icon

VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP

lidka_hipp
11. jún 2014

Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!

Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.

Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Strana
z7
merynka3
11. jún 2014

nas syncek ma najradsej hipp vyzivku kuracie masko s ryzou a zeleninkou...a ako prvy prikrm sladku mrkvicku... a preco? lebo je to zdraveeee a luuubi papat 🙂

sestricka52
11. jún 2014

mam 19m dceru. najradcej ma bolonske cestoviny, zboznuje kecup a to masko v tom. ked bola mensia, velmi jej chutila vyziva hipp. ma jemnu konzisteciu. je to velmi zdrave a chutne. odporucam to vsetkym

veronique_1
11. jún 2014

Moj syncek ma najradsej ovocne prikrmy. Myslim, ze preto, ze su sladke. Papa vsetky, ale slivkove a marhulove mu az tak nechutia, hoci aj tie zje.

lucy125
11. jún 2014

Môjmu malému chutia najviac srdiečkove hipp presnidavky od 1-3r a to Bolonske lasagne,Cestoviny s rajčinami a cukinou a Cestoviny so zeleninou,lebo su velmi chuťovo lahodne a dokonca chutia aj mne a môjmu manželovi,ktorý neodola a ked maly už nevládze tak to v klude po nom dopapa a vždy skuma zloženie a lanari aby sme niečo take doma urobili aj my 😀 ale originál recept my asi nepoviete 😀

vivian27
11. jún 2014

Moj anjelik ma vseobecne rad vsetky prikrmy ci uz ovocne alebo zeleninove od Hipp ale u nas je TOP zemiakova kasa s kukurickou a morcacim maskom......nestiham naberat, tak ju rychlo papka 🙂

lasto
11. jún 2014

u nás bodujú ovocné, najradšej má jabĺčko, slivku, má rad sladkú aj kyslastú chuť

liewik
11. jún 2014

Mojmu Dominkovi velmi chuti masko vseobecne, ale na vyzivke Hipp zeleninova s cestovinami a sunkou sa naucil papat aj drobne kusky, odvtedy je to jeho oblubena 🙂 Takze hociktora Hipp vyziva s maskom sa hodi ked je doma v zasobe, lebo ju zmakne naraz 🙂

lulistek
11. jún 2014

Naša Evička spapá všetko, je to náš veľký papkáč🙂

zigy
11. jún 2014

U nás sú top ovocné príkrmy, jabĺčko-banán, slivka, jahoda 🙂 a keď už musí byť mäsko, tak kuracie s ryžou a zeleninou.

greeny
11. jún 2014

dcerka miluje bolonske spagety 250g v skle, este ked ich posypem syrom. take dobre ani ja nedokazem navarit

ajka30
11. jún 2014

najradsej ma morcacie s ryzou a karotkou a preto lebo je to prijemna chut, bez pridavku soli a korenin

putney
11. jún 2014

Naša Kristínka "zpasie" akýkoľvek druh ovocíčka extrémnou rýchlosťou. Kupujem jej 100% ovocné príkrmy a chutia jej naozaj všetky. Škoda len, že u nás sú na výber len tri druhy a tak si občas zbehneme ešte po marhuľové do Rakúska.

marseillka
11. jún 2014

moja ma rada hlavne tekvicove prikrmy a take kde je ryza lebo to nerobim doma tak to jej kupujem v ramci zmeny a chutii velmi..a obcas ovocne,zatial len hruska, jablko, banan, marhula a broskyna, aby som ju navnadila a jedla mi aj cerstve co mame doma. bez pridaneho cukru samozrejme.

axelina
11. jún 2014

Moj maly ma rad skor ovocne, v com je jablko moze byt na kila. Otvara pusinku az kym sa neskonci, musim mu ukazat ze uz nie je 🙂 presvedci sa a az potom je spokojny

zaiga
11. jún 2014

Môj synček má rád všetky príkrmy od Hipp, no najnovšie si pochutnáva na Tagliatelle s brokolicou a smotanou a prečo? ...asi pre tú jemnú a lahodnú chuť 😉
...čo sa ovocných týka, sme zostali verní prvému jabĺčku, pretože si ho vieme urobiť vždy inak a vždy chutí 😀 raz s banánikom, raz s medom inokedy s piškótou alebo len tak bez ničoho len s tým original pyré. Príkrmy papáme od piateho mesiačika.

erika630
11. jún 2014

moj maly synček ma najradšej ovocné príkrmy - tie zbožnuje a je schopný ich spapat sekundovou rýchlostou 🙂 a vyhrat 50 príkrmov je jeho sen - to by bolo radosti, to hej 🙂 a prečo ich zbožňujeme? - pretože značka hipp je kvalita sama o sebe

silviaaa21
11. jún 2014

Môjmu malému momentálne celkom chutí s morskou rybou, brokolicou a smotanou a asi preto, že ryby som mu ešte moc nerobila, iba pstruha a lososa , tak má novú chuť. Z ovocných mu kupujem hlavne slivku a hrušku.

pivonia14
11. jún 2014

Naša Natálka ma v obľube všetky Hipp príkrmy,veľmi oceňujem,že ovocné sú bez prídavku cukru a zeleninové bez prídavku soli, na výber je naozaj veľmi široká škála príkrmov, čomu sa veľmi tešíme. Najobľúbenejší príkrm je u nás zemiaky s králičím mäsom a feniklom,lebo má príjemnú chuť.

sami51
11. jún 2014

moja mala ma najradsej ovocne prikrmy. Myslim, ze preto, ze su sladke. Papa vsetky, ale jahodobe nie... 🙂

zuzka1008
11. jún 2014

U nás sú top ovocné slivka hruška a potom jablko 🙂 tie ľúbim celá rodina 😉
Ak mám chuť na niečo a mlsny jazýček, tak siahnem po takejto dobrote i ja aj náš tatko 😀

jahodka30
11. jún 2014

Môj drobček má najradšej tie s morskou rybou, ale nepohrdne žiadnym...Z ovocných má najradšej jahodové ako jeho tatino 😀

barb06
11. jún 2014

U nás je to asi jedno, či ovocné alebo mäsovozeleninové, hlavne že je HIPP 🙂 ale favorit predsa len budú cestovinové, hlavne tie, čo kupujeme v Rakúsku Pasta Bambini buď lasagne alebo mini rigatoni; a tiež miluje ovocné s prosom alebo tie ovocné kapsičky, čo sa "cucajú" aj ja by som ich milovala, ale deti mi nikdy nenechajú 🙂

tinkyterinky
11. jún 2014

Ahoj🙂Ked že je Sofii ešte malička tak sem zatiať skusili "Prvú mrkvičku"ta nám veťmi chutila 🙂 POtom sme skúsili zeleninovú smes samozrejme aj ta chutila 🙂 V týchto horúčavách sme sa naučili piť s flašky a pijeme Bio jablkovo hruskovu stavu..A dnes sme skúsili zemiaky s králičím mäsom a feniklom.A prečo jej chutia noo asi už jej nestačíí mamičkin cicik 😀

donna11
11. jún 2014

..tak u nas z tých skorších prikrmov najviac chutili zemiaky+kralicie mäso+fenykel a este som mu zvykla zmiesat prva brokolica so zeleninovou zmesou a veru pusku otváral as dokonca,co je uňho raritou a jak sme pokročili na vyšší level s kúskami,tak uuuuplne že najviac chuti zelenina s telacim maskom,ma úplne skvelú chuť,pri tomto prikrme s kúskami ho až tak nenadrapovalo ako pri iných..takže super a som rada,že môžem dat môjmu synovi niečo zdravé,bez chémie hlavne,keďže je atopik a nemôže všetko zaradom jest..🙂

anny1984
11. jún 2014

Keď bol drobec menší, t.j. do 12. mesiaca, dávala som mu kupované príkrmy, no odkedy papá všetko, tak už nevarím oddelene pre nás a pre neho. Mal rád všetky príkrmy, samozrejme ovocné a zo zeleninových tie so zemiakmi, s ryžou už pomenej. Hoci teraz ryžu spapá 🙂

94
11. jún 2014

Náš Denis má len pol roka no s Hippkami je kamarát, najradšej má zemiakovu kasu s kukuricou a morcacim maskom. Papká ich lebo sú dobre a zdravé a mama im najviac doveruje. 😀 😀 😀

pipinka4
11. jún 2014

Sofinke najviac chutia ovocne prikrmy hocijake :D a cim viacej pestrejsie tym lepsie :D a preco? Lebo chce byt velka baba a chuti jej papkat 🙂 Milujem na nej ked zbada vyzivku a uz krici mnam mnam :D jej oblubene slovko

matulienka10
11. jún 2014

U nas "ficia" hlavne ovocné prikrmy, najviac marhula, slivka, hruška,ale aj ostatné, na to máme mlsny jazýček

dadda
11. jún 2014

u nas vyhrali tagliatelle so smotanou, to bol prvy prikrm, kde nasu malicku nenapinalo z kuskov a to ma uz vyse roka. Hipp je najlepsi, uzivame pravidelne viacero vyrobkoc, no tagliatelle su no. 1 😉

kika2710
11. jún 2014

My s príkrmamy budeme začínať onedlho, preto este neviem co mu bude najviac chutit... ale urcite ako prvú volbu vyberáme výživy od hipp nakolko od svojich známych viem ze sú super 🙂

Strana
z7