VELKÁ SOUTĚŽ: Vyhrajte 50 příkrmů HiPP
Mám tu další soutěž pro všechny maminky, co sledují naše Dni s HiPP 🙂 Jak by se vám líbilo vyhrát balík hned 50 příkrmů HiPP? A právě takový balík tu mám připravený pro jednu z vás!!!
Napište mi, jaký druh příkrmu má váš miláček nebo mají vaši miláčci nejraději a nezapomeňte napsat proč. Když připojíte fotku, bude to ještě lepší 🙂 Odpovídat můžete do soboty 11. dubna do 24.00. My pak vylosujeme jednu maminku, která od nás obdrží velký balík plný dobrot 🙂 V neděli pak oznámíme její jméno.
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií. Aby naše příkrmy mohly nést HiPP BIO pečeť kvality, musí splnit ještě přísnější normy, než jaké určuje zákon. Více o HiPP BIO pečeti kvality: http://goo.gl/eLes1k
Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat. Více o systému našich kontrol: http://goo.gl/eEAMSM

U nás je top sladká desiatka ovocná a maskový obed, kaše nie su až tak moc oblúbené. Zatial varim doma takze papame domace, ale pokial sa chystame na cesty, tak volíme jednoznačne hipp, aspon v prvých mesiacoch prikrmovania. 🙂
Výhra by sa nám určite hodila na cestovanie a letnú dovolenku 🙂
u nas top od hipp špenát so smotanou.
Máme 7 mesiacov a zeleninku varíme svoju. Ovocné príkrmy papáme od Hipp. TOP je slivkový, tej jediný zje celý a aj bez pridania piškót. A pomáha nám aj pri trávení. Staršia dcéra výživky nechce od mala.
Moja dcera zacala papat prikrmy aj to len ovocne ked mala 1,5roka. Som tomu aj rada, hlavne ked ideme na cesty 😉 u nas nesmie chybat prikrm jablko-hruska, ale aj ine 😊. Foto nepridavam pretoze nedavam foto deti na net.
Este len začíname s papanim ale doteraz najviac chutila mrkvičku.
Papáme už dá sa povedať všetko čo deti vo veku 1 roka môžu papať. Najradšej má domácu varenú stravu. Z ponuky príkrmov od Hipp jej najviac chutia ovocné a to hlavne jablkový a marhuľový.
Skusala som rozne kupovane prikrmy a musim uznat, ze znacke Hipp sa v prikrmoch ziadna nevyrovna. Uz ked ich studene otvorim, jedlo krasne voni, akoby som ho sama pracne uvarila a chutia snad este lepsie.. Co sa o vacsine inych znaciek prikrmov povedat neda. Moj drobec zboznuje uplne vsetky Hippky. Najviac vsak u nas boduju vsetky druhy polievok, bolonske spagety a uplne TOP je mrkva s ryzou a telacim masom. Ta vonia a chuti ako svieckova(sama som neodolala a ochutnala). Takze niet divu, ze sa za nou ide roztrhat. Ked ho krmim, sam si pritahuje moju ruku s lyzickou a hned znova otvara pusu ako vrata, ze chce viac.. Staci sa pozriet na fotku, ta hovori za vsetko 🙂
Ja rada nakupujem Slivku a prikrmy s rybou. Maly ich ma rad a ine znacky ich neponukaju.
Prikrmovať som začala "príručkovo" mrkvou, blške vôbec nechutila a ešte ju aj poriadne zapiekla :( pokračovali sme zemiakom a následne brokolicou... bez úspechu... už som to chcela vzdať, keď nám manžel "navaril" prvú hippáčsku tekvičku. Konečne som zažila toľkokrát v skupinke spomínané "nestíhanie naberať" 😀 Blška ju hltala, akoby týždeň nejedla. Neodoslala som a prstom som vyjedla čo v poháriku zostalo, naozaj bola chutná, príjemne sladunká 😀 Teraz už papáme bez problémov, niečo chutí viac niečo menej, no zeleninový mix v ktorom je tekvica má vždy veľký úspech. Samozrejme aj ovocko je strašná bašta, hneď na prvýkrát spapala za veľký pohárik a to sme sa s mužom tešili, že budeme s piškotami dojedať 😝
Adrien ma najradsej ovocne prikrmy. Teraz sme objavili kapsicky do rucicky a tie zboznuje, musim ich skrivat a tak davat do tasky, lebo ked si vsimne kapsicku hned chce, az sa hadze o zem. 🙂 Ojavili sme aj musli tycinky, tie su tiez v kurze. Ked som mu kupila prvu musli tycinku na ochutnanie tak som mu to dala do ruk a isli sme dalej. Naraz pozeram po par metroch, ze tycinka nikde, este som sa aj obzerala po chodniku ci nevyhodil z kocika, ale nie len sa mi usmieval a oblizoval sa. Mame radi aj keksiky. Kedze som doma masovozeleninove menu vyrabam sama, tak mu kupujem skor tie ovocne. 🙂
My sme zacali vcera-mrkvickou a velmi velmi chutila. Aj mne 😀
Všetky naše deti milujú ovocné príkrmy, to im ostalo. 😀 A naša najmladšia papá najradšej zemiaky s králičím mäsom a feniklom...one je taká "zemiaková", ryžu moc nemusí, ale aj tú jej varím, veď musí mať rozmanitú stravu a je dobré keď sa naučí papať všetko. 🙂 Z ovocných príkrmov má najradšej broskyňový, čučoriedkovo-jablkový a slivkový. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Náš Jakubko zatiaľ papá len zeleninové a zeleninovo-mäsové. Najviac mu chutia zemiaky so spenatom, brokolica a prikrmy s morcacím mäskom. Príkrmy v nadobkach sú praktickejsie ako príprava domacích, keďže náš fešak cez den vela nenaspí , tak by som nestihlala asi pripravovať pre neho každý deň obedík. Preto sme siahli po jednoduchšom riešení. Ideálne sú aj na cestovanie a návštevy. O pár dni začneme s ovocím tak uvidíme ako mu bude chutiť 🙂
Môj synček je veľký papkáč a má rad všetko, no viac mu chutí ked je jedlo troska slané ako sladké, takze varíme zeleninkové polievky s kuracím a hov. mäskom, ryžu, zemiaky... Teraz ked uz väčší spapá všetko ... ked bol menší dosť sme kupovali hipp výživy a príkrmy hlavne ked som uz nevedela co varit 🙂 a aj teraz mame vzdy nejaké do zásoby a sú super ked ideme niekam mimo domu 🙂
Príkrmy si rada pripravujem sama. Synček má najradšej maslovú tekvicu - zje všetko, kde je tekvica. Príkrmy si nezvyknem kupovať. Minule som však neodolala v obchode v Rakúsku, kde som prvýkrát kúpila HIPP ovocný príkrm s pomarančom, obilninami, banánom... Malý bol z neho nadšený! Ľutujem len, že som ich nekúpila viac. Ale nabudúce určite kúpim 🙂
Naša Nelinka ľúbi asi všetko, ale maminka jej vyberá len tie najfajnovejšie vecičky. Najlepšie veci sú určite z vlastnej záhradky, ale kedže od jesene do jari, tam nič nerastie, zásoby sa minuli a papať treba, vyberáme si z bohatej ponuky HIPP výrobkov. Papáme zeleninové, zeleninovo-mäsové príkrmy, ovocie do ručičky je tiež úplne na na nezaplatenie na cesty a večer miluje hipp kašičku na dobrú noc, ktorú si z času na čas vypýta ešte aj jej 4-ročný braček 🙂
Moja dcerka ked bola mala a zacinala s prikrmami tak aj ovocne aj zeleninovo-masove sme robili doma, zeleninka zo zahradka aj ovocie. Ale ked sme isli niekde na vylet na cely den tak som jej kupila v obchode. Co sa tyka ovocných tie spapala bez problemov ale bohuzial zeleninove,zeleninovo-masove vobec nechcela. Hned prvu lyzicku vyplula. Tak som myslela ze je to nahoda ze zrovna nejaka zeleninka jej nechuti, Tak sme skusili druhu, tretiu a zopakovalo sa to iste. Kedze som nechcela prikrm vyhodit,vsak to nestoji par centov, tak som ho doma rozmiesala do domaceho prikrmu a dokonca ani to nespapala. Tak ked sme isli na dovolenku,musela som si prikm doma uvarit a zasterelizovat. Teraz uz ked ma cez 2roky tak ma strasne rada tie presnidavky do rucicky, tych by vedela na posedenie zjest aj 5 ale tiez to nie je lacna zalezitost tak ich dostava iba obcas aj to len ked ideme niekde na vylet alebo u doktorky alebo vonku
Moja Adelka zje vsetko, co nezje ju! Najradsej z Hipp ma ryzove mini chlebicky s cucoriedkovou prichutou a aj jablckove. Taktoez stavicky ovocne. Mixovane prikrmy uz moc nekupujeme, ale ked tak, cestovinove v miskach. Tie su MNAM!
I ked taketo kupujeme ozaj vynimocne. Len ked ideme na vylet. No rozne mlsky musia byt vzdy doma 😉
Momantalne poharikve prikrmy nekupujeme lebo jeden uz je na nich privelky a ovocne nechce a druhy zas primaly. Ale starsi sa ich cosi objedol ked bol mensi a ja tehotna. Maso mi smrdelo a tao ma par mesiacov zachranivala Hipp strava.
Teraz akurat stale mame v skrinke pre istotu Hipp Bolonske spagety od 1 roka. Maly ich miluje. A pre mna to je zachrana ak sa mi obed nepodari. 😀
moja dcérka velkmi lubi predsnidavky... a hipp ma dobré ci cestovinové, zemiažikové alebo všeliaké.velmi malej chutia... nikdy mi nevyplula ani kvapku
Hipp mrkva zemiaky a hovädzie. Toto velmi obľubuje uz od začiatku prikrmovania.A takto si papanicko vychutnava u babky a dedka 🙂
môj miláčik zbožňuje papkať všetko ale veľmi mu chutí od Hipp telacie a samozrejme všetky kaše na dobrú noc 🙂

Pri tejto súťaži som sa vrátila o 9rokov naspäť,keď som začala dávať príkrmy 1.dcérke,snažila som sa variť všetko čerstvé-brav.panenku,broskynky,brokoličku...všetko som varila v dojčenskej vode,čokoládku,sme prvý krát ochutnali pomerne neskoro,pila len vodu a bylinkové čajíčky nesladené.Postupne,keď sa narodili ďalšie ľ dcérky tiež som im varila osobitne,ale ochutnali jasné aj z našich jedál. a teraz keď postupne vyrastajú je to z jedlom všelijaké,raz obľubbujú to ,inokedy iné a každá má rada niečo iné,jedná nemusí ryby,druhá mäsko,... Takže niekedy,keď varíme cez víkend manžel sa smeje,že sme ako vývarovňa,varíme aj 4 druhy jedál a ešte naša najmladšia-4.dcérka-11mesačná,pri nej už osobitne nevarím, no na začiatku prikrmovania áno,ale nechcel takmer nič okrem môjho mliečka,tak jej dávame to čo dcérkam a nám,menej solíme a ona čo vidí to chce,ale nezje,iba málo,po jej jedení, máme všetko špinavé, pod stoličkou a stolom, by sa najedol nejaký domáci miláčik, ale musím poďakovať,že existujú príkrmy-u prvej dcérky som nepoznala,alebo vlastne nechcela dávať, ale postupne pri ďalších áno a je to super, aj teraz hlavne cez týždeň,keď nestíham variť vytiahnem zásobu-cestoviniek, alebo mäsový príkrm, ale najviac sa u najmladšej osvedčil a zatiaľ zje aspoň najviac ovocné výživky-najmä broskyňa, slivka,a vera jedla nielen lyžičkami-krmiť sa nenechá, ale potom aj ústami-pridávam obrázky. A výživky milujú aj moje staršie dcérky aj ja s manželom- Takže prírkmy sú naozaj super,oceňujem a dúfam, že nám šťastie prinesie aj v podobe plnej krabice príkrmov pán poštár od Hip a Teba Lidka,čakáme a dúfame, ale prajeme aj ostatným detičkám a mamičkám. 🙂 🙂