VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

My uz mame velkacov, ale na cestoviny v srdieckovej miske ich vzdy nalakam....chutia im vsetky...a mne tiez
@lidka_hipp Milá Lidka! Radi si zasúťažime a o to viac sa tešíme, že môžme niečo vyhrať,keď sme ešte v živote nič nevyhrali 😅 Môj miláčik zbožnuje najviac HIPP BIO detský príkrm zelenina s cestovinami a so šunkou 🙂 A prečo ho má najradšej? lebo už v obchode, keď ho kladieme do košíka - vraví Mňám- mňáám to vraví za všetko 😀 😀 😀 a maminka vie, že je to vyvážený detský pokrm s mäsom - prírodným dodávateľom hodnotných bielkovín a obzvlášť ľahko stráviteľného železa, nízky obsah sodíka a čo je veľké plus reguluje stolicu - takže s HIPP sme FIT!! 😉 😉 😉
Tak naša bambulka ma oblubené prikrmi z mrkvičky,kalerabik, a brokolice.Samozrejme oblubene sú aj ovocne napríklad jablčko,hruška,broskyňa toto boli prvé príkrmi s ktorými sme začinali a zachutili nám a tak nam to aj zostalo a stale nám chuťi papkať,lebo chce byť velká slečna 🙂
Nas drobec miluje bolonske spagety a cestoviny so zeleninkou a syrovou omackou. Taktiez na veceru papame kase Hipp a na olovrantik si pochutname na ovocnych prikrmoch🙂) Takze sme vasi🙂
nasej chutia najviac tie kde je ryza a cestoviny , ovocne spapka vsetky 🙂
mojim najviac chutili tie cestovinky v srdieckovych obaloch. TIe maju aj chut ozajstneho jedla. naozaj vyborne. A este ovocne vyzivky 🙂
Naš Kristian miloval vsetky pokrmy...Naucil sa papat vsetko krasne bez rozdielu.A to neiesom knizkova mama.Kedze uz ma skoro 3r.A papa uz velke kusky.Ale zostali mu kase a napoje.Nikdy nevideme z obchodu bez vasej stavy...😉 A urcite zostaneme verni aj pri druhom mimi ktore je na ceste ♥
Nasa Kristinka od 6 m pomaly vyskusala vsetky prikrmy, najviac jej vsak chutia ovocne. Vyskusali sme vsetky znacky, rozne chute, ale vzdy sa vratime k tym, ktorym doverujeme a chutia nam najviac a Hipp, medzi ne patri.
Náš Jakubko má len 6 mesiacov a s príkrmami sa len nedávno zoznámil. Ale už teraz môžem povedať, že mu chutia najviac tie, ktoré obsahujú mäsko. Ovocné mu veľmi nejdu. A prečo? To by sme sa museli spýtať jeho, ale asi to má po ockovi 🙂
Moji traja drobci od upneho zaciatku miluju kase Hipp. Najradsej pohankovu kasu - no u nas je velky problem zohnat ju. Nastastie, mame velmi ochotne lekarnicky v lekarni a tie mi ich objednavaju kedy potrebujem. Jedinou nevyhodou je, ze jedno balenie nam vydrzi sotva na jeden vecer. Na obedy zvykeme jedavat domacu stravu, no nie vzdy mame navarene - vtedy ocenujeme hlavne cestovinky s paradajkovou omackou, zeleninu s maskom a podobne.
Vsetky moje 3 deti zboznovali Hippky, mladsia 5 rocna dcerka este donedavna za mnou chodila, ci si nemoze jednu dat. Syncek uz papa tie velke 250 gramove a z tych ma najradsej kombinaciu zemiaky+mrkva+hovadzie maso. Ma rad jednoduche jedla, mozno preto mu tato chuti naviac. Hippky nepapa pravidelne, tak vzdy ked poviem, ze dnes bude Hippka, tesi sa, uteka do skrine si jednu vybrat a pritom natesene vykrikuje "Ipka, ipka"! 🙂 A samozrejne, nesmiem mu zabudnut dat umyty vrchnacik, s ktorym si pri jedle puka 😀
Moj krpec, aj ked je uz vacsi,ale stale drobcek miluje ovocne prikrmy...hlavne z cerveneho ovocia a potom vsetko v com je hruska alebo jablcko. A popravde, ak nahodou nieco zostane na dne, rada to vyskrabkam, lebo chutia aj mne 😉))
Naša Bianka má najradšej ovocné príkrmy Hipp ale ani zeleninovými nepohrdne 😉 najradšej má banánovo-hruškovú výživku alebo slivkovú. A prečo? lebo sú sladučké a majú kooopec vitamínov. vždy ked sa ide papať tak vykrikuje GE GE GE 😀
Náš drobec má najradšej tie s mäsom, pretože je chlap 🙂
Moji drobci maju najradsej ovocne prikrmy od HIPP - specialne SLIVKA. a preco? lebo vedia co je dobre ;) a po prikrme slivka v kombinacii so stavickou od Hipp Slivkovy nektar sa vzdy zbavime bolesti bruska ;) takze je okrem toho ze to je mnamka je to aj nasa velka zachrana ;)
Mxík spapá všetko,,, asi mu chutí... 😎
moja dcerka ma rada v podstate vsetko, ale varim jej hlavne zdrave veci ako pohanku, pseno, vela zeleniny a ovocia. nejdem tu hovorit ako milujeme hippky, lebo tie prave koli vyssej cene nekupujem, i ked par krat ano a su naozaj vyborne, dokonca chutili aj mne🙂 takze o to viac by sme sa potesili, keby sme vyhrali balicek 😉
kupujeme vsetky 100% ovocne Hipp prikrmy, aj vo forme kapsiciek - su super rychlim obcerstvenim na cestach a vyletoch 🙂
My sme Hipp produkty pouzivali uz pri syncekovi pred piatimi rokmi a teraz pokracujeme aj pri polrocnej dcerke. Zacinali sme feniklovym cajikom na bolave brusko a teraz pri prikrmoch tiez siaham po Hippkach. Snazim sa pripravovat domacu stravu, alev chladnicke mam aj zopar flasiek pre istotu. Ked niekam ideme Hipp prikrm nesmie chybat. Syn aj dcerka papaju vsetko, takze oblubene boli a su vsetky 🙂 A preco? Intuitivne siaham po nich, verim kvalite a predsa materinsky instinkt neklame 😉
Naša Lianka spapa všetko lebo je hladoška 🙂
náš dubák má najradšej zemiaky so špenátom a so smotanou. Dôvod prečo je to tak, by som aj ja rada poznala, odkedy papá príkrmy, tak mu najviac chutia všetky, v ktorých je "niečo zelené". Špenát, brokolica a pod. 🙂
môj synček papá rád a všetko 😀 aj výživky, aj zeleninku s mäskom a ryžou 🙂 najnovšie má oblúbenú červenú repu s hovädzím mäsom a jablkami
Ja mojmu malemu zeleninove prikrmy vacsinou varim. Ale vyzivky ma rad vsetky. No ak mi to casovo nevychadza spapa aj kupovany prikrm. Najviac mu zatial chutila kombinacia telacieho maska so zeleninkou.
starsia dcera pri akomkolvek Probleme,ktory sa prejavoval nepapanim,zabrala spenatova vyzivka,tu zjedla za kazdych okolnosti... mladsia dcera miluje vyzivku,ktora obsahuje dynu... 😉
Náš Samko papá ešte mliečko ale onedlho začneme s prikrmom a pri svojom hladnom brušku spapa asi všetko ;) od Hipp ;) je to hladoško
Moji 2 papkáči spapajú všetko to čo nezje ich 😀 . Od malička varíme z domácich surovín, poprípade zo surovín zo Slovenska, teda máme mäsko z domáceho chovu, zeleninu a ovocie vždy babiny dopestujú 😉 . Preto vždy keď ideme na cesty alebo nie je čas na varenie, poprípade nám chýbajú domáce suroviny, tak vždy siahnem po výrokoch HIPP väčšinou tých, ktoré sú v BIO kvalite. Keďže starší je ekzematik a alergik, tak mu musím stravu prispôsobovať...mladší je závislí od maminkiného mliečka, ale už vidím, že mu nestačí, tak dokrmujeme HIPP 3 JUNIOR, ktoré mu tiež zachutilo......ale najviac mojím papkáčom chutí z menu BIO Bolonské špagety. A ešte nám veľmi pomohol pri staršom slivkový nápoj, keďže mával problémy pri trávení, tak po vypití sme mali nádielky až až 🙂 ....a ešte fičíme na čajíku detský sen na ten nikdy nedám dopustiť, super chutí a uhasí smäd 🙂
Hipp zelenina s cestovinami a šunkou od 7. mesiaca u nás fičia najviac
niežeby som môjmu malemu nezbednikovi nevyvárala, ale ked cestujeme alebo nemám čas doma navarit, vždy mám v komore v zálohe Hipp obedík. A malému fakt Hippy chutia, len co uvidí obal Hippu tak sa smeje a tlieska rúčkami .)
🙂
Miroslava
My sme zacali prvou mkrvickou, ale uz sme poskusali viacero druhov (vsetko len HIPP samozrejme 😉 a s chutou zbastila vsetko.. najviac jej ale asi ucarila dynova a musim sa priznat ze aj mne velmi chutila, musela som sa krotit aby som jej ju nezjedla 😀 no a preco, to je jasne - vyborne chuti, sladucko a prijemne

My máme obľúbené ovocné príkrmy, ktoré sú bez pridaného cukru a to práve preto, že aj napriek tomu sú sladučké.