SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Pre mňa je slovo DM moje deti ❤ do DM som začala aktívne chodiť pred narodením synčeka Tobiaska a tam som nakupovala prvé fľaše, cumle, plienky, obrúsky a iné vecičky do výbavičky, neskôr prvé príkrmy a kašičky a dnes tam chodím so synčekom a s dcérkou a opäť sa to krásne opakuje. Takže mne sa DM spája jednoznačne s mojimi detičkami ❤
@sisa_dm Perfektný obchod.
Pre mňa toto slovíčko znamená ,,relax". DM-ka je moja oáza pokoja:D
Dm sa mi spaja s kvalitou produktov a ked boli deti este babatka tak sme nakupovali cumliky😁
@sisa_dm pri slovíčku DM ma napadne "kvalita pre každého" 😍😍 mám odskusanych kopec výrobkov od vás a musím povedať, že sa mi ešte nestalo aby som bola s niečím nespokojná... či už ide o detské výrobky.. či pracie prostriedky.. či kozmetika.. jednoducho u nás top drogéria...naozaj kvalitné výrobky...super ceny...perfektny výber ...dá sa kúpiť naozaj všetko čo treba 😍😍😍
Pre mňa je DMka istota dobrého nákupu, či už kozmetiky, drogérie, výbavičky alebo maškrty.
@sisa_dm dmka je pre mňa jednoducho krása(nakupujem všetku kozmetiku), čisto(prostiedky na upratovanie) a tiež rela (vyberanie kozmetiky je vždy upokojujúce činnosť). A tiež sa neviem dočkať, kedy budem môcť odskúšať produkty pre môj malý pokladík, ktorého čoskoro donesie bocian 😁
DM je pre mna vonavy raj 😍 Casto sa tam tulam dost dlho a nikdy neodidem bez nakupu, vacsinou aj toho, co mi netreba :D Nakupim vsetko za super cenu na jednom mieste a hned mam krajsi den, aj ked som bola iba v drogerke .🙂
Všetko pod jednou strechou 😁 nájdeme tam všetko čo potrebujem na upratovanie,pranie,varenie a pečenie,pre zdravie,pre moju malú a manžel miluje voňavky do auta 😂 (pre seba tiez) včera jeho cesta viedla rovno k parfemom 👌
@sisa_dm milujem dm som závislák 😃... čo má prvé napadne je : body ❤️ Zbieram ich za výrobky ktoré používame doma na všetko ...od kuchyne po toaletu ..proste všade a keďže mám malú dcérku tak babylove je u nás ako na bežiacom pase 🙂 vždy keď mám možnosť zastavíme sa tam (hoc nič nepotrebujem) 😁
Nakoľko mám DM 3 minúty peši, tak čokoľvek čo potrebujem, tak idem kúpiť. Či dekoratívnu kozmetiku, čistiace prostriedky, detské potreby alebo potraviny.
Ked potrebujem ist do dmky tak hlavne kvoli kozmetike :D najdem tam vsetko co potrebujem a vzdy aj novy produkt vyskusam
DM je moj najdlhsi vztah 🤗 verna som jej dlhe roky 😘 najviac mi vyhovuje ze tu kupim vsetko pre celu rodinu v top kvalite 💓
pre mna DM znamena kvalitne vyrobky - momentalne vyrobky pre nasho drobca (hlavne plienky a vlhcene obrusky),
DM pre mňa znamená radosť z nakupovania kozmetických výrobkov 😁
DM = závislosť 😀 idem kúpiť jednu vec a vyjdem s plnou taškou.
Momentalne dm pre mna znamena plienky Babylove hlavne,ale pred mrnusom to bol obchod pod jobom,kde som niekedy chodila dokonca aj len sa prejst a vypadnut z jobu,ale vzdy som si tam nasledne aj nasla a kupila,ci len hydratacna zlupujuca maska na tvar alebo prvy tehu test,ktory potvrdil drobca ;) a tak isto aj druheho ;) cize mi dm ostane navzdy sucastou zivota ;)
Keď sa povie slovíčko DM je hneď pre mňa moja Top drogéria kde môžem kúpiť všetko co potrebujem či už do domácnosti osobná hygiena make Up všetko ja proste milujem DM a ich zbieranie bodov a za to si vždy vyzdvihnúť krásne darčeky 😍😄😘
Kym som nebola mama, dm pre mna bola len obycajna drogeria, kde som chodila rada hlavne kvoli pracim a cistiacim prostriedkom (nemozem si pomoct,ale uz neraz ma znacka denkmit zachranila pri prani a upratovani a odvtedy ine ani nekupujem)..odkedy som mama, je dm kazdodennou sucastou mojho zivota, syncek pouziva iba babylove kozmetiku aj plienky, mame odtial dudle,flase,kase,caje, vsetko,co maly potrebuje..dm uz jednoducho patri k nasej domacnosti, dokonca aj manzel uznal,ze je to jeden z mala obchodov,kam s nami chodi rad (a to tam chodime min.raz do tyzdna)
Ked sa povie Dm predstavim si biele osvetlenie, jemnu vonu a zaplnene regaly ktore tak lakaju farbami, tvarmi, vonami (niekedy odradzaju cenovkami 😅), predstavim si aj moj nakupny zoznam doma na stole 😀- je nekonecny a kazdym dnom tam nieco pribuda kedze rada travim cas citanim prispevkov, blogov a vzdy najdem osvedcenu super vecicku ktoru jednoducho musim vyskusat. 😁 Dmka je podla mna pre kazdu mamku na materskej velkym lakadlom a pokryje velku cast potrieb aj u babatka no co si viac priat... 😊
Najčistejšiu drogerku ;)
Dm sa mi spája s vôňou detskej drogérie lebo ma tam priviedol práve príchod mojej dcérky na svet. Má 18 mesiacov a stale tam nakupujem a chodím čuchať tú bábätkovskú vôňu...milujem ju 😍
Že kedy bude detsky tyzden? potrebujem plienky, a všetko ostatne!
Keď sa povie DM prvé ,čo ma napadne je predstava,ako v rámci prechádzky so synčekom kráčam do predajné. Nie je toho,že by som tam nič nekúpila. Mliečko, kaše, výživy a pre mňa kozmetiku a drogériu, vždy si niečo vyberiem,pokukujem , čítam,ovoniavam 🙃🙃🙃
@sisa_dm DM pre mna znamena domov - nakupujem tam od prostriedku na riad, cez vlozky, prostriedky na cistenie domacnosti, zubnu pastu, prach na pranie, detsku kozmetiku, detske jedlo, vitaminy, sviecky, dekorativku, slnecne okuliare a pri pokladni zuvacky , a mnoho dalsieho.. no jednoducho vsetko 🙂
Siroky sortiment - vzdy najdem co hladam 🙂😍

u nás keď sa povie DMka - tak dcére hneď zažiaria oči a ide so mnou o obchodu, napriek tom, že mi práve povedala, že sa jej nechce 🙂 vždy zavíta ku rúžom a čistiacim maskám a ja si obehám čo práve potrebujem, poobzerám sa po limitovaných sprchových géloch a hľadám čo by sa mi práve zišlo, aj keď to práve súrne nepotrebujem....