SOUTĚŽ: Nejoblíbenější příkrm?
Jaký příkrm HiPP má váš drobek nejraději? Vyhrává ovoce, zelenina nebo masíčko? Podělte se s námi o své oblíbené příkrmy 🙂 Jedna vylosovaná maminka se může těšit na balíček 10 ks nejoblíbenější dobrůtky HiPP.

HiPP BIO Zelenina s cestovinou a šunkou 🙂
My mame radi vsetky kasicky Hipp 🙂 a este musli tycinky Hipp a ryzove keksicky 🙂
my máme radi kašičky HIPP - asi všetky, a tiež tyčinky HIPP, a Fruchte-Pause ovocné presnídavky 4-balenie 🙂)
My máme najradšej mliečko HIPP Bio Combitic.Aj spinkáme aj kakáme z toho najlepšie ;)
Broskyna 🙂
Cestoviny s telacim masom 🙂
ovocné
u nas jednoznacne vedu mäskove prikrmy 🙂
Nášmu Filipkovi chutia najviac kašičky od Hipp 🙂
nas drobec je ovocnicek🙂 vyzivky a napoje su mnamky mnamkove🙂
u nas najoblubenejsia hipp prva brokolicka, to zje kdekolvek a kedykolvek🙂
u nas je to ovocie- jablko + broskyna
okrem spenatu a slepacej polievky sa u nas od Hippu konzumuje vsetko...
U nás začali príkrmy len nedávno, ale zatial chutili úplne všetky 🙂 zeleninkové aj ovocné
Moja dcérka má najradsej zeleninku
u nas ovocie hlavne banaanik 🙂 a k tomu jablcko a hruska a do toho este piskotka )
zemiaky s kralicim maskom a feniklom 🙂 nevie prestat papat 🙂
my mame radi vsetky, ale najviac asi so zemiackami a hovadzim maskom. mnam 😎
my obľubujeme zatiaľ ovocné slivky, jabĺčka, hrušky a ovocné šťavičky, 🙂 mäsko so zeleninkou a ostatné hotové jedlá, maminka pripravuje doma, ale možno vyskúšame niekedy, keď budeme cestovať a pod. 🙂
my sme zacali s prikrmami len nedavno, ale musim skonstatovat, ze zeleninove prikrmy zatial vyhravaju a to som sa bala, ze ked zacneme aj ovocne, tak mi nebude chciet zeleninku, ale opak je pravdou, takze nam vyhrava " Hipp Kurbis mit kartoffeln" cize zemiak s dynou, kedze kupujem prikrmy v Rakusku.
Jednoznačno ovocné príkrmy, balenie 4x100g je veľmi praktické, výborné nielen doma, ale aj na cestovanie. Mojej dcére chutia veľmi aj kašičky, ryžová a kukuričná bez príchute.
Bananovo-ceresnova vyziva 🙂
Všetky výživy 🙂 tie sú top a šťavy.
Zo vsetkych vyrobkov Hipp su pre Adamka uplne TOP kase-vsetky druhy 🙂 on je taky maly kaso-zrut. Ale velmi mu chutia aj mäsovozeleninove prikrmy, najmä s cestovinami.
Zo vsetkych vyrobkov Hipp su pre Adamka uplne TOP kase-vsetky druhy 🙂 on je taky maly kaso-zrut. Tak pravidelne hladame na webe akcie aby sme maly stale plne zasoby. Ale velmi mu chutia aj mäsovozeleninove prikrmy, najmä s cestovinami.
vsetky vyzivky do rucicky od HIPP chutia 🙂

Hipp Bio jablká s banánmi 😉