SOUTĚŽ: Můj andílek má nejradši...
Milé maminky, moc se mi líbilo, jak jste zapojily do naší velké soutěže o balík příkrmů v hodnotě 100 €, a tak jsme si v HiPP řekli, že bychom pro vás měli připravit další velkou soutěž 🙂 Tentokrát hrajeme o balík hned 50 příkrmů HiPP!!! Napište mi, jaké je nejoblíbenější jídlo vašeho miláčka. Nemusí to být jen náš příkrm 😀 Odpovídat můžete do neděle 18. října do 12 hodin. Večer pak vylosujeme jednu šťastnou maminku.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu a podle posledních vědeckých poznatků. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

moja dcerka zatial len moje mliecko, mladsi syn je vely jedak zje vsetko co mu dam na tanier no najviac zboznuje spenatove halusky a najstarsi syn je zasa naopak strasne slaby jedak. jedava s krikom no ma rad hocijake natierky na chlebe a obaja zboznuju paradajkovu polievku
MOJ SYNCEK ZBOZNUJE JABLCKOVE VYZIVY 🙂
Nam zatial chutí bohužiaľ mliečko z flašky keďže nám nebolo dopriate kojiť a sme ešte maličký. Avšak pomaly ale isto pokukujeme po prikrmoch aj vašej značky keďže s kozmetikou od vás mame skvelé skusenosti 🙂
Moj synček má najradšej tzv.zelené cestoviny -cestoviny so špenátom a syrom, polievočku ma rád kyslú zemiakovú a zo sladkostí je na prvom mieste tyčinka DOTS!
Naša mala ma najradšej polievocky hlavne špenatovu a porkovu ,u nas je celkovo varenie a papanie zlozite mam 4 deti a každé má rado nieco ine :D
u nás ide všetko, ale najradšej majú moje detičky zeleninkové rizoto 😉
Nasa Laurinka ma zo vsetkeho jedla najradsej slepaciu polievocku..ma tam vsetko masko, sliziky a vela vela zeleninky..mohla by ju jest stale 🙂aj dnes ju ma na obed :P
Dcerka najradsej papa prevazne mliecko HIPP ale chuti jej aj mrkvicka alebo tekvica🙂
Pri mojej 1,5 ročnej princezne je ťažko určiť jej obľúbené jedlo, nakoľko je výborný jedák a spapá všetko čo jej pripravím. Snažím sa variť zdravšie i keď nie vždy 🙂 Ale keby som mala vybrať jednu vec, ktorú by mohla jesť stále, tak sú to určite cestoviny s kukuricou a syrom.
Moja mala ma najradsej brokolicu...vsetko kde je brokolica je mnam 😀
Zemiaciky s maskom a zeleninkou. Zo zeleniny ma najradsej mrkvicku, ale zeleninu ma rad. Dokonca radsej ako ovocie.
Tekvica hokaido a ryby s akoukoľvek prílohou
Uprimne poviem ze by som bola radsej keby moj syn papa mnou uvarenu stravu namiesto prikrmov,no bohuzial velmi sa nam nedari takze zatial mame vzdy poruke polievku s psenicnymi krupami alebo prikrm s morcacim maskom,tieto su najoblubenejsie.a sinter je taky vyberavy ze inu znacku nechce🙂
Náš synček má najradšej materské mliečko 🙂 čo sa týka príkrmov skúsili sme zatiaľ mrkvičku a zemiačik. Keď to prvýkrát ochutnal z jeho výrazu bolo vidieť velké začudovanie "Mamiiii čo mi to dávaš?" 😀
moj Šimonko má rad každú zeleninu v akomkoľvek prevedení. No najradšej má zeleninu s pšenovou kašou. Zo zeleniny je to tekvica a karfiol.
moja mala ma zatial najradsej mliecko od maminky, ale co ma velmi prekvapilo, vcera zjedla polovicu prikrmu Hipp mrkva, kukurica a kuracie maso....bola som uplne nadsena 🙂 ....super....zajtra bezim kupit dalsie 😉
První příkrm dostal jsem loni na jaře,
vařenou mrkev - brrrr, nechtěl ji ani pes na dvoře.
Rodiče mi řekli, co s Tebou malý človíčku
a ukázali mi od Hippu skleničku.
V hlavě mi začal hlodat malý červíček,
co tomu asi řekne můj mlsný jazýček.
Ikdyž to doma vypadalo jak po velkém třesku,
snědl jsem to až do dna rychlostí blesku.
Mrkev, dýně, špenát, ovoce,
vše od Hippu chutná mi velice.
Teď už je mi o rok a půl víc,
ale kromě Hippu nejím skoro nic.
Nejvíc mi chutnají bio těstoviny,
jsou dokonce lepší než maminčiny 🙂
moje dcerky zboznuju polievocky priamo zo zahradky, co je lepsie ako vybehnut si vonku, natrhat si vsetkeho domaceho a potom to uvarit? je to to najzdravsie co im mozem dat, a preto sa tomu velmi tesim, ale ked pride zima, musime sa spolahnut aj na veci kupovane, dufam, ze su aspon zpolovice take zdrave ako tie nase 🙂 🙂 🙂
nasa Veronika najradsej papa jablko s bananom 🙂
Našej malej chutí najviac mäsko. Keď bola menšia tak som príkrmy kupovala ale občas som ich robila i doma. Nikdy tam nemohlo chýbať mäsko. Teraz už nemá problém uchmatnúť si rezeň a len tak ho zbaštiť ako čokoládku(to ju naučila svokra, hovorí jej daj si rezník len tak do ruky 🙂 ). Nemá problém spapať čokoľvek len okrem sladkých jedál a koláčov, tým sa jej nezavďačím. A samozrejme ovocie a zeleninka. A najobľúbenejšia polievka je špenátová, úplne ju zbožňuje. 😉
Mojmu mladsiemu syncekovi velmi chutia kase s ovocim a starsi by najradsej jedol iba jogurty. 😉
Po tekvici sme našli druhú lahôdku...špenát 😀 väčšina ľudí od týchto dvoch vecí uteká, ale naša malá si myslí niečo iné...ako o všetkom 😀 (myslím tým- má hračku, ale misto aby sa s nou hrala, obžúva etiketu...snažím sa, aby sa hrala s hrkálkou, nie, omnoho zaujímavejší je reflexný prúžok a pumpička z odsávačky, zvlášť ked cez nu vydáva úplne iný zvuk...alebo dám ju na hraciu deku, o chvíľu ju nájdem oblizovať podlahu ešteže je ohrádka už objednaná... takže tak, ráta sa aj to ako obľúbená pochúťka? 😀 )
Jonáško má rád varenú tarhoňu a kukuricu, zeleninové polievky. Z ovocia jablká a banány.
Moji drobci majú zatiaľ najradšej mamine mliečko. Ľúbia ho až tak veľmi, že sa im pri papaní orosia čielka. Pri papaní stonajú, achkajú, mľaskajú, no sú jednoducho na spapanie aj oni. Koja sa naraz a počas jedla už na seba dočahujú a jeden do druhého drapkajú ručičkami, pozerajú jeden na druhého, ako keby súťažili, kto spapá prvý. Keďže sa vypýtali na svet o mesiac skôr ako mali, pani doktorka nám doporučila skúsiť príkrmy až od ukončeného piateho mesiačika, takže si začínam všímať na pultoch predajní ponuku rôznych detských príkrmov, ktoré dám svojim drobcom ochutnať. A v našej špajzi na polici už čakajú na svoji chvíľku hipp prvé príkrmy, brokolica, mrkva a karfiol, tak uvidíme ako sa im budú nové chute pozdávať.
Dvanásť hodín, čas obeda,
Tomáško ponúkať sa nedá.
Chutí teplá polievka,
všetko mizne z tanierka.
Kaleráb, karfiol, kel aj mrkvička
dobrú polievku uvarila mamička.
Polievočku si rád môj drobček dá,
ako druhý chod halušky s mäskom rád má.
S papaním problém nemá, zje všetko - veru hej,
a po dobrom obede bude spinkať aj do druhej.
Nasa emmka ma rada vsetko.. Len rano otvori ocka a uz na mna krici ,, mama mnam,, 🙂
@butterfly22 ja toto nechápem,vážne tej vašej malej chutia takéto hnusky???:(náš Thedor ich dva razy vyskúšal a vždy vracal...

Syncekovi sa snazim varit pestro a v bio kvalite ale na spestrenie skusame 1x tyzdenne aj kupovane vyzivy. Najvacsiu radost mu vsak robia 2 vase vyzivy: tagliatele s morskou rybou brokolicou a smotanou. A cervena repa s jablkami a hov.masom. a somozrejme ovocne vyziv v ktorych je banan. Ine nespapa