SOUTĚŽ: Můj andílek má nejradši...
Milé maminky, moc se mi líbilo, jak jste zapojily do naší velké soutěže o balík příkrmů v hodnotě 100 €, a tak jsme si v HiPP řekli, že bychom pro vás měli připravit další velkou soutěž 🙂 Tentokrát hrajeme o balík hned 50 příkrmů HiPP!!! Napište mi, jaké je nejoblíbenější jídlo vašeho miláčka. Nemusí to být jen náš příkrm 😀 Odpovídat můžete do neděle 18. října do 12 hodin. Večer pak vylosujeme jednu šťastnou maminku.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu a podle posledních vědeckých poznatků. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

dusene kuracie maso s brokolicou 🙂
Cestoviny so zeleninkou, to miluje a do toho mu zamiesam aj masko, tak aj to zje. Zo zeleniny ma rad snad vsetky druhy.
mäso, mäso a ešte raz mäso 😀 a pomedzi to - jabĺčko
môj Dominik má najradšej zeleninovú polievku 😀
U staršej dcérky jednoznačne bodovali mliečne kaše a bez toho, aby som zveličovala, musím napísať, že tie od Hipp sú skutočne najlepšie. Mladšia dcérka má najradšej všetko, ale najnajradšej asi jedla s mäsom, ale tiež ovocné príkrmy s müsli, ovsenymi vločkami, alebo bielym jogurtom.
Ahojte mam dve deticky dcerky Silvinku a Petku.Petka ma teraz 3 mesiace a 2 tyzdne kedze som bola chora nemohla som dojcit tak nam v porodnici doporucili HIPP BIO a je spokojna Petka aj ja krasne pribera je kludnucka a myslim ze mliecko nam vyhovuje Dakujem
najmladsia zatial objavuje este len mrkvicku a ine prve veci na lyzicke, ale starsi najviac mozu cestoviny s cimkolvek, alebo kuskus so sunkou a hraskom.
Polievky miluje a chce ich aj na ranajky
Našej Katuske chuti všetko,spapa čo jej dám nevyberá si najradsej má zemiaky a mäso v hocijakej forme a tiež rada papa aj presnidavky tiež vsetky prichute,,,,staršia dcérka tiež spapa všetko ale najradšej má rajcinovu polievku a aj ked má už 3,5 roka ešte stale si pochutí na ovocných prikrmoch pre malé detičky s piskotkami 🙂 tak ked ideme do obchodu nechýba u nás v kosiku nejaký váš výrobok 🙂
Nas krpcek je velky papkac a chuti mu vsetko, velmi mu chuti zeleninova polievka hipp, bolonske spagety hipp a ako dezert ryzove chlebiky hipp ochutene 🙂
starší syn: špagety, pizza, zemiakový šalát +mäso .... mladší syn : je zatiaľ len kojený ,ale mliečko má veľmi rád 😉
Môj malinký má najradšej obyčajné pečené zemiaky s maslom 🙂
Misicka zatial papa len mliecko, aj ked o chvilu uz zacneme s prvymi jedlami🙂 a Tomasko ma najradsej vsetky druhy cestovin, polievocky a bryndzove halusky. trochu musime bojovat, aby spapal aj nejake masko. ale najnovsie miluje zemiaky pecene v supke s masielkom, cibulou a slaninkou🙂 prestahovali sme sa na dedinu, tak ako spravny gazda🙂 a este samozrejme palacinky..
Malému chuti skoro vsetko, chvala bohu je dobry papac 😀 ale tie naj-naj jedlá sú : ryza (aj s masom, aj bez 😀 ), syry (vselijaké) a jogurty.
jogurtiky,kremiky ,vyzivku ,, zeleninku mäsko a ryzu 🙂
Tak naša najmenšia zatiaľ len mliečko a staršia miluje segedínsky guláš a všetko ostatné, kde je kapusta.
Naše všetky deti majú rady všetky ovocné príkrmy a naša 6-mesačná papá všetko - dávam jej vymixovanú mrkvičku so zemiakom, niekedy pridám do varenia kúsok petržlenu, rascu, fenikel, kuracie, alebo králičie mäsko, krupicu. 🙂 🙂 🙂
moje deti nemajú problém s ničím - našťastie. zjedia všetko - od ovocia či zeleniny, taktiež ryba nie je u nás problém. chutia im aj koláčiky a polievočky....
Naša Bianka ma najradšej kaše a to všetkých príchutí 🙂 ale aj tak sa jej ich snažím trošku prikrášliť ako napríklad namrvím piškotky, udusím ovocie a pridám do ryžovej kaše, udusím zeleninku a pridám do ryžovej kaše ... ale úplne najviac ked jej do ryžovej kaše pridám trošku ovocnej výživky 😀
tak nas maly drobec ma uz viac ako 16 mesiacov a stale je na 1 mieste maminkine mliecko :D :D :D (a to i vtedy, ked prave dojedol aj 2 taniere polievocky :D :D) je to velky papkac. velmi lubi polievocky - slepaciu a zeleninovu a ked je v hociktorej KALERAB!!! tak to uz je pre neho uplne ze super.. :D z prikrmov ma velmi rad telacie, jahna a potom vsetko ovocne :D :D :D
Nas syncek by papal najradsej len kupovane obediky, ma rad ryzu s kuracim maskom, ale aj cestovinky s telacinkou, bolonske spagetky a v podstate sancu ma vsetko cervene (v paradajkovej omacke) Spapa aj paradajkovu ci zeleninkovu polievocku ( kupovanu) a cestoviny s maslom.. Neni to velky jedak, spapa len tolko, aby prezil ;) Keby nebolo flastickovych prikrmov, tak neviem...neviem.
Naša Perronelka je v chuti vyberavá, má rada pečené kuriatko alebo kačicu so zemiačikom- kačička po posledných hodoch nerobí ' kač kač ' ale je 'mňam!' inak oblubuje kamienky a brezové listy a nedá si vyhovoriť že je na tieto pochúťky ešte malá 🙂
My máme osem mesiacov a najviac nam chutia detske domáce vyzivy , ci uz je to jablkova, marhuľková, mrkvová, alebo bananova.. Proste vyživy zbožnujeme.. A z jedal su to polievočky, a klasika zemiacik s brokolickou, + kuracie masko .. My ešte aj kojime, takže s prikrmamy sme zacali nedávno, ved nic nezameskame 🙂
Náš malý drobček, odklopem, spanká všetko, nevyberá si, teraz máme 13,5 mes., sme predčasne narodený, no už dávno sme všetko dobehli a aj predstihli 🙂 Obľúbeným jedlom Adamka je obyčajný suchý rohlík alebo iné pečivko. Od Hipp máme radi čaje, kašičky a džúsiky. Popravde, príkrm od Hipp sme vyskúšali raz, spapal ho, ja mu varím domácu stravu. No radi by sme vyskúšali aj príkrmy, nakoľko nie vždy stíham variť pre neho. 🙂
Nas dvojrocny lubi rybku dusenu na masle s ryzou, sardinky s rajcinovou omackou a polievocky so slizikmi, a nedavno sa zoznamil s kyslou cviklou a chuti mu
Náš krpček spapká všetko čo mu dám ale najradšej ma banániky.
Moje zlatenko uplne vsetko spapa. Nemam s nou ziadny problem. Ci uz jej kupim prikrmy v obchode, vyrobim doma alebo dam kusok jablcka do ruky, no spapa naozaj vsetko ;) Takze neni jedlo, ktore by bolo jej najoblubenejsie.
Najoblubenejsie jedlo mojho maleho je zatial mamickine mlieko 🙂 Ale s radostou si pochuti aj na roznych vyzivach,no na mlieko nemá ani jedna 😀

Najradsej ma zeleninovu polievocku s telacim maskom ;)