Čím mě dětí vždycky rozesmějí?
Dnes je Apríl, tedy den žertíků a bláznivých nápadů 🙂 Myslím, že každá maminka by mohla vyprávět, co všechno už se svými dětmi zažila... Mají vaši miláčci nějaké zaručené schovávačky? Půjčují si třeba vaše oblečení, šminky, klíče nebo třeba mobil? Už vám "vyzdobily" stěny v bytě? Pochlubte se, co všechno vaši malí rošťáci už dokázali 😀

Môj syn bol v izbe nejako ticho . Išla som po chvíli pozrieť, a on si vystrihoval kvietky na paplóne....
@fazulka17 Koukám, že máte opravdu zvídavou dceru 🙂 Ale je dobré, že přesně víte, kde můžete najít "ztracené" věci 😀
@iwesska Je to opravdu odborník 🙂 Když měla moje Anička asi dva roky, tak manžel vymaloval celý byt. Dalo mu to obrovskou práci, dělal to to celé sám. No a když na chvilku usnul, Anička si vzala fixy a voskovky a pomalovala stěny po svém. Prý tak je to hezké 😀
@bonaqa2013 Každé dlouhé ticho by mělo být podezřelé 😉
@lidka_hipp tak to áno ale trvalo nám veľmi dlho kým sme na to miesto prišli 😀
@lidka_hipp Moj muz tiez maloval vsetko sam a ta stena co je na prvom obrazku, tak ta to ma za sebou uz 3x 😀
@lidka_hipp tak to nezávidím,ako je pravda keď nastane ticho tak sa robí niečo zlé to poznáme aj u nás 😀
Moj maly ma naposledy rozosmial ked sme sli po prvykrat malovat. Mame taku omalovanku ze mokrym stetcom staci prejst po obrazku a on sa sfarbi. Tak som krpceka posadila do stolicky, dala pred neho omalpvanku, stetec a do misky od kompotu napustila trosku vody. Dam misku na stol a kym som stihla nieco spravit alebo povedat,syncek pohotovo misku vzal do ruk a vodu vypil 🙂 a tak bolo aj druhy aj treti krat.....no je proste uzasny 🙂 som sa nasmiala, inak pravidelne sa na nom smejem ked chce napodobnit maminku ako sa maluje, kradne mi stetec na puder a prechadza si s nim po tvaricke, ked si leskujem pery tak spuli pery aj on, je proste uzasny 🙂

tak na takéto vylomeniny je moja dcérka expert napríklad zobrala centrofixu a popísala nám celú posteľ vrátane perín a vankúšov, všetko čo nevieme nájsť zaručene nájdeme v detskej izbe na stolom tam je je skrýša, taktiež môj mobil bol obeťou už dva krát napustila sliny do nabíjania takže musel byť v oprave.No top historka bola keď sme mali návštevu dali si kávu, minerálku, džús a taktiež vodku.Išli sme ich vyprevadiť a naša malá zatiaľ pomiešala zbytky s pohárov a potom to vypila