icon

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?

lidka_hipp
27. okt 2015

Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

Jaký HiPP výrobek máte nejraději?
Strana
z3
bibinka78
30. okt 2015

Hipp je top nas favorit kozmetika drobcekovi pomaha,prikrm na cestu k doktorom,nastevu a cajiky tie pije aj starsia.Velky favorit je umyvacia pena kacicka to sa kupuju 2 na mesiac keby su vacsie tie moje decka nechcu ist von z vane len sa s tym hraju 😀

lara320
31. okt 2015

Nas oblubeny je tento http://www.hipp.hk/baby-food/products/fruit/fru...
A aj zeleninov a zeleninovo maskove chutia. Kase zatial noc nesmakuju :-/

happyzuuz
31. okt 2015

vlhcene obrusky🙂) a caje HIPP 😉

anka2103
31. okt 2015

U mna top su vlcene utierky, dalej slivkova stava a z kozmetiky by sa zisiel sprchacik s kacickou este. 😉

magdicka111
31. okt 2015

Uednoznacne cajiky a dzusy ktore letia stale.

trudy1717
1. nov 2015

Najradšej máme kupaciu penu Kačičku a vlhčené obrusky 🙂

ninmar14
4. nov 2015

my od narodenia používame len kozmetiku Hipp...šampon, sprchový gél a olej a takisto sme v 4. mesiacoch začínali s príkrmami výlučne od Hipp a doteraz je našim najobľubenejším príkrmom paradajková polievka s kuracím mäsom a teľacie mäsko s ryžou a zeleninou, a takisto nedám dopustiť na čaje a ovocné šťavy hlavne slivkovú a jablkovú, ale vyskúšali sme toho naozaj strašne vela tejto značky a veľká spokojnosť 🙂

eleonora86
4. nov 2015

My mame najradsej telove mliecko, ktorym masirujem drobceka po kupkani, on sa pritom uvolni a potom pekne zaspinka, jeho pokozka je od mliecka vlacna a hebka, nikdy sa nevysusuje 🙂

nikinka1111
4. nov 2015

nedá s povedať čo máme najrdšej. všetko čo používame Hipp je super. šampón, prípravok do kúpeľa, kaše na dobrú noc, čaje ( tie milujem aj ja 🙂 ), keď bol malý tak mlieko, výživky, mäskové pokrmy, sušienky... určite som na veľa zabudla 🙂

2kocka7
4. nov 2015

nápoje - čaje a džúsiky 🙂 aj príkrmy boli super 🙂

topier
5. nov 2015

@lidka_hipp Nemám síce nejaký špeciálny najobľúbenejší výrobok, lebo ich je naozaj viac, ale momentálne si fičíme na sáčkových čajíkoch - akurát vedie šípkový, keďže sme všetci trošku museli zabojovať s chorobou.. Len ma tak napadlo, či ste neuvažovali nad balením sáčkov do papierových obalov, lebo vždy sa mi ten sáčok "naelektrizuje" na ruku a nejdem sa ho zbaviť 😀 Viem, že je to trochu blbá otázka, ale toto je asi jediná vec, čo by som zmenila na nejakom výrobku HiPP (a to sa nevtieram, len hovorím svoj názor 🙂 )

ukulela
5. nov 2015

No pre mna je TOP granulovany caj pre kojace matky od HIPP. Ten mam vzdy v zasobe a striedam s nalevovymi sackami.
A pre maleho - momentalne mame v spajske ryzove chlebicky, mliecnu kasu na veceru (ktoru ale zvyknem miesat navyse este aj s domacim ovocim, ci vyzivou) a teda vzdy musi byt zasoba ovocnych stiav. Maly mi dlho nechel pit vodu, tak som ho to naucila az cez ovocne stavy. Kupujem mu take, co chutia mne - a momentalne mame napr, bio juice z cervenych plodov. A tiez slivkovy - ten, aj ked nie su problemy so zapchou, musi byt v zasobe vzdy.
Kozmetiku az tak nesledujem, malemu zatial stacilo mydlo a kremna prdelku. Ale mali sme vlhcene obrusky a boli dobre. Aj ked teda u nas treba obrusky najma na cesty, doma to isti vzdy umyvalo 🙂 Ale maly sa s nimi zasdoma velmi rad hra 🙂

curcuma
5. nov 2015

Aj my pozdravujeme Hippku Lidku, tak u nás je momentálne top kaša kupovaná v Rakúsku - presný názov Bio-Milchbrei Gute Nacht Kinderkeks, mňam

anita
5. nov 2015

Je to tažko povedať, ktorý je najlepší, lebo všetky su super. Maly vyrastal na Hipp príkrmoch a aj kozmetiku používame od narodenia. Ale asi za naj výrobok by som označila mliečka.

dankaa78
6. nov 2015

Jednoznacne kozmetika s mandlovym olejom.taa vona aach..mnam🙂

A obrusky na vsetko😀

Strana
z3