SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

Ako väčšinu mamičiek,aj mňa zobúdzajú moje detičky, preberiem sa ale až pod studenou sprchou. Ešte že ma môj manžel inšpiruje na otužovanie 😆
Mňa jednozacne budik🙂ak moj zivy budik nevstane skor😅a najviac ma nastartuje pocit ked rano po skolke si mozem robit co chcem(okrem domacich prac samozrejme😝)pretoze kazdy pondelok mam volno😉
mna vytiahne rano z postele jedine chut na kavu, cerstvo pomletu 🙂 a potom este fakt, ze mam nejaky novy kozmeticky kusok a tesim sa ako ho vyskusam, vacsinou je to nejaky ruz alebo licenka. a obcas aj hlad 🙂
Mňa ráno do nového dňa naštartujú jednoznačne deti 😉
Aj keď by som ráno ešte podriemala zaručene ma vyliahnu s postele už o pol šiestej, najneskôr o šiestej moje dve deticky😊😀. Ja si to podriemkavanie po ranu necháva asi až ná dôchodok 😄
Nemám rada skoré vstavanie. No deti sú dokonalým budíkom. Vždy si poviem, že je skvelé sa zobudiť a nemusiet riešiť teplotu, angínu, chrípku, bolesť bruška atď. a že isť do práce s vedomím, že deti sú zdravé je na nezaplatenie, potom sa aj pondelisko mení na pondelik
Dobre ranko maminka....
Ráno väčšinou vstanem na to, že už je veľmi svetlo a vždy sa zlaknem, že som zaspala. deti ma nebudia, lebo musím budiť ja ich. Sú to proste spáči. A nemajú problém spat kazdy deň do 10.
Mna zarucene postavi na nohy moj priatel ked ma zacne pusinkovat po celej tvari ci uz po nocnej alebo pred tesne zvonenim budika. 😀
Mňa vie rano riadne naštartovať aj manžel, niekedy romanticky a niekedy zas ako každy iny chlap 😀😀😀😀😀
Mňa každý pondelok(a aj iné dni)dostane z postele hypoteka
Vstávam každý deň o 06.00 ráno a do postele sa málokedy dostanem pred 23.00hod. pre mňa ako sedmispáča,čo v mladosti rodičom cez víkend hovoril "zobuď ma ráno okolo 12.00 hod 😁" je vstávanie hotová pohroma. Zaručene ma zobudí suseda,ktorá pravidelne o 06.00 ráno cez týždeň aj cez víkend vyklepava rezne 😂😂😂😂 keď nie ona tak jedine budík,aj to niekedy na nie prvý raz a naštartuje ma jedine sprcha s obľúbeným voňavým sprchovacím šampónom, potom sladké raňajky s kávou,mliekom a cukrom a tiež zelený čaj. Moje deti sú ešte väčší spáči, tí ma nezobudia ja ich musím ešte dlho budiť.
Mňa vždy zobudí moja malá ako si blaboce v postielke a rehli sa na celú izbu.A o krásne prebudenie mám postarané 😀😝😃
Moj 2 rocny hladny syn a druhy syn v bruchu kopajuc do plneho mechura, takze neviem kam skorej utekat, ci na wc alebo do kuchyne 😄
Su dve moznosti. Nas maly Frantisek vstane skor a dava mi svoje mini prstecky do nosa, oci a usi. Alebo vstanem sama a uvarim rodinke cajik.
@sisa_dm moja dcérka zara ked sa postavi v postielke a zacne pricat a pritom sa usmievat, natahuje rucku ku mne z postielky a caka kym sa ku nej natiahnem
Leuško a Teuško, moje dve najvacsie lasky! ( Teo je mini čivavka a Leo moj maly syncek ) ❤❤❤
Keď mi dcérky ráno vlezú do postele, prípadne horší variant...susedov pes....a ten ma teda "naštartuje" poriadne
Najlepsi recept ako sa postavit na nohy v pondelok rano je keď zistis ze ten budik co zvonil 🔔🔔🔔 v sne bola skutocnost! 😴😨Vyskocis, pozres na⏰ budik ze 7:40 no dovidenia.💣. dieta 👶 si spokojne spinuska🛌 a to ma byt o 8:00v skolke... lepsie jak ladova sprska 😆😊😊😊👍👍 MILUJEM tie Rána 💗
Min. 20 x zopakované slová: "Mama stavaj, uz si vypinkana, sňečko us fieti!" Prosto musím🙂
mna z postele vytiahne vždy môj maly pampuch.. predtým to bol budík,veľmi skoro..vstávanie je ale pre mna celkovo veľmi náročné..
Môj mladší syn má vždy vytiahne z postele. Lebo keď si predstavím čo všetko ho napadne spraviť keď naňho nedávam pozor, žeby bol za chvíľu dom hore nohami a mňa by čakalo niekoľko hodinové upratovanie, tak proste z tej postele musím vyliezť 🙂
Odkedy som na MD, väčšinou ma preberie svetlo🙂 Alebo môj budík spiaci vedľa v postieľke (a alarm, dítko No.1 vo vedľajšej izbičke)
Ci chcem,ci nechcem, ráno musím vstať a variť môjmu malému alergikovi do škôlky. Pre mňa je úplný relax,keď ma prázdniny alebo je chorucky, a nemusím skoro vstávať🙂
Mňa určite ráno vytiahnu z postele moje dve deti, im je to jedno, či je pracovný deň alebo víkend. Hneď po ranajkach si doprajem kávičku 👦👧☕
Mňa z postele jednoznačne a za pár sekund dostane pavúk na stene 🐛🐜🐞
Tak mňa zobudí vždy pusa od mojho (za dva týždne) manžela ❤️❤️❤️❤️❤️
Budikom je moja mesačná dcérka a jej 19 mes.bracek 😊

@sisa_dm mna dostane z postele vzdy moj syn.. ani budik nepotrebujem, kazdy den o 7 musim vstat 🙂