icon

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
sluchatka
9. apr 2018

@sisa_dm mna dostane z postele vzdy moj syn.. ani budik nepotrebujem, kazdy den o 7 musim vstat 🙂

marcipanovatorta
9. apr 2018

Ako väčšinu mamičiek,aj mňa zobúdzajú moje detičky, preberiem sa ale až pod studenou sprchou. Ešte že ma môj manžel inšpiruje na otužovanie 😆

moncsi1987
9. apr 2018

Mňa jednozacne budik🙂ak moj zivy budik nevstane skor😅a najviac ma nastartuje pocit ked rano po skolke si mozem robit co chcem(okrem domacich prac samozrejme😝)pretoze kazdy pondelok mam volno😉

kofolka242
9. apr 2018

mna vytiahne rano z postele jedine chut na kavu, cerstvo pomletu 🙂 a potom este fakt, ze mam nejaky novy kozmeticky kusok a tesim sa ako ho vyskusam, vacsinou je to nejaky ruz alebo licenka. a obcas aj hlad 🙂

evamajercak
9. apr 2018

Mňa ráno do nového dňa naštartujú jednoznačne deti 😉

majba
9. apr 2018

Aj keď by som ráno ešte podriemala zaručene ma vyliahnu s postele už o pol šiestej, najneskôr o šiestej moje dve deticky😊😀. Ja si to podriemkavanie po ranu necháva asi až ná dôchodok 😄

lenulena
9. apr 2018

Nemám rada skoré vstavanie. No deti sú dokonalým budíkom. Vždy si poviem, že je skvelé sa zobudiť a nemusiet riešiť teplotu, angínu, chrípku, bolesť bruška atď. a že isť do práce s vedomím, že deti sú zdravé je na nezaplatenie, potom sa aj pondelisko mení na pondelik

iv01
9. apr 2018

Dobre ranko maminka....

veronikaveron
9. apr 2018

Ráno väčšinou vstanem na to, že už je veľmi svetlo a vždy sa zlaknem, že som zaspala. deti ma nebudia, lebo musím budiť ja ich. Sú to proste spáči. A nemajú problém spat kazdy deň do 10.

mimuska1899
9. apr 2018

Mna zarucene postavi na nohy moj priatel ked ma zacne pusinkovat po celej tvari ci uz po nocnej alebo pred tesne zvonenim budika. 😀

klaudy2803
9. apr 2018

Mňa vie rano riadne naštartovať aj manžel, niekedy romanticky a niekedy zas ako každy iny chlap 😀😀😀😀😀

hlupyzajko
9. apr 2018

Mňa každý pondelok(a aj iné dni)dostane z postele hypoteka

mirkabrzka
9. apr 2018

Vstávam každý deň o 06.00 ráno a do postele sa málokedy dostanem pred 23.00hod. pre mňa ako sedmispáča,čo v mladosti rodičom cez víkend hovoril "zobuď ma ráno okolo 12.00 hod 😁" je vstávanie hotová pohroma. Zaručene ma zobudí suseda,ktorá pravidelne o 06.00 ráno cez týždeň aj cez víkend vyklepava rezne 😂😂😂😂 keď nie ona tak jedine budík,aj to niekedy na nie prvý raz a naštartuje ma jedine sprcha s obľúbeným voňavým sprchovacím šampónom, potom sladké raňajky s kávou,mliekom a cukrom a tiež zelený čaj. Moje deti sú ešte väčší spáči, tí ma nezobudia ja ich musím ešte dlho budiť.

stanus3
9. apr 2018

Mňa vždy zobudí moja malá ako si blaboce v postielke a rehli sa na celú izbu.A o krásne prebudenie mám postarané 😀😝😃

harriet13
9. apr 2018

Moj 2 rocny hladny syn a druhy syn v bruchu kopajuc do plneho mechura, takze neviem kam skorej utekat, ci na wc alebo do kuchyne 😄

ella1986
9. apr 2018

Su dve moznosti. Nas maly Frantisek vstane skor a dava mi svoje mini prstecky do nosa, oci a usi. Alebo vstanem sama a uvarim rodinke cajik.

kuceravasue30
9. apr 2018

@sisa_dm moja dcérka zara ked sa postavi v postielke a zacne pricat a pritom sa usmievat, natahuje rucku ku mne z postielky a caka kym sa ku nej natiahnem

natallin
9. apr 2018

Leuško a Teuško, moje dve najvacsie lasky! ( Teo je mini čivavka a Leo moj maly syncek ) ❤❤❤

evka1247
9. apr 2018

Keď mi dcérky ráno vlezú do postele, prípadne horší variant...susedov pes....a ten ma teda "naštartuje" poriadne

chocky11
9. apr 2018

Najlepsi recept ako sa postavit na nohy v pondelok rano je keď zistis ze ten budik co zvonil 🔔🔔🔔 v sne bola skutocnost! 😴😨Vyskocis, pozres na⏰ budik ze 7:40 no dovidenia.💣. dieta 👶 si spokojne spinuska🛌 a to ma byt o 8:00v skolke... lepsie jak ladova sprska 😆😊😊😊👍👍 MILUJEM tie Rána 💗

inka04
9. apr 2018

Min. 20 x zopakované slová: "Mama stavaj, uz si vypinkana, sňečko us fieti!" Prosto musím🙂

ivankamt
9. apr 2018

mna z postele vytiahne vždy môj maly pampuch.. predtým to bol budík,veľmi skoro..vstávanie je ale pre mna celkovo veľmi náročné..

gabikas82
9. apr 2018

Môj mladší syn má vždy vytiahne z postele. Lebo keď si predstavím čo všetko ho napadne spraviť keď naňho nedávam pozor, žeby bol za chvíľu dom hore nohami a mňa by čakalo niekoľko hodinové upratovanie, tak proste z tej postele musím vyliezť 🙂

kacero007
9. apr 2018

Odkedy som na MD, väčšinou ma preberie svetlo🙂 Alebo môj budík spiaci vedľa v postieľke (a alarm, dítko No.1 vo vedľajšej izbičke)

chmurkaxy
9. apr 2018

Ci chcem,ci nechcem, ráno musím vstať a variť môjmu malému alergikovi do škôlky. Pre mňa je úplný relax,keď ma prázdniny alebo je chorucky, a nemusím skoro vstávať🙂

jahodka84
9. apr 2018

Mňa určite ráno vytiahnu z postele moje dve deti, im je to jedno, či je pracovný deň alebo víkend. Hneď po ranajkach si doprajem kávičku 👦👧☕

lalenka33
9. apr 2018

Mňa z postele jednoznačne a za pár sekund dostane pavúk na stene 🐛🐜🐞

laajla
9. apr 2018

Tak mňa zobudí vždy pusa od mojho (za dva týždne) manžela ❤️❤️❤️❤️❤️

janus6
10. apr 2018

Budikom je moja mesačná dcérka a jej 19 mes.bracek 😊