Keď sa povie babylove,Saubär alebo Prinzessin Sternenzauber
Keď sa povie babylove,Saubär alebo Prinzessin Sternenzauber, čo vám napadne? Máte rady tieto značky, resp. čo na ne hovoria vaše detičky? Ktoré produkty máte z týchto značiek najradšej? Máte nejaké overené, ktoré by ste nám odporučili?
V čom sú podľa vás tieto značka lepšie oproti iným a v čom práve naopak zaostávajú? 🙂

Babylove to su uplne top veci a nesmú chýbať v našej domácnosti .. a zo značky Saubär mame sprej na rozcesavanie vlaskov pre moje babylove 😜👌👌❤
U nas top znacka babylove pouzivala som aj v tehotenstve vyrobky urcene mamickam,a teraz pri syncekovi mame od plienok az po ovocne tasticky
Dobry. My velmi radi pouzivame princessin penove mydielko,sme s nim spokojne a Izabelka si rada umyva rucky ;) pouzivame taktiez penu do kupela 🙂 sprcgac saubar 🙂 papierove vreckovky ;) a vlastne od nich tie bezne veci na umyvanie a sprchovanie...chystam sa kupit taku dózicku ... Babylove prevazne obrusky vlhcene a kapsicky a tie tycinky ;)
Sme s tymito znackami spokojne ;)

Ked vidim (aj kupujem) peny Saubär, napadne mi "svinsky medved" :D :D :D. Viem, ze je to slovna hracka, akoze "cisty", ale "sau"je svinka, "bär" je maco.