SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

Okrem mojej dcerky aj ranna kavucka a pocit ze zacina krasny den s novymi zazitkami nielen s rodinou ale aj s kolegami v praci
No mna zarucene vytiahnu z postele dcery,,ked odchadzaju do skoly a cez vikend je to kava od priatela.
Moje dieta 😀 jej to je jedno ze je rano 5hodin stale vstane presne na cas z muzom si vzdy povieme ze je presnejsia ako budik :D takze kazdy den vstavam o5tej ale tak ze skoro celu noc uspavam. No nic zuby su smrtttt....😀 kava-kaava a zas len ta kaaaava 😀
Pravidelne ma budi suseda, ktora si zacne fenovat vlasy a jej uz dospele deti, ktore doteraz neprisli na to, na co su klucky 🙂 Ked sa uz zima preklenie na jar, uz to nie je take tragicke. Budit sa na cvirikanie vtakov a na steklenie slnka je pre mna najlepsi zivotabudic avstavam aj skoro rano s radostou. Potom nasleduje klasika, voda s citronom a kavicka 🙂
Moj budik je uz dva roky obleceny v pyzame a ked sa neveriacky (to je uz rano!!!???) pozeram na mobil, modlim sa , aby tam bola prva sestka🙂moj budicek je sice ranne vtaca (hadal by sa so mnou, ze on nie je vtacik, ale netopier), ale ma ten najkrajsi usmev pri ktorom sa nastartujem rano a potom ficim (aj na zotrvacniku) az do 21.00, kedy si uz vychutnavam ticho a to, ze nikto odo mna nic nechce 😄😏
Moj budicek su moje deti, ale co ma vytiahne z postele je horuca prijemna sprcha, na ktoru sa tesim od kedy otvorim oci. Nastartuje ma vona mojho sprchoveho gelu a potom vonavky 🙂 kavicka az potom 🙂
Smiech mojich dvoch detí 🙂
@sisa_dm My sme v robote tak dobrý kolektív, že je to radosť zobudiť sa a utekať za ľuďmi, ktorí majú energie a úsmevov na rozdávanie. Sme učiteľky...učíme autistické deti. No horšie je to už po práci. Po celom dni, keď vysvetľujeme deťom učivo už nedokážeme dostať zo seba súvislú vetu. A ak by sa šťastie usmialo, tak o balíček sa podelím s kolegyňami a kolegom, ktorý sa so mnou delia o nákazlivý úsmev 🙂 Školstvo vie byť niekedy aj dobré...
No ako... o 4tej ráno chrapanie manžela..je ako budík doslova vždy v rovnakom čase :D a potom o pol siestej už dieta vstává v style skočím ti na brucho na hlavu hoc kam len už sa zobut... 🙂 cize to skocenie a neumoznenie mi dýchat je vážně silný budíček :D
Večieriam málo a teším sa na zdravé raňajky a keďže toho chcem veľa stihnúť, musím sa upraviť, aby som bola celkom fit.
Moja 2rocna dcerka. Neviem, kde to videla ale rano ked vstane sa vrhne na mna a jej drobuckymi rucickami mi otvara oci a pri tom dzavoce "mami vstavaj je rano, slniecko, vstan.." Je uplne jedno kolko je hodin ona je hore aj maminka musi...je to to najkrajsie prebudenie ake som kedy zazila, potom uz si len dam kavicku a denmoze zacat.😉
hehe zarucene ma z postele vytiahne moja dcerka 🙂
ale pokial by som mala povedat, co ma nastartuje, tak je to samozrejme aj ona a jej energia, ale aj to, ze sa tesim do prace, milujem svoju pracu a ze mozem ludom prinasat kvalitne veci a poradit im a tiez ma nastartuje moja ranna kava a ak mam stretnutie tak sa tesim, ze sa nalicim, to su moje ranne startery :D
@sisa_dm Zdravím Sisa, momentálne som na materskej. Môj takmer dvojročný synček Lucas je ranné vtáča. Každé ráno vstáva presne o šiestej. A to je také vstávanie, že otvorí oči a hneď je akčný. Čiže chcem nechcem, musím z postele o šiestej vstať a byt svieža po cely deň. Pa Dominika
Krásne počasie a slniečko...vtedy mám hneď chuť vstávať do krasneho rana
Nikdy som nebola nejaký spáč, čo spáva až do obeda. Pre mňa je to zabitý čas. Som dosť aktívna a musím stále niečo robiť. Ak by som vstala neskôr ako o 7:00 bolo by mi ľúto, že nestihnem všetko čo mám v pláne. Čo ma ale jednoznačne vytiahne z postele je slniečko, ranné debaty 4 mesačného synčeka so stropom alebo raňajky od môjho muža 🙂
Kym som bola bez deti,som bola spachtoska,isla spat skoro o 21.00 spala celu noc,a cez vikendy polenosila v posteli...potom prisla 1 dcerka,ta bola spachtoska a od 7.5 mesiaca spala celu noc,teraz ma 10 rokov,moja 2dcerka je akcnejsia ta aj v jej 2.5 rokoch nespi celu noc doteraz budi sa aspon raz a rano o 6 vstava,aby jej pocas dna nahodou nieco neuslo 😁tak ona je budicek celej rodiny 😊😘
káva=veľa kávy ☕☕ ...a syn 👦
Či chcem alebo nie môj drobec ma vytiahne z postele za každých okolností. A je mu jedno či je piatok, sviatok, sobota, nedela alebo mame pondelok. Keď som nemala dieťa nerada som vstavala do práce, ale teraz už také malichernosti neriešim. Na druhej strane sa priznam, ze sa tesim ked bude mat 20dsat a po disco bude dospavat, ako mu o šiestej vrátim to ranné vstávanie.
Donedávna neexistovalo nič 🙂 no teraz ma z postele ženie môj malý zmysel života, moje slniečko a jej oblubená fráza ktorá 💯% zaberie.... ,,Mňam,,
mňa cez pracovný týždeň budí zvyčajne budík, ktorý mám nastavený, aby som pusinkou zobudila do práce milovaného manžela a prichystala mu raňajky a desiatu... cez víkend ma budí milovaný synček... občas sa mu podarí aj cez týždeň pred budíkom 🙂
Mňa z postele vytiahne budík.v pracovný deň.kazde ráno musím nachystať deťom raňajky .spraviť desiatu.
asi ako každú mamku, dieťa 🙂 , ale u nás je to pokrik nášho 2,5 r. dieťaťa: "mama vstááávaj, je deň, chcem raňajky " a to normálne, že každé ráno vrieska :D , samozrejme, medzitým ako robím raňajky už ma spapané nejaké ovocie
Milujem pondelky rana, pretoze vacsinou som po vikende k.o, takze ma nastartuje pocit, ze vacsina deti odchadza do skoly a ja sa budem cele doobedie "nudit" s najmensou
Kvalitna salka kavy a ranajky od manžela🍵a bozteky od mojich deti 😘👪
V slnecne dni, ma taha z postele vizia krasneho slnecneho dna ale inak dcerka Katka ❤😊
Určite káva a predstava že to bude krajší deň ako včera

Asi to bude zniet cudne, ale vobec mi nevadi, ked zazvoni budik a "musim" ist do prace. Kedysi to bolo inak, ale odkedy som matka, ovela viac si uzivam pracovnu cast dna. Milujem aj tu "mamickovsku", ale moznost si vypit v klude v praci kavicku a pokecat s kolegynami je tiez na nezaplatenie. 🙂 Mam rada ten pocit, ze som uzitocna aj z inej stranky a po praci sa zase velmi tesim na druhu, uplne odlisnu cast dna. 🙂