icon

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂

lidka_hipp
10. okt 2014

Jestli je něco pro maminky skvělý vynález, tak to podle mě jsou vlhčené ubrousky. Nejen, že se s nimi dají otřít špinavé ručičky či obličej, ale i zapatlaný kočárek, vlastní zašpiněná kabelka, nábytek, na kterém nechalo děťátko své stopy... asi bych mohla pokračovat do nekonečna 🙂 Co všechno jste už utřela vlhčenými ubrousky? Napište mi svoje ubrouskové zážitky. Pět nejvtipnějších odpovědí získá velké balení našich HiPP vlhčených ubrousků s výtažkem z BIO mandlového oleje 🙂

SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂
Strana
z5
pandica
17. okt 2014

Bez vlhčených utierok si neviem život ani predstaviť. Ako mám malého utieram s nimi komplet všetko. Začínam od malého, cez domácnosť, seba, netere, psa a pokračujem na cestách. Utierky sú praktické a voňavé, mám pocit, že už som na nich doslova závislá. V polici mám bežne 20ks do zásoby, ak by sa minuli a nestíham ísť do mesta, aj keď bývam v centre, haha. (myslím to s humorom). Utierky mám úplne všade - v polici v izbe, na stole v ďalšej izbe, v kuchyni, v kočíku, v kabelke, v cestovnej taške, v aute na 2 miestach, v prebaľovacej taške, a pre prípad kupujem aj hneď do zásoby ku svokre, ku sestre, ku kámoške, ktoré tam potom nechám, lebo tam chodím často, ale samozrejme mám aj so sebou keď tam idem. Kamarátka v drogérii keď ma vidí tak sa hneď smeje, že či si idem kúpiť utierky...keby som jej odpovedala, že nie tak by to ku mne ani nepasovalo. Pre mňa sú utierky ako môj život. Ďakujem

alienka000
17. okt 2014

Vlhčenými obrúskami som utierala všeličo ale najzaujimavejšie bolo keď som ich použila na svoju zajačicu 🙂 Dostala totiž hnačku a ja som utekala do drogérie, kde som mojej zajačej láske kúpila v detskom oddelení vlhčené obrúsky s označením "sensitive" a utierala jej tým zadoček 😀
Bola som v tom čase tehotná, tak som to brala ako prípravu na bábätko 😎

alana1
17. okt 2014

moje aloe vera rastlinky zboznuju vlhcene utierky, ked z nich otieram nimi prach 🙂

varticek
18. okt 2014

Veru aj my sme objavili univerzálnosť vlhčených utierok. Čo na nich ale najviac milujem ja je to, že vďaka nim pôsobím na mojich chlapcov výchovne. Každú chvíľu totiž čosi vyvedú a následky som kedysi pratala ja. Keď som to chcela po nich, samozrejme ochotne súhlasili, ale keď si vzali do rúk tie mokré handry, ktoré samozrejme ešte museli pravidelne chodiť plákať, mala som po celom byte dokonalú spúšť. S vlhčenými utierkami môžem ich neporiadok nechať pohodlne na nich bez obáv z ďalšej skazy. Ako napríklad aj dnes, keď Jakubko ozdobil pol izbičky voskovkou.

mimus
18. okt 2014

Moje prve vlhcene utierky som dostala ako darcek. Vazne :D Bolo to v r. 1999 a moj vtedajsi priatel bol na navseve u sestry v zahranici. Jeden z darcekov boli prave detske utierky. Najprv som nechapala ani co to je (mala som 19nast :D), potom ked mi ako tak doslo co to je som sa zlakla, ze chce babo :D a nakoniec mi vysvetlil, ze jeho sestra to pri malej objavila ako perfektne na vsetko. Super sa s tym cisti makeup ci upratuje a tak mi ich kupil z lasky 🙂
Pri mojom prvom tehu som si na to hned spomenula a vlastne dodnes mi to pride usmevne :D
Teraz pri dvoch detoch su vzdy po ruke. A moj manzel si ich nevie vynachvalit na utieranie prachu :D

katka708
19. okt 2014

Vlhcene utierky su genialny vynalez. Okrem bezneho pouzitia ako ritka,make up, nabytok, kozena sedacka, spinave rucicky.....my raz zachranili zivot. Minula sa mi voda v ostrekovacoch a okrem toho ze celne sklo bolo plne much, tak ma ospliechal kamion spinavou vodou z cesty. Nevidela som ani prt. Zastavila som na krajnici a rozmyslala co s tym lebo som nemala ani deci vody ktorou by som to splachla tak ma napadli vlhcene.... fuuu take pekne ciste sklo som davno nemala. Aj tie prilepene muchy zisli dolu 😀

voman
19. okt 2014

Tak sa pridava aj ja zo svom zazitko.: prve co chcem povedet ze vlhcene utierky je skvela pomocka ako aj v domacnosti tak aj na ine prilezitosti 🙂 . z kabelki ani neviberam stale su po ruke.Super je ked som na ihrisku a detsko ma ručičky od piesku..A ten nas zazitok bol ked som jednu sobotu upratovala,prisla dcerka ze chce pouterat prach,ja som samozrejme szhlasila,len som jej nedala handričku jednoducho som nato nepomislela,tak som pokračovala vo svojej praci.Po chvili ked som na to spomenula bolo uz neskoro,vojdem do obvivacky a moja dcerka pouterala prach samozrejme z vlhcenzmy utierkamy. Bolo pouterana vsetko,podlaha.sklenene skrine,telka (to som mala potom čo robit).A pekni si to hadzala na zem, a maličky ktori ma ročik tek servitky pekne ponatlačal do rury od visavača. 🙂 🙂. a bola aspon chvilku ticho 🙂

Strana
z5