icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC

danica_rajec
23. mar 2016

Milé mamičky, prezraďte, z čoho vaše detičky najradšej pijú? Preferujete doma malé fliašky alebo máte radšej veľké formáty? Prípadne používate hrnček, na ktorý váš malý poklad nedá dopustiť? 😉 Napíšte nám a vyhrajte mesačný pitný režim v podobe 55 litrov dojčenskej vody Rajec práve vy!
Súťaž potrvá oddnes do nedele 27. 03. 2016 do 19:00 hod, kedy vyberieme jednu víťazku. Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/danica_rajec/
------
Vyhodnotenie:
55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC vyhráva: @lienkaxy

Gratulujeme!

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC
adrika1239
24. mar 2016

dneska svoj oblubeny poharik vymenila na flasku 🙂 vodicku pouzivam aj na verenie malej, unas sa mina jedna radost len skoda ze sa neda tu unas kupit len ochutena

guiseppinka
24. mar 2016

Mame 10 mesacnu dcerku a v lete pila vodicku bud iba cez namoceny cumlik alebo striekacku. V 7.mesiacoch sa naucila na flasku MAM a z nej pije doteraz a strieda to s lyzickou alebo pohara. Zijeme v rakusku a musim povedat, ze tu teda dojcenske vody nemaju a ak aj clovek po dlhom patrani najde, tak su neuveritelne drahe. Preto si vodu nosime zo slovenska a striedame. Velmi ma potesila vasa novinka, pretoze taketo male flasticky su fantasticke pre deticky. Ak idem kupovat vodu na cestu pre naa dospelych, tak je to skoro na 100% rajec. Teraz pri najblizsej ceste na slovensko kupime tieto male flasky a verim, ze bambulka z nej bude mat obrovsku radost 🙂

aly
24. mar 2016

Nasi 3 Drobci piju cistu prefiltrovanu body, alebo flaskovu vodu neperlivu. Oblubene pohariky sa menia podla nalad teraz su in tieto

lyrrya
24. mar 2016

Na doma je u nas TOP hrncek s korytnackou. Syn je chory a nechcel pit, pil malo. Tak som mu dala korytnackovu salku a povedala,ze sa mu utopi,ak nebude pit 😉 pil potom odusu 😀 dcerka ma 9m. Stale kojim a odmieta akukolvek flasu, so srkalkou to tiez nebolo ktovieco, vyhrava u nej flasa so slamkou. Tak som rada,ze som nasla to,co im vyhovuje. Ale synovi sa lubi aj vasa flaska,tak mu obcas do prazdnej nalejem caj a to nestiham plnit.

gallina
24. mar 2016

Moje deťúrence najradšej pijú vodičku z fľaše, ktorý má sosáčik.

ajka30
24. mar 2016

z flase so sosacikom 🙂

jelus
24. mar 2016

Nas maly doma pije z poharika a ked sme vonku,z flase so sosacikom,ale aj bez neho.

erzebet2
24. mar 2016

Jedno z coho hlavne, ze to tecie 😀

romca9
24. mar 2016

Doma náš malý pije s pohára ale musí byť sklenený ako má mama 🙂 a vonku alebo na cesty vždy fľaša so sosáčikom. Pretože odkladací priestor je mamina kabelka a tak mám istotu, že ostane suchý on aj kabelka 😀

martinkaxp
24. mar 2016

u nas je top mimonovy poharik a davam jej don slamku a ked sme vonku, tak flaska so slamkou z tescomy, aby sa neohliala. Syn sa napije z cohokolvek, jemu je to uz jedno

alienka000
24. mar 2016

Naša princezná pije zo všetkého - fľašky, zo slamky a podobne. Najradšej však pije z klasického hrnčeka, kedže tak vidí piť aj tatinka a maminku 😀

ewellin9
24. mar 2016

Naša Natálka má zatiaľ fľašu so sosáčikom. Ale doma aj tak striehne, kto nechá pohár na stolíku a už aj k nemu "uteká". Veľmi rada pije z pohára, pri čom jej pomáham. A keď sa napije, tak nezabudne urobiť: aaa 🙂 Taktiež aj z hrnčeka. Skúša to aj sama a neodradilo ju zatiaľ ani pár nehôd, kedy to neodhadla a všetká voda z pohára skončila na nej. Veď nech sa učí 😉

martina374
24. mar 2016

Naša malá pije najradšej z tejto malej fľašky s cumlíkom. Je to šikovná fľaštička a zmestí sa aj do kabelky a mám ju vždy po ruke keď je malá smädná 🙂

klau928
24. mar 2016

My vaccsinou pijeme z flasky so slamkou. Je prakticka a nevylieva sa z nej. Ale maly neodmietne ani pohar, ba dokonca si rad pochuti i na plechovke alebo flasi . 😉

majik66
24. mar 2016

z flase, pohara...je to jedno len nech je to dobra cista vodicka 🙂

cipka999
24. mar 2016

6 rocny syncek ma svoje oblubene pohariky a hrncek na cajik a dcerka, ktora bude mat coskoro rok, ma rada flasticku s cumlikom, aj ked cumliky nelubi 🙂

erika630
25. mar 2016

2,5 ročný synček pije z pohára, flašky s cucatkom alebo s hrnčeka so slamkou 🙂

enuliek
25. mar 2016

Ako malicky mal svoju flasku so sosakom,teraz ako 3,5r uz pohar s mickey alebo tweety 🙂

qwertxy
25. mar 2016

Moj malý pije iba mliečko a najradšej má najobycajnejsiu najjednoduchšiu a aj najlacnejšiu fľašku s cumlikom v tvare bradavky. Všetky naše vychytavkove fľašky so super dizajnom či anatomické cumlíky u neho neuspeju. Je skromný :-P

cathy26
25. mar 2016

Najmenší pije zatiaľ len mliečko, skúšame po troškách dojčenskú vodu ale iba po lyžičkách...u staršieho vedie citronáda alebo rajec púpava z obyčajného pohára 😉

destineee
25. mar 2016

Môj 18 mesačný najradšej pije z pohara, ale vonku ocenim, hlavne ja 🙂 fľašu so sosacikom. Tiem malé rajce 🙂 sú veľmi praktické. Jednak majú sosacik a su aj malé akurát do ružičky

asire
25. mar 2016

My teraz najnovšie pijeme znovu z fľašky, mali sme obdobie, keď sme pili už len z pohárikov, teraz chce len a len svoju fľaštičku 🙂

zulinka23
25. mar 2016

Moj dvojrocny syncek pije vodicku z roznych hrncekov so sosakom,niekedy si pyta aj pohar, ale krasne vie pit aj z tych malych plastovych flasticiek.Minule sme mu kupili dojcensku vodu Rajec v tej malinkej flasi.Chytil flasku do ruky,poobzeral si ju a hovori: "To je detickovy rajec,mamka". Od vtedy je ruzova farba - detickova

cevrik5
25. mar 2016

Cajik, ovocnu certvu stavu a taketo podobne veci z keramickeho hrnceka a z umeleho poharika s naustkom iba vodu, aby to hned nezacalo pachnut. Mam taku skusenost ze z cajov a inych napojov mi umele flasky zacali smrdiet. A to som ich tam samozrejme nedavala vriace 🙂

karolin2
25. mar 2016

Ročná dcérka vodičku z fľaše, čajíček z fľaše s cumlíkom. A väčšia z pohárika, z fľaše. Veľmi sa teším z týchto fliaš, maličké balenie, nevyteká proste super.

zuzanakos1985
25. mar 2016

U nás Aďko najradsej pije z flasky so slamkou,ale nepohrdne ani z flasky alebo pohára 🙂 ma 19 mesiacov a najviac mu chutí čistá voda,striedame značky alebo cajik 🙂

bubbles
25. mar 2016

Moja vyskúšala asi všetky druhy netečúcich fliaš - všetky tečú!! A to jej vyhovuje, keďže v detskej kuchynke nemá vodu, musí si ju dopĺňať z externých zdrojov 🙂 🙂 🙂 A najradšej pije z pohára alebo fľaše - tak, ako my 🙂 Už len doplním, že tiež najradšej pije čistú vodu (teda popravde - čaj jej nerobím, ani nič sladké, lepkavé, čo sa potom ťažko utiera z hračiek a podlahy..)

nela00
25. mar 2016

Dlhšiu dobu najoblúbenejšia nádobka na cesty je u nás zdravá fľaša. Ale kedykolvek malého smädí, hneď si "načapuje" vodu do akehokolvek pohárika, ktorý nájde 🙂

soonka
25. mar 2016

Jeeee tak toto by bola aka radost. Mame 3mesacnu Dominiku a musime prikrmovat. Voda co sa nemusi prevarat je uplne super pomoc. Zapojili sme sa aj do sutaze s deckou izbickou. Keby sme nevyhrali budeme ju kupovat aj nadalej. Paci sa nam aj macko. Aj ten by nas potesil 😉 😅 Dakujeme pekne...

keena
25. mar 2016

Nasa pije vzdy z toho na co ma prave chut. Raz z flase raz z pohara. Samozrejme zalezi aj na motive flase a pohara.