SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

Náš talizman je "mojkáč" náš drobec má 10mesiačikov a už od # mesiacov sa bez neho nepohneme nikam. Tento "mojkáčik"(uspávačik) je jeho prvá a najobľúbenejšia hračka. Bez neho nezaspinká,stalo sa nám že sme ho zabudli u babky. Keď išiel spinkať bol nervózny a plakal tak som mu dala huňaté PAPUČKY 😀 on si ich chytil a sladko zaspinkal. Musíme ho nosiť v aute,do obchodu, na návštevu, do kočíka... vždy keď niekam ideme hneď mám na mysli že ho nemôžeme zabudbúť lebo by boli riadne plače. 🙂
Od starych rodicov dostal skoro pred rokom tuto uhorku z nemenovaneho retazca a mmt bez nej ani krok, velmi ju lubi, mojka sa s nou, ozuzlava jej nostek a ak ju napriklad pol dna nevidi tak to by si mala vidiet tu lasku 🙂
a okrem uhorkaca (ako ho volame s priatelom) miluje este satku s ktorou spinka, mojka sa s nou a bez nej ani nezaspi. Ma ju skoro od malicka, uz sme museli zohnat aj druhu aby ked ju potrebujem oprat mal nahradu. Je to vlastne pareo, ale z takeho makulinkeho materialu ze to je jeho naj. Vnara si do tej satky hlavicku, ukludnuje sa s nou a spinka 🙂 je to proste jeho hajka

Naša prvá hračka 🙂 Ovečka 🙂 Takto sa s tatkom s ňou hrali už keď mala Emuška ešte ani nie 3 týždne 🙂