icon

SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM PRE CELÚ RODINU

danica_rajec
24. mar 2016

Na aký výlet neviete zabudnúť? Pošlite nám vaše fotky – nemusia byť práve najnovšie, hlavne nech zachytávajú vaše krásne chvíle v prírode. Jednu z vás odmeníme mesačným pitným režimom Rajec pre celú rodinu (asi 55 litrov pramenitej vody Rajec)!

Pozor, súťaž potrvá až do nedele 27.3.2016 do 19:00 hod, takže máte dosť času zapojiť sa a nájsť tie najlepšie fotografie 🙂 Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu.
---------
Vyhodnotenie:
MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC PRE CELÚ RODINU vyhráva: @majakuca

Gratulujeme!

SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM PRE CELÚ RODINU
Strana
z3
opica_skorica
24. mar 2016

Najkrajšie sú vždy chvíle v lese, keď máme plný košík bedlí🙂 ako naposledy v okt.2015 v Lošonci🙂 dobrá nálada a pitný režim Rajec samozrejme nesmú chýbať🙂

olivka26
24. mar 2016

Tie najkrajsie zazitky mame naim tatinom,,a su pre nas najkrasie hlavne preto,ze ich nieje vela-pretoze tatino je vacsinu roka prec v zahranici,a preto si vsetky polocne chvilky velmi vazime a uzivame ♥

majiskoo
24. mar 2016

najkrajší výlet v prírode bol zároveň splnený sen - dostať sa do Nórska a vidieť tie krásy naživo.

hotacka
24. mar 2016

Najkrajšie chvile zaživame v parku 🙂

holubicka28
24. mar 2016

Najkrajsie chcile zativame na vyletoch po krasnej slovenskej prirode🙂 na tento vylet nezabudneme, lebo v tom case sa uz 100% potvrdilo, ze cakame babatko😊

minulin
24. mar 2016

Milujeme Tatry, Donovaly, a len tak nieco vynimocne... Ako napriklad restauraciu Lietadlo 😀
Zboznujeme kone, zvieratka, ZOO a vsetko s tym spojene.
Napriek tomu, ze sa casto stretavame s divnymi pohladmi, kedze syncek je autista. No nas to este viac spojuje a este viac zenie chodit na vylety 🙂 🙂
Ludia sa nikdy nezmenia, no my vdaka nim ano... 🙂

lyrrya
24. mar 2016

Manžel je rybár, už v brušku sme syna brávali so sebou 🙂 Na foto je jeho prvý rybársky výlet, kedy už mohol aj sám chytať rybky., pretože aj on už je držiteľom preukazu, a ten hrdý tata na nezabudnutie. Je to náš obľúbený oddych.

slavaf
24. mar 2016
ivankajar
24. mar 2016

U nás najlepšie výlety na Slovensku a tento rok to budu asi tiež Tatry ale aj iné lokality sú nádherné.

janettan
24. mar 2016
evulienkaslx
24. mar 2016

Najuzasnejsia dovolenka bola nasa svadobna cesta na Maledivy a od kedy mame Emku, tak akakolvek dovolenka ci vylet je naj 🙂

aluxka
24. mar 2016

tu je taký "malý" výcuc z našich úžasných výletov, každý je super pretože sme v prírode, ktorú všetci milujeme a hlavne spolu 🙂

nikulienocka
24. mar 2016

najradšej máme výlety vo Vysokých Tatrách 🙂

pillipilli
24. mar 2016
miskad
24. mar 2016

Milujem naše letné dovolenky, kde sme vždy celá rodinka spolu a užívame si to 🙂

katuska80
24. mar 2016

Milujeme Tatry. Naša letná dovolenka - prvý krát z našimi dvojičkami v Tatrách.

teresa09
24. mar 2016

Výstup na Strážov - hlavne zimný je nádherný . Muž vytiahne dcéru niekoľko krát do roka....a mňa to s nimi a našimi dvojičkami zase čaká po troch rokoch "oddychu" tiež 😉

igiana
24. mar 2016

Nezabudnutelny zazitok pre nase deti bol urcite Slovensky raj, kde ocko zobral na niekolko dni starsie dievcata, ja som s malymi ostala doma a ked mi ukazovali fotky, tak sa mi vlasy jezili z tych rebrikov 😀 , ale ony boli uplne z toho vytesene a samozrejme spali v stane a brodili sa cez horske rieky, presli mnoho kilometrov...

ludka140281
24. mar 2016

moja akčná rodinka 🙂

rejoice
24. mar 2016

Mojej dcérke sa páčia hlavne jaskyne tak sa snažíme si naplánovať cestu tak, aby sme navštívili aj jaskyňu a celkovo výlety v prírode milujeme 🙂 Okrem toho keď je hubárska sezóna tak sme v lese stále 😉

alienka000
24. mar 2016

Takto sme sa odfotili na mieste, kde som ja ako dieťa trávila prázdniny - u môjho už nebohého dedka pod Tatrami 🙂

marecek1
24. mar 2016

Za krásnou prírodou nemusíme cestovať ďaleko - stačí vybehnúť na kopec za domom 🙂

haidi
24. mar 2016

Minuly rok sme sa este len ucili chodit a tak sme svoj prvy vylet absolvovali do kontaktnej ZOO a navstivili sme krasny Liptovsky kraj 🙂

klau928
24. mar 2016

Bol to nas prvy vylet v ZOO 🙂

ask
24. mar 2016

...len my, ticho, krb a vona dreva... take su naj🙂

majik66
24. mar 2016

Kedze mame prirodu velmi radi, pridavam aj ja fotky z nasich vyletov.
Nas prvy vylet je hned na prvej fotke. Je to nase prve dobrodruzstvo a to cesta domov z porodnice 🙂
Casom vyletov pribudalo a to v kazdom veku aj rocnom obdobi.
Objavovanie kvetin a prve zoznamenie sa s podbelom, pupavou ci divym makom.
Udiv nad krasne opadanou ceresnou a jej ruzovymi lupenmi.
Prvy ulovok pstruha s dedom, ci hadzanie kamenov do vody je pre Miska velou zabavou.
Kedze je to vodnar, voodicku ma velmi rad o tom svecia aj fotky z leta.
Velkym zazitkom bola aj lienocka, ktora Miskovi prisadla na rucku a nasledovne cakanie na jej odlet 😉 🙂 dockali sme sa 🙂
Zabava v suchotajucom listi jesene nesmie chybat kazdu jesen....
Kedze tato zima nebola podla nasich predstav, vyuzili sme sneh ako sa dalo 🙂
Tolko nase vylety a ulety do prirody 🙂

lauricka
24. mar 2016

Rodinná pohodička <3

alexis9
24. mar 2016

síce prírodu málo vidno,ale moje dve opice tam sú 😀

martinusik91
25. mar 2016

Toto je naše obľúbené miesto na výlet jedno krásne jazero:D najprv som tam chodila s manželom na rande dali sme si tam prvú pusu dali sa dokopy a teraz tam chodievame uz aj s našim syncekom :D

Strana
z3