icon

Ktorý nápoj sme vyrobili na vašu žiadosť?

danica_rajec
Moderátor
15. jan 2018

Ak ste si tipli dojčenskú vodu Rajec v milom trojdecovom balení, hádali ste správne. Dnes oslavuje už dva krásne roky. Inšpiráciou nám boli práve slovenské mamy, hľadajúce šikovnú fľašku, ktorá by svojou veľkosťou a váhou vyhovovala ich detičkám. Samozrejme, nechýba ani praktický športový uzáver, vďaka ktorému sa nevyleje jediná kvapka – pokiaľ tomu nejaká šikovná malá rúčka nepomôže🙂

Moje malé vtáčatko túto fľašku doslova zbožňuje. Tipujem, že nás doma vidí často piť z fľašky a ona ako 16mesačná „veľkáčka“ predsa nebude používať bábätkovské pomôcky ;) A čo pijú vaše deti? Preferujú skôr poháriky alebo fľaše?

Ktorý nápoj sme vyrobili na vašu žiadosť?
tatianasevcikova
15. jan 2018

Ja našej dávam aj aj....pri raňajkách jej ponúkam najmä z pohárika príjemne teplý čajík 🍵 aby si zvykla a počas dňa jej dávam z fľaše aby vypila nejaké to množstvo tekutín ktoré treba pre jej telíčko ❤️a počas leta jej budem kupovať túto fľaštičku snáď sa naučí aj z nej piť 👍

mirecka0809
15. jan 2018

Jaaaaj milujem tuto vasu flasu, nie len ze je prakticka uzaverom a velkostou, ale je aj taka "chutna " 😊 nas maly ma takmer dva a pol a uz skoro rok len pohar - skleneny. Ved je predsa velkac 😊. A ked sme mimo domu tak presne taketo flasky so sosacikom s tou netecucou blankou

klauduska33
15. jan 2018

Túto vodičku sme kupovali v lete, malé detičky z nej vedia ihneď piť, veľmi šikovná pre deti super ďakujeme

uhnakova
15. jan 2018

Nasa mladsia ma tuto flasku velmi rada, zamilovala sa do nej, odkedy ju minule leto nasla v obchode v regali. A dovod? Ruzovy uzaver 🙂

majocka24
15. jan 2018

Mladši od 1 roka pohariky a tuto flasti ku rajec plus on je kojeny takže flasky na mliecko nikdy nechcel ☺

kupcovci
15. jan 2018

Nase zuzka ma najradsej flase zboznuje otvaranie a zatvaranie flias ona sa prebavi a mamina si vypije v klude kavu

kim_rossi_stuard
15. jan 2018

bol to velmi dobry napad, zrejme u vas pracuje neaka mamicka ktorej to napadlo

moncach
15. jan 2018

Dcérka bola do 7m dojcena, no potom prisla otázka:ako do nej dostať vodu. Fľaše s cumľom odmietala, ak z tade netieklo mlieko, zahodila. Asi po mesiaci trápenia sa sme vybehli do nákupného centra vez vody, tak sme rychlo kúpili "aspoň niečo". A to prave Rajec s cucatkom. A nas problem bol zrazu vyriešený 😀 dodnes pije z tých flasticiek, najlepšia vec co nas v lete zachránila...

tutiynka
16. jan 2018

My pijeme aj Z pohára aj Z fľašky, rada pije so slamkou 🙂

nelly761
16. jan 2018

Doma piju z pohara a tuto super vodu rajec v idealnej velkosti vyuzivame na cesty.

petrofka
16. jan 2018

Doma len skleneny pohár, mimo domu takuto flasku lebo netecieee v kabele :D

ferihegy
16. jan 2018

Starsi syncek pije len cistu vodicku a moje male sidlo okrem mojho mliecka tekutinky nechce. Ale flasticka vyzera vabivo.

maskotka812
17. jan 2018

Naši veľkaci zbožňujú pitie z fľaše aj vonku aj vo vnútri. Pretekajú kto skôr vypije.

Môj otec pije Rajec materina dúška a moje deti okolo neho tancujú, že aj ony chcú " dedkov džúsik ".

Zbožňujeme vodu Rajec celá rodina, každý člen rodiny si našiel tu svoju chuť.

marusia12
17. jan 2018

Veľmi smutné, že ničíte planétu balením sirupovej vody 😀

maskotka812
17. jan 2018

@marusia12 na miesto tohto zbytočného komentára si mohla napísať spoločnostiam, aby balili vodu do sklenených, vratnych fliaš.

marusia12
17. jan 2018

@maskotka812 😀 a načo? Mne je to šum a fuk, do čoho to balia, pokiaľ im to ovce hlupáci kupujú. A ešte ich aj motajú na zbytočné súťaže...

maskotka812
17. jan 2018

@marusia12 presne ďalšia, nič nerobí ale kritizovať bude.