icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

rameau1
11. apr 2018

@sisa_dm DM ...uz pri vchode do vasej drogerie je vidiet plno farieb a balonov... pastva pre oci 😍 a aj pre moje deti,ktore ju zboznuju...od malovatiek,cez uzasne vone avivazi,samponov,...plienky a pri pokladni zdrave cukriky a napoje 😂 kazdy si pride na svoje 🙂 nasi ju maju radsej ako dracik 😂

ninus29
11. apr 2018

Pre mňa je to spokojnosť, príjemné prostredie. Môj manžel sa mi smeje,že by som sa tam mala presťahovať. Nikdy ju nevynechám,keď som v meste.
Znamená pre mňa vždy niečo.nové...vždy tam niečo nové nájdem. 😁😎❤

vercaaa20
11. apr 2018

Pre mna DM znamena, ked pridem na vychod do mami, a prve co idem na nakup vsetkeho co mi tam bude treba na 2 tyzdnovu dovolenku 🙂 z kazdeho regalu nieco 😀 Zasoby urobim riadne a po odchode sa to aj tak vyuzije, kedze mam 2 segry v puberte 😀

arwent
11. apr 2018

Momentalne je to mlieko pre krpca

auxtacka
11. apr 2018

DM je nasim kazdodennym spolocnikom uz len koli plienkam a vlhcenym obruskom🤪a to nielen tie na ritku ale aj na cistenie roznych povrchov (aktualne mam 3 rozne druhy) ale aj kuchynske rolky(mame radi vase limitky) ci toaletak (ocenujem recycled vyrobky) Samozrejme s vami perieme, avivazujeme, este aj tie stipce mame od vas😀.Kozmetika ci uz telova alebo dekorativna-DMko... Ranajky, obedy, vecere, dobrotky ani nevravim....skratka sme vas idealny klient, uz len si kupit domace zvieratko lebo aj tam mate dobry sortiment😋

bandurka1979
11. apr 2018

@sisa_dm vyroky balea .. na telo a vlasy .. ale aj vela inych

evkacik5
11. apr 2018

Pre mna obchod s prijemnou atmosferou, inak z produktov plienky babylove, malovatka, vonavky a balea produkty

sintra
11. apr 2018

@sisa_dm prva a dlho jedina drogeria u nas, kde si clovek mohol uplne slobodne vyskusat akukolvek dekorativnu kozmetiku, a ziadna predavacka ho kvoli tomu nezabijala pohladom 🙂

ninka1609
11. apr 2018

Dobrý deň...DM - Dokonalé mamičky 😊 a prečo? Lebo sa tam dá kúpiť všetko čo mamička a jej dieťatko potrebuje či sú to už produkty na skrášlenie pre mamičku či produkty do domácnosti alebo produkty pre mojho maličkého anjelika takže mňa prvé napadne stále toto😊

zuzulkalane
11. apr 2018

slovo DM sa spája u mňa - s rodinou. Keď sme mali doma čas používania plienok, bola to práve dm kde sme objavili tie "pravé" plienky pre nás, postupne, samozrejme aj iné veci - kozmetika, pracie a čistiace prostriedky. Teraz už keď sú deti o čosi väčšie, tak keď ideme okolo dm, väčšinou je to nejaký nápoj alebo aj maškrta 🙂

zu911
11. apr 2018

@sisa_dm pre mna je DM odreagovanie, ked chcem chvilku pre seba, vybehnem z domu (mam ju asi 2 minuty z domu 🙂), nakupujem tam vsetko mozne, od sackov do kosa az po farby na vlasy a detsky sortiment. Moje oblubene produkty su aj rastlinne mlieka, ovsene vlocky a cestoviny 🙂 proste v DM najdem takmer vsetko, co denne potrebuje nasa domacnost.

liviaholejova
11. apr 2018

Jednoznačne kvalitne veci a výborna kozmetika ktorú tam chodím nakupovať veľmi rada...🌈💕😻

tanyk
11. apr 2018

Jedným slovom: odreagovanie /ale iba ak nakupujem sama alebo s kamarátkami, lebo s priateľom je to skôr kríž/ 😀 väčšinou som tam raz-2x do týždňa 😀...kedysi to bolo aj viac, keďže som mala DMku 5minút od bytu a predavačky v tej konkrétnej predajni boli veľmi milé a vždy vedeli poradiť...vždy tam nájdem niečo nové a zaujímavé a k novým objavom mi veľmi dopomohla aj skupinka tu na MK

maminkalubka
11. apr 2018

Kvalita plus pidi nákupné vozíky ktoré naše decká zbožňujú

etnatn
11. apr 2018

Prvá asociácia čo ma napadne? VŽDY NIEČO NOVÉ

denka194
11. apr 2018

Dm sú pre mňa tie naj výrobky pre moje deti.... Značku babi love je pre nás top.

matejcekovci
11. apr 2018

U mna to jeze drogerka moja....kde maju vsetko pre nas

kangaba
11. apr 2018

Keď spomìname dm, tak už začnem rozmýšlať, že čo mám vymyslieť, že čo potrebujeme. Proste rada chodím do dm-ky, aj keď nič nepotrebujem kúpim tam niečo.

sticker
elissska2404
11. apr 2018

Výrobky Balea

zuzzia
11. apr 2018

DM- narodenie mojich deti..spaja sa mi totiz s byvalym bydliskom, DM-ku som mala za rohom. S kocikom na prechadzke to bola moja pravidelna zastavka 🙂 Plienky,cumliky, prasky na pranie, a samozrejme, vzdy nieco zdrave do ust mne a drobcom 🙂 Joj chyba mi tato suseda. Ostala som jej vsak verna, a aspon dva razy mesacne za nou vycestujem do mesta, kukam co maju nove, a spominam na krasne casy ked boli deti malilinke.

maitika7
11. apr 2018

DM pre mna znamena DOMOV nas domov v ktorom preferujeme vyrobky dm od plienok a vlhcenych utierok cez drogeriu az po bio potraviny milujem nakupy v dm vzdy ma pri pokladni prekvapia nejakou zlavou

sawushka
11. apr 2018

🌼DM DROGERIE🌼
Všetko pre:
👩ženu
🐕 psika 😻 mačku
💪 fitnesaka
🌱bio-eko maniaka 🌽
👶novorodenca a deti🍫
😎muža ..atd :* i💟 it!

matask
11. apr 2018

@sisa_dm je pre mňa miesto, kde nájdem vždy to čo potrebujem a ešte niečo viac... Vždy odchádzam s nejakou novinkou, lebo nikdy neodolám potrebe vyskúšať niečo nové

gabiju
11. apr 2018

@sisa_dm Pre mňa dmka znamenala a znamená vynikajúca drogéria s veľmi dobrými výrobkami. Keď boli deti malé,tak to boli hlavne detské kozmetické produkty + cumlíky,flašky, teraz od šampónov,sprcháčov, produktov na čistenie kúpeľne a dokonca i pre nášho havkáča tam vždy niečo kúpime 😉

petrusa87
11. apr 2018

U mňa toto slovíčko znamená kvalitné veci za super cenu ako drogéria, kozmetika

klauduska33
11. apr 2018

Mne sa to spája s detskými plienkami, utierkami a detskou kašou, predtým ako sa nám narodil synček tak som častejšie kupovala v DM kozmetiku a drogériu.

bendinko
11. apr 2018

Ked sa povie DM, tak sa mi hned vybavi ofucany chlap s mobilom v ruke 😂 V dmke stravim vela casu a ked mi robi spolocnost moj chlap, tak presne takto.

dominika2707
11. apr 2018

Keď sa povie slovo DM predstavím si pod tým krásnu dlhu prechádzku celým mestom pretože mam predajňu fakt ďaleko. Pokiaľ idem len na maly nákup idem pešo, pokial na veľký idem autom v ktorom mam vône do autá od vás. Taktiež mi napadne pri tomto slove slovne spojenie vynikajúca dekoratívne kozmetika Trend it up, perfektné laky na nechty od She, šampón na mastné vlasy od Alverde. Milujem vaše Baleácke sprcháče a krémy. Na internete som čítala o konjakovej Hubble a myslela som si že Slovenský trh vôbec vie čo to je a že si to budem musieť objednať zo zahraničia ale ja som to našla aj v dm. Definitívne mi slovo DM vyvodzuje myšlienku, že je to herňa pre ženy. Nájdu tam všetko po com túžia aj po com netúžia a nevedia že to existuje 😂, každopádne každá DM maniačky tam chodí aj keď nič nepotrebuje a stále si odnesie plnú tašku. 😇👍 milujem ten obchod, jeho drogérii, dekoratívku, čistiace prostriedky, potraviny, výživové doplnky, sviečky... ten obchod je pra mna priestor v ktorom si vždy nájdem niečo pre seba alebo objavím niečo čo som ešte nevidela. Pokračujte v tom čo robíte, vymýšľate nové vône a hlavne budujte všade nové prevádzky aby každá žena vedela čo je to chodiť do obchodu s láskou, chuťou a potrebou nájsť niečo skvele a nové 🙂

kristina2626
11. apr 2018

Jemine pri slove dmka?ako prve ma napadne dekorativna kozmetika kedze som zavisla na kozmetike 😂 a potom ma napadne hned ako druhe znacka balea.ktora je v nasej rodine velmi oblubena a hlavne cenovo dostupna a prijatelna.sprchace,sampony,laky na vlasy,telove mlieko,masky na tvar atd atd to su produkty ktore sa nachadzaju u nas doma.este nikdy sa mi nestalo aby som odisla bez nakupu 😯😉ked vojdem do dmky neviem kam skor.nakupovanie v dmke je pre mna relax 😂😂😂

elzusa
11. apr 2018

DM ponúka širokú škálu kvalitného sortimentu. Je to kvalita za super cenu. Ja oceňujem hlavne prírodnú kozmetiku, zdravé biopotraviny a dekoratívku. 👍