SOUTĚŽ: Vlhčené ubrousky jsou zázrak 🙂
Jestli je něco pro maminky skvělý vynález, tak to podle mě jsou vlhčené ubrousky. Nejen, že se s nimi dají otřít špinavé ručičky či obličej, ale i zapatlaný kočárek, vlastní zašpiněná kabelka, nábytek, na kterém nechalo děťátko své stopy... asi bych mohla pokračovat do nekonečna 🙂 Co všechno jste už utřela vlhčenými ubrousky? Napište mi svoje ubrouskové zážitky. Pět nejvtipnějších odpovědí získá velké balení našich HiPP vlhčených ubrousků s výtažkem z BIO mandlového oleje 🙂

Ja mám vlhčené utierky v každej izbe a potrebujeme ich veľmi veľa, malý hneď ako si zašpiní rúčky, donesie mi ich a musím mu iba nimi utrieť ručičky, ale najlepšie sú na utieranie prachu, interiéru auta 🙂
Moja najmenšia ponajnovšom používa vlhčené obrúsky na všetko, dokonca aj na umývanie nábytku či podlahy 😀 a keď mi ich treba do ruky tak vždy nájdem prázdny obal
No najvtipnejsie to moze byt akurat pre babatko,ale nie pre mamicku, ked sa pokaka a pri meneni plienky si vytiahne nohy a potom do plienky bumm no a vsetko je od toho aj ponozky a vsetko :D ja tiez pouzvam utierky na tvar,na ruky, na hracky, na nabytok..hipp ma velmi dobru vonu, vlhkost je akurat-niektore su moc mokre,netrha sa, je dost hruba, je to najlepsia utierka..!!!!!!
@liebling98 😀
obrusky pouzivame na vsetko asi ako vacsina tu, ale najnezvycajnejsie veci, na kt. boli pouzite:
-ked deti pomalovali voskovkami a perom fungel novy monitor (bol vybaleny asi 20 min. s krabice, mm skoro nerozdychal...) - obrusky utreli..., utieram nimi aj vytvory na stene, stole a oknach.... (zo skusenosti idu vsokovky, farbicky a niektore typy pier dole vlhcenymi servitkami dole) 😀
- lavicky v parku (boli takeee "ciste")
- zahradne ozdoby (vyborne vycistia hlinu, prach, zvysky travy...)
- ked sa deti pozvracaju na cestach - super vycistia a "vyvonaju" auto po najblizsie parkovisko z vodou
- fixky na nechtach (ked si deti akoze lakovali nechty fixkami 🙄) - super to slo dole...
- dobre sa odstranuju niektore flaky z oblecenia (skoro ako predpierka... 😀)
Utierame s tym vsetko...od malej, cez nabytok, wc dosku, palubovku v aute az po seba vratane odlicovania 🙂 🙂 🙂
Čaro vlhčených obrúskov som objavila až ked sa nám narodila dcérka, a teda okrem malej ritule, ručičiek a úst som už pouteriala všeličo od kočíku, ručky na záchode ale najviac sa mi zadarilo ked som mm začala utierať prach na palubovej doske v služobnom aute, ostal na mna pozerať a začal sa smiať 🙂
Ja by som tomu,kto vymyslel vlhcene utierky dala Nobelovku 🙂 pouzivam ich vzdy.Ci uz na utretie ruk na ihrisku ale aj na utretie stola doma.Male balenie utierok mam vzdy v kabelke,dalsie vzdy v aute.je to proste vyborna vec 🙂
My ich tiez pouzivame na vsetko.. na rucicky, zadocek, tvaricku, kocik, na rychle ocistenie zafulaneho.oblecenia alebo na rychle utretie, napr.zaspinenej plachyt. na utieranie prach, spinavych stolov alebo laviciek mimo domu, ked rychlo odideme z domu a vsimnem si ze mame spinave topanky, tak rychlo utrieme obruskami, dokonca sme a niivpar krat utierali nohy nasmu psikovi, ked sme nemali po ruke jeho uterak 🙂 tiez hracky co nam vonku spadnu na zem.. a nasa malicka ma z nich skvelu hracku, vytiahne cele balenie, porozhadzuje a s niektorymi si cisti zubky.. 😉
Ahojte. My ich tiež používame na všeličo, pri dvoch babách ich nikdy nie je dosť, ale hlavne na zadoček, ručičky pred papaním vonku, ale aj na topánky keď ideme von a všimnem si až vo výťahu že sú špinavé. Sú užitočné a krásne voňajú. Peťuša dáva všetkým ovoňať ručičky keď si ich nimi poutiera.
vlhčené obrúsky stále v kabelke mám, tam kde niet voda, tam ich rada používam. či už na rúčky špinavé, alebo ústočka od zmrzky 😉. veľmi dobré skúsenosti mám s nimi aj na interiér auta 😉 a na havkove pacičky keď sa vrátime z prechádzky 😉
Tak nakoľko mám malé dieťa vlhčené obrúsky sú môj kamarát. Nosím ich všade a utieram nimi naozaj všetko. Prednedávnom som bola na trhu a tam majú trhovníci také vývesné tabule, kde majú napísané kriedou rôzne veci. No a chvíľku predtým som mojej dcérke utierala vlhčeným obrúskom ruky a nepredvídane som jej ten obrúsok nechala v ruke. Nakupujem u jedného pána trhovníka, malú držím za ruku a zrazu pán trhovník : "Mamička, Vaša dcérka asi nie je spokojná s cenami mojej zeleniny". Pozriem na ňu a ona vlhčeným obrúskom zmazala pánovi celú ponuku zeleniny z tabule. Spokojná s úsmevom na tvári mi podáva obrúsok so slovami: " Hotovo - čisté".
Vlhčené obrúsky používame na utieranie rúk, tváričky a samozrejme aj jazyka a zúbkov : ) obrúsky sú také výborné, že najskôr idú do pusinky 🙂 používame ich tiež na ritku, oblečenie, hračky alebo kočík.
ja sice mimo sutaz, ale nezda sa vam kocky, ze tie hipp utierky su strasne suche? ja si ich obcas kupim, lebo mi pripominaju porodnicu, ked sa mala narodila a tam tuto kozmetiku pouzivali a milujem tu vonu, lebo fakt sa mi hned v pamati vynori ten cely krasny zazitok, ale hrozne su suche oproti asi vsetkym ostatnym znackam a hoci su kvalitne a pevne, uvitala by som keby boli trosku vlhkejsie.
Vlhčené utieku su skvela vec co by sme bez nich mi mamicky robili...a pre mojho synceka je to skvela hracka velmi rad sa hraje s celým balickom... 🙂
@mambba aj mne sa zdaju suchsie, je to podla mna dane tym, ze sa Hipp snazi o zdraviu nezavadne zlozenie a nemoze dosiahnut rovnaku vlhkost ako pri inych znackach. To byva problem aj pri prirodnej cenovo dostupnejsej kozmetike, mejkape, ze casto nie je efekt tak dobry ako pri konvencnej. Na prebalenie mimo domu zostavam prave kvoli zlozeniu verna hippkam, ked mi niekedy moc vyschnu, tak ich navlhcim este vodou alebo olejcekom.
🙂 🙂 🙂 išla som na pravidelnu poradnu (asi 4 roky dozadu) Karinka mala rôčik a za ruku sme si vykračovali..bola dost nepokojná,tak som ju šupla do kočíka a taká vôňa s ňou...teeeda,nakuknem,samozrejme naložené v plienke,tak som ju vonku prebalila na stojáka,ale ...."......" vypadlo na zem..... 😅 teda vezmem obrusok a šup spat do plienky,zabalila som a šup do koša......Kukám a moja lásenka má pošpinene nôžky,tak opat obrusomk a šup do koša...ešte aj topánočky,tak opat obrusok.....tak naložila ešte pred poliklinikou druhu plienku....opat obrusok a ani som si neuvedomila,že je to to malinke balenie ...pekne nachystane sedíme v čakárni a ja len nosom ohrňam...fuuuj to su moje ruky 😅 😅 teda siahnem automaticky do balíčka......uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa došli 😠 😅 odvtedy kupujem iba tie velke balenia 😀 poučila som sa,,,,obruskov nieje nikdy dost.
Vlhcene utierky maju vsestranne vyuzitie. Od cistenia pokakaneho zadocku mojho dietatka, spinave rucicky cez ogrckanu pusinku az po utieranie prachu z mojho notebooku.
No my tiež na vsetko použivame, ale naposledy ked Denisko papal veceru, vedla neho sedel na zemy aj nás psík Bony a ked Denisko dopapal tak Bony zacal olizovať už prázdnu výživovu vlašku a ako som utrela Deniskovi pusinku, tak potom som musela aj Bonymu utriž nufák, lebo aj on bol celý zababraný 😀
Rovnako ako veľa mamičiek sme ich použili pri množstve príležitostí. Počínajúc bežnou hygienou na ktorú sú určené, cez leštenie auta, kabelky, nábytku...až po našu najveselšiu príhodu. Kedže moja sestra pracuje a nemal by jej kto počas obeda venčiť psa, chodievali sme ho brať my s malou a našim, vtedy ešte malinkým psíkom čivavkou. Vždy sme sa nabalili do kočíka, zobrali havkáčov a vytrásali cestou-necestou po parku 🙂 . Kedže ten náš maličký bol ešte šteniatko, všetko opakoval po veľkom skúsenom psovi, vrátane cikania. Kde značkoval veľký, išiel aj malý ako cez kopirák. Takto sme sa všetci spolu venčievali možno aj viac ako rok a za ten čas naše šteniatko podrástlo a osamostatnilo sa aj v tom ocikávaní. Ale aby sme sa dostali k tým servítkom...ten náš drobec sa raz veľkému priplietol pod nohy v nesprávnom čase a na nesprávnom mieste a schytal to všetko rovno medzi oči 😀 havino mrkal, lebo teda dávka to bola riadna, ja som plakala od smiechu a čím iným by som ho poutierala ako práve týmto skvelým vynálezom??? 😀 😀 😀 ja to hovorím už dávno, že za to mali dostať Nobelovu cenu.
No hipp obrusku pouzivame ako jedine z celej škaly obruskov pre ich skveluu vonu..utierala som malinkemu cele telicko nakolko sme sa zpociatku nemohli kupkat utierala som si nimi ruky kocik vsetko mozne i nabytok..a mame doma yorkshira a este mama chvalila ze od nasich ruk voni este aj psik ..🙂)) len som nadavala vzdy ze rychlo sa minuli ale nezdalo sa mi ze ten psik ozaj voni ako chodiace hipp utierky a ked som mu nazrela do kosa pod deku zistila som zlodeja obruskov 🙂)))
Vlhčené univerzálne obrúsky 🙂 na riťku pre baby alebo aj pre mamičky :D
ja s nimi utieram topanky 😀
Tak veru že vlhčené utierky sú skvelá vec. Pamätám sa, ako keď som odnaučala staršiu dcérku na nočník, tak sme ešte mali psíka...a samozrejme aj on sem tam doma spravil potrebu 😖 , predsa len malé šteniatko. A keď som za ním zbierala do obrúskov bobky, tak má dcérka sledovala....o pár dní na to pozerám a moja dcérka vyberá utierky z obalu a zbiera z podlahy svoje bobky 😀 😀 😀 Tak my sme najviac používali na bobky rôzneho druhu....a odnaučili sa kakať do plienok.
No jednoznačne sú úplne na všetko. Využívam ich fakt dosť často aj na školskú tabuľu (učím deťúrence), keď nevieme, kde je huba. 😉
Vlhcene obrusky nepouzivam vobec, parkrat som ich kupila, ze aka prakticka vec, budem nosit na vylety, ale vzdy ich zabudnem doma 😅 A kedze deti si umyvam pod vodou, vzdy mi vyschli 😅 Aktualne mi ich maly zvykne vytahovat z obalu, ale asi sa necham inspirovat a poutieram nimi aspon nejake topanky 😀

Naše dvojčatká by stále len upratovali 🙂
takže surovo - nebola prachovka, vybrali utierky a vypucovali podlahu,nábytok a televízor 🙂
všade krásne voňalo, a nehnevala som sa na nich,aj ked minuli snáď celý balík - ocenila som ich snahu pomôcť mi, majú 4 ročky