icon

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?

lidka_hipp
31. mar 2015

Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Strana
z4
ryolita
1. apr 2015

Naša prvá hračka 🙂 Ovečka 🙂 Takto sa s tatkom s ňou hrali už keď mala Emuška ešte ani nie 3 týždne 🙂

aschweinerova
1. apr 2015
viki81
1. apr 2015

Najradsej sa nasa Elinka hra s mojim nahrdelnikmi 🙂

martinabt
1. apr 2015

Náš talizman je "mojkáč" náš drobec má 10mesiačikov a už od # mesiacov sa bez neho nepohneme nikam. Tento "mojkáčik"(uspávačik) je jeho prvá a najobľúbenejšia hračka. Bez neho nezaspinká,stalo sa nám že sme ho zabudli u babky. Keď išiel spinkať bol nervózny a plakal tak som mu dala huňaté PAPUČKY 😀 on si ich chytil a sladko zaspinkal. Musíme ho nosiť v aute,do obchodu, na návštevu, do kočíka... vždy keď niekam ideme hneď mám na mysli že ho nemôžeme zabudbúť lebo by boli riadne plače. 🙂

erikab82
2. apr 2015

Bez pandičky to jednoducho ne ide, obľúbená hračka s ktorou spinkám a veľa veľa rozprávam 🙂 chodí s nami všade na návštevy, výlety a aj k babke 🙂

haidi
2. apr 2015

Lilien a jej myšička 🙂

katem1
3. apr 2015

Zajko je nasa najoblubenejsia hracka,mame 5mesiacov a nielenze ho stale oslintavame ale nas aj pri cakani na papkanie upokoji a rozgagoce..je to nasa top hracka 🙂

skerinko
3. apr 2015

U nás zatiaľ tento plyšáčik, potešil by ďalší 🙂

chrenkovae
4. apr 2015

Miškina naj hračka je babika Jakubko.Pred dvoma rokmy ju dostala od Ježiška a od vtedy s nou putuje úplne všade,dokonca aj u sesterničky v skriny vid.na foto. 🙂 🙂 🙂

2008moto
4. apr 2015

Náš najobľúbenejší je plysak od strýka.... Vždy dáva pozor na malého keď spinka

veronique_1
4. apr 2015

Dcerka ma z hraciek najradsej plysaky a slonik Hipp by ju velmi potesil. Este radsej ako s hrackami sa vsak hra so skutocnymi vecami. Takze necudo, ze ju velmi zaujala navsteva Detskeho muzea v Bratislave, ked tam bola interaktivna vystava "Vyber si svoju buducu profesiu".

bubloska135
4. apr 2015

Od starych rodicov dostal skoro pred rokom tuto uhorku z nemenovaneho retazca a mmt bez nej ani krok, velmi ju lubi, mojka sa s nou, ozuzlava jej nostek a ak ju napriklad pol dna nevidi tak to by si mala vidiet tu lasku 🙂
a okrem uhorkaca (ako ho volame s priatelom) miluje este satku s ktorou spinka, mojka sa s nou a bez nej ani nezaspi. Ma ju skoro od malicka, uz sme museli zohnat aj druhu aby ked ju potrebujem oprat mal nahradu. Je to vlastne pareo, ale z takeho makulinkeho materialu ze to je jeho naj. Vnara si do tej satky hlavicku, ukludnuje sa s nou a spinka 🙂 je to proste jeho hajka

destineee
5. apr 2015

U nás momentálne, keďže nám idú zúbky. Musí sa dať hračka ľahko do pusinky.

Strana
z4