VEĽKÁ SÚŤAŽ s Dr.Max o balíček zdravia pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!
Keďže sa Ella narodila v Londýne, do formy ma dávali dlhé prechádzky po meste. Denne som naprieč Londýnom nachodila aj 4 kilometre. Vápnik som si dopĺňala prostredníctvom mojich obľúbených syrov. Ako ste na tom vy? Čo by ste poradili ostatným mamičkám, aby sa udržali fit počas materskej dovolenky? Zdieľajte svoje skúsenosti a zapojte sa do súťaže! Najzaujímavejšiu radu vyberieme a súťaž vyhodnotíme v piatok 20.05.2016 o 15.00 hodine.
Pošlite nám svoje skúsenosti, prípadne pripojte aj fotografiu a my jednu z vás odmeníme balíčkom pre celú rodinu v hodnote viac ako 100€!
Čo môžete vyhrať?
Balíček produktov Dr.Max, ktorý obsahuje:
Kidsgummies s vitamínmi ABCDE 60 gummies, Vitamín C long effect 500mg 60 cps, Magnesium B6 100 tbl, GoldAktiv 120 cps, Multivitamín s minerálmi s príchuťou pomarančov 20 šumivých tabliet, Ovocno-bylinný detský čaj 20 záparových vreciek, Čaj pre dojčiace matky bylinný čaj 20 záparových vreciek, B-komplex Forte 100 tbl, Betaglukán s vitamínom C 250ml, Morská voda izotonický nosový sprej 30 ml, Morská voda izotonický nosový sprej baby, Laktobacily “6” 60 cps.
Súťaž trvá od pondelka 16.05.2016 od 15.00 do piatku 20.05.2016 do 15.00.

@ivana_drmax s radostou 🙂
Co sa mna tyka, ja si kazdy tyzden aspon raz zamakam vo fitku. Tam si totiz vybijam zlost. Potom citam knihy vo svojej kratkej volnej chvilke a predstavujem si svet taky, aky by mohol byt(aspon na maly moment). Cas straveny na zahradke oslobodzuje moju mysel a vytvara priestor pre nieco uzasne. Pre stastne myslienky na moju rodinu. A ked som takto zrelaxovana, viem sa naplno venovat mojej malej herecke, hrat sa s nou a smiat a rovnako tak aj s mojim milovanym manzelom.
PS: Nemyslite si ze som super zena. Medzi tym som strese a castokrat velmi unavena, ale vsetko ma dvoje klady aj zapory. Ale slniecko vychadza kazdy den a kazdy den sa stretavam s niecim uzasnym, co mi vzdy dobije baterky.😊
Ahojte tak skúsim sa aj ja zapojit 🙂 🙂 ako sa udržat fit pri 4-och detoch?no jednoducho človek musí 🙂 😉 prve babo bolo fajn aj ked bol stale hladny,ale prechadzka bola von každy deň,ked pribudla druha dcerka ta nam dala trochu zabrat ani prechadzky von nepomahali,no ona zase v noci fajn spala tak sa dalo...po 6-tich rokoch sa nam zadarilo nečakane tretie babo chlapček,sme velmi radi,že sa narodil živy a zdravy,lebo prognózy z genetiky zneli najhoršie-no boli sme rozhodnuty s mm si ho nechat,že sa onho postarame aj keby sa narodil postihnuty- on bol od narodenia neskutočne uplakany,noci hrozne cez den tiež moc nepospal,no zvladla som to aj ked som par krat už padala na hubu,ako sa hovori ich usmevy vas naštartuju na každy deň aj ked s nim mame behačky po dr a stale nevedia čo mu presne je...no zatial chvalabohu chodí-zistili mu mutaciu sval.dystrofie no kedže to vyšlo aj najstaršiemu tak je zrejme,že ma mladši niečo ine,pretože starši je uplne ok..a v najhoršom obdobi sa nam zadarilo 4-te babo momentalne ma 8,5.mesiaca a je naše slniečko..prepačte za vylev,ak to tu nesmie byt tak zmažem..aj ked nevládzeme tak nas vždy postavia na nohy naše 4 zlatíčka-lubime vas všetky rovnako,ste naše baterky-dobijate nas energiou..pridavam našu spoločnu foto,takych foto je veru malo..prajeme krasny dník,aj ked je u nas zima a pršíí..
My sa snazime papat vela zeleninky a ovocia. Samozrejme netreba zabudnut na pohyb - preto chodíme kazdy den na prechadzky.. mala ich zboznuje a omnoho lepsie mi spinka.....
Treba papat vyvazenu stravu bohatu na vitaminy a pestru
Zakladom su ranajky vela ovocia a zeleniny co chuti kazdemu a ranna kazdodenna rozcvicka nikomu neublizi ! A prospeje sebe aj okoliu ( vysavanie,zehlenie a varenie) a potom len pridat pochyb,dlhe prechadzky s nasimi ratolestami za kazdeho pocasia,ci uz na bicykli,peso,alebo s kosikom,mne pomohlo aj chodit po schodoch kedze nemame vytah 😀 a na tretie poschodie s desat kilovym "vreckom" mi dalo zabrat chvala bohu uz chodime sami :-P nasli sme si rozne aktivity chodili sme na plavanie a fit lopty ,skakanie na trampoline ,ktore prospeli nam obom.Ked vonka moc prsalo cvicila som doma s mojim osobnym trenerom Filipkom a veerte dal mi zabrat 😀 a musela som cvicit aj s jeho vahou ,ale mal s toho obrovsku radost ,ze som fucala ako kon 😀 a to ma hnalo dalej jeho smiech.A v poslednom rade na udrzanie sa fit je pohoda ,vela bozkou,objati ktore nam v krvy rozprudi hormon stastia pri ktorom ani na cokoladu nepomyslime 💜A potom uz bol iba stastny usmev na osobnej vahe vid foto 🙂
Dobrý deň,
počas tehotenstva som pribrala 25 kg a ťažko som sa s tým vyrovnávala, pretože ani po pôrode kilečká veľmi dole samé nechceli ísť. A keďže som vždy vážila max. 50 kilov, vedela som že jednoducho niečo musím so sebou urobiť. Zmenila som stravu a keďže mi zistili histamínovú a laktózovú intoleranciu, nasadením diéty išli nejaké tie kilečká dolu. Cvičenie k zmene stravy dopomohli. V čom som sa úplne že našla sú RAW tortičky, ktoré nám veľmi chutia, zasýtia a sú bez cukru a múky.
https://www.modrykonik.sk/blog/ferihegy/album/m...
Maminka vždy štíhla ako prútik,
zrazu je o 25 kg. ťažší žrútik.
Kde sa taký balónik vzal ?
Keby sa tak nachvíľu položil dal.
Po mesiacoch ťuky ťuk,
pýtam sa ja na svet už.
Už som tu ja medzi vami,
a len tak teraz medzi nami,
som najkrajší milé dámy
Stále však plačem, bruško bolí,
maminka si od únavy očká žmolí.
Cez deň kmitá, v noci nespí,
Kedy ja už celú nôcku prespím ?
Maminka však hovorí,
Že je to vôôôôbec nevadí.
Započul som ja však neraz,
FIT mamičkou chce byť teraz.
Cvičí a zdravé mňamky pečie,
Už len čistá vodička z pohároch tečie.
Odporúčam všetkým vám,
Najkrajšiu mamičku teraz mám
Dobrá deň,aj ja by som sa zapojila do vašej témy čo nás udržiava vo fit forme je asi dostatok spánku,pozitívne myslenie,spokojnosť manžela a mojich detičiek.Pravdaže,dbám na dostatok ovocia a zeleniny ,ktorú sa snažím dopestovať si vo vlastnej záhradke a pobyt aj s deťmi na čerstvom vzduchu za každého počasia.A keď už nejaký ten soplík ku nám zablúdi mám poruke sirup od Dr.Maxa Betaglukán s vitamínom C a za pár dní sme fit ,ale,ako som na začiatku spomenula na prvom mieste je spokojná rodina a choroby sa nás nechytia.
Dobry den. Ak je stastna a spokojna rodina, je spokojna aj kazda mamicka🙂 a nepotrebuje ani fitko ani osobneho trenera:D lebo kazda z nas sa pre svojich snazi robit maximum, aj za tu cenu, ze nestihne serial, obed, ci kadernicku. Blazinec v svete rodiny dokaze byt obcas tak velky, ze som rada za to,ze stihnem posediacky vypit kavu. Nam sa nastastie vsetky choroby, hoc aj tie chlapske "na zomretie"vyhybaju, avsak tento mesiac sa mi podarilo zlomit prst. No nevadi. Raz za cas som aj ja v starostlivosti niekoho-lekarov ;)
@ferihegy júj, škoda, že sme neurobili súťaž o najchutnejší koláč. Ako by som rada niektorý ochutnala! 😉
@ivana_drmax Este mam pridite 🙂
urcite vela pohybu na cerstvom vzduchu, neklesat na duchu, vsetko prilis nedramatizovat a uzivat si zivot tak, ako plynie. mamina ma byt fit aj fyzicky aj psychicky, bez toho to nejde. deti potrebuju sice spolahlivu a zodpovednu maminu, ale aj zabavnu a hravu partacku. takze mysliet pozitivne a uzivat si s detmi vsetko pekne 🙂
Prajem krásny deň a ak môžem napíšem aj ja niečo o mojich skúsenostiach ako byť fit počas materskej? aj keď neviem či som tá pravá...
Som maminou 4 dcérkou a prvá dcérka sa nám narodila pred vyše 10 rokmi a vtedy som aj dosť pribrala, ale cez materskú som veľa chodila s kočiarom von ale nejako kilá neubúdali, trochu mi to vadilo, ale hlavne občasné poznámky od známych... Ale keď sa narodila druhá dcérka a kolobeh sa zväčšoval- nakupovanie, varenie, prechádzky, nejak som nesledovala či chudnem alebo nie, bola som zaneprázdnená mamička- lebo starých rodičov máme na opačnom konci republiky a tak starosti boli hlavne na mne. a keď som o ďalšie tri roky zistila, že som opäť tehotná- opäť som priberala a po pôrode som nestíhala jesť a možno som ani nechcela, lebo som si myslela, že schudnem, keď nebudem jesť, ale nebola to vôbec pravda. Ale postupne keď som si našla čo kedy a ako stíhať detičky, škôlku som sa aj ja naučila pravidelne jesť-hlavne ovocie, zeleninku a veľa piť-čistú minerálku a musím povedať, že mi veľmi pomáhal aj manžel, lebo výborne varí a hlavne zeleninové špecialitky a pomáhal mi aj vtom, že nikdy mi nepovedal, schudni... práve naopak. a tak postune sa moja váha začala sama znižovať ale musím povedať, že okrem pravidelného jedenia som každý deň aj športovala- aj keď nie v telocvični, ale chodila
som denne aspoň 6-8krát peši na tretie poschodie,keďže bývame na treťom poschodí bez výťahu a tak som aj posilovala-v jednej ruke nákup, v druhej malá dcérka na rukách.
A už keď váha bola celkom fajn- zistila som, že som opäť tehotná, no pre všetkých veľký šok, nikto nerozumel, prečo v dnešnej dobe ďalšie dieťa, ale ja som bola šťastná a manžel tiež, dcérky si priali ale ďalšiu sestričku, aj keď babky chceli vnuka, ja som tajne dúfala, že to bude tiež dievča, napínali sme sa až do pôrodu a narodila sa nám štvrtá princeznička- NO proste krása. Aj keď obdobie ťažké, ale musím povedať, že malá teraz oslávila 2 roky a ja som schudla a obliekla som si nohavice, ktoré som nosila ešte na VŠ, no proste úžasné. A ak môžem tak dám nejaké moje triky ktoré mi pomohli hlavne teraz si opäť získať dobrú váhu:
1. Nemyslite na to, že chcete schudnúť
2. Tešte sa, že ste maminy a nedržte drastické diéty, práve naopak pravidelne jedzte, niekoľkokrát do dňa-veľa zeleninky, ovocia, syrov ale aj mäsko
3. Dodržujte pitný režim- pite hlavne čistú minerálku
4. veľa choďte- ak sa Vám nechce ale nemáte čas tak môžete po schodoch a pritom môžete aj posilovať-ak nosíte nákup ale malú dcérku ako ja 🙂 🙂
5.Veľa sa smejte s deťmi aj s manželom
5.Hrajte sa s deťmi rôzne hry- napr. tancujte-kolo,kolo mlynské a budete šťastné vy, že kilá idú dole, tak aj deti
6. Neberte si poznámky druhých ľudí, že by si ste schudnúť veľmi k srdcu,myslite pozitívne a majte sa radi také aké ste,veď byť FIT znamená mať dobrú pocit hlavne vnútri .
@ivana_drmax ďakujem za super týždeň a cenné informácie,lekáreň navštevujeme pravidelne lebo ju máme po ceste a pri naše 6 člennej rodinke toho stále treba dosť a práve zajtra 20.5.oslavuje naša 3.dcérka 5.narodeninky tak možno sa nám pošťastí... a ak nie nevadí, veď maminiek je veľa, tak držím palce všetkým a snáď moje rady niektorej pomôžu Krásny deň všetkým v Dr.MAX
POZITÍVNA MYSEĽ -ÚSMEV NA TVÁRI-ŠŤATSNÉ CHVÍLE S DEŤMI A MANŽELOM prajem všetkým na MK, DR.MAX lekárni a aj Tebe Ivanka.
no tak ja len v skratke: na výlety svorne chodíme..cez rieky sa s námahou brodíme..na bikoch učiť sa jazdíme..občas sa po páde modlíme.. Doma je to o hubu..milujú robiť bu bu bu ..neskôr sa ešte pobijú..mamu večer na rozlúčku zlinčujú ...a božtek jej darujú.
Život s troma chlapmi je zážitok ...žiadny prežitok ..a večer mám občas pôžitok. 😀
Musím ja byť veru fit najprv nieco uvariť , povysavať , upratať a aj s deťmi sa zahrať .Nemám čas ja lenošiť aj na nákup treba odskočiť. Stále mať čo robiť to je recept ako byť fit.
dobry den, ja by som poradila len to, ze vsetko s KLUDOM, tiez ze nemusime zabehnut 10 km denne, lebo ved to robi suseda a ma tak super postavu... tiez, ze deti nas potrebuju USMIATU a ODDYCHNUTU, teda, ked idu spat deti aj cez den, mame ist aj my, zlate pravidlo, tiez vela PIT a JEST PRAVIDELNE a hlavne zeleninu a ovocie, je jasne, ze rozbalit horalku zaberie menej casu ako osupat a nakrajat napríklad jablko ci hrusku 🙂 dopriat si CAS pre seba a samozrejme si DOPRIAT si aj nieco len tak napríklad novy ruz 🙂 ved aj to potesi 🙂 vediet POZIADAT O POMOC ,ked uz padame dole pusou, ked to babky nevidia.. a nehrat sa na hrdinku, tiez ze travit co najviac casu VONKU, to je jasne, vitamin D je dolezity, a nezabudat tiez na SEX pre pokoj v rodine 🙂)))a vraj aj omladzuje 🙂)
pekny den vsetkym 🙂
Ako sa udržať fit. Ľúbiť sa ako manželia, ako rodičia. Bojovať zo všetkým spolu nie sám za seba a viem o čom píšem takto ťažko bojujeme skoro tri roky. Lekári stále niečo nájdu. Ale ak mne a môjmu manželovi naša dcéra 2roky a 9mesiace pošepka do uška že má ĽÚBI to má robí fit. Aj keď som po pôrode pribrala aj keď som niekedy chorá a necitim sa dobre moje slniečko má vylieči úsmevom, pusou, objatím. Toto ma robí fit skoro tri roky a dufam že to tak bude naďalej.
Ako sa udržať fit počas materskej dovolenky? Tak v prvom rade, dovolenka to teda vôbec nieje 🙂 pretože okolo drobca sa človek dosť nabehá keď ho chce nakŕmiť, prebaliť, okúpať, uspať a kopu iných vecí... Ale tak prechádzky na čerstvom vzduchu sú asi najlepšou voľbou ako sa udržať fit, samozrejme patrí k tomu aj zdravá strava, pitný režim, dostatok spánku, oddychu, ale taktiež aj spoločné šantenie s ratolesťou. Čo sa mňa osobne týka, po pôrode som nemusela zhadzovať žiadné kilá akurát tak trošku vyformovať bruško pár brušákmi, na ktoré som aj tak zabúdala takže z cvičenia nebolo nič. S malou sme chodili hlavne vonku vždy keď sa dalo, stravovala som sa normálne. Ale netreba zabúdať ani na to ako udržať svoj mozog fit 🙂 keďže počas materskej má človek úplne iné myšlienkové pochody, zaujíma sa skôr o to koľkokrát za deň malo bábo špinavú plienku, kedy jedlo, kedy ho treba dať spať, aký príkrm mu zas vymyslieť atď. atď teda treba sem tam precvičiť aj šedé bunky mozgové nejakou tou krížovkou, hlavolamom, pozerať správy-byť v obraze. A hlavne všetko robiť s pozitívnym nasadením 🙂
udrziavat sa fit na materskej/rodicovskej dovolenke? na slovensku je to urcite dlhsia doba ako v anglicku, ale urcite netreba zabudat nato ze narodenim dietata sa zena nestala len matkou ale stale je i partnerkou svojmu manzelovi a osobnostou pre seba, takze urcite si treba vyhradit cas na seba a cas straveny pre seba a manzela, pokial to moznosti dovoluju dieta dat postrazit starym rodicom a napriklad s partnerom vyrazit do kina ci na veceru a tiez ked ma manzel chvilu casu nenechat sa bat mu dat dieta na starost a ist napriklad von s kamaratkami na kavu ci do fitka si zacvicit a vnimat vsedny svet a nie len papanie, kakanie a tie bezne mamickovske starosti 🙂
Dobrý deň,
počas materskej dovolenky som si doma vytvorila svoje vlastné fitnes centrum, ktorého súčasťou je aj zdravá bio strava.
Nevyžadovalo to veľkú investíciu do prístrojov, poväčšine som fitnes náradie už mala doma.
JA SA SNAŽÍM HLAVNE POZITÍVNE MYSLIEŤ A ZACHOVÁVAŤ POKOJ (AJ KEĎ TO NIE VŽDY IDE) ZDRAVO SA STRAVOVAŤ NO A O POHYB SA MI POSTARAJÚ DETI 🙂
Este ked som bola mala tuzila som po detoch,a moj sen sa splnil v roku 2011 ked k nam do rodinky pribudla najstarsia-Bianka,precestovali sme skoro cele slovensko,uz na 6tyzdnov sme boli na prvom vylete v Tatrach a odvtedy stale niekde ak sa da,zbehneme....v podstate aj to ma udrziava fit,tie vylety,kde pri nich aspon trosku zregenerujem,kedze cez tyzden sa to velmi neda,kedze manzel pracuje od rana do vecera.Dokedy sme deticky nemali moj zivot ak sa obzriem par rokov dozadu bol v podstate dost nudny,z detmi je to ovela vacsia sranda 😀 Vela humornych pribehov clovek zazil,videl a pri niektorych sa mi az rozum pozastavil,ale zvladli sme to.Od malička som bola takej mohutnejsej postavy,kolko rokov som sa drzala na dietach a vzdy to bolo take deprimujuce pre mna.....potom som s tym sekla,teraz mam taku vahu ako aj pred rokmi,niesom stihla,ale tym ze mam svoje deticky,som spokojna a stastna,vaha u mna nieje vsetko,hoci mohla by som byt stihlejsia,kolko ludi keby len toto trapilo,kazdy den citam tu na mk kopu pribehov,pri niektorych si poplacim,pri niektorych narehlim/parkrat sa mi uz podarilo aj dieta zobudit/V roku 2015 pribudla do rodinky druha lasocka-Zuzanka,som najstastnejsia mamina na celom svete,vzdy som chcela dve kocky a mam,no co viac mozem chciet,snazime sa udrziavat vo forme a fit.....
Všetko je v hlave. Ak človek myslí pozitívne hladá ten povestny pohar ako polo plny tak vsetko ide lahsie. Co clovek vysiela do sveta aku energiu tak taka sa mu aj vracia. A vzdy sa vsetko da vyriesit a ak nahodou neda tak sa to vyriesi same.
Netreba uzkostlivo vsetko sledovat dat viac na svoj instinkt zit v sulade so svojim telom starat sa aj o seba svoju dusu radsej ako o to ci som vyluxovala cely dom.
A dopriat si cas bez deti ...
takže dievčatá idem na vyhodnotenie tejto súťaže.

Čo mne pomáha byť fit počas materskej? No samozrejme moje dieťa 🙂 ale nie,nemôžem sa sťažovať pretože si materskú ozaj užívam s mojou láskou, ale občas som aj ja bez šťavy 🙂 prvé mesiace mi chýbala čokoláda,ktorú som obmedzovala kvôli kojeniu, ale teraz si ju dám kedykoľvek a v akomkoľvek množstve vždy, keď cítim, že potrebujem dobiť baterky 🙂 najnovšie mi pomáha relax na záhradke alebo vlastne na väčšej záhrade 🙂 Ďalším pozitívom je pre mňa leto,teplo a hlavne energia zo slniečka 🙂 teším sa už na dlhé letné dni na dvore, grilovačky a guláš párty s rodinou či priateľmi a hlavne nás čaká sťahovanie do nového domčeka tak aj to ma drží momentálne v pozitívnej nálade 🙂