icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

gabi122l
12. apr 2018

Krasa.vona hned pri vstupe, prijemna obsluha.akurat klima.ziadne rusive aspekty. Taka chvilka pre seba!kde ta nikto nerusi a mozes vidiet a odskusat same krasne veci😃

bestma
12. apr 2018

Dm je pre mna hlavne drogeria a veci pre deticky 😉 Nieco sme uz vyskusali ako utierky ale radi by sme aj kasicky a mliecka pre deti ochutnali 😍lejak sa tam pri detoch neviem ani dostat tak vacsinou objednavam z internetovych obchodok kde dm znacku nevedavaju😒

desiname
12. apr 2018

Pre mňa to znamená príjemné prostredie, obchod kde sa veľmi rada motám medzi regálmi a vždy objavím niečo čo sa mi zíde, alebo čo poteší. Mám rada ich kozmetiku Balea od sprcháčov, šampónov, masiek. A samozrejme výrobky pre detičky nakupujem len tam. V poslednej dobe kupujem aj viac bio produktov Agáve sirup, včera bio ďatle, kokosový olej....proste mám všetko na jednom mieste a to je super....😉

lelecik
12. apr 2018

Pre mna je DM VOLBOU CISLO 1 co sa tyka drogerii. Vzdy tam najdem v super cenach co potrebujem. Ci uz pre mna, pre priatela alebo dcerku. Naposledy som bola prestastna, ked som po dvoch dnoch patrania nasla cistic na rury. Ale ci uz su to pracie prasky, plienky, zubna pasta, sampon, spirala, puder... vzdy som vsetko nasla. A bonusy su detske tyzdne 😀

s1m.one
12. apr 2018

pri slove dm ma ako prve napadne, ze vsetku kozmetiku, ktoru mame doma, mama prave z dm. uprimne. aj teraz sa uz tesim ako si dnes kupim pekny jarny lak na nechty, nech som taka vesela 🙂

katarinamlada
12. apr 2018

Ja si prve predstavym pri slove dmka zase 15€ za Bebu alebo uz cca 60x15€

jannkam
12. apr 2018

Dôvera, kvalita, čistota... ❤️❤️❤️❤️❤️🙏

lynth
12. apr 2018

Ja som do Dm-ky zacala chodit az pred narodenim dcerky. Dovtedy len vynimocne. Uz dva roky sa kazdomesacne vraciam do obchodu s prijemnou atmosferou a prijemnymi predavajucimi, v ktorom nakupime vsetko potrebne pre starostlivost o moju uz dvojrocnu princeznu( plienky, kozmetika a donedavna aj mlieko), ale aj kozmetiku pre seba a manzela, hygienicke potreby, cistiace prostriedky a sem tam aj nejaku dobrotku. Vlastne drogeriu uz ani nikde inde nekupujem. A bodove odmenovanie, kupony a aj mile pozornosti k narodeninam su top! Prajem nasej Dm-ke vela spokojnych zakaznikov.
PS: dcerka asi najviac zo vsetkeho miluje detske nakupne kosicky 😍

katushkas
12. apr 2018

Vonava kozmetika, nakupy, relax!!!

3jarka3
12. apr 2018

@sisa_dm Keď sa povie DM, tak mi napadne: “tu som človekom, tu nakupujem”
...tu som dieťaťom, ktoré si vždy urobí radosť niečim novým z dekoratívnej kozmetiky...
...tu som ženou, ktorá sa nestará len o seba ale aj o domácnosť...
...tu som manželkou, ktorá obdaruje svojho muža parfumom a vôňou do auta...
...tu som matkou, ktorá nakupuje plienky, obrúsky, fľašky, cumle a zdravé potraviny...
...tu som dcérou, ktorá nezabúda ani na mamu, či svokru, keď prejde okolo Balea VITAL kozmetiky...

cailana
12. apr 2018

Pre mňa sú to zdravé dobroty pre deti.dm má vždy zachránila, keď boli maličkí a stále hladni aj teraz keď už majú mlsné jazýčky a chceli by maškrtiť.bez dm by sme sa ale nezaobišli ani ja s mužom, dm je pre nás všetko 😊

kika52621
12. apr 2018

Pri slove dmka ma hned napadne, ze je to obchod viacerych generacii ako slobodna som tam chodila nakupovat dekorativnu kozmetiku makeup, spirala, lak na nechty, parfem proste vsetko co mlade dievca potrebuje🙂 ked som sa vydala a zacala som riesit aj ine veci okolo domacnosti zacala som v dmke objavovat velke mnozstvo cistiacich, skvele avivaze, prasky na pranie, vonne difuzery ci sviecky, kozmetiku pre mna a mojho manzela proste vsetko co do domacnosti treba 🙂 no a teraz ked mame uz aj drobca zase dmka nesklamala je to obchod kde nakupujem detsku kozmetiku, kase, caje, plienky, vlhcene servitky, keksiky, prve hracky, dokonca aj prve prikrmi v dmke som objavila skvele oleje, ktore pridavam do jedal a zdrave potraviny, ktore servirujem mojej rodine 🙂 dmka je obchod v ktorom najdete vsetko co treba na jednom mieste dmka proste nesklame je to moja topka :D

janeyre
12. apr 2018

@sisa_dm DM je pre mna v prvom rade špeci drogerka! Sem idem rada s kamoškou či sestrou len tak :D pokecať, pokukať, poskúšať, kupit moje oblubeneé vyrobky. A Dm ma vždy zachráni, ked som na dlhých nákupoch a som hladná smädná, pretože tu nájdem vždy niečo zdravé.

vonava007
12. apr 2018

@sisa_dm DM...... okamžite sa mi vybaví žlto-červeno-modré logo. A ten nablýskaný poriadok čo je na predajni🙂

vendy6
12. apr 2018

DM je to najlepsie pre celu nasu rodinu 🙂 od plienok vyzivy cez kozmetiku az po bio produkty 🙂 proste uplna 🔝ka 🙂

alikal
12. apr 2018

príjemné miesto plné vôní, ktoré mi pripomenie, že som predovšetkým ŽENA 🌷 vždy si po návšteve v dm urobím "beauty deň" 💃 p.s. milujem balea výrobky, nádherne voňajú a sú vždy za úžasnú cenu 😉

petuliena
12. apr 2018

Keď počujem DM, hneď sa mi rozbúcha srdce, začnem sa potiť a v bruchu mám motýle. Jednoducho LÁSKA od prvého nákupu. Najlepšie detské vlhčené obrúsky, príkrmové kaše, ktoré mladší synček zbožňuje spolu s bio ovocným pyré, zdravé sladkostičky pre staršieho synčeka, neskutočné skvelé plienky xxl, ktoré perfektne sedia, sprchové šampóny s krásnou vôňou a super cenou, pleťové masky, čistiace prostriedky.... no asi by som tu bola dlho kým to všetko vypíšem, ako vždy aj keď som v DM a prechádzam sa tam aj 2 hodiny a vždy nájdem niečo nové a super. Ešte aby som nezabudla, odkedy má DM aj e-shop je to ešte viac super nemusím sa preháňať 25km do najbližšieho DM. Inú drogériu už ani nepoužívame DM je proste TOP TOPOV 🙂

millaviila
12. apr 2018

obchod, z ktoreho nikdy neodidem s prazdnymi rukami 🙂 velmi ocenujem vlastne vyrobky dm (balea, denkmit, babylove...) vyborny pomer kvalita/cena

irenaliza
12. apr 2018

Pri tomto super týždni a tejto otázke som sa vrátila o pár rokov dozadu, keď som ešte do dm chodila sama , pozerala kozmetiku, krémiky, potom ako nastávajúca mamička pre vyše 12.rokmi, kedy som pozerala po plienkach, detských zásypoch, detskej kozmetike, keď sa narodila najstaršia dcérka a postupne rástla začali sme chodiť spolu, najstaršia milovala nákupy, keď videla obchodík, už tlieskala a spievala, každý deŇ SME TAM ZAšLI PRI PRECHáDZKE A ODCHáDZALI S TAšKAMI, A DCéRKA MILOVALA NAKUPOVAŤ malé kefky v tvare zvieratiek, každý deň pribudla nové, my sme ich mali nahranie, proste naj. postupne sa mi narodili ďalšie 3 dcérky a chodili sme stále, veľmi rady, moje dcérky milovali nakupovať a komentovať mamina a toto je načo a mamina tento šampón má obrázok princeznej, kúpime a tak spolu sme objavovali a nakupovali kozmetiky, prášky na pranie, aviváže, sponky, gumičky.
A musím pochváliť, že nikdy sme sa nestretli, žeby na nás predavačky zazerali a kričali na nás, a aj keď niekedy sa dcérky hlasno smiali, ale nebodaj trochu plakali, stále sme sa tam dobre cítili, a aj teraz keď ideme zájdeme, najmladšie milujú detstké košíky a ide sa.
Takže slovíčka DM znamená pre mňa nielen super kvalitnú kozmetiku či už pre veĽkých ale aj malých, ale hlavne super prístup ľudí, super komunikácia a to je niekedy ešte viac ako tovar. @sisa_dm naozaj musím pochváliť a odkazujem do DM pochvalu pre naše super tety predavačky, ako ich volajú dcérky. hneď je deň lepší a veselší. krásne dni a

sikinkira
12. apr 2018

Krása, zdravie, štýl, kvalita a ekológia... To je pre mňa DM - vždy tam nájdem, čo potrebujem!

bakytap
12. apr 2018

Kozmetika, drogeria a dobre jedlo

mikadooo
12. apr 2018

Pre mňa DM je 1. zdravé a bio potraviny, výživové doplnky a maškrtky za normálnu cenu. 2. značka balea - dobrá kozmetika za veľmi fajn cenu 🙂.

siska18
12. apr 2018

Ako pubertiak som tam nechavala nenormalne peniaze kazdy mesiac za dekorativnu kozmetiku. Vtedy by to bolo slovo “šminky”. Ale k dnesnemu dňu je to slovo “Emka” čiže moja dcérka, lebo keď aj idem vrámci prechadzky s malou okolo,tak mi behá hlavou to, že či mám doma pre ňu všetko. 😃

alzbetka1106
12. apr 2018

Jednoznačne Bio čokoládové kokosky Zemanka a v ďalšom rade super vyber dekoratívnych produktov 👍🙂

1234lubka
12. apr 2018

Mne hned napadne prijemna vona, vyrobky babylove ktore som pouzivala pri detickach 😊

jancika82
12. apr 2018

Keď sa povie DM ... príjemné predavačky, príjemná vôňa v obchode, veľký výber výrobkov, skvelé laky, skvelá prírodná kozmetika...no proste ste Jednička....do DM - chodím rada 🙂 a podľa mňa nie som sama 🙂

bejulik31
12. apr 2018

DM = MEGA nákup 😁, pre mňa potešenie pri nakupovaní detskej kozmetiky, Nutrilonu, prikrmov atď, ale tiež čistiacich prostriedkov, kozmetiky pre nás rodičov a hlavne DM Bio produktov 😉....pre môjho manžela to znamená Hrôza 😂 ( v preklade to znamena - to bude zasa účet)...

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@irenaliza jééj, ďakujeme veľmi pekne za krásnu správu! Budeme sa snažiť, aby ste boli s nami aj naďalej spokojné 🙂 Správu posuniem aj super tetám predavačkám 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@petuliena Ďakujeme krásne! Tešíme sa, keď sú naši zákazníci spokojní 🙂 Verím, že aj naďalej budete spokojná 🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@3jarka3 to je super, ako ste to napísali 🙂 Najviac sa mi páči ....tu som dieťaťom, ktoré si vždy urobí radosť niečim novým z dekoratívnej kozmetiky...super 🙂 Tešíme sa, že ste u nás spokojní 🙂