SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset vybraných odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.
V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.sk/kozmetika/

Podľa vône 😉 raz som k nej privonala a viac som už neodolala a hneď som nakúpila celý sortiment značky Hipp a sme jej s dcérkou verné dodnes je to kvalita number 1 👍😊
Pred narodením nasej dcerky som si zistovala z internetu, skusenosti nasich znamych a odporucania doktorky kozmetiku pre dietatko. Ale co jednemu sedí druhemu sediet nemusi. To je presny prípad nasej dcerky. Skusili sme vselico a nie vsetka kozmetika je sedí. Niekedy si myslim ze najlepsia je len cista voda. No mozno ak vyhrame Hipp kozmetiku a skusime ju tak nazor zmenime 😉
dala som na odporúčanie detskej lekárky v pôrodnici, keďže dcéra mala od narodenia suchšiu pokožku a postupne sme testovali aj na základe recenzií od známych príp. z internetu, ktorá kozmetika nám bude vyhovovať. A vždy potešili aj vzorky detskej kozmetiky, buď z lekárne alebo drogérie, na základe ktorých sme si mohli vyskúšať, ako pokožka na danú kozmetiku reaguje.
Kosmetiku pro syna jsem vybírala ještě před porodem, věnovala jsem tomu poměrně dlouho času a moje kritéria byla jasná - chci něco přírodního, bez parabenů, silikonu, alkoholu, barviv a dalších chemických látek. Sama jsem o kosmetice nikdy příliš nepřemýšlela až do doby kdy jsem na své pleti začala pozorovat určité nedostatky (suchá pleť, projevy kožní alergie) a náhodou na internetu objevila článek o škodlivosti chemických látek obsažených v kosmetice. Teprve poté mi začaly docházet všechny souvislosti. Před rokem a půl jsem tedy kompletně přešla na přírodní kosmetiku a jsem moc spokojená. Pro svého syna jsem tedy chtěla hned od začátku to nejlepší, ale bohužel většina značek přírodní kosmetiky kterou znám nemá vyloženě produkty pro nejmenší děti nebo jsou opravdu hodně drahé. Když jsem objevila značku Hipp (se kterou jsem se pak setkala i v porodnici), byla jsem nadšená. Syn má 5 měsíců, zatím jsme vyzkoušeli sprchový gel a pleťový olej, vlhčené ubrousky, ale určitě bych ráda vyzkoušela i další produkty a proto by mě balíček opravdu moc a moc potěšil!!! emoticon
Chcela som pre svojho prvorodeného chlapčeka len to najlepšie. Výber som uskutočnila keď som hladala názory na rôzne druhy kozmetiky na internete. A kozmetika Hipp bola jednoznačne to najlepšie!! Nemenila by som, som s ňou nadmieru spokojná. je však dosť drahá, ale svojmu dieťaťu chcem dať len to najlepšie asi ako každá mama. Preto ušetrím na sebe a dám malému :-* Balíček by nás ako rodinu naozaj potešil, pretože ušetríme na tom a môžme malému kúpiť rôzne potrebné lieky alebo oblečenie.
Podelim sa s vami o krasny pribeh..po porode nasej druhej dcery sa starali o nas skveli ludia od doktorov pi zdravotne sestry.A prave jedna zdravotna sestra mi podarovala balicek mini vzoriek jednej kozmetiky co ma velmi prekvapilo a zaroven dojalo...tu kozmetiku uz nepouzivame..neskor som dostala di daru prave kozmeticky balicek v super textilnej tasticky s mandlovym olejom.Ta nadherna vona.Hipp mi vtedy odporucila jedna pani...monentalne striedame detsku kozmetiku🙂
mamicky teraz vo velkom ficia na roznej bioeko kozmetike, ale ja som vyberala podla vyrobcu, takze kupovala som na zaciatok kozmetiku Bupi od slovenskej Palmy. Rada podporim domaci trh a vyrobky mali krasnu jemnu vonu 🙂
K vašej kozmetike som sa dostala celkom náhodou, ako mladá prvorodička som striktne odmietala názory iných A chcela som si vybudovať vlastný názor, ako prvý som skúšala vás olej na hrazdicku na odporúčanie gynekologička neskôr to bol krém na strie A keďže som bola veľmi spokojná s výsledkom rozhodla som si kúpiť celú sadu pre miminko A zaujímať sa viac O zloženie A všetko s tým súvisiace, maličkej vaša kozmetika veľmi vyhovovala A vyhovuje dodnes, tíško sa priznávam že jej detský olej po kúpaní používam dodnes aj ja 😁😁😁
Pri každom dietatku som vyberala inak,pri poslednej dcerke ešte ked bola v brusku dom dostala Hipp mliecko ako darček pre staršie dcerky a bolo výborne pre ich pokozku keďže ju majú takú suchšiu.Tak som sa rozhodla používať ju aj pre babetko.Mozem povedať ,ze je super a urcite môžem odporucat.
Na internete som narazila na clanok, v ktorom sa pisalo, ze vacsina detskych znaciek pouziva vo svojich kozmetikach latky, ktore sa ziskavaju z ropy. V obchode som si zobrala do ruk viacero flasticiek detskych olejov a citala zlozenie. A bola to pravda. Vsetky oleje tie latky obsahovali, okrem HIPP. Otvorila som ho a do vone sa zamilovala 🙂
Ak by sa robil prieskum o najkrajšiu vôňu, určite by na prvých priečkach bola vôňa bábätka. Keď sa mi narodil synček a mala som ho v pôrodnici stále pri sebe, už od prvého okamihu som milovala jeho krásnu vôňu a to hlavne keď prišiel po kupkaní naolejčekovaný, vyčesaný... 🙂 Pri odchode som sa pýtala sestričky akú kozmetiku použivajú, povedala že HIPP a kedže doma som mala pripravených viacero značiek, ktoré som aj začala používať, stále mi niečo chýbalo... 😉 tak som si o kozmetike HIPP prečítala, jej zloženie a recenzie a ihned som bola rozhodnutá.. Používame kozmetiku HIPP, je veľmi šetrná a jemná ku pokožke bábätka a krásne vonia, čo mi neustále pripomína môj najkrajší darček v živote aký som kedy dostala 🙂
Ja som stavila na overenu znacku. Uz v praci som pracovala s detmi a vedela som,ze citliva detska pokozka reaguje na niektore znacky viac- tymto som sa oblukom vyhla. Ani znacky z porodnice ma moc neoslovili. Syn nastastie netrpel ziadnym koznym ochorenim,no i tak som stavila na znacky z lekarne a kedze mamina pracuje v AT,tak mi vela kozmetiky pre syna doniesla odtial. Kremy na prdelku sme moc nepouzivali,kedze som latkovala, ale olejceky, sampony a pod. sme mali velmi radi. Teraz pri dcerke som opat stavila na overene znacky a Hipp je jednou z nich.
ja som vyberala podla toho, aby kozmetika nebola parfumovana a neobsahovala vela chemie..preto som stavila na HIPP a doteraz som spokojna 🙂
Ja som vybrala hipp pri prvom synovilebo ma atopicky ekzem a vidim ze som urobila dobre a teraz tak isto pouzivame hipp lebo druhemu synovi sa robili flaky po lickach a jedine s hipu nic nema.

Dcerka má atopický ekzém (předpoklady byly už po tatínkovi), tudíž jsem sledovala hodně názory maminek a různé recenze na jednotlivou kosmetiku. Sice jsem chtěla kupovat spíše tu levnější, ale nakonec jsme zůstali u Hippu a Biodermy, je to trochu dražší, ale co bychom pro dceru neudělali 🙂 Po této kosmetice má ekzém minimální, a i jen občas, spíš vyleze v souvislosti s očkováním nebo se zoubky. Navíc po olejíčku nádherně voní, to k ní pak pořád čuchám a říkám si, jak je to moje miminečko úžasné a nádherné 🙂