VEĽKÁ SÚŤAŽ s Dr.Max o balíček zdravia pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!
Keďže sa Ella narodila v Londýne, do formy ma dávali dlhé prechádzky po meste. Denne som naprieč Londýnom nachodila aj 4 kilometre. Vápnik som si dopĺňala prostredníctvom mojich obľúbených syrov. Ako ste na tom vy? Čo by ste poradili ostatným mamičkám, aby sa udržali fit počas materskej dovolenky? Zdieľajte svoje skúsenosti a zapojte sa do súťaže! Najzaujímavejšiu radu vyberieme a súťaž vyhodnotíme v piatok 20.05.2016 o 15.00 hodine.
Pošlite nám svoje skúsenosti, prípadne pripojte aj fotografiu a my jednu z vás odmeníme balíčkom pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!
Čo môžete vyhrať?
Balíček produktov Dr.Max, ktorý obsahuje:
Kidsgummies s vitamínmi ABCDE 60 gummies, Vitamín C long effect 500mg 60 cps, Magnesium B6 100 tbl, GoldAktiv 120 cps, Multivitamín s minerálmi s príchuťou pomarančov 20 šumivých tabliet, Ovocno-bylinný detský čaj 20 záparových vreciek, Čaj pre dojčiace matky bylinný čaj 20 záparových vreciek, B-komplex Forte 100 tbl, Betaglukán s vitamínom C 250ml, Morská voda izotonický nosový sprej 30 ml, Morská voda izotonický nosový sprej baby, Laktobacily “6” 60 cps.
Súťaž trvá od pondelka 16.05.2016 od 15.00 do piatku 20.05.2016 do 15.00.

Víťazkou súťaže sa stáva @ederka1.
Verím, že balíček zdravia pre celú rodinu využiješ aj so svojimi detičkami.
Vám ostatným veľmi pekne ďakujem za reakcie ako sa udržať fit. Sledujte nás i naďalej, zaregistrujte sa do nášho newslettera, kde vám pravidelne budeme zasielať informácie o produktoch, novinkách a akciách.
Keďže sa náš týždeň pomaly končí, niekedy znova dovidenia. 🙂

@ivana_drmax krásny deň a s napätím čakáme, idem ešte vyzdobiť tortu pre dcérku a potom nakuknem, si super.