icon

Overené čistiace prostriedky

sisa_dm
Moderátor
12. apr 2018

Určite máte každá aspoň jeden čistiaci prostriedok, ktorý vám doma nesmie chýbať. Podeľte sa s nami o vašu čistiacu "vychytávku", či už z oblasti upratovania, prania, čistenia .. 🙂
Náš tip: Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky! Vynikajúca vec, ktorá vyčistí vážne všetko. (A fakt veľmi dobre funguje na detské plienkové nehody).

sisa_dm
autorModerátor
13. apr 2018

@silesias sprej pred praním Denk mit Oxi power je ževraj super na čistenie monteriek 🙂. Už tu na MK ste ho testovali a fungoval 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-sprej-pred-pranim...

https://www.modrykonik.sk/blogs/?h=test_dm14&so...

kath1210
13. apr 2018

@sisa_dm moj overeny prostriedok je ocot zmiesanyns jarou natankovany v rozprasovaci na okna. Kupelna a kuchyna sa lesknu. A na sklokeramicku dosku a umyvadlo nedopustim na Cif, to je moj pomocnik. 🙂

alobalka
13. apr 2018

@sisa_dm zelený domestos, vlhcene obrusky na podlahu, ...do domacnosti.

atinkaa
13. apr 2018

mam velmi Rada frosh - Soda, ocot ale aj cistic levandulovy do kupelne alebo na okna, ci riad. Jemny, vyborny

jermakki
13. apr 2018

Moja topka je toto Denk mit Oxi Power. Aj pri tych najhorsich flakoch som sa mohla spoľahnúť na skvelý výsledok.

gabesz1
13. apr 2018

Ja mám rada všetky čistiace prostriedky značky FROSCH!

nelly761
13. apr 2018

@beton mne na pupavu pomaha bielidlo (ktore je aj na,stalofarebne oblecenie) od amway. Kilove balenie stoji cca 17€ ale vydrzi cca rok aj viac....

beton
13. apr 2018

@nelly761 Ďakujem. tento pupavovy rebus riesim uz par rokov a nedari sa. Kde sa da zohnat značka amway? eshop alebo aj kamenny obchod? dakujem.

nelamol
13. apr 2018

Baby, nedá mi nepodeliť sa o moju vychytávku z dm - asi pred rokom a pol som objavila mikrofázovú utierku na sklá profissimo:

https://www.mojadm.sk/profissimo-mikrofazova-le...

Odvtedy mám okná čisté po celý rok a ich umývanie sa pre mňa stalo radosťou (!)
Handričku namočím v čistej vode, vyžmýkam, aby z nej nekvapkalo, a jemne pretriem okno najprv z vnútornej strany (obidve alebo všetky tri krídla) a potom bez prania či namáčania handričky aj z vonkajšej strany. Vtedy je už špinavá (ale okno čisté!), operiem ju vodou a tuhým žlčovým mydlom denkmit, na ktoré ani ja nedám dopustiť, vyžmýkam a môžem ísť na ďalšie okno. Na jedno (panelákové) okno potrebujem maximálne 10 minút (ak treba z parapetov odpratávať serepetičky....). Okná (a zrkadlá) tiež handričkou znútra pretriem raz za pár dní, ak sú zacapkané od detí, vtedy ju ani netreba prať mydlom. Handričky som si vtedy kúpila hneď dve, ale používam stále tú prvú, neničí sa.
Určite sa inšpirujem aj tipmi ostatných žienok, nech sa aj ďalšie domáce práce stanú pre mňa radosťou, lebo v umývaní podláh a utieraní prachu som zatiaľ zaľúbenie nenašla 😉

nelly761
14. apr 2018

@beton iba objednat cez niekoho kto s tym robi. Alebo sa zaregistrovat a objednavat si sama. Ja som tam zaregistrovana ale nerobim to pre biznis ale.preto ze urcite veci,su fakt 🔝 ako napr.aj toto bielidlo. Aby si si nemyslela ze im chcem robit reklamu, nie je to tak. Vaznevpupava mi s tymto zisls. Na noc som namocila veci, nasypala na flak trochu bielidla a rano hodila do pracky a ciste.

majloo
14. apr 2018

@sisa_dm ja milujem Method cistiace veci, ale velmi by som uvitala rozsirenie ponuky. Idealne, keby ste ponukali aj Mrs.Mayers produkty olala

sisa_dm
autorModerátor
14. apr 2018

@nelamol tak toto si určite kúpim! Ďakujeme za radu a inšpiráciu 🙂

mooonika1975
15. apr 2018

@nelamol ja ramy po zime umývam hodinu , to umývas tou utierkou tiež?

nelamol
15. apr 2018

@mooonika1975 Keď ich máš veľmi špinavé, utierka nestačí, treba vydrhnúť inak, hubkou alebo ako si zvyknutá. Pointa je v tom, že keďže sa mi tou utierkou okná veľmi ľahko čistia a naozaj vidím výsledok s minimom námahy, zvykla som si umývať ich často, určite aspoň raz za mesiac, a to sa rám nestihne tak zašpiniť, takže ho len nakoniec pretriem handričkou. A teda, úprimne povedané, ani si nepotrpím na to, aby sa rám zvonku ligotal, aj tak ho znútra nevidím, skôr ma trápia špinavé sklá, cez ktoré dobre nevidno 🙂

mooonika1975
15. apr 2018

@nelamol aha😉 toš , to pre mňa je okno... celé okno 😘

lucatko2407
15. apr 2018

@pivonka17 dobrý večer.ten tekutý prací gel čo sa podobá na Ariel čo ste tu písali je tento?

pivonka17
16. apr 2018

@lucatko2407 Dobry vecer, ano...prave vcera som s nim prala a detske oblecenie (20mesacne)..takze skvrny od vsetkeho a kraaaaaaasne vyprane!))
Doteraz som pouzivala Per..l a ten mi nevypral absolutne nic a to som ho kupovala v Rakusku. Skuste...snad budete spokojna)

lucatko2407
16. apr 2018

@pivonka17 ďakujem.dnes sa chystám do DMka na nákupy tak si ho aj kúpim.este raz ďakujem a pekný deň prajem 😀

pivonka17
16. apr 2018

@lucatko2407 Vdacne))) Pekny de)

patress112
17. apr 2018

@beton ak máte záujem, napíšte mi, nie je problém zaobstarať výrobky Amway 🙂

patress112
17. apr 2018

@beton ak máte záujem, napíšte mi, nie je problém dodať produkty Amway 🙂

patress112
17. apr 2018

Ahojte, ak máte záujem o Amway výrobky, prípadne o rozbehnutie biznisu, píšte mi na 0915 053 234 prípadne na e-mail patress112@gmail.com 🙂 ideálne BA TT alebo TN kraj 🙂

laurinkam
1. júl 2019

@majloo dobry den, mozem sa spytat kde ich kupujete? Method prostriedky myslim, uz davno ich neviem v Dm zohnat...

majloo
2. júl 2019

@laurinkam DMko sú trápnu, že ich nemajú... Ja som z BA, takže v Rakúsku v DMke ich maju

laurinkam
3. júl 2019

@majloo ano, super dakujem. A na Slovensku ich teda nikto nepredava?

mima773
16. aug 2019

kočeny, samá chémia a ocot... ak máte záujem, používam českú ekologicky šetrnú drogériu.. ide o bytovú a telovú kozmeetiku.. pranie, upratovanie a čistenie.. všetko účinné a bez fosfátov, formaldehydov, perborátov, žiadny chlór, ktorý neznášam a jeho pach mi nerobí dobre na žalúdok..

monika7
9. jún 2020

@katarinka26 Je mozne tento osviezovac bieleho pradla este stale kupit v DM? Ak ano, mohla by si prilozit foto vyrobku, popr. presny nazov alebo ciarovy kod? Pytala son sa nan v predajni a vobec nevedeli, co by to mohlo byt.

katarinka26
20. jún 2020
monika7
21. jún 2020

@katarinka26 Ďakujem. Tieto obrúsky na prádlo som chcela vyskúšať, ale podľa popisu v tvojom príspevku som si myslela, že sa jedná o nejaký prášok, popr. gél na prádlo. 😉