SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Pod pismenkami dm mi hned napadne sikovna drogeria a vsetko v nej. Kvalitnejsie ako inde. Rada tam chodim a aj moji znamy.
Keď počujem slovo DM, prvá myšlienka mi putuje do Nemecka..je to tradícia, zaručená kvalita a viem že tam kúpim všetko čo potrebujem. Preto veliké ďakujem za to že JE DM!
Ked sa povie dm... Napadne ma napr. Depeche Mode 🙂.... A samozrejme najlepsie siet drogerii... Pre zakaznika prehladna s kvalitnymi svojimi znackami ako Balea, babylove a neposlednom zdrave mnamky Alnatura...
DM - moja oblubena drogeria, rada sem chodim nakupovat kozmetiku pre seba, ci vecicky pre moju malu dcerku😊👍
Mne sa s DM spája mliecko HIPP HA, moja dcérka mala po narodení veľké problémy s bruškom a žiadne iné mlieko nemohla piť. Toto UM však nemávajú v obchodoch ako iné mlieka. DM bolo našou záchranou, ani raz sa nám nestalo, že by tam nebolo.
Ked sa povie dm...prve co ma napadne zlcove mydlo a potom vsetky supis vyrobky drogeristicke🙂
Mne sa vybaví veľký výber kozmetiky a relax pri jej nakupovaní.Taktiez široký výber zdravých potravín,ale aj skvelé čistiace prostriedky za dobrú cenu 😉
Mne sa vybaví predovšetkým miesto, kde zoženiem všetko čo potrebujem, pre dcérku, manžela a mna. Nielen super vyber drogérie, ale aj produkty pre zdravú výživu a nás celiatikov tiež 👍👍👍👍👍
široký výber zdravých potravín a kvalitná kozmetika
DM je pre mňa slovo známe,
kam si aspoň raz do týždňa s mojou dcérkou cestu dáme,
mňa osobne zlákajú bio potraviny,
pri ktorých mám pocit menšej viny,
že do žalúdku aj čo to kvalitnejšie dám,
chuťové poháriky trošku rozmaznám.
No a odvtedy čo dcérku mám,
žiadny detský týždeň nevynechám,
či už detské plienky, vlhčené obrúsky, krémiky, kaše,
jednoducho toto všetko musí byť naše,
škoda len, že nie je viac peniažkov,
to by bolo inak veľa do DM náletov 😉.
radosť v očkách môjho 5 ročného synčeka, keď si zoberie detský nákupný vozík a nakupuje 🙂
Ked sa povie DM, hned sa mi vybavi plny nakupny kosik hlavne pre moje deti, pretoze tam pre nich kupim vsetko potrebne, ale aj pre mna a manzela a aj pre domacnost
DM-ka sa u mňa spája jednoznačne s kvalitou. Nakupujem tu bio potraviny (bezlepkové, bezlaktózové), vitamíny, kozmetiku, čistiace prostriedky a ešte veľa iného. Mne sa to slovo spája vždy s konkrétnou "našou" predajňou a jej usporiadaním tovaru - prosto plné regálne v "našej" pobočke DM. Veľmi sa teším všetkým akciám a zbieraniu bodov, často využívame produktový joker alebo - 10% zaľava na nákup, kupujeme tam veľa a často a veľa BIO, takže bodov máme veľmi veľa.
Dmka plna penaženka lebo su v nej same akcie
Pre mňa DM znamena stratiť pojem o case a kupiť aj to čo mi netreba 🙂 kym prejdem všetky uličky - všetko objavujem s velkymi ocami ako dieta v hrackarstve 😀 btw predchvilou som sa z tej našej vratila s plnou taškou 🙂
DM ... Pre mňa je to útek od troch chlapov doma ☺️ chvíľa pre mňa, kedy si v kľude nakúpim čo potrebujem a nikto ma nesúri. Voňavá chvíľa kde nakúpiť pre seba, mojich chlapov, psa a mačku.
Keď sa povie DM ja tak sa povie miesto kde veľmi často a rada nakupujem kozmetiku,od mojej obľúbenej značky Balea od sprchacov po telové mlieka.Ale nie len táto značka.Dalrj jediné miesto kde choidme nakupovať dcérke nočné cumlíky DM kovskej značky😁výborná cena ,myslím že pre mamičku na rodicaku je to dôležité a hlavne aj svietia v noci😁a samozrejme zdravé sladkosti tam sa stále prístavym.Samozrejme milý a ochotný personál a tiež často zaujimavy vernostný program s kopou zlavnenych výrobkov 😁👍
@sisa_dm lak na vlasy balea a šampón na zosvetlenie vlasov
@sisa_dm u mna sa zapina 7 zmysel nakupnej maniacky, takze vidim plny kosik, krasne poukladane regaly, a seba ako obzeram vsetky novinky a hladam oblubene produkty, je to skratka oblubeny obchod, a nie len drogeria, kedze tam kupujem aj darcekove balenia, stravu, bio produkty ... takze sa tesim na kazdu navstevu ako ked idem k strykovi do ameriky 😇😁☺️
DM-dnes mam volno a cas pre seba. Pestri vyber nekonecnej dekorativnej kozmetiky, oblubene cenovo dostupne vyrobky, kt.najdete len v DM-ke. Z kazdeho rozka troska, myslim, ze kazdy si tam pride na svoje nielen damy, ale aj pani, s velkou oblubou deti ♡V neposlednom rade cistota a ochota pracovnikov...Som presvedcena, ze kazdy zakaznik sa do DM rad vracia, pretoze vie, ze tam najde pod jednou strechou a v prijemnom prostredi to co hlada.
@sisa_dm joojj.kebyze zacnem pisat vsetko tak napisem clanok do novin 🙂 mna ako prve napadne kvalita,vona,rozmnitost,rozumna cena,spokojna cela rodina.od najmladsieho po najstarsieho clena rodiny,zdrave potraviny.jednoducho DM-ka moja naj kamoska 🙂

Mojej dcere napadnu male nakupne voziky! ❤️❤️❤️
Čo ma napadne, keď počujem dmka? Plienky a mlieko Babylove, lebo tým som na odporúčanie kamarátky začínala, no a teraz v dm nakupujem všetko, čo sa drogérie týka. Je tam veľký výber z každého druhu tovaru a hlavne🙂 dobrá kvalita za dobré ceny.
Super značku doma máme,
Dm-ko ju volávame.
Šampón, šminky a iné veci,
doma ich používame všetci.
Kde sú malé deti,
baby love značka letí.
(U nás 2mesačná Nina)
Dm má sortiment od a po z,
tak poď nakupovať a doma neseď!
I ♡ Dm..😊
Pri slove dmka ma prvé napadne, že najlepšia drogerka a nakupujem len tam. Mám to asi 15 km, ale som veľmi spokojná. Dnes som cistila rúru na pečenie cisticom v spreji, prala som v detskom prášku dm, umývala som vaňu čističom na vodný kameň, krb som super vyčistila tiež pripravkom od vás. Malej som ritku utrela vašimi vlhčenými utierkami, zabalila do babylove plienok, nakŕmila babylove mliekom a princezná zaspala😂 vlastne ja som bola dnes fest aktívna. Samozrejme som sa nakoniec osprchovala a umyla si vlasy. Keby nebolo Dm, umreme od hladu v bordeli a špine😂😂😂
, umreme

Pre mna sa pri slove DM vybavi DOMOV 🙂 pretoze tam najdem (okrem masa 😀) vsetko co potebujem pre domacnost. Som velmi spokona s pomerom cien a kvality. Aj prave buduci tyzden si doplnim vybavu pre babatko, ktore cochvila cakame. Mam tam zoznam od plienok, kremov az po vybavu pre seba