SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
DM to je moj cas, relax 🙂 ked potrebujem vypnut, idem k vam... kupit nieco len tak pre seba, deti alebo co nam treba do domacnosti 🙂
Prvá voľba.. ja už ani nerozmýšľam o inej drogerke. To by bola zbytočná strata času. Či sú to plienky, jedlo, kozmetika.. už sa to naučil aj môj manžel 😁 naposledy sme potrebovali kúpiť pohárik pre našu malú a kamarátky má nahovorili, že musím tú kúpu dôkladne zvážiť preskúmať viacero obchodov, vyskúšať rôzne typy blablabla.. tak som pátrala a nakoniec som aj tak kúpila v DMke. Najlepší, najkrajší, najlacnejší. Nabudúce sa už nahovoriť nedám 😂
Široký výber a kozmetika za super ceny. Dokonca sa vždy teším aj na nový journal a active beauty magazín 🙂
Jediná drogéria ktorú navštevujeme......a jej výrobky sú topka aj cenovo aj kvalitou 😘😍
pre mna su to pracie prasky DMkove v ktorych vyperiem a potom cely den nosim toto oblecenie na sebe, so sebou 🙂
Mna prvé má napadne. Plienky a mliecko pre syna. A potom čistiace prostriedky. Aj kozmetika pre mna a manžela. Vlastne keď má napadne dm neviem čo kúpiť skôr 😂
@lenkabutor haha tento jav pozná asi každý keď ide po jednu vec a odíde s plnými taškami 🙂
Kočky tešíme sa všetkému čo píšete 🙂
DM -najcoolovejšia drogérka a moja zavislosť ☺
Vôňa,keď vstupim do DM... Vôňa DM produktov na pranie, vôňa DM produktov na starostlivosť o telo a pleť 😍
Kecup🙂
DM= vona, starostlivost o deti, bio potraviny, kvalita 🙂 Kedykolvek idem nakupit do DM, vzdy najdem cosi nove, co chcem vyskusat- ci uz je to novy sampon, alebo spagety, ci plienky, alebo pletovy peeling <3
Prve co ma napadne je fialova farba a balony😀 Potom plny kosik plienok,mlieka, utierok do pracky na zachytavanie farieb, tyciniek,kasiciek,sprchacov,kremov,pri pokladni usmiata predavacka a nakoniec prazdna penazenka 🙈😂👀
Pri slove DM si hneď spomeniem na dobu keď som zistila že som tehotná. Moje prvé vytúžené bábätko mi od začiatku robilo toľko starostí.. premýšľať kde pre neho zoženiem to najlepšie a za čo najlepšiu cenu.. v DMke som nakúpila všetko čo sa len pre neho dalo a stala sa pre mňa tým najlepším obchodom. Hneď som sa tam aj registrovala a po pôrode aj svoju dcérku a teraz využívame aj zľavové kupóny 🙂 proste pre mňa je to top obchod 🙂
Pre mna radost a objavovanie vychytavok
DM-ka je top, obrovský výber kozmetiky,čistiacich prostriedkov a hlavne plienky a drogéria pre detičky 🤗
Dm - pohoda , relax vôňa . Oddych pre mamičky a detičky
Dm - pohoda , relax vôňa . Oddych pre mamičky a detičky
Chodievame len do DM. Kupim tam uplne vsetko. Teraz v maji cakame prirastok a vsetko sa chystame nakupit len tu😀. Kupujeme tu vyrobky znacky DM-sprchac,pracie prostriedky,ale samozrejme aj znacky mimo DM. Tentokrat chceme vyskusat DM plienky😀
pohoda, prehľadnosť, šetrenie, eko, plienky a detská výživa... A som rada že je eshop že si o produktoch kľude doma prečítam, a nemusím manžela zdržiavať keď sme na nákupe
Mna ako prve napadnu moje oblubene ,,papieriky do pracky,, a potom to radstne nakupovanie a objavovanie
pre nasu rodinu je to prva volba, ked potrebujeme nakupit akukolvek drogeriu 🙂
Hned ako prvé ma napadne slovné spojenie "všetko pokope". Nemusím ako mamička behať so synom hore dole po obchodoch. Stačí 1 miesto, 1 predajňa, 1 nákupný vozík a 1 peňaženka 😀 ... Dobrá cena výrobkov = dobrá kvalita výrobkov ! 👍 Kebyže mám napísať 1 produkt tak ani neviem ktorý by som napísala. Mám ich doma neúrekom. Od kúpelky, cez špajzu, kuchyňu, detskú izbu po spálňu 😝 Všade na mňa kuká niečo z DM 👍 Ked príde k nám návšteva a opýta sa ma, odkiaľ to mám ... na všetko odpoved DM 🙈 Kupujem už aj švagrinej, rodičom, ktorý nemajú predajňu vo svojom okolí. Každý či je to muž 👦 , žena 👧 , dieťatko 👶 , zvieratko 🐶🐱 nájde v DM pre seba tie nejlapšie produkty.

Super obchod,vyborna ponuka,akcie prosto top