SOUTĚŽ: Nejoblíbenější příkrm?
Jaký příkrm HiPP má váš drobek nejraději? Vyhrává ovoce, zelenina nebo masíčko? Podělte se s námi o své oblíbené příkrmy 🙂 Jedna vylosovaná maminka se může těšit na balíček 10 ks nejoblíbenější dobrůtky HiPP.

Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou
aj u nás sú to všetky ovocníčkové... 🙂
@zuzulik27 S malými nejedlíky to není zrovna snadné ☹ Moje kamarádka má přesně takovou holčičku, ať už jí nabídla cokoliv, vždy se dočkala jen odmítnutí. Malá se navíc naučila, že maminka udělá všechno možné, jen aby do ní dostala pár lžiček. Nejhorší na tom bylo, že vydržela hladovět i několik hodin. Ale je pravda, že holčičku stále kojila a podle lékařky je malá v pořádku a nic ji nechybí. Prý má čekat, až se sama rozhodne víc jíst...
Když jsem nabízela příkrmy vlastní dcerce, hodně jsem se dívala na jejich složení a jakmile jsem našla různá dochucovadla, aromata a jiná "éčka", nechala jsem je v regálech. HiPP mi přišel složením nejlepším, navíc v BIO kvalitě. Příkrmy jsem sama ochutnala a přišly mi takové nijaké, kromě ovocných, ty mi chutnaly a sama si je dávám doteď 🙂 Až později jsem se dozvěděla, že zeleninové a ani masozeleninové příkrmy nejsou ochucovány tím, na co jsme my dospělí zvyklí a proto se nám zdají bez chuti.
Když budete chtít jakékoliv informace o příkrmech HiPP, jsem vám k dispozici 🙂
Velmi tazko vybrat.ale top su u nas kase na dobru noc s bananom a sucharom.
A samozrejme srdieckove prikrmy tie mala miluje a chutia vyborne takze co nedoje mala dopapa maminka alebo ocino.
Takze u nas jednoznacne hipp vyhrava a teda srdieckovy prikrm Bolonske lazane😀
samozrejeme, že mäskové 🙂 už je jedno či s teľacím, morčacim alebo kraličim mäskom
u nás si nevyberáme 🙂 čo mamina prichystá, to spapáme. ale na dlhé cesty. a ešte dlhšie návštevy nám najviac berú jednoznačne ovocne vyživky.
My mame radi vsetko, ale hlavne tekvicku, cucoriedkovojablkovu vyzivu a vsetko kde su paradajky.
Ovocne 😀
tak ako každý chlap je aj malý mäsový 😀 a je mu jedno ktorý príkrm mu dám 🙂 spapá všetko aj tie Hippkové polievočky 🙂
Jednoznacne ovocne,krmim dvojicky,kt sa pretekaju,ktora prehltne prv-velka zabava🙂 a ked zameskavam tak sa jeduje hlavne domimantne dvojca-vacsi papkac,ani sa necudujem,ked som este ani nebola tehotna testovala som ovocne vyzivy ja na sebe a tie hipp su ozaj jemne a chutnucke🙂
všetky ovocné 🙂
u nás bodujú hlavne ovocné a šťavy
U nás jednoznačne vedie ryža s mrkvou a morčacím mäskom.
Prva tekvica, ale aj ine zeleninky ma velmi rad.
U nás sa nedá vybrať len jeden výrobok...môj má rád proste všetky, a to sme už vyskúšali snáď všetky dostupné na trhu...Ja po ňom dojedám, keď nechá sem tam zo 2 lyžičky. Je to veľký jedák.
Masovo-zeleninove, najoblubenejsie spagety, ale ani ovocnym nepovie nie 🙂
Spagheti bolognese pre 12M - to je moja istota 😉
Moje princeznicky obe miluju vsetky kde je paradajka
u nás vyhráva zelenina...a hlavne polievočky...
u nás je to určite niečo ovocné ale úplne najviac 100 % ovocie - príkrm jablko s jahodou
u nás sú v obľube hlavne ovocné
mäskové - s teľacím, králičím 🙂 Frucht pausa - nikdy nestačí jedna dávka, takže balenie máme na 2x
Ovocné, všechny druhy
ovocné, nejlíp banánové, ty zbožňuje
malý je celý tato, aspoň čo sa mäska týka - toho by dokázal zjesť do prasknutia :D Takže keby mohol, jedol by len zeleninovú polievku s morčacím mäsom, jarnú zeleninku s morkou, ryžu s kuracím mäskom, ale už sme skúšali aj hovädzinku a dalo sa 😉 No ja som happy - ovocné dokážem urobiť aj doma, vždy čerstvé, ale mäso vždy po uvarení putuje do mrazničky a čaká na svoj deň, takže hotové príkrmy sú pre mňa - občas - ako dar z nebies 😀
vsetky ovocne prikrmy naj bio jablco s bananom,ale pomaly papame aj maskove... 🙂
U nas vyhravaju ovocne prikrmy, lebo zeleninku masko a prilohy mu varimbdoma cestve. Stane sa ze na cesty zbalim aj prikrm a,vzdy spapka🙂 Z tych ovocnych vyhrava slivka a banany s marhulkami. A este moje chlapciatko lubi tvarohove mnamky od vas 🙂
Hipp mliečna kaša s chuťou lesných plodov je pre nás obľúbená mňamka!!! 😉 A často papáme aj tie jogurtovo-ovocné výživky 🙂

Ovocný príkrm Hipp Bio jablká s banánmi 🙂