icon

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
simonettav
9. apr 2018

Motivácia, že môžem byť každým dňom bližšie ku svojim cieľom, čo by nešlo, keby som prespala celý deň + konečne svieti slnko ☀️

bebe30
9. apr 2018

@sisa_dm Krasne,slnecne pocasie🌞,presne ako dnes,hlavne na zaciatku jari,ked clovek netrpezlivo caka na prve jarne slniecko!!!to ma nastartuje do noveho dna,som plna sil a vacsinou toho aj viac stihnem...Potom su to moje dve dcerky,slniecka kazdeho dna,tie ma nastartuju,aj keby sa mi fakt strasne nechcelo😄😄😄

matazirafa
9. apr 2018

Tak samozrejme ze vacsina mamiciek tu napise ze ich dieta, u mna je to tak isto, ked nie starsi ktory ma odkryje a taha za ruky nohy alebo co ma prave poruke, tak potom isto moja mladsia ktora sa vzdy tak krasne na mna usmieva z postielky.. Kym som chodila do prace tak ma z postele dostalo asi desiate zazvonenie budika ktory som si vzdy posuvala o 5 min... a vzdy som aj tak sla z domu tak 2 min. pred zaciatkom pracovnej doby.. co bola vyhoda kedze som byvala priamo nad firmou.. stare dobre casy ale uz by som to nemenila 😉

simona_simi
9. apr 2018

@sisa_dm
Vstávam pred obedom, keďže som teraz nastúpila na materskú. Vždy mám 3 budíky okolo 11 hodiny aby som vstala aspoň, keď príde priateľ na obed 😂 cez obed mu hovorím aká som unevaná a on chuďátko už polka dňa za sebou 😁 odíde a veľakrát ešte zaspím. No tento raj mi v máji skončí, keď k nám pribudne bábätko 😍

janica009
9. apr 2018

Príjemná melódia z budíka... alebo slnečné lúče cez okno 🌅

haidi
9. apr 2018

Mna a manzela zarucene nasa dcerka pri ktorej ani budik nepotrebujeme vzdy nas o 6.00 hod rano zobudi takze nikdy nezaspime do prace a ona do skolky.
😍😂😊☀️🍵

jankasikova
9. apr 2018

Mna aj manzela kazde rano zobudza sladka pusa od nasho 2 rocneho synceka

sticker
viktoriadiana
9. apr 2018

Moja dcéra ked začne nahlas kričať tak viem ze som uz dospala 😂

marecek1
9. apr 2018

Je toho viac, co ma dokaze nastartovat do noveho dna.... v prvom rade ma z postele asi ako kazdu maminu,ktora ma male dietatko,vytiahne prave ono,bud svojim placom,krikom,alebo ajsmiechom alebo milym laskyplnym pohladom ,ako sa dozaduje,aby somho z postielky vybrala,a pritulila,pripadne dala mliecko... potom je to manzel,jeho bozk na dobre rano 💕 pripadne vona ranajok,ktore pripravi vsetkym v kuchyni ☕🍼alebo sused,ktory rano zacne drncat s motorovou pilou 😉 byvame na dedine,takze zvuky kadejakych zahradnych pomocnikov teraz na jar su sucastou nasich dni.

wandie
9. apr 2018

Cez tyzden ma vyzenie z postele budik, kedze musim ist rozviezt deti do skoly a do skolky, a tiez musim ist do prace. Cez vikend si doprajem polezkat dlhsie aj s detmi a manzelom. 🙂

lusy_n
9. apr 2018

Jednoducha odpoved, rocny certik v kombinacii so psom su zaruceny budicek 🙂 ale ked nam do spalne krasne svieti slniecko, hned sa vstava lepsie 🌞

jeans55
9. apr 2018

Vona kavy a moje detvaky 😉

zuzik307
9. apr 2018

zaručene moja 1,5- ročná dcérka a jej "mamaaa", každé ráno okolo 5,00😀

gaskulka
9. apr 2018

Neznášam skoré ranné vstávanie, ale na jar a v lete je to celkom v pohode, z postele ma vytiahne slnko a čerstvý ranný vzduch. No a naštartuje ma zaručene čierny čaj s mliekom. A počas voľných víkendov aj lákadlo v podobe ranného behu 🙂

dominika18muc
9. apr 2018

No mňa vytiahne z postele vždy vôňa kávy, ktorú mi môj priateľ každé ráno varí 🙂 ❤

sklenarova
9. apr 2018

Mna naštartuje z postele vždy,ked zistim,ze muz uz vedľa mna nespí a ja zistujem ci je este doma a mám mu ist spraviť ranajky,pripadne ozehlit tricko do prace,ci nabaliť obed..vacsinou je v sprche a ja sa môžem realizovať..

miriamka24
9. apr 2018

Dobrá káva robí zázraky, už 15 rokov ma ťahá rano do prace z postele ;)

vazanova921
9. apr 2018

Vždy ma vytiahne z postele môj psík 🤗😉

hela_tn
9. apr 2018

Mna kazde rano okolo piatej budi moj 2-rocny poklad slovami:kikirikiii maminka vstavaj!"

nikolurbanska
9. apr 2018

Já som ranne vstávanie neznášala :D Teraz som na materskej a uživám si to kym sa krpec narodi takže od ranneho vstávania som oslobodená, jedine čo má zaručene vytiahne z postele je hlad! :D

dominika2707
9. apr 2018

Na nohy má jednoznačne postaví káva, voda s citrónom a zdravé raňajky, ktoré sú predovšetkým tvorené z DM produktov Bio... tie tri veci má vedia naštartovať z vnútra... každé ráno si čistím pleť čistiacim gélom značky Balea a na pery používam tu najlepšiu pomaly od značky Balea ktorej prichytená a vône stále striedal pretože sú najlepšie ❤️, tie produkty značky Balea preberú moju pleť 🙂

kl733
9. apr 2018

Najlepsi budik je starsi 4r. syncek,pravidelne vstava polhodku pred budikom,tak sa tesi do skolky..no zialbohu rovnako aj cez vikend 😁😁

cupakabricka
9. apr 2018

Ahoj. Mna urcite nastartuje budim o 5.00 ktory zvoni mm a idem nam hned zalievat kavicku 🙂 obcas je to naša Izabell ktora vstane aj pred zvonenim budika 🙂 potom nakopne nas kavicka a prechadzka s hafanom ;)
Prajem krasny den. Monika

cadulka2908
9. apr 2018

Mna takisto deturence,ktore vstavaju uz pred siedmou a potom na prebratie funguje ranna kavicka a hor sa do skolky

majah212
9. apr 2018

Vzhľadom na aktuálny tehotenský stav neprichádzajú do úvahy stimulacne prostriedky typu káva, kofeín tak jedine čo má postaví na nohy je syn a potreba nasýtiť tehotenské chute 😀

kika831
9. apr 2018

@sisa_dm kedze mam doma 2 deticky a to mladsie vstava kazde rano okolo 5, tak je uplne jedno ci je sobota alebo pondelok.
Nemam na vyber. Ale usmev drobca, ktory uz takto skoro pozera na mna z postielky, plny elanu a optimizmu ma postavi na nohy.

greta123
9. apr 2018

Mňa zobudí tiež sused, ale tým, že pravidelne štartuje auto, iný budíček nepotrebujem...a cez leto, keď sú pootvárané okná, sú to zase jeho kohúty, ktoré kikiríkajú azda celú noc, hotová katastrofa...on ich totiž na noc nezatvára, nocujú mu vonku...🙂😀😒

onmaria
9. apr 2018

Momentálne si doma "užívam"tehotenstvo,ale či už teraz,alebo keď som chodila do práce ma ráno vedela vždy "najlepšie naštartovať" moja prváčka,ktorá denne pistala preto,že nechce ísť do školy,že sa neoblečie,neocese atď..to má tak hneď ráno dokázalo naštartovať,že som inú vzpruhu nepotrebovala 😂😂😂

brusnicabrusnicova
9. apr 2018

Mna z postele bez nadavania vytiahne fakt dobra kavicka plus moja oblubena hudba v radiu v kuchyni. Inak nemusim riesit ziadne dilemy, co ma vytiahne ci nevytiahne z postele, mladsi vstava pred siestou, starsi pred siedmou a ci chcem ci nechcem, musim ficat. Takze to radio a kava je na zaciatok dna fakt nutnost, aby som sa aspon trochu nastartovala prezit dalsi den s tymi mojimi detvakmi.