VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

Nas Matej lubi jablckovu vyzivku a som rada lebo surove jablko donho nedostanem. Inac lubi aj maskovozeleninove ale tu jablckovu ocenujem 🙂
Nasa dcerka Rebecca ma tiez velmi rada Hipp prikrmy, zo zeleninovych Tagliatelle s brokovicou a smotanou a vsetky ovocne.. ako hruska a jablko napriklad. Ja ich kupujem preto lebo viem ze su kvalitne a kontrolovane. Samozrejme ze sa chystam aj varit ale to iba zeleninku zo zahradky. Kupovanu by som nasej malej dcerke ktora este len zacala pomaly papat nedala. Obsahuju vela dusicnanov a podobnve veci. Tak aj nadalej ostaneme mimo sezonnu isto verny Hipp prikrmom. 🙂 mnam
Môjmu synovi asi najviac chutia cestoviny s hocicim. Ale co sa tyka ovocnych Hipp, tak tie miluje vsetky, najviac teda slivkovu. Plus dezerty Hipp s tvarohom, no len ked vidi co drzim v ruke hned pisti......mama daj sem 🙂 teda obrazne, on nevie este rozpravat 🙂
My este len zaciname s prikrmami, ale nie je nic co by nespapal od Hippu, a samozrejme mliecne kase, to je jeho maskrtka 🙂
my sme zacinali s nemliecnou kasou ryzovou od hipp a ta mu chuti velmi do dnes ale spapa vselico co nespapa jeho ovocie, zeleninku aj masko 😉
Moja mala ma rada od hippu vsetko. Jej parametre hovoria za vsetko: 14 mesiacov a ma skoro 90 cm a 13 kg🙂 Ked si moze vybrat, tak mi donesie naraz aj 5 flasticiek, takze to vacsinou ostava na mna🙂 Ked bola uplne malinka, velmi jej chutil ovocny prikrm slivkovy.
Môj Olko miluje ovocné príkrmy a tekvicu hipp.. tej sa nevie dojesť 🙂 asi preto, že je sladunká 🙂
náš drobček ľúbi najviac Hipp ovocné výživky spapká ich jedna radosť 🙂... a dôvod?? jeho prvá lyžička bola Hipp jabĺčková výživka bola to láska na prvé sústo :D
Emka ma najradsej Hipp morcacie masko so zeleninkou alebo telacie s mrkvou a ryzou, asi kvoli sladuckej mrkvicke 🙂 z ovocia zase hruskove pyre , ktore jej mixujem ja zo sladuckych a stavnatych hrusiek
Moja Karolínka najviac oblubuje zeleninovo-mäsové príkrmy. A prečo? Pretože všetky chutia ako od mamičky 🙂
moja dcérka s takých kupovaných má najradšej ovocné príkrmy ale prečo tak to vám neviem povedať, asi sú sladšie ako keď jej ja postrúham jabĺčko alebo iné ovocie. Ale zeleninové či mäsové tie vôbec nechce tak tie pripravujeme doma. 🙂
Našedeti obľubujú najmä ovocné príkrmy, a to bio slivku - je lahodnej chuti, jemnučká, jedli by ju aj každý deň. Ďalej bio broskyne, tiež výborná chuť a bio jablká s čučoriedkami - žiaden výrobca nemá pri čučoriedkach tak lahodnú chuť, vôbec nie sú kyslé ako od iných značiek. 🙂 Ocenili by sme však dvojnásobne vačšie poháriky. 😉 Zo zeleninovo-mäskových príkrmov deti ochutnali snáď všetky, všetky aj vždy pekne zjedli, no najviac chutila Zeleninová omáčka s ryžou a kuracím mäsom, Zemiaky s králičím mäsom a feniklom - výborne spracované, jemné, žiadne výrazné chute, lahodné. 🙂 🙂 🙂
Obidve moje dcerky mali/maju radi jednu konkretnu mliecnu kasu od Hipp, je to Bio mliecna kasa s ovocim. Tazko povedat, preco im tak chuti, ale iste je, ze tuto jedinu mliecnu kasu spapa aj mladsia dcerka na jeden sup. Takze je u nas spolahlivo odtestovana. Ja ju mam rada preto, lebo sa z nej nerobia hrcky, ked ju pripravujem.
Naša 15 - mesačná dcérka spapá takmer všetko. Prvé slovo bola ham a potom ma-ma ale to neznamenalo mama ale mňam mňam-. Papá zemiačiky, mäsko, pohánku, zbožňuje ovocie, teraz je to pre ňu v záhrade raj - čerešne, jahody, ríbezle, višne, už sa tešíme na maliny, černice, jablká, hrušky, egreše, čučoriedky, hrozno. Má rada aj zeleninu - uhorku, paradajku, koreňovú zeleninu v príkrmoch, zbožňuje hrášok a kukuricu. A pomaličky jej začínam dávať aj to čo jeme my ale iba keď máme také diétne, nie slané a silno korenené. Jediné, čo až tak nezbožňuje sú mliečne kaše, cestoviny a ryža. Ľúbi všetky ovocné výživy, drobím jej do nich piškóty - to miesto tých kaší, čo nechce na večeru jesť.
Naša Lucia najradšej papá zeleninovo-mäsové príkrmy, v podstate je jedno aké - sama príde ku skrinke s nimi, vyberie si a môžeme ísť jesť. Chutia jej viac ako to, čo mamina navarí. Sladké nechce, nanajvýš okoštuje a jedna lyžička stačí :(.
Moja mi zje skoro vsetko co uvarim. Ma rada cervenu sosovicu, pohanku, masko, zo zeleniny jej menej chuti cervena repa. Ma velmi rada karfiol. Ja kupujem iba ovocne prikrmy a z tych jej najviac chuti hruska, slivka, marhula. Moc jej nechuti broskyna a s bananom.
Moj maly ma najradsej tie vyzivy, ktore obsahuju banan. Preco? Lebo ma velmi rad banany. 🙂 Ja osobne sa mu snazim kupovat take vyzivy, ktore obsahuju netypicke alebo sezonne ovocie napr. cucoriedky, lesne ovocie, mango. Jablka ci hrusky mu nastruham doma, banany sa daju tiez popucit doma cerstve. Podobne aj z masitych vyberam tie masa, ktore bezne nevarim: kralicie, telacie....
Moja dcerka ma najradsej ovocne prikrmy od Hipp, a z nich najviac lubi marhulove lebo su pre nu sladucke 🙂
...moja dcérka nemala nikdy vzťah k ovocným...nejako jej to nebralo....ale milovala mäsové, cestovinoové HIPP.prvykrát jej to doniesla jej tetka z Viedne a odvtedy to bolo pravidelnosťou...a teraz keďže ja už detičky mať nemôžem, sa v týchto nákupoch HIPP vyžívam pri mojom ročnom synovcovi....je úžasné ako im to chutí-...xixixi ale najhoršie je že aj mne...nedávno som mala nariadenú len mixovanú stravu a HIPPky boli u mňa na dennej báze....
Nas Maxik ma momentalne najviac rad marhulovu detsku vyzivu Hipp. Ked bol mensi, papal aj maskove a zeleninove prikrmy, teraz uz zje normalnu stravu, len obcas si da ovocnu vyzivku. No a musim sa priznat, ze cestovinove prikrmy pre batolata chutia aj mne, parkrat som po malom dojedla, ked nemal zrovna papkaci den 🙂
Nasmu Lukasovi najviac chuti zemiak, fenykel a zajko a ovocne prikrmy v kelimkoch. A rada ich kupujem preto, lebo dobre chutia, su cenovo pristupne a cez ne sa dostanu Lukasovi aj take suroviny, ktore by som inak velmi tazko zhanala - kralik, telacinka, cucoriedky 🙂
Nasa mala princezna lubi vsetky zeleninove a mäskovo-zeleninove príkrmy. Chutia jej natolko, ze NIKDY nenecha 🙂 vzdy dopapa az do dna. Som velmi spokojna. Papáme ich od 4. mesiaca, z casu na cas. Hlavne vtedy, ked chcem spestrit jedalnicek. 😝
U nás máme nejradši babánový duet s tvarohovým krémem. Je to fakt bomba a malá kolikrát by chtěla ještě jednu skleničku, na to jak sa u toho tváří.
Tiez nebudem pisat ako moja mala lubi Hippky, nakolko moja mala odmieta akykolvek zeleninovy a zeleninovo-masovy prikrm hociakej znacky, takisto ani ovocne miesane moc nie, jedine marhulovu zje a este jablkovo malinovo jahodovu, a ako obmenu na ranajky, "guten morgen" kasu Hipp
inak zje vsetku zeleninu a ovocie okrem bananov, z kt. zvracia....a najviac je chuti to co mam ja alebo chlap na tanieri hoci ma ona to iste 😀
Naša Simonka este len začala s prikrmami Hipp Mrkvicka a Mrkvicka so zemiackami. Dnes sme skúsili aj dynu ale Mrkvicka nám chuti zatial najviac.
Tagliatelle so smotanou a brokolicou.jediny kupovany prikrm ktory spapka.🙂
Moje dvojicky maju najradsej hipp ovocný prikrm banany s marhulami
Dvojickam chcem dopriať kvalitu a zároveň chcem aby si pochutili a to je dôvod prečo kupujem len značku hipp. Chutia im všetky druhy a to aj zeleninové, maskove ako aj ovocné. Urcite budeme vašej značke verni.
My máme najradšej zeleninkovo-mäsové (teľacie, mrkva, zemiačik, karfiol, kaleráb - je náš najobľúbenejší), ale nie kupované, tie nám veľmi nechutia, môjmu malému chutia domáce, a ono pokiaľ si mamina vie zohnať, alebo má, domácu zeleninku a mäsko je to rýchlovka. Samozrejme, nie každý ma takúto možnosť.

Mladsie najviac chuti morcacie so zemiakovou kasou a kukurickou a starsiemu uz davam len obcas ked niekam ideme a ten zase zboznuje najviac bolonske spagety ;)