SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
@sisa_dm mna napadnu ako prve susene marhule, na ktorých teraz fungujem , pletova kozmetika od Alverde, ktorej vona ma dostala 🙂 a kopu iného 🙂
dm som si zafixovala hlavne odkedy mame maleho. Frcali sme na plienkach, mlieku, vyzivach... a teraz tam chodim na nahradu cukrikov z ovocia 🙂 takze dm je hlavne veci ore drobca 🙂
DM=super drogéria a lakocinky💄😋
Moja oblubena drogeria v ktorej nakupim vsetko mozne od vonaviek, cez vsetko na pranie az po mineralku 🙂
Keď sa povie DM napadne ma Skvelá drogéria, šampóny, detská kozmetika, nájdem tam všetko čo potrebujem
skvelé výrobky za skvelé ceny.ci je to moja komplet kozmetika,všetko pre 1,5 ročného syna alebo čistiace prostriedky do domácnosti.u nas maju všetky vaše produkty miesto 😍❤
Prvé čo má napadne, keď sa povie DM sú vlhčené obrúsky babylove a potom sprchovacie gély, ktorých vône zbožňujeme ale aj mnoho ostatných výrobkov.
@sisa_dm viem, ale ja si rada nakupim osobne, lebo ako kazda zena vzdy kupim nieco navyse
DM tam sa vzdytesin ked mozem is nakupit pre naseho drobca plienky ,mokre handricky,hygienicke potreby proste DM
Slovo DM-je pre mňa raj kde môžu ženy stráviť príjemné chvíle nakupovaním, vyberanim.. Nielenže su tam samé super 👌 výrobky ale, polahodi aj nášmu brušku... Za mňa palec hore 👍 ❤️
Pre mna to su hlavne detske veci - tie velke papierove obrusky s tucniakmi na skatuli ;) Babylove prikrmy, ale aj dmBio ryzove mlieko pre mna 🙂
Pre nás je DM hlavne plienky a vlhcene obrusky a lubime aj výživy. Nasa mala tiez hned berie malý kosik a uz nakladame 🙂
DM? Niet lepšieho miesta kde môže žena obdarovať samu seba ☺
Psychohygiena 😁...
Ako prve mi napadnu Babylove plienocky 🙂 okrem ninch vsak mame doma aj dalsie produkty DM.Ci uz babylove pre synceka alebo cistiace prostriedky do domacnosti 🙂
DM?Prve čo ma napadlo bolo to úžasné mrazom susene ovocie,ktore miluje cela rodina..samozrejme okrem mnamkoveho jedla, sprchace,kozmetika..
Útulno, srdečno, starostlivo❤️🏡❤️. Nakupovať s radosťou. Pre mňa a pre nás je taký náš obchod, kde sa cítime dobre, ako doma. A to vďaka nádherným a privetivým ľudom, ktoré u nás pracujú za tie roky, už je to tak. Veľmi príjemne aj pre dieťatko, ktoré tam v pokoji samo nakupovalo do maličkého vozíčku, odkedy chodilo. Čo si lepšie priať, ak idem pešo na veľkú vzdialenosť kúpim si bpa free flašku, najlepšie minerálky, najlepšiu kombuchu alebo skvelu ovocnú vodu na cestovanie. Nájdem tam niečo nové a zaujímavé na darček 🎁, keď sa vyčerpali všetky možnosti, naposledy sklenenú flašu s nádherným dizajnom, pribalila som sušené figy, bielu morušu alebo len kvalitny ružový olej voňavý na pleť či kvalitnú ružovú vodu. Je tam veľa inovatívnych produktov značky dm, ktoré nenájdem nikde inde, najmä pre dieťa, top sú pre nás olejové utierky. Ekologická drogéria, rôzne cestovné balenia drogérie, utieranie rúčok na cesty... Aké by boli Vianoce bez nealkoholického punču alebo Veľká Noc bez veľkonočných nugátových vajíčok. Je toho fakt veľa. Skvelý kryštálový dezodorant v spreji alebo organické bavlnené potreby. Na jednom mieste všetko... Dokonca tam kupujem veľké zápalky, lebo sami lepšie používajú. Samozrejme biopotraviny, vždy sa tam dá niečo objaviť nové. Manžel vraví, že ho napadlo slovo staroslivosť, že sa tam o mňa postarajú, čo potrebujem a chcem... Ale to všetko by nemalo pre nás taký zmysel, ak by tam neboli tie naše zlaté predavačky, ktoré sa o nás postarajú, vždy su milé, vždy poradia. 🙏😘
Detský sortiment kupujem jedine v dm. Taktiez vyrobky dmbio zboznujeme. A proste celu dm. Vzdy ked mam ist na nakup do dm bez deti, tak je to ako welness :D
Ked sa povie dm ....tak si poviem hmm. S radostou rozmyslam co pri nakupe "vychytam". Akcie a dobre ceny, nakup s radostou vzdy zaruceny😉
babylove kremy, umyvacie sampony pre moju dcerku, od mala na nich ficime 🙂 spolu ;)
DM mi pripomenie najskor plienky a prikrmy, potom cistiace prostriedky a nakoniec aj kozmetiku ktora je IN a samozrejme aj pripomenutie si spomienok formou fotiek, ktore si tam mozem dat urobit, jednoducho je to obchod pre vsetkych a so vsetkym na jednom mieste
Čistiace prostriedky vďaka nim mám doma konečne naozaj čisto a sprchový kút vyzerá stále ako nový... Žiadna iná značka nie je lepšia než tá vaša. Vodný kameň nemá šancu a cena je bezkonkurenčná
Mne sa vybaví hlavne reklama v tv.dm máme dosť ďaleko tak zájdem len občas, ale už keď som tam,tak kupujem výhradne privátne produkty,a to hlavne obrúsky do práčky, prací prášok a kozmetiku.A vybaví sa mi pri slove DM ešte aj modrá farba...to bude asi tým logom 😀
Pre mna aspon hodina casu - relaaax, ked sa tam uz vyberiem rada si poprezeram stojany s dekorativkou, nieco chutne na papanie, cistiace prostriedky, kremy ktore slubuju omladenie a samozrejme a detsky sortiment, hlavne prikrmy radi kupujeme tu.
Pre mňa je to značka babylove - plienky, vlhčené obrúsky, šampón, sprcháč...už viac než 10 rokov. 👍🌸🌷😘🍀😍🎉
U mna dm-jedlo 😂Lebo vždy keď odtiaľ pridem,utekam varit z tych super surovin co tam nakupim 😊
Keď sa povie dm napadne ma,že zase tam strávim kopec času,lebo akonáhle tam vojdem toľko mi toho doma chýba a súrne potrebujem😜😜😜milujem výrobky balea sprcháče šampóny mliečka krémy,super sú výrobky do domácnosti,dekoratívna kozmetika a zdravé výrobky a maškrty,dm jednoducho nemožem obísť ☺️☺️☺️☺️

@sisa_dm
DM mame velmi rade. Hned ma napadne predajna a fialova klubova karta. Vzdy v nej najdem nieco pre drobcov. Ci to je kasa alebo sampon.