Aký sortiment najčastejšie nakupujete v lekárni?
Keď sa necítim úplne fit, zvyknem si v lekárňach kupovať doplnky výživy ako napríklad vitamín C, ale keď sa chcem odmeniť, zájdem si do nich aj po dobrú kozmetiku. Nedávno mi pani lekárnička poradila dobrý šampón, ktorý je vhodný na citlivú pokožku, takže môj obvyklý sortiment možno rozšírim. 🙂 Pre aké produkty najčastejšie chodievate do lekárne vy?
najcastejsie paracetamol dr max, c vitamin retard a vase sirupy a caje bylinkove 🙂
pravidelne nutrilon, sudokrem, cokoladovy kalciovy sirup, sampon bioderma node ds, nurofen, krem na citlivu pokozku la roche lipikar
obas vitaminy, ibalgin, gel na zubky
Paralen, vitaminy, krem proti zapareninam, vlasovy sampon.
@lienkaviva vichy sa da aj na predpis? nevies co aj bioderma? od koznej? ja mam dost zlu seboreu a kupujem drahe sampony za 15 euro aj 2 krat do mesiaca ☹
@katka_drmax pravdaze 😉 toto mame overene, akonahle dojde syn zo skolky, umyvame ruky, nastriekame morsku vodu a vyfukame nostek. Toto nam pri prvom pokuse vydrzalo tak mesiac. Co u mna velke plus. A mame aj morsku vodu dr. Max pre babetka. Tak maju kazdy tu svoju. No u nas je hadam problem aj to,ze uz druhy rok je medzi najmensimi detickami, cize tie su vzdy najviac chore a nieco domov donesie.
@bielavila Ja som nespominala že Vichy je na predpis, to kupujem v hotovosti. Bohužiaľ ani bioderma nie je. To mi je ľúto že to mas až tak zle. Ja to mám len v zime a spustilo sa to po pôrode, vtedy používam len Vichy sampon na suché lupiny (manžel na mastné lupiny) a striedam so samponom z konope (poradila mi ho v lek), nasadim si C,E a B vitamín ale trápim sa kým to zaberie aj vlasy mi tam vypadaju ale potom v jari to prestane
Ja si céčko kupujem práškové a to si davkujem do vody, tie kadejaké cukríky obsahujú zbytočne aditiva, ktoré vôbec nepotrebujem
@lienkaviva aha ja som to zle pochopila, ty si napisala, ze sampon vichy+ na predpis 😀 som pochopila, ze je na predpis, no ja to mam hrozne skoro cely rok a v tehotenstve mi to prave ze zmizlo, pouzivam biodermu, ale kedze mam dlhe vlasy musim aj 2 sampony mesacne a to je 30 euro, riedny masaker 🙂 tie vitaminy pomahaju? konpony sampon vyskusam tiez diky za radu 🙂
pre lieky, zriedka pre vitaminy a obvazovy material
pre sirupy proti kaslu a kvapky do nosa a paralen..
Pre kozmetiku ,ale aj lieky proti bolesti,keďže jediné lekárne v meste ,ktoré máme otvorené najdlhšie sú dr max,tak sú to asi jediné lekárne kde chodíme..
@bielavila mne tie vitamíny poradila alergologicka, imunita pri seborei je vraj oslabená. Mne sa zdá že že mi to pomohlo, hlavne B (pridala som si Beta-karoten) ale nebrala som stále, striedala som s ovocím, zeleninou (grep, avokádo,brokolica,orechy atď.)
bezne lieky - paralen, morska sol, lieky na predpis (ak treba), sudokrem, obcas nutrilon (ale nie vzdy maju), v lete fenistil, vynimocne zinok. ked maly maly problemy s predkozkou, kupovala som tam casto slez nebadany. vitaminy kupujem v dmku (tie zakladne) su tam podstatne lacnejsie.
kupila som tam napriklad aj odsavacku na sopliky
@lienkaviva tak ja papam grepy na kila a moc nepomaha, ale vyskusam to B, snad pomoze a je pravda aj o tej imunite som silna alergicka a mam aj znizenu imunitu, nuz neviem co s tym ☹
kozmetiku, slnecne pripravky a tablety proti bolesti
najčastejšie vitamíny, paralen, dezinfekčné prípravky, obväzy a vložky do podprdy, keďže kojím 🙂
najcastejsie po najlacnejsi paracetamol a lieky na predpis.
ja len deckam a mužovi chodim po lieky a pod. do lekarne......... pre seba čosi som už veeeelmi davno nebola.. nie je čo...
Vitamin C
Sumive Magnezium
imunoglukan sirup pre deticky, magne b 6 forte pre seba, lieky na tlak pre mna, sirup na kasel, na alergiu, roztok na kontaktne, lieky na teplotu, naposledy mraziaci spray na klieste som kupovala
najčastejšie nakupujem cez e-shop, kupujem hlavne vitamín E, Omega 3, probiotiká a bylinné zmesy 🙂
Mnohé spomínate, že nakupujete mliečka v lekárni. Vedeli ste, že máme teraz akciu na HIPP mlieka? https://www.drmax.sk/promo/darcek-k-nakupu-mlie...
panadol, lieky od bolesti-ataralgin, aescin, sirup - detsky nurofen , chlorela, b-komplex, calciovy sirup, naplaste, zubne pasty, kefky, vakciny pre mojich alergikov a hlavne lieky na predpis. tým, že využivam club kartu, tak sa mi to vždy oplati a tiež som rada, ked mi ponuknu nahradu liekov zn.Max- napr namiesto paralenu, sirupu a pod.
Ja najčastejšie kupujem lieky na kasel napr. Solmucol a lieky na horúčku, ale aj vitamíny a probiotika
@betunka39 Keď sa zaregistruješ u nás do newslettera a taktiež, keď sa staneš členkou klubu, budeš pravidelne dostávať rôzne ponuky nielen našej značky Dr.Max ale aj ponuky našich distribútorov. Zaregistrovať sa môžeš tu: https://www.drmax.sk/newsletter/
detsky nurofen , nutrilon, muconasal, ibalgin, skorocelovy sirup, theraflu, sudocrem, calciova masť
Dobrý deň! My každý mesiac kupujeme v DRMAX Dexpantenol krém na zapareniny, taktiež rôzne vitamíny, čaje, šumivé tablety, sprej do nosa pre deti či dospelých .... Je toho veľa 🙂
@erikad82 Erika, veľmi nás teší, že si nakupuješ produkty Dr.Max. Ktoré vitamíny patria medzi obľúbené?
u nas nemoze doma chybat sinupret na nachladnutie, nieco na kasel... posledne uprednostujem sirup Prospan, a samozrejme leicive bylinky... kupujem pravidelne zihlavu, rebricek obycajny, kamilku, repik lekarsky, a teraz po novom aj hloh a imelo. a este kupujeme pravidelne aj sirup z Echnacee.
isty cas sme pravidelne brali aj Probiotika pre deti, kym este boli mensie.
ja mam doma velmi dobre zasobenu lekarnicku, ale pri 3 detoch to treba aj tak casto doplnat 🙂
nedaleko bydliska mame aj Dr- Max... ale tie panie tam nie su nijak extra mile, takze chodim do ienj lekarne. a co sa mi napr. nepaci, je ale , ked si prosim nejaky liek vo vacsom baleni a odbiju ma s tym, ze sa taky nevyraba, pricom viem , ze to nie je pravda. 😠

@ivana_drmax no zbieram na nej body, a potom vymieňam za produkty....