilo a vela ludi by sa netrapilo...
Preto je pre mna zdravie to najdolezitejsie v zivote 😉

livizi
15. dec 2018

Ja by som si želala zdravie pre nás všetkých, dobré rodinné vzťahy a veľmi by som si priala, aby boli ľudia k sebe tolerantnejsi, aby si viac všímali všetkých a všetko okolo seba. A nemala som teraz na mysli, aby sme viac riešili druhých🙂 A ako posledné by som si priala rozprávkový darcekovy set 2 výrobkov Prinzessin Sternenzauber s vôňou jahody s vrchnákom v tvare kráľovskej korunky pre naše dievčatá, milujú kúpeľ, princezničky naše 🙂 A touto cestou musím pochváliť personál v DMke v Poprade na Teplickej ceste, pracujú tam skvelí mladí ľudia, ochotní, milí, nápomocní, cítim sa tu vždy vítaná, ďakujem!

dennys2
15. dec 2018

@sisa_dm zdravie pre vsetky deti ❤️

susanv
15. dec 2018

V prvom rade by som isla na wellness (pri 6rocnom a 6 mesacnom dietati to uz aj potrebujem 🙂), vyborna vecera minimalne v 4* hoteli 🙂 a nieco pre potesenie oci napr. drahe hodinky alebo krasne nausnice 🙂

ferihegy
15. dec 2018

Mier tam kde su vojny, jedlo tam kde je hlad, pokoj do dusi v ktorych je nepokoj, zdravie pre vsetkych chorych. Vsetko hmotne je len docasne. Krasne sviatky 🎄❤

monr
15. dec 2018

ja budem veľmi sebecká a pri neobmedzenom rozpočte by som si konečne dopriala super dovolenku s nejakým welnessom, to by bolo ako prvé a iste nie posledné 🙂