SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
DM = 'veselé zúbky' .... malému sa táto akcia veľmi páčila(pesničky počúvame doteraz),tak mi nechodíme do dm ale k veselým zúbkam 😉 inak používame kozmetiku, čistiace prostriedky z dm a aj produkty do kuchyne ... u nás ste jednička
DM-miesto, kde rada nakupujem,zozeniem vsetko,co potrebujem a citim sa prijemne 🙂
Ja si hneď predstavím sprchové gély Balea a tie vône 😍 jedna krajšia ako druhá a človek aby si potom vybral 😍😍😍
Hodiny stravene v raji...dokazem tam stravit niekolko hodin vyberom samponov, dekorativky, produktov pre drobca...
@sisa_dm
Od kedy mám drobca, tak tam nakupujem pravidelne a neskutočne rada. Takze všetko možné čo drobec od narodenia potrebuje. DM ma skvele aj čistiace prostriedky, ich značky či bio, alebo kozmetika sú úplne super. Zásoby mám asi aj pre susedov, ale vždy je niečo čo mi chyba a potrebujem dokúpiť 😇
Hovienka. Veľa hovienok😂😂😂😂 Raz sme sa vybrali s deťmi na ihrisko blízko ktorého je DM. No a vtedy najmladší/dnes už stredný) sa tak strašne pokakal, že to mal všade. V tom zhone som odtrhla zapínanie na jedinej plienke čo som vtedy mala a tak sme takí pokakaní leteli do Dmky kde som kúpila plienky, vlhčené utierky, gel na umývanie rúk, hračku malému lebo strašne plakal a nejakú mňamku staršej lebo bola nešťastná, že sme odišli z ihriska. DMka je super👍😘
Ja si predsatvim miesto kde kupim vsetko co potrebujem pre domacnost, osobnu hygienu, pre dcerku, pre potesenie, pre maskrtenie, skratka hocico, co nam prave chyba....a obrovske + ze nielenze kvalita vyrobkov je vyborna a o cene ani nehovoriac, obchodik je prehladny a ma prijemnu atmosferu a hlavne vonia...nie chemiou,ale prijemnou vonou.
Ked drogeria,tak jedine DM....u nas od maskrtiek pre psov, cez bio cistice, avivaze, pracie prostriedky, sprchace, sampony, detskej kozmetiky a roznych zdravych dobrotiek pre dcerku az po kozmetiku pre mna.
Dakujem ze ste a ze robite svoju pracu kvalitne! S laskou spokojna zakaznicka Zuzana
Zdrave jedlo a veci pre deticky 🙂
celkovo mám veľmi veľa kozmetiky z DM, ale uplne najviac mi prirástli k srdcu opaľovacie krémy a nejako automaticky si s nimi DMku spájam....veľmi veľa cestujem, za jednu zimu chodíme aj 2x do tepla a veľmi mi vyhovuje, že v DMke vždy, naozaj úplne vždy zoženiem všetky faktory ..som rada, že kozmetiku na opaľovanie nemá DMka len ako sezónnu 🙂
Dm? Super ceny a super produkty proste vzdy dobry nakup
Ja DM- ko milujem. ❤ A naucila som tam chodit uz celu rodinu, dokonca aj manzela pre plienky a mlieko - a vzdy donesie kopec vyrobkov navyse 😁 ...ked sa povie DM - prebleskne mi hlavou kopa zdravych potravin, kozmetika - z ktorej si vzdy nieco prinesiem na vyskusanie a momentalne aj plienky a mliecka 🍼🚼 ..a jedinecne vyrobky, ktore zozeniem len v DM 👍🍀🌈👑💄
...Vzdy si najdem dovod, preco tam MUSIM hned ist 😉❤
vždy si spomeniem na neterku, ako sa tešila z tých mini košíkov a keď si konečne raz ulovila jeden ona a jeden jej mladšia sestra, prišiel chlapček a skoro sa rozplakal, že on nemá. neter pozrela na mňa a dala mu ten košík bez reptania či doťahovania. mala vtedy asi 5rokov ♥
čo sa týka konkrétnych produktov, teraz sú pre nás top eko-plienky pre našu dcérku. sú super a máme aspoň trochu čistejšie svedomie voči našej biednej planéte
Pre mna dm znamena vsetko...prasok na pranie, sprchac, sampon, plienky, um, vyzivove doplnky...no proste vsetko....cely mesiac sa tesim kedy pojdem do dm na velky nakup...to je pre zenu na materskej uplny relax... 😍😍😍
Ja si v prvom rade spomeniem na Silvinku (acrenas) skvelu ambasadorku DM a jej Natalinku. Je to podla mna velmi inspirativna a skvela mamicka 🙂a potom uz samozrejme na nase skvele predavacky v oboch predajniach DM v Spisskej Novej Vsi. Su velmi mile a ustretove a preto tam velmi rada nakupujem. Vzdy mi poradia a pomozu a mam prijemny pocit v tychto predajniach. Ze som tu ako zakaznik vítana a neobtazujem ich aj ked pridem 5 minut pred zatvorenim. Co sa mi stalo iba raz 🙂 produkty z DM zboznujem ja, moj manzel a uz aj nas 2 rocny syncek. Nakupujem tam kompletne vsetko, ci uz pre osobnu hygienu, praci praso cistiace prostriedky ci potraviny. Taktiez sa vzdy velmi potesim darcekom za body a prave som videla prispevok a zamilovala sa do hodiniek 🙂 akejkolvek vyhre z DM by som sa velmi potesila 🙂
drogeria od šamponov,sprchovácich gélov,parfumov,spreje,voňavých sviečok,peny do kupeľa,morske soly,pracie prášky,aviváže,zubne pasty,ústne vody,potraviny,príjemne svieže voňavé produkty.🌞❤👍🙂😉😎😀😍😘🍀🍀🌹🌷🍀🍀

Kedkazde rano davam dcerke Vitamin C,alebo vecer do mliecka kasicku.TOP vyrobky sampon,sprchove geli,peny dokupela,ci kozmetika,avivaze.DM DROGERIA proste TOP
@sisa_dm pre mna dm kedysi znamenala cosi nedosiahnutelne... byvala som na dedine a nechodila som tam lebo ked som isla okolo videla som tie ziarive nabliskane police a stale som si myslela ze to musi byt poriadne drahy obchod kam chodia len namyslene panicky a mna by odtial predavacky urcite vypozerali. ked som sa prestahovala do mesta odvazila som sa vojst.. a zrazu som zistila ze tie vyrobky su sice krasne naaranzovane ale vobec nie su drahe... vsade je cisto a vonavo ale ludia su tam ako ja... a ked som prisla k pokladni a pokladnicka mi ponukla kartu, vysvetlila princip - neskor ochotne pomohla pri vytlacani kuponov- tak som zistila ze je to najlepsi obchod v meste ... odvtedy si s dievcatami tykam :D a vsetky drogeriove veci nakupujem iba tu , nie v supermarkete. pre mna je DM uzasnym obchodom kde je zakaznik v kazdom smere na prvom mieste. palec hore...
Zo vsetkeho nieco ☺ ci uz pre maleho, pre mna a manzela ci pre domacnost.no nemozem zabudnut na nasich domacich milacikov: zajka 🐰, psika 🐶a macku🐱.Nikdy neodidem na prazdno, vzdy aj nieco navyse - co tam vynucham 😉Za mna 👍💕
Podla toho aka bola etapa mojho zivota pred porodom to bol sampon a vlozky po porode plienky mlieko a teraz kozmetika
Cistota, priestrannost, ochotne predavacky, SBSkar medzi regalmi, ktory kontroluje kto co (niekedy si pripadam ako zlodej ;) ich by som tam zrusila, sem tam si ich ludia mylia s info tabulou ;), ale inak vsetky dm vyrobky, pre ktore tam chodim, ale naj a spomienky na cas ked som bola na materskej a kupovala som tam okrem inych detskych veci aj vlhcene utierky (tie kupujem aj ked mi ich uz teraz az tak netreba)
Pre nás to znamená, že malý si hádže do svojho košíčka presne to, čo mu veľmi chutí a bez čoho nemôže odísť 🙂
Pred narodenim drobca pre mna dm znamenala drogerku kde najdem oblubene sprchove gely,sampony a pod. Teraz je to pre mna raj na zemi 😁 kupujem tam pre maleho vsetko od babylove plienok cez vlhcene utierky az po cumliky a prasky na pranie.pre seba mamickovsku kozmetiku,prirodnu kozmetiku a samozrejme zdrve potraviny 😉
Mňa ako prvé pri slove DM napadne kozmetiky všetkeho druhu 😊, zbožňujem chodiť medzi regálmi s kozmetikou aj s vôňami, to je jednoducho pre mňa určitá forma relaxu 😍. Vždy keď vstúpim do DMky aj keď nemám na lístočku s nákupom nič napísane čo je doma potrebné aj tak vždy odtiaľ idem s nejakým produktom čo ma očaril ale vôbec som tam nešla aby som si niečo kúpila. Jednoducho som sa šla iba pozrieť a aj tak som odišla s taštičkou produktov 😉😊, ktoré zbožňujem.
Ako prvé má pri slove DM napadne samozrejme drogéria 🙂 ďalej úžasné zľavy a teraz už aj fotky, ktoré si tam vždy vytlačim :D
@dominika198 preto tu máme konečne aj online shop mojadm.sk 🙂

Keď sa povie dm? Pre mňa jednoznačne servítky a voňavky.