VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

My ficime na Hippkach vpodstate od zaciatku prikrmovania,aj ked sme skusali aj ine znacky,Hipp je TOP a vzdy sa k jej produktom vraciame.vyskusali sme toho uz vela-prikrmy masove skoro vsetky,ovocne 100%,kase,stavy...mojmu bubakovi chuti skoro vsetko ale uplne najviac zemiaky s kralikom a feniklom.to by jedol azda aj kazdy den.znacku "obdivujem" pre siroku skalu produktov,rozmanitost,napaditost pri tvorbe novych chuti...a ja osobne od zaciatku uprednostnujem tuto stravu pred domacou.doverujem kvalite verim produktom Hipp a synova spokojnost je pre mna jasnym signalom.
Keďže sme začínali s príkrmami v zime zvolila som kontrolovanú kvalitu Hipp pred umelým ovocím a zeleninou z obchodu. prvú lyžičku si doslova vrazila do pusy a chcela ďalšiu! z prvej lyžičky nakoniec boli 3 a to ešte chcela viac ! Moja šikulka si sama otvorí dvere do spajze zo ,, svojej" poličky donesie to hippko, na ktoré ma práve chuť a už si len poprosí, aby som jej ho otvorila ( dobre že to nevie sama, aby som mohla kontrolovať, koľko toho popapá) Veľmi jej chutia všetky, no nakoľko ma laktózovú intorelanciu tie s jogurtom nekupujeme. ovocné kapsičky su neskutočne super! Len čo sa ideme vzdialiť od domu trocha viac nejaké to Hippko si už sama pripraví, aby sme nezabudli 🙂 a dni kedy nestíhame ? Hipp! a dni kedy je jedlo este na sporaku a mala reve? Hipp!Keď sme na ceste? Hipp! Keď sa nám nechce? Hipp! Keď bude papať u babky? Hipp! HIP HIP HURÁ 🙂
My vyuzivame kupovane prikrmy hlavne pri cestovani a vyletoch, a samozrejme aj vtedy, ked doma prave dojdu zasoby ovocia a zeleniny 🙂 Znacku Hipp kupujem uz davnejsie, nakolko som hladala prioritne vyrobky bez pridaneho cukru. Synovi velmi chuti napr. tekvica, ale samozrejme aj ovocie, slivka je asi top. Balicku by sme sa velmi potesili, nakolko sme s produktami Hipp (oblubene su aj ovocne stavy) spokojni.
Nasa ma rada vsetky od Hipp. Okostujem aj ja ked ju krmim a musim povedat ze maju vzdy velmi dobru chut. Nie su aromaticke ale jemne takze asi kazdemu zachutia. 🙂
Vsetky. A preco? Lebo je to maly otesanek. Krici pri nich "ete", "ete" /este/. Aky ma konkretny dovod mi vsak doteraz neprezradil - rozpravanie mame stale vo vyvoji 😉
Nasa Bianka este len zacina s prikrmami ale taka mliecna kasa s broskynami a marhulami ujuuuuj tuuu spapa vzdy a usta otvara ako take vraaatka 🙂 no a samozrejme prikrmy ako zemiaky so spenatom a so smotanou alebo zemiaky s kralicim masom a feniklom su super veci ci uz na cesty alebo pre maminy ktore museli zacat opat pracovat a nie vzdy clovek stihne navarit 🙂
Môjmu drobčekovi zatial chutí najviac maminkine mliečko 😉 Ale čochvíla zavedieme príkrmy, tak som sama zvedavá čo bude jeho naj.. dúfam že všetko 🙂
Moja 17 mesacna miluje ovocne prikrmy, kupujem ich i pre moju 9 ročnú dcérku,pretože jej chutia, a teraz v lete, časté grilovačky a výlety, proste fantastické na cesty 😵
Vsetky kde je masko a zeleninka a preco???asi preto ze ked bola v brusku mamine take najviac chutilo🙂sladke mi nechutilo vobec a teraz jej tiez nie🙂
Moja Nataly je velky papkos, setkojej chuti a stale ma malo 😉 ved aj dobre vyzerame 😉 😉
Nas Tomino ma z ovocnych najradsej broskynovy a cucoriedkovy prikrm a zo zeleninovych spenatovy a tagliatele s brokolicou. No nepohrdne ani inymi 🙂. A preco prave tie? Zrejme si tie chute pamata este z bruska, lebo ako tehotna som sa prejedala prave spominanym ovocim, spenatom a cestovinami 🙂)
Naša Emmka je maly papkacik, chuti jej vsetko🍭,
vyzivky aj zeleninové prikrmy. Asi najviac prikrmy
S jahnacinkou, kuracinkou...a odkedy sme jej začali
dávať s kúskami, obľubuje velmi tie s cestovinkou🐸.
A ovocné všetky, pre ich sladku chuť.
Nasa mala najradsej prkvove, ked sme s prikrmami zacali nic ine sa do nej nedalo dostat iba mrkvicka 🙂 vzdycky bola cela zapatlana mozno prave preto jej to chutilo najviac ze som sa s nou po papani este 20 minut hrala aby som ju poumyvala :D
kedze s papanim este len zaciname tak nase oblubene je asi vsetko, zatial sa nasej Janke najviac pacila mrkvicka so zemiacikom. Vsetko nove je super
Moj Leuško sa začaal papať predčaste už v 4,mesiaci aj keď je kojený ..a Preto lebo sme mali problemy s mliečkom ... 😖 Nemohi sme vybrať nič lepšie ako Hipp prvá mrkvička ... Do dnešného dňa má u nás najvačší uspech 😵 Papáme len hipp doma robené odmieta ..Ovocné tiež veľmi lúbime .. a už sa chýstáme na masové ..
Predovšetkým oceňujem ,že príkrmi su kontrolované a zdravé 🙂
🙂 môj skoro osemročný syn je už sedem a pol roka závislí na ovocných presnídavkách Hipp 😉 . Je prváčik a bežne ich dávame na desiatu! Ale asi začne mat problém s konkurenciou - kedže jeho mladší brat už čoskoro ochutná svoj prvý príkrm a už teraz je na jeho apetíte vidno, že určite popapá všetko a veľa 😀
Nasa Jasminka najradsej papa HIPP Mrkva s ryzou a telacim maskom 🙂 Je to jej oblubeny prikrm uz podla etikety pozna co ide ppat a velmi sa z toho raduje 🙂
naša malá papoška začínala na príkrmoch mrkvových, strašne jej chutí dyňový, a teraz jej láska je špenátový so zemiakmi 🙂 dnes máme za sebou aj bio mliečnu kašu s banánmi a broskyňami nenechala ani kúsok a teraz sladko spinká 😉 ona má plné bruško a ja dušičku na mieste lebo všetko je super a bio 😉 😉
Nasa malicka Sofinka zatial papa len kasicky a musim povedat,ze jej naozaj xutia. Starsi syn jedol tiez vecicky od Hipp,ale hlavne kasicky, ovocne prikrmy. xutili mu a ja som ix uprednostnovala hlavne kvoli bio kvalite a samo aj kvoli xuti. okrem papanicka pouzivame aj pripravky do kupela z vasej znacky. boli by sme radi ak by sme vyg
hrali balicek lebo Sofinka by vsetko popapala a dokonca aj starsi syn, nakolko hoc ma skoro 4 roky, stale si prosi a s xutou zje vase vyrobky:D
Dobrý večer, mám veľmi silnú alergiu na rajčiny, takže rajčinová polievočka sa u nás žiaľ nevarí. Synček ju má však veľmi rád, tak kupujem paradajkovú od HIPP. Takto to potom vyzerá :D
Keď sme začínali s príkrmami, tak prvý bol Hipp karotka so zemiakmi. Teraz u nás jednoznačne vedú zeleninové a mäsovo-zeleninové príkrmy, to zje kombinácie od výmyslu sveta, z Hippiek medzi najobľúbenejšie patrí Ryža so zeleninou s bio kuracím mäsom a Bio cestoviny so šunkou, rajčinami a karotkou (nehľadala som pod akým názvom sa predávajú u nás, toto je môj preklad nemeckého textu z pohárika, keďže Hipp príkrmy kupujeme v Rakúsku). Horšie je to s ovocím a ovocnými príkrmami, sladkej chuti ovocia akosi "nevie prísť na chuť".
Malej kupujeme tiez HiPP lebo pekne vonia dobre chuti a hlavne maskove lebo tie jej chutia najviac...mali sme problem s prehltanim kuskov tak ocenujem ze HiPP je tak aky je a mala ho bez problemov prehltne a napapka sa 🙂 😉 🙂...urcite odporucam
Nas pampuch spapa vsetko 🙂 zatial sa nenaslo nic, nad cim by ohrnul nosom..a dufam, ze mu to ostane a nebude vyberavy 🙂
.. krpcovi tiež kupujem HiPP, som s nimi zatiaľ spokojná, dufam aj ostanem a budu krpcovi stále tak veľmi chutiť ako teraz... ochutnal už prvú mrkvičku, mrvičku-jablčko, prvú tekvičku, prvú brokoličku, zemiačik so špenátom a smotanou.. všetky mu veľmi chutili, hltal ich, ale najviac asi zemiačik so špenátom 🙂 pomaly sa chystáme ochutnať aj ovocie, už sa nato teším 😉
@lidka_hipp , moja prva dcera, kedze bola kojena do 2 rokov, do roka nechcela jest skoro nic, velmi malicke mnozstva... davala som jej aj domacu stravu, aj pohariky... po roku sa pekne rozpapala. 😉
Moja druha dcerka je papkacik 😵 , papa svoje a chodi vyjedat aj nas ostatnych... 😅 😀
Tiez jej davam domacu stravu aj kupovanu... velmi lubi Hipp kuraciu polievocku s maskom a krupickou, Hipp zeleninovu polievku s telacim maskom, Hipp telacie s ryzou a mrkvou - toto su moje najoblubenejsie stalice a na tieto sa mozem vzdy spolahnut. 😉
Velmi chvalim aj vymysel samostatneho maska v pohariku. 😉
Kedze mala uz bude mat o par dni rok 😵 , budem uz viac "experimentovat"... tesim sa na Hipp cestovinky a ostatne prikrmy, ktore uz obsahuju aj sol.
Obidve radi chrumkaju Hipp baby zwieback, ryzove oblatky s prichutou, ovocne tycinky...
Musim povedat, ze im rada kupim takuto sladkost - zdravu. 😵
Hipp je pre mna znamka kvality. 😵
Od Hipp-u máme radi úplne všetko, dokonca aj maminka si rada dopraje ;)
Dnes máme na obedík Tagliatelle s brokolicou a smetanou...včera na raňajky bol HiPP BIO ovocný príkrm Jablká s hruškami.
Len tak dalej Hipp-áci - velmi nám chutíte!!! 🙂
Určitě BIO Zeleninová omáčka s rýží a kuřecím masem - podle mě je tam všechno co tak malé miminko potřebuje a malá se jen olizuje.

Jakubinko zje všetko čo nezje jeho 😀 Je to náš veľký papkáč. Miluje ovocie, zeleninku, ale hlavne mäsko. Od značky Hipp miluje najmä tekvicu za tou sa ide potrhať a vždy spapá aj dva poháriky, jeden mu je málo, mali by ju robiť vo väčšom poháriku 😀 A ešte miluje aj ovocnú výživku s jogurtom a musli na dobré ráno 🙂 A prečo? No lebo chce byť veľký chlap po tatovi.