icon

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?

lidka_hipp
2. apr 2015

Milé maminky, hodně si vás přálo soutěž o balíček voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Vůbec se vám nedivím, protože HiPP kosmetiku u nás používá celá rodina a to už moje Anička chodí do první třídy 🙂 Napište mi, podle jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Pět vylosovaných odpovědí se může těšit na kosmetický balíček HiPP.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý.

SOUTĚŽ: Jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko?
peta2108
2. apr 2015

Ahoj ja sa priznám že mne pri vybere kozmetiky pomohol aj MK 😀keď sa drobec narodil používala som klasický modrý olejcek na odporúčanie mojej mamy no akosi som sa s ním nevedela stotožniť tak som posklulovala po niečom inom. Keď som zbadala v obchode hipp olejcek a po pozitívnych recenziách tu z mk vravím si vyskúšam a bolo to to najlepšie rozhodnutie. Malý má nádhernú pokožku a ešte aj úžasne vonia každý ho onuchava a pýta sa čím ho natieram. S radosťou doporučujem hipp 😊inak na kúpanie používame zatiaľ len mydielko ale chystám sa pomaly pokukat nejaký samponik asi taktiež od vás 😉

pekna1
2. apr 2015

My sme dlho nevyberali, teraz mame druhe babetko po 7 rokoch od prvej dcerky. A volba bola jasná. To co sa nam osvedcilo pri dcerke plati aj pri syncekovi, klasicky prirodny mandlovy olej. Do kupela len zatial cistu vodu. A stale rozmyslame nad vasou hipp kozmetikou ako druhoy voľbou, na zaklade recenzii od inych mamiciek. Testovaci balicek by teda prisiel vhod. Pekny den 🙂

sisika007
2. apr 2015

My sme dostali v nemocnici balíček HIPP a ostali sme verní tejto značke 🙂 a hlavne vlhčené obrúsky sú neporovnateľne s inými.. Niekedy by som tieto výrobky aj jedla, také sú voňavé 🙂

denkabenka
2. apr 2015

Ja so vyberala podľa kritéria hlavného pre mňa,aby výrobok pre moje dieťa neobsahoval sodium benzoate-čiže benzoan sodný,čo je rakovinotvorný konzervant.Od narodenia som pri dcérke používala vlhčené utierky HIPP Ultra sensitive,pretože tieto neobsahujú spomínaný konzervant.Taktiež používame šampón a penu do kúpeľa zn.HIPP,mai sme aj mandľový olej a bol fajn.My sme spokojní a môžeme odporúčať ďalej.Švagrinej sa za pár dní narodí bábätko,takže "povinne" dostane odo mňa balíček kozmetiky HIPP.

petrabartkova
2. apr 2015

My sme prvy mesiac nepouzivali ziadnu kozmetiku, len cistu vodicku. Az do 7. mesiaca sme pouzivali mydlo Sebamed z DM drogerie, kedze som nan citala same dobre recenzie. Kedze my cela rodinka pouzivame Niveu, tak som Ellinke kupila jej prvy sprchovy gel taky modry Nivea. No ked ho spotrebujeme chystam sa na tu kacicku od Hipp. Velmi sa mi paci a kedze som sa tu docitala, ze aj pekne vinia, tak sa uz velmi tesim 💟💟💟

karolina297
2. apr 2015

My sme z nemocnice odchádzali s modrou Indulonou, časom sme prešli na Niveácke a Hippácke výrobky. Inak kupujeme čo je v akcii.

ellushka
2. apr 2015

V ramci pripravy vybavicky som dlho vyberala kozmetiku pre nasu dceru. Nakoniec ma presvedcil HIPP. V nemocnici sice pouzivali inu kozmetiku, ale rozhodnutie som uz nezmenila. Dceru zatial umyvam len cistou vodou, ale ked je pokakana pouzijeme sprchovy gel od HIPP. Taktiez mame aj vlhcene obrusky a olejcek, ktory vonia tak uzasne, ze sa s nim obcas natriem aj ja. 🙂 Ked bolo chladno a veterno, uz som ani nemusela uvazovat aky krem do nepriazniveho pocasia pre babo kupit a rovno som siahla po kremiku Vietor a Zima od HIPP.

florkolka
2. apr 2015

My sme skusali vzdy inu znacku a kedze nam ziadna nerobila problem,aktualne nakupujeme podla zliav 🙂

luchajda
2. apr 2015

Mne už v pôrodnici odporúčali detské sestričky kozmetiku Hipp rovnako ako kamarátky. Priznám sa, že prvé tri mesiace sme ale žiadnu kozmetiku nepoužívali. Teraz už postupne raz týždenne umyjem vlásky šampónikom (resp vždy keď musím hlavičku naolejovať kvôli mliečnej chraste), riťku umyjem mydielkom. Používam zatial jedine Hipp, nepotrebujem experimentovať či by sa podobná kvalita nenašla aj u lacnejšej značky. Vlhčené obrúsky používame hlavne keď sme mimo domova, lebo doma to istí sprcha 😀 Tu som vyskúšala veľa značiek a Hipp sú u nás na prvom mieste. Síce by som prijala lacnejšiu alternatívu, ale zas nepotrebujem aby sa mi malá z lacnej nekvality osypala...

maminamatka
2. apr 2015

Moja malá Emuška ma velmi jemnu pokozku a po vyskusani roznych produktov na odporucanie kamaratok, doktorky a reklám sme to vzdali( akosi nic jej nesadlo)a zacali sme pouzivat len cistu vodu . Je síce pravda ze kozmetiku Hipp sme este neskusili a preto by bolo super vyhrat tieto produkty a skusit dat este sancu tejto znacke pred obycajnou cistou vodou. :O)

lolah
2. apr 2015

Pri synovi pred piatimi rokmi som nevedela o detskej kozmetike nic. Isla som na to stylom - pokus - omyl a ta, ktora nam sadla som pouzivala uz stale. Pri dcerke, o styri roky neskor som zacala pouzivat tu istu, ale casom som presla na inu, pretoze ta nam sadla viac. Ale kedze dcerka sa nerada kremikuje, vlasky ma malicko este aj ako 15-mesacna, tak pouzivame len mydlo a mlieko.

sarra01
2. apr 2015

V porodnici som v babyboxe mala vzorku kozmetiky, ktoru ked som vyskusala na babatku bola som s nou spokojna, odvtedy som jej uz verna stale 🙂

hamaka
2. apr 2015

My použivame kozmetiku HIPP od narodenia a sme maximalne spokojni. Dokonca sa musim priznat, ze telove mlieko obcas pouzijem aj ja, nakolko mi velmi prijemne vonia 🙂 Kozmetiku mi odporucila sestra, ktora ju pri malej tiez pouzivala.

lenosko
2. apr 2015

Nas krpec ma doteraz co najmenej "kozmetiky". Ked sa narodil, mali sme doma olivovy olej z lekarne, rybaciu masticku na zadocek a umyvaci gel Balea. Gel sme pouzivali len ked naozaj bolo treba (napr. ked sa prekakal az na chrbat 😀 ), vacsinou bol kupany v cistej vode. Nepotreboval ziadne kremy, telove mlieka, speci sampony... V lete sme ho museli " cistit" denne, z ihriska prisiel vzdy ako prasiatko, stacil Balea gel. Ale teraz by sa mu zisla ta kacka s pumpickou, aby si castejsie isiel ruky umyt 🙂 Da sa vyhrat ta kacka? 🙂

veronique_1
2. apr 2015

Ja som este na materskej pred porodom napisala mail asi 15 kamoškám - mamičkám malých detí a opýtala som sa na ich skúsenosti s kozmetikou pre deti. Vybrala som si tú, ktorú odporúčali najviac. V porodnici na kúpanie používali práve takú, na ktorú sa najviac sťažovali viaceré kamošky - alergie na ňu. Takze hoci my sme nemali problemy, nepouzivala som ju potom. Na zadoček sme v porodnici dostali vzorku sudokremu, s tym som bola velmi spokojna.

sunibrutal
2. apr 2015

My sme tiez vyskusali uz vselico - vyberám podla kriterie: kvalita , cena, vona . z hipp sme mali zatial len kacicku s penou - no tá je super 🙂 dúfam vyhráme a mozeme vyskúsat dalsie super produkty!

beatabuckova
2. apr 2015

Dobrý deň,
nám pani pediatrička odporúčala kozmetické výrobky Hipp,nakoľko môj malý mal veľmi suchú pokožku.Od narodenia používam Hipp umývací gél,olejček aj krém na tváričku a som nadmierne spokojná. A spolu s malým tieto výrobky používa aj malá a krém na tváričku aj mamina 🙂

hotacka
2. apr 2015

Kamoška mi pre malu poradila kozmetiku Hipp ktora nam nakoniec aj ostala 🙂Hipp je 1*

bibyke
2. apr 2015

Kedze nas maly syncek ma citlivu pokozku,vyskusali sme kadeco,pochodili kozne lekarky..no jedine bioderma mu sadla.. Dokonca ani hipp kozmetika mu nevyhovovala ☹ Ale ak by som vyhrala tento balicek,rada ho podarujem mojej neterke,ktora nastastie nema problemy s pokozkou a vyhovuje jej kazda kozmetika..

ivet1371
2. apr 2015

Mne bola pred rokmi odporučana nivea výrobky aj som pri všetkých deťoch zostala pri nej.neviem si predstaviť kúpať v čistej vode keď je babo ogrckane alebo okakane.a po narodení bez mastenia telovym mliekom keď sa šupali😉

agataaghova
2. apr 2015

Pre toto potrebujeme kozmetiku HIPP. 🙂

matarka
2. apr 2015

Ja som si nechala poradit od znamych a tiez som si pozrela referencie od mam tu vo fore. Zvacsa pouzivam cistu vodu, na zadocek detske mydlo Bupi a na masaz noziciek, ktoru musim robit, Excipial Kids alebo vzorku teloveho mlieka Linola. S Hipp mam skusenost zatial s olejom na tehotenske brusko (kraaasne vonia!) a rozpustnym cajom pre dojciace matky - ten som mala aj v porodnici. Rada by som vyskusala aj ine produkty, mozno sa na mna stastie usmeje🙂

anita
2. apr 2015

V pôrodnici, kde som rodila používali pre bábätka kozmetiku Hipp, tak sme nakoniec aj my kúpili prave taký istý olejček. Prvé mesiace sme malého kúpali len v čistej vode a potom sme mu dokúpili aj penu. Olej sem- tam úkladnej malému aj ja 😊. Okrem Hippu používame ešte Niveu.

maminecka2
2. apr 2015

Ja som donedávna ani netušila že Hipp má aj kozmetiku, určite by som rada vyskúšala. My používame na odporúčanie kamarátky vačšinou Seba med a sme spokojní, občas aj iné značky, chlapci našťastie zatiaľ všetko tolerovali dobre.

nikinka1111
2. apr 2015

Hipp je top kozmetika. vyberala som ju podľa zloženia. a ako bonus má krásnu nevtieravú vôňu 🙂

evulienkaslx
2. apr 2015

referencie od mamiciek, citam zlozenie- co najmenej drazdivych latok a davam prednost vyrobkom na citlivu pokozku, bez parfumov, farbiv a mnozstva konzervantov

mikaela87
2. apr 2015

V pôrodnici mi odporučili pre novorodenca používanie mydla s lanolínom, tak sme kupovali Bupi. Postupom času sme začali používať penu na umývanie v kačičke, ktorú dcéra veľmi miluje, pretože sa môže pekne poumývať a ponatierať penou. Šampon na vlásky sme zatial použili z lekárne, ale v prípade, ak by sa nám podarilo vyhrať kozmetiku Hipp, by sme konečne vyskúšali aj dalšie výrobky Hipp.

majah212
2. apr 2015

Dobry den, musim sa priznat, ze my nepouzivame zatial ziadnu kozmetiku. Maly ma 5 mesiacov, na kupanie mame iba olejovy kupel, ktory dame do vody a potom hom natriem len cistym olivovym olejom (vlasky nemame, takze samponik nepouzivame a mydlo a inu kozmetiku odkladam na neskor). V nemocnici pouzivali kozmetiku Johnsom baby a maly na to reagoval velmi dobre, avsak doma sme ju zatial nevyskusali.

nessie2014
2. apr 2015

Ja zatial používam minimum kozmetiky. Povedala som si, že do roka to dieťa moc nepotrebuje. Raz za čas jej umyjem vlásky šampónom a keď nájdem v plienke "kucapacu" tak aj riťku namydlím, ale krémik sme používali len 3 dni a to ma musela doktorka dlho prehovárať. V minulosti mi kožná poradila aby som používanie kozmetiky v prvých mesiacoch obmedzila na minimum a keď už začnem používať, tak radšej overenú značku. Špeciálne ma upozornila na katalógové kozmetiky. Keďže aj v pôrodnici používali Hipp, kúpila som aj domov túto značku a zatial spokojnosť veľká 🙂

haidi
2. apr 2015

S kozmetikou Hipp som predtym ako sa nam narodila dcerka nemala vobec ziadne skusenosti,od narodenia sme viac menej na UM presli sme od roznych znaciem UM ,ktore nam vobec nesedeli az ku mliecku od Hipp ,ktore mi odporucila kamaratka a mozem povedat ,ze to bola velmi dobra volba ,ktoru nelutujem a tak som sa rozhodla ,pre tuto znacku nielen v oblasti UM ,ale aj kozmetickych pripravkov ako u nas velmi oblubeny sprchovy gelik pri kupani ,telovy olejcek pri masazi a kremik na citlivu plet na tvaricku 🙂 a u mna velmi oblubene vlhcene obrusky a hlavne male cestovne balenie ,ktore je velmi prakticke 🙂