icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

lemasa
11. apr 2018

U nás sa DM spája hlavne s detským nákupným košíkom ktorý chceme stále šoférovať 😀

luz5
11. apr 2018

Jednoznacne Relax. Chvilka potesenia pre mna, ked si mozem vychutnat vone, farbicky, a krasne veci, ktore su nevyhnutne, alebo nas rozmaznavaju. Je to zriedkavo, o to viac sj to potom uzivam.

foolie
11. apr 2018

ja si spájam so spomienkou ako nášmu drobcovi nafúkali balón v DM predajni pri pokladni aby neplakal a on s ním potom aj spal ;)

cupakabricka
11. apr 2018

DM-zaplace penazenka 🙂 🙂 🙂 to je ako prve ;) 🙂 🙂 rada tam chodim sa zrelaxovat a nikdy neodidem naprazdno 🙂 obkukavam kozmetiku dekorativku sprchace sampony laky na nechty kase a kapsicky, chodim tam na plienocky a babylove obrusky kapsicky a prikrmy dmbio ajablkove pyre 🙂 zamilovali sme si s izabelkou dmbio tycinky ktore si vzdy kupime a po ceste domov schrumeme 🙂 DM 🙂 mame radi ;)

mikaela87
11. apr 2018

Napadne ma slovo "dieťa". Ked som mala dcerku este ako babätko, vzdy som utekala kupovat jej same dobre veci, ci uz to boli vselijake maskrtky alebo super drogeriu alebo hlavne plienky..tie sme tam kupovali pomaly na "kvanta"..znacky babylove boli a su fakt super..a tuto znacku plienok este doteraz odporucam aj dalsim znamym alebo kamaratkam, ktore maju bábo. A to moja dcera ma uz 5 rokov a vzdy sa zastavime v Dm jej nakupit drogeriu, maskrtky pre deticky..atd..Vzdy ked uvidi Dm-ku mi povie " mami podme do Dm-ky".. a to si uz teraz sama vybera a vybera a dava do kosika.. Do dm-ky sa vzdy radi vraciame a nakupujeme..Velmi by ju potesili vyrobky..Je to proste nasa znacka...

illilay
11. apr 2018

@sisa_dm prikladám foto 😉 čochvíľa si pôjdem po nový
ale potom som spomenula, že posledná top vychytávka je mabelline dočasne tetovanie obočia, vydrží niekoľko dni, čiže menej prace s liečením, čo poteší každú Mamičku čo ma deti a nic nestíha 😁

maryon1
11. apr 2018

Za mna "d" je dobre a "m" moje 💕 este chyba "v" ako vsetko 😘

simona_simi
11. apr 2018

@sisa_dm
DM ? Motkať sa uličkami cez všetky regále, kde to rozvoniava 😊 kupujeme tam všetku potrebnú drogériu do domácnosti 🙂 a ak je detský košík voľný nikdy neodolám😂áno viem mala by som z toho vyrásť. Ale, keď ony sú také podarené 😍
A aby som nezabudla rada kupujem BabyLove výživy🙂

simika26
11. apr 2018

DM mám hneď blízko domu, takže som v nej veľmi často 😊 Kupujem cez dekoratívku, drogériu, plienky, kaše až po pančuchy, či parfémy 😁 Minútka v DM znamená aspoň hodina.Teší ma aj ,,baby friendly" vybavenie, nakoľko mám 2 ročnú dcérku... takže, keď sa povie DM, vybaví sa mi naozaj môj najobľúbenejší obchod ☺

zuzika2255
11. apr 2018

Momentalne ma napadne pastrnak😊pretoze bez tohto prikrmu moja dcerka momentalne nezje ziadne jedlo.Proste labuznicka😂

alzbetko24
11. apr 2018

Dm....jediná drogeria, v ktorej nakupujem už dlhé roky,tych plienok a Nutrilonov sme sa tam pre dvojcata cosi donakupovali🤣vzdy tam objavim nejaky novy tovar,potom ma pri pokadni potesia ked mi za body odlocitaju z ceny nakupu 😉😉a hlavne je otvorená do 20h čo je pre mňa úplne super ❤

mzlacka
11. apr 2018

@sisa_dm momentálne plienky, mliečko pre deti, šampónik... ale okrem toho kvalita, široký výber a dostupnosť... a tak trošku už aj závislosť 🙂

radanna11
11. apr 2018

Dmka sa mi spaja s tým,ze z nej vsetko chcem😀 ze tam vždy strasne vela pominam a ze to tam zbožňujem !❤ ked počujem dmka predstavim ai tu parádnu vôňu v nej a zároveň svoju prázdnu peňaženku ale tam fakt rada oplieskavam prašulky 😀

mikaelita
11. apr 2018

@sisa_dm U nás je to od kuchyne cez toaletu kupelnu, podlahy, okna, kozmetiku, jedlo, vôňe, dieťa ... a tie super vychytávky od dm, ktoré každá žena musí mať, juj 😍 dm je u nás na každom kroku a viem tam nechať majlant, ale vôbec mi to neprekáža 👍🏻ked tam idem, vzdy idem po jednu vec a odidem s plnou taskou, maju tam vsetko ☺️

musiclover
11. apr 2018

super veci, siroky sortiment, fialova farba (moja oblubena) a hura, ide sa nakupovat :D 🙂

xlolax80
11. apr 2018

mna naadne jednoznacne jedna super drogeria, kam chodim ked nieco potrebujem 😉

katka8855
11. apr 2018

Ze platobna karta opat zaplace 🙂 najma cez detsky tyzden 🙂 ale mojmu synovi sa evidentne paci, vzdy ked ideme k regalu s detskou stravou krici MNAM MNAM :D

ennyanna
11. apr 2018

Mna napadlo hned len tolko ze tam najdem vsetko co potebujem. Sprchace,sampony,domace pripravky,mlieko pre maleho dudliky,flasky proste vsetko ❤❤❤

lucia1309
11. apr 2018

Prvé ma napadne detská kaša a mlieko z DM pre môjho synčeka 😍 kupujeme ich iba tu 😉

nito
11. apr 2018

Keďže do DM-ky chodím veľmi rada nakupovať, tak samozrejme, vždy ma poteší, hlavne ochota a ústretovosť predavačiek.... vždy ochotne a rady poradia, keď som si nie istá...mám 2 chlapcov a ich tak isto očarilo nakupovanie vďaka detským košíkom, podľa mňa super nápad, takže chlapov si učím aby ochotne asistovali pri nákupoch a tak isto aj s nákupom pomohli 😊.
Máte neskutočný výber tovaru za výborné ceny a poväčšine navštevujeme oddelenie s drogeriou na upratovanie a detský sortiment ale ani ja nikdy neodídem na prázdno a spravím radosť aj sebe z nejakou maličkostou 😊💄

lucia10899
11. apr 2018

Plienky😃

sisus23
11. apr 2018

ked sa povie dm, tak jednoznacne je to moja najoblubenejsia drogeria. kupujem tam vsetko, od plienok, toaletneho papiera, makeupu, detskych vyziv... az po pracie prasky🙂 ochotne pani predavacky, co je fakt rarita v dnesnej dobe, skvely a siroky vyber produktov, proste mne ten obchod vzdy da to, co od dobreho obchodu ocakavam. a preto sa tam vzdy rada vraciam😊

huahua
11. apr 2018

Mňa ako prvé napadnú Vianoce. Nie preto, že by som tam chodila len raz v roku (niekedy sa tam uz aj hanbím vojsť, lebo som tam asi častejšienez v potravinách😀), ale preto, že tam vybavím kopec z "praktickych" darčekov a ako druhé ma napadne môj muž krútiaci hlavou nad dĺžkou kazdomesacneho pokladničného bločku z dm😁

kvetinka5251
11. apr 2018

Jednnoznačne ma napadne super drogeria, do ktorej sa tešíme na nákupy aj s mojou malou dcerkou. Vždy tam najdeme čo potrebujeme, ale kupime si pre radosť aj to čo nepotrebujeme

mirkamurko
11. apr 2018

@sisa_dm Ako prve ma napadne pri slove DM úžasné Balea sprcháče,ktore zbožňujem.Prikladam zopar ktore mam.Gran.jablko a malina s limetkou su 🔝

blekbjuty
11. apr 2018

Detský týždeň a prehladavanie regalov 😂😂😂 ktore trva aj hodinu😅

mirkamurko
11. apr 2018
moncicak28
11. apr 2018

Prve slovo mi napadne proste drogeria 😉 ale zboznujem okrem drogerie aj DmBio vyrobky 👌

alecia1987
11. apr 2018

Pri myšlienke na DM drogeriu mi pride na myseľ veľký výber všakovakých mlsiek pre zvieratká, farby na vlasy a rôzne skvelé rúže 😍😍😍

danusskaaa
11. apr 2018

Pre mna "prazdna" penazenka 🤣 idem po dve veci a odchadzam s plnym kosikom 😉
Dalej cistota a poriadok... vsetko je v obchode kde chodim pekne usporiadane, zoradene a hlavne "neznicene" (cize kozmetika nie je pouzita nakupujucimi, lebo skoro vsade su testery)