VELKÁ SOUTĚŽ: Hrajeme o 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Odpovídat můžete do neděle 15. června do 12 hodin. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli večer pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výžvivu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

Náš Gabriel má rád všetky - pýta si ich sám, vždy keď ich zbadá. Mali sme obdobie, kedy príkrmy prestal papať, ale asi 2 mesiace znova bruško pýta. Najradšej má Hipp jablko, marhuľa a banán. Máme už 2 roky aj 3 mesiace a dokáže ju z misky spapať sám 🙂 a bez pomoci. Čistiaca čata nastupuje po papaní 😉
Máme ěste len 5 mesiačikov a papáme zatiaľ len zeleninové. A z nich je jednotka prvá tekvička. Táto mojej babulke najviac chuti a prečo? Neviem, nepovedala mi 🙂 ale viem prečo jej kupujem značku HIPP 🙂 považujem ju za najkvalitnejšiu na trhu 🙂 😀

Náš malý - veľký muž 🙂 miluje všetky príkrmy doteraz, kupujeme od začiatku hlavne Hipp, má 4 roky a pri kúpe príkrmov sa teší rovnako, ako keď bol ročný prcek 😀 Mali sme dokonca obdobia do 2 rokov, keď chcel jesť hlavne príkrmy, takže sme mu domácu stravu dávali do fľaštičiek od príkrmov a teatrálne vyťahovali, aby na nič neprišiel. Aj takto musí mama na materskej občas vedieť kúzliť 😀 Príkrmy nedostával denne, preferovali sme aj preferujeme domácu stravu, ale môžem konštatovať, že príkrmy nám veľmi pomohli.