SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
DM, je obchod kde som asi kazdy druhy den.
Je to obchod kde su sampony, krem, sprchace, telove mlieka, farby na vlasy, parfemy, hyg. Potreby, no proste vsetko od vymyslu sveta a za super ceny.
Podotykam v Kosiciach ako je billa KVP je uplne super pristup zamestnankín k zakaznikom..
Ja mam DMko velmi rada.
Ak dostanem vyyplatu, Ja viem nechat v dmku aj 100eura.. Samozrejme nie kazdy mesiac 🤣
vlhčené obrúsky (aviváž) do sušičky, kozmetika BALEA, obchod v ktorom nájdem všetko čo potrebujem!!!👍👍👍
u nás je to príjemný výlet s drobcami... mladší sa vozí v košíku a starší tlačí ten krásny detský a je nadšený, keď mu maminka do neho nakladá a hlavne keď mu dovolí prihodiť aj niečo podľa svojej chuti... takmer vždy sú to mliečne kaše a tie dlhé detské sušienky... a maminka je závislák na krásne košíčky na muffiny, čo tam vždy nájdem... už mám doma asi 12 motívov a muffiny pečiem tak 2krát do roka 😂
Co sa mi spaja s nazvom DM? "A je po rodicaku!!" 😀 akonahle nabehne rodicak, je to prvy obchod, do ktoreho naklusem.. ved je prave vtedy detsky tyzden a dvojicky toho toooolko potrebuju.. a samozrejme aj maminka do domacnosti potrebuje vsetko mozne aj nemozne 😀 muz uz vie, ze deti mu ostanu na krku, lebo minimalne hodinu z tade nevyjdem 🙂 toolko som tam uz minula, ale zase len min.rok usetrila cez 200 eur.. doma vsetko babylove, denkmit, dmbio.. a osud je, ze ho mam rovno pod panelakom a lakavy je veru ten obchod.. niekedy si tam idem len tak ukludnit nervy, proste terapia 🙂 ste TOP!!!
Nenahraditelne jedinecne produkty, kvalita, vyber, pohoda a tazska taska s prazdnou penazenkou 😁
pre mna je to kúsok casu pre mna ( aj ked zasa nakúpim detom a do domácnosti 😉), ale nejaky ten lesk na pery ci nový deodorant mi ten pocit voľnosti v prijemnom voňavom prostredí este vylepší. Takto to vidim ja 😍
Dm- domov môj 😍
Ja sa vždy ,,vrátim,, do obdobia, ked som bola tehotná a dopĺňala som vybavicku a veci do pôrodnice. 😉 Potom samozrejme všetky potrebné veci pre bábo, tie regále som poznala naspamäť 😀 vlastne až v dm-ke som spoznala, že drogéria nieje len o ,,šminkoch,, a čistiacich prostriedkoch 😀😀😘
Detska kozmetika , sprchove gely Balea. A hlavne dlhe vyberanie cohokolvek. 😃
DM pre mna cista domacnost, vonavy kupel, cerstvo vyprane pradlo, aj drobna hracka ci maskrta pre synceka 🙂 a nepovedzte to manzelovi, ale DM je skvele miesto na vyvencenie mamicky na materskej, zvlast ked je nova limitka v oddeleni dekorativky ;) ale ja idem samozrejme kupit "leeen avivaaaaz" 😂🙈
DM - vždy výhodne 👍😊
-baby bonus
-journal
-aktive beauty
-babylove
-denkmit
-ebelyn, jessa
...tu nájdem všetko čo potrebujem 💕
Mne ako prve napada uzasna karamelova vona sampona Toffee Love (Balea), ktory tam vzdy kupujem pre dceru aj pre seba, potom komplexy vitaminov a mineralov Das gesunde PLUS, a ten pocit, ze zase mam chvilku casu len pre seba 🙂 Rada tam chodim aj len tak, ked nic nepotrebujem, a chcem si trochu oddychnut a pozriet sa, co v DM maju nove.
Ahojte. Hneď ako prvé mi zišli na um plienky, keďže momentálne ich míňame neúrekom. Ale celkovo milujem detské týždne a vlastne všetky výrobky.
Jedinečné produkty, ktoré nájdem len v DM, počnúc radom das gesunde plus, pracie prášky, kozmetika, kedysi plienky 🙂 atď
@sisa_dm
Dm hned ma napadne cely rad mojej kozmetiky ktoru nakupujem len v DM. Vyborne ceny ! nadherne vone sprchovych samponov, mydiel a vzdy nieco nove milujem limited edition sprchove gely ktore maju vzdy neskutocnu vonu. A, napadne ma aj skvela vyhoda ! za nazbierane body vzdy super odmena uz mam takto niekolko produktov a su super 🙂 A nakupujem vela produktov dm aj pre moju dcerenku ;)!
Mňa ako prvé Alpro výrobky, a po druhé, tretie, štvrté...xté je toho veľa. Super 🙂
No "Moja drogeria" jednoznacne.je to moj sampon,moja pena do kupela,moj krem,moja farba na vlasy,plienky mojej dcery....😘
DM je pre mňa skvelý obchod
Na jeho návštevu si vzdy nájdem dobrý dôvod
Ako prvé mi pri tomto slove napadnú jeho vlastné značky , ktore šetria v mojej peňaženke ,,bubáčky " .
Značka BABYLOVE pre naše detičky od plienok az po kašičky
Pre maminu a tatika obľúbená BALEA kozmetika
S čistiacimi DENKMIT prostriedkami
máme čisto i za poličkami.
S dmBio výrobkami navarime zdravé ,,mňami"
S DONTODENT zubnymi kefkami , vyčistíme i miesta medzi zubkami.
Skrátka Pre mna je to voľný cas bez detí a terapia , pre môjho muza s deťmi bez ,,maminky " čistá hystéria 😜😂😅
dm znamená pre mňa radosť nakupovať 🙂
Ked sa povie dm prve, co ma napadne je slovo istota,ktora trva uz niekolko rokov....ked som hladala zo zdravotnych dovodov bio kozmetiku,ktora by bola kvalitna a cenovo dostupna pre mna,objavila som alverde,inu nepouzivam uz viac ako 15 rokov,nedam na nu dopustit...a potom som tam objavila ine dobre veci a pocit relaxu pri dobrom nakupe....
Príjemné prostredie aj vďaka ochotným zamestnancom, jednoducho do dm chodím najradšej...

Pre mna to je miesto, kde nakupujem pracie gely a avivaz pre celu rodinu 🙂 takisto tam kupujem oleje a bezfosfatovy prasok do peciva a mnoho inych vychytavok 🙂 ja ani do inej drogerie nechodím :D
droga

Príklad zo života mamičky (teda mňa 😀 ):
MM: láska, treba mi antiperspirant
JA: jasné láska, hneď zajtra sa niekde po ceste zastavím....
Je jasné, že inam ako do DM nevkročím...a už spriadam plány, lustrujem letáky, prerátavam body, nakupujem s hubou otvorenou jak malé decko, všetko voniam, nákupák na prasknutie a kilometer pred bytovkou volám MM, nech mi príde pomôcť s tými kabelami - lebo však AKCIA, ZĽAVA, 2+1zadarmo, to sa oplatilo, už mi to aj tak dochádza...
ZHRNUTIE:
DM = prázdna penaženka/karta
DM = kilometrový bloček
DM = MM ako vianočný stromeček (s tými taškami)
DM = odkaz domov: "nečakajte ma!!"
Dm? Pre mňa v prvom rade plienky.. Babylove sú pre nás top.. Ale samozrejme od vyziv, dekoracku až po riaditeľske prípravky do domácnosti všetko top..
Prvé ma napadnú jednoznačne plienky 🙂 a potom rad radom všetko ostatné 🙂 v DM-ke nakupujem často a veeeeľmi rada.
Keď sa povie DM, cítim napudrovanú vôňu bábätka. Keď sa povie DM, cítim vôňu čistej bielizne. Keď sa povie DM, vidím žiarivú bielosť detských zúbkov. Keď sa povie DM, vidím ligotavé vlásky našich detí. Keď sa povie DM, vidím čistý riad a lesklú podlahu. Keď sa povie DM, vonia mi vyvesené prádlo. Keď sa povie DM...

No napadne ma toho veľa, kedže tam nakupujem kozmetiku pre mna i pre deti, plienky, čistiace aj pracie prostriedky, ovsené vločky, čokoládu, výživy pre decká...no je toho proste veľa, jednoducho každý týždeň minimálne jeden nákup v DM absolvujem 🙂 a som vždy spokojná